با کی بازی داریم ؟؟
سیتی ؟
نمیشناسم !!!!!!!!!!!
اصلا در حدی هست که بخوایم در باره برد چند چند مقابلش نظر بدیم؟mas:-mas:-
در حال حاضر سیتی که هیچ بابای سیتی هم بیاد می زنیم لهش می کنیم! ki::ki::
به امید قهرمانی
نمایش نسخه قابل چاپ
با کی بازی داریم ؟؟
سیتی ؟
نمیشناسم !!!!!!!!!!!
اصلا در حدی هست که بخوایم در باره برد چند چند مقابلش نظر بدیم؟mas:-mas:-
در حال حاضر سیتی که هیچ بابای سیتی هم بیاد می زنیم لهش می کنیم! ki::ki::
به امید قهرمانی
نظر سنجی 2 :
با توجه به پایان سال 2011 / عملکرد ونگر را در این سال چگونه ارزیابی میکنید ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اول خودم نظر میدم
به نظرمن ونگر تو این سال بهتر از 2.3سال پیش کار کرد/با کوچک ترین بازیکن ها بهترین نتیجه ها رو گرفت
و شاید اگر بازیکناش انقدر کم سن و سال نبودن و یکم با تجربه تر بودن میتونس نتایج بهتری هم بگیره
شاید هم اگه تو لیگ قهرمانان 2 سال پشت سر هم با بارسلونا نمیخود میتونست راحت تا 4 تیم هم بالا بره
:hooora: ایشالا امسال قهرمان میشیم هم تو لیگ برتر هم تو چمپیوز لیگ:hooora:
در مورد سوال نظر سنجی باید بگم
که ونگر تنها یه مربی نیست یه معلم بزرگه که واقعا من اونو یکی از مربی های برتر دنیا میدونم
سال 2011 هم ونگر سال نسبتا خوبی بود خوب این فصل بازیکنهای خوبی رو از دست داد فابرگاس / نصری / کلیشی
ولی بازم نشون داد که با رفتن بازیکنای بزرگش میتونه جانشین های خوبی برای اون انتخاب کنه
کلا به نظر من سالا 2011 سال خوبی بود ----------- ولی مطمئا باشید سال 2012 سال درخشش آرسنال خواهد بود
عملکرد ونگر متوسط بود از نظر فوتبالی خوب کار کرد و تیم های بزرگی رو شکست