سلام !!به دربی خوش اومدی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط orema [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هم رشته ایم منم نرم افزار هستم:/danclay_;;
ترم چندی؟؟؟رئالیه سرسخت!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام !!به دربی خوش اومدی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط orema [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هم رشته ایم منم نرم افزار هستم:/danclay_;;
ترم چندی؟؟؟رئالیه سرسخت!!
سلام به همه دوستان عزيز
من بهروز 28 ساله از مشهدم .
خوشحالم از اينكه در اين سايت ثبت نام كردم .در ضمن عشق بارسلونا هم هستم .و پرسپليسي دو آتيشه...
من ساكن مشهدم .
اميدوارم از اينكه در اين سايت با دوستان جديدي آشنا بشم..:hehee::balesh:
سلام آقا بهروز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط بي باك [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدین !
امیدوارم از دانش شما در زمینه فنی فوتبال به خوبی بتونیم استفاده کنیم !
baghal:-
سلام خدمت همه دوستان
من محمدرضا هستم و از اینکه در بین شما هستم خوشحالم
سلام بچه ها من علی یزدانی هستم دیپلم فنی و البته بازاری هستم.دیوونه رئال مادرید هستم.از اینکه در جمع شماها هستم خیلی خوشحالم.از همتون خواهش میکنم برای موفقیت تیم محبوبمون دعا کنید.دوستون دارم شدید.
من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ازاین که در سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ثبت نام کردم خوشحالم مثل این که همه اینجا مثل من عاشق فوتبال هستید از این بابت خوشحالم ولی من با کریستیانو رونالدو رو به دنیای فوتبال گزاشتم و با اون هم از دنیای فوتبال رو بر می گردونم با دوستان کریستیانو رونالدو دوست و با دشمنانش دشمنم:eyvalla::eyvalla::eyvalla:
Mail:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Web:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به بروبچ گل دربی :flowerysmile:
بعضیاتون منو میشناسین من سجاد هستم قبلا مدیر بخش لیورپول بودم و بنا به مشکلاتی دیگه نتونستم بیام سایت ، و از الان قراره دوباره فعالیت کنیم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosein1372 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vivamusic [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامی گرم به دوستان عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorush0751 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جمع گرم و دوستانه دربی خوش اومدین
امیدوارم هر کدومتون توی انجمن تیم مورد علاقتون فعالیت خوبی داشته باشین و با دوستان قدیمی تر تعامل داغی داشته باشید ! :nishkhand:
:chakerim:
سلام سجاد جان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط LFC4LIFE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما که از ما قدیمی تر هستین توی سایت ولی بر طبق رسم رسومات بازگشت دوبارتون رو به خونهی خودتون خوش آمد میگم !
برد لیورپول مقابل من سیتی رو هم به خودم هم به خودت تبریک میگم ! lol:-
سلام من یادمه :shogh:!!! نکنه سربازی بودی؟؟به هر حال واقعا خوش اومدی:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LFC4LIFE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم بخش لیورپول مثل قبل بشه:ohum:
سلام به همه دوستان ورزشکارو ورزش دوست خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Carles Puyol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شهاب هستم 23سالمه دانشجوی رشته شیمی:rose: