-
زندگي به روايت شعر
تخم مرغي رفته بود اينترويو
تا مگر کوکو شود يا نيمرو
تخم مرغي بود با شور و اميد
خواست تا مرغانه اي باشد مفيد
فرم استخدام را پر کرده بود
عکس هم همراه خود آورده بود
توي مطبخ از براي شرح حال
پشت هم کردند هي از او سوال:
- کيستي تو، از کدامين لانه اي؟
- بوده اي قبلاً در آشپزخانه اي؟
- کي ز پشت مرغ افتادي برون؟
- توي ماهيتابه بودي تاکنون؟
- تجربه داري و فرزي در عمل
- جاي ديگر کار کردي في المثل؟
- داغ گشتي توي روغن يا کره؟
- حل شدي در شنبليله يا تره؟
- با نمک فلفل بهم خوردي دقيق؟
- خوب کف کردي شدي کلاً رقيق؟
- پشت و رويت سرخ شد روي اجاق؟
- باد کردي از فشار احتراق؟
تخم مرغ اين حرف ها را که شنيد
روي وحشت زرده اش هم شد سفيد!
ژوري اينترويو هم بي مجال
لحظه*اي غافل نميشد از سوال:
- گر "رزومه" داري و "سي.وي" بيار
- ورنه بيخود آمدي دنبال کار
- گر نداري توي کارت سابقه
- ردّ ردّي گرچه باشي نابغه
گفت لرزان تخم مرغ بينوا
نيست قانون شما بر من روا
خوب من تازه ز مرغ افتاده ام
صفرکيلومترم و آماده ام
هرکسي کرده ز يک جائي شروع
ميکند خورشيدش از يکجا طلوع
گر نه در جائي خودم را جا کنم
تجربه پس از کجا پيدا کنم؟
گر که مرواري نباشد در صدف
پس چگونه تجربه آرد به کف؟
گر که در ميدان نرفته کره اسب
تجربه را پس چه جوري کرده کسب؟
گفت "شف" با او که: - زر زر کافيه!
- بيش از اين هم ماندنت علافيه
ـ تخم مرغ هم اينقدر پر مدعا
- دست به نطقش را ببين بهر خدا!
- تجربه اول برو پيدا بکن
- بعد فکر پخت و پز با ما بکن
تخم مرغ بينوا با قلب خون
آمد از آن آشپزخانه برون
رفت غمگين، صاف پيش مادرش
تا که گرما گيرد از بال و پرش
گفت مادرجان مرا هم جوجه کن
جزو باند جوجه هاي کوچه کن
مرغ مادر گفت که: - دير آمدي
- پس چرا طفلم به تأخير آمدي؟
- من به تو گفتم بگير اينجا قرار
- تو خودت عازم شدي دنبال کار
- مهلت جوجه شدن شد منقضي
- پس چه شد کوکوپزي، نيمروپزي؟
تخم مرغ اشکش درآمد پيش مام
ماجرا را گفت از بهرش تمام
گفت در نيمروپزي گشتم کنف
چونکه از من تجربه ميخواست شف
سابقه يا تجربه با من نبود
آشپزخانه مرا ريجکت نمود
موعد جوجه شدن هم که گذشت
آه مادر بچه ات بيچاره گشت!
من از آنجا مانده، زينجا رانده ام
فاتحه بر هستي خود خوانده ام
رفت فرصت هاي عالي از کفم
حال ديگر کاملاً بي مصرفم
پس در اين دنيا به چه چيزي خوشم؟
ميروم الان خودم را ميکشم!
گفت مادر: - طفلکم قدقدقدا
- چند مدت صبر کن بهر خدا
- صبر کن طفلم بيايد نوبهار
- باز پيدا ميشود بهر تو کار
- گرچه اکنون فرصتت سرآمده
- تو نگو دنيا به آخر آمده
تخم مرغ آنجا به حال انتظار
ماند تا از ره بيايد نوبهار
عيد نوروز، عيد پاک آمد ز راه
روي هر ميزي بساطي دلبخواه
شربت و شيريني و قند و نبات
تخم مرغ رنگ کرده در بساط
روي ميز خانه*ي بانو بهار
يک سبد مرغانه خوش نقش و نگار
تخم مرغ ما نشسته آن ميان
ميفروشد فخر بر اطرافيان
از همه خوشرنگ تر، خندان و شاد
حرف هاي مادرش آمد به ياد:
- بهر هرکس در جهان قدقدقدا
- هست يک جا و مکان قدقدقدا
- نيست بي مصرف کسي قدقدقدا
- هست امکان ها بسي قدقدقدا
- هرکسي بايد بيابد جاي خود
- تا نهد جاي مناسب پاي خود
- پس تو هم توي مدار خويش باش
فارغ از مأيوسي و تشويش باش
- چون شبيه تخم*مرغ است اين کره
- روز و شب گردش کند بي دلهره
- خود تو هم هستي عزيزم بيضوي
- در مدار خويش گردش کن قوي
- زندگي زيباست، زيبايش ببين
- هم ز پائين، هم ز بالايش ببين
تخم مرغ ما ز پند مادري
شادمان لم داد آنجا يکوري
گفت گر مطبخ به من ميداد کار
در کجا بودم کنون اي روزگار؟
گشته بودم جوجه گر روي حساب
اي بسا که ميشدم جوجه کباب
پس چه بهتر که بد آوردم زياد
حال راضي هستم و ممنون و شاد
-
عشق
عشق يعنی مستی و ديوانگی
عشق يعنی با جهان بيگانگی
عشق يعنی شب نخفتن تا سحر
عشق يعنی سجده ها با چشم تر
عشق يعنی سر به دار آويختن
عشق يعنی اشک حسرت ريختن
عشق يعنی در جهان رسوا شدن
عشق يعنی مست و بی پروا شدن
عشق يعنی سوختن يا ساختن
عشق يعنی زندگی را باختن
عشق يعنی انتظار و انتظار
عشق يعنی هرچه بينی عکس يار
عشق يعنی ديده بر در دوختن
عشق يعنی در فراقش سوختن
عشق يعنی لحظه های التهاب
عشق يعنی لحظه های ناب ناب
عشق يعنی سوز نی ، آه شبان
عشق يعنی معنی رنگين کمان
عشق يعنی شاعری دل سوخته
عشق يعنی آتشی افروخته
عشق يعنی با گلی گفتن سخن
عشق يعنی خون لاله بر چمن
عشق يعنی شعله بر خرمن زدن
عشق يعنی رسم دل بر هم زدن
عشق يعنی يک تيمّم، يک نماز
عشق يعنی عالمی راز و نياز
عشق يعنی با پرستو پر زدن
عشق يعنی آب بر آذر زدن
عشق يعنی چو*احسان پا به راه
عشق يعنی همچو يوسف قعر چاه
عشق يعنی بيستون کندن به دست
عشق يعنی زاهد اما بُـت پرست
عشق يعنی همچو من شيدا شدن
عشق يعنی قطره و دريا شدن
عشق يعنی يک شقايق غرق خون
عشق يعنی درد و محنت در درون
عشق يعنی يک تبلور يک سرود
عشق يعنی يک سلام و يک درود
-
وقتي موبايلت زنگ ميخوره همه گوشاشون تيز تيز ميشه ; وقتي تلفن خونه زنگ بخوره همه خودشونو ميزنن به کر بودن !
دقت کردين
وقتي مي خواي به 2 تا دختر که يکيش خوشگله تيکه بندازي,
اوني که زشته جوابت رو مي ده ؟؟!
تا حالا به تفسير خياباني دقت کردين؟ : تا مسي دريبل ميزنه جا داره هفته بسيج رو تبريک بگم!!!
تا حالا دقت کردين ...
هيچ كسي كتك خورش از بچه مهمون، دور از چش ننه باباش نيست ؟
تا حالا دقت کردين بعضي هارو اگر با پودر 8 آنزيم هم بشوري..لکه شون از زندگيت و گذشتت پاک نميشه
تا حالا دقت کردين هر استادي که اول ترم نيشش تا بنا گوش بازه، آخر ترم اشک شما رو در مياره؟
تا حالا دقت کردين شب هايي که برق ميره ، وقتي به هزار بد بختي و 6 بار تو در و ديوار خوردن چراغ قوه رو پيدا ميکني زرتي برق مياد ؟!
تا حالا دقت كردين لذتي که در پرت کردن شلوار گوشه اتاق هست, تو زدنش به چوب لباسي نيست !
تا حالا دقت کردين هر وقت جعبه دستمال کاغذيو وا ميکنيد اوليه هيچوقت عين آدم بيروون نمياد؟
از اول ابتدايي تا آخرين روز دبيرستان ، همه معلمها و ناظم ها:
" کلاس شما بدترين کلاسيه که تا حالا داشتم!!
شانس يه بار در خونه آدمو ميزنه ,
بَدشــــانسي دستش رو از روي زنگـ بر نميداره ,
بدبختي هم که کلاً کليد داره . . . . . .!
هروقت آروم و يواشکي چيزي از کسي ميپرسين طرف با صداي بلند جوابتونو ميده
دختره 25 سال از خدا عمر گرفته. توي کل اين مدت با يه پسر دوست معمولي هم نبوده. تا تو ميري طرفش يهو 100 تا بي اف و خواستگار ايده آل واسش پيدا ميشه!
تا حالا دقت کردين دل معلوم نيست کجاي بدنه ! ، به شکم درد ميگن دل درد - به قلب هم ميگن دل ! موندم اون کسي که ميگه دلم تورو ميخواد منظورش دقيقاً چيه ؟؟
تا حالا دقت کردين پشته فرمون وقتي کلي ويراژ ميدين و کلي تلاش ميکنين که يه چاله رو رد کنين ، با 4 تا چرخ ميوفتين توش؟!
دقت کردي اون روزي که يه مورد خلافي چيزي تو ماشينت هست مصادف ميشه با ايست بازرسي اي که سالي يه بار انجام ميشه؟
تا حالا دقت کردين وقتي داري فيلم مورد علاقتو نگاه ميکنين تو ماهواره هي پارازيت ميوفته ولي به محض اينکه پيام بازرگاني ميشه صاف صاف نشون ميده....
موقع درس خوندن پرزهاي موکت هم واسه آدم جذاب ميشه
دوس داري ساعتها بشيني بهشون نگاه کني ...
دقت كردين :" اس-ام -اس "مياد شيرجه ميزني با چه ذوقي رو گوشيت بعد ميبيني تبليغاته ايرانسله! نه اون !
-
این عکس داغه داغه.همین ده دقیقه پیش از آسمان شهر مون(آمل)گرفتم.درشب یلدا مه اومد وفضای شهر بسیار زیبا شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
خوب بالاخره از شب نشيني اومديم..
من كه پيش خاله و دايي و عمو و عمه و.. كل فاميل خيلي بهم خوش گذشت ..
كلي انرژي گرفتم واسه امتحانا..
يلدا رو به همه ي دوستان خوبم تبريك ميگم..
التماس دعا!!
-
هههههههههه
شب جلو تلویزیون خوابم برده بود
مامانم اومد ساعت 2 نصفه شب پتو انداخت روم بوسم کرد ، کلی هم قربون صدقم رفت بعد موقع رفتن پامو لگد کرد، داد زدم و گفتم : اهههههههههههه پام داغون شد
جواب داد: خاک تو سرت کنن آخه اینجا جای خوابه؟
◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊ � �◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊
منطقِ پدرو مادر از تحصیل در دانشگاه: "این همه درس خوندی، درِ یه نایلون رو نمیتونی* باز کنی*!
باز یه سوالی مغزمو پریشون کرد چرا جمعه انقدر به شنبه نزدیکه، ولی شنبه انقدر از جمعه دوره؟؟
خداییش جاذبه ای که سوراخ چاه توالت نسبت به گوشی داره
جاذبه ی زمین به سیب نداره
دیدم که میگمااااااا
عمو زنجیر باف جان
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
جهت زحمات بی دریغ شما بزرگوار
یک گِلگی داشتم از حضورتون ...
شما که زنجیر ما رو بافتی..؟
... پَه چرا پشت کوه انداختی..؟
مشکلتون دقیقاً چی بود؟
مرض داشتید این همه زنجیر بافته شده رو پشت کوه انداختید؟
بچگی یعنی: وقتیکه فاصله ی دستشویی تا اتاقمونو می دویدیم
و از اینکه لولو ما رو نمی خورد فریاد می زدیم، ھـــــوراااا
فقط یه ایرانی اونم از نوع تهرانی می تونه از دود شهر فرار کنه تا بره شمال هوای تازه تنفس کنه، بعد اونجا هی تند تند قلیون بکشه!
گوشيم زنگ خورد ، اسم رفيقم "رضا" افتاد
گوشی رو برداشتم ، با يه صدای خسته گفتم : سلام بی شرف
يه صدای کلفتی اومد : پدر بی شرف هستم ، بی شرف اونجا نيست؟
فقط یک زن ایرانی می تونه روزی چند ساعت برنامه آشپزی نگاه کنه و چند تا دفتر هم پر کرده باشه و آخرش همون کوكوسبزی برای شوهرش درست کنه!
یادش بخير ما بچه بوديم ، يه دستمال کهنه اي ، لنگ ماشيني چيزي پيدا ميکردن ميذاشتن لاي پامون بقچه ميکردن تا يه هفته بعد بازش کنن الان پوشک زدن واسه بچه با خروجي هوا از هردو طرف ، 8 لايه محافظ ، ويتامينه ، همراه با عصاره مالت ، 12 اير بگ ، کروز کنترل ، سنسور عقب ، تهويه مطبوع ، با ال سي دي... خلاصه فول آپشن ديگه ! از ال سي دي هم توشو نشون ميده ديگه لازم نيست را به را بازش کنن
هیچ وقت کار امروز رو به فردا ننداز...
فردا یه عالمه کار داری،
قشنگ بندازش واسه دو سه هفته دیگه که خیالــــــــــــــتم راحت باشه
کافیه یه روز اتفاقی یه جوراب سوراخ بپوشین . اگه شده اتوبان رو موکت کنن یه جوری میشه که تو مجبور شی کفشتو دربیاری
-
دانلود
کلیپ تقلید صدای محسن چاووشی توسط سامان گوران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
غذاهایی رویایی.مفید و مغذی.
البته برای دوستان چینی.
-
تصاویر زیر 8 نوع از عجیب ترین موجودات زنده را نشان می دهد که متاسفانه بیشتر آنها در خطر انقراض قرار دارند.
لاك پشت ماتا ماتا
این لاك پشت ابتدا در داخل شهر در كنار رودخانه ها و نهرهایی كه دارای آب تازه با جریان ملایم هستند دیده شده است. بدن غول پیكر همراه با لاك نرم این حیوان میتواند در طول به رشد 6 فوت (حدود 2 متر) و در وزن به بیشتر از 100 پوند (حدود 50 كیلوگرم) برسد.
ماتاماتا در كنار نهرهایی با آبهای تیره و آرام، بركه های راكد، مرداب ها، باتلاق ها در قسمتهای شمالی بولیوی، شرق پرو، اكوادور، شرق كلمبیا، ونزوئلا، گینه، و بخشهای شمالی و مركزی برزیل زندگی میكند. ماتاماتا از انواع حیوانات آبزی به شمار میآید، اما ترجیح میدهد در آبهای كم عمق زندگی كند تا راحت بتواند برای نفس كشیدن به سطح آب بیاید
جوجه تیغی پوزه دراز
این اچیدناها یك گروه از دو گروه پستانداران تخم گذار هستند (گروه دیگر آنها پلاتیپوسها هستند). این جوجه تیغی های پوزه دراز در گینه جدید زیاد دیده میشوند.
آرمادیلوی پری مانند صورتی رنگ
این حیوان در آرژانتین مركزی یافت شده است و در دشتهای بی آب و شنی پوشیده شده از كاكتوسها و بوته های خاردار سكونت دارد. این حیوان زمانی كه میترسد این توانایی را دارد كه زیر خاك از نظرها پنهان شود. آرمادیلوها سوراخهای كوچكی در زیر زمین نزدیك مجتمع مورچه ها در خاك خشك حفر میكنند. و معمولا ًاز مورچه و نوزادانشان در نزدیكی پناهگاهشان تغدیه میكنند
موش گوش دراز
این "میكی موس بیابانی" جانوری جونده شبیه موش است، دم دراز، پاهای عقبی بلند برای پریدن و به خصوص گوش خیلی درازی دارد. این موش در بیابانهای چین و مغولستان یافت شده است. این حیوان در لیست قرمز در گروه حیوانات در حال انقراض طبقه بندی شده است.
جانور حشره خوار الفانت
آنها به طور وسیعی در بخشهای جنوبی آفریقا گسترده اند و اگرچه در محلهای عمومی و اجتماعی زندگی نمی كنند، ولی قادر به زندگی كردن در انواع زیستگاه های طبیعی از بیابان نامیب گرفته تا مكانهای صخره ای جنوب آفریقا و جنگل های انبوه
هستند.
خرگوش پاتاگونیان مارا
یك حیوان جونده درشت هیكل كه هم شبیه خرگوش و هم شبیه یك الاغ به نظر میرسد. این پاتاگونیان مارا در قسمتهای مركزی و جنوبی آرژانتین زندگی میكند. ماراها در علف زارهای كم باران و بوته زارها و دشتها سكونت دارند
موش كور با بینی ستاره ای شكل
موش كور بینی ستاره ای در مناطق مرطوب نواحی پست زندگی میكند. از جانوران بدون مهره كوچك، حشره های آبزی،كرمها وحلزونها تغذیه میكند. او شناگر ماهری است و میتواند در قسمتهای پایینی نهرها و دریاچه ها برای یافتن غذا به جستجو بپردازد. مثل بقیه موش كورها میتواند تونلهای كم عمقی حفر كند؛ اغلب راه خروج این تونلها از زیر آب میباشد.
شاخكهای حساس بینی تقریباً با یكصد هزار شاخك ریز پوشیده شده است كه به غریبه ها صدمه میزند
بز كوهی سایگا
سایگا جزو حیوانات در حال انقراض طبقه بندی شد. امروزه تخمین زده میشود كه مجموعاً 50.000 سایگا وجود داشته
باشند، كه در كالمیكیا، سه منطقه در قزاقستان و در دو منطقه قرنطینه شده در مغولستان زندگی میكنند.
-
لامبورگيني سال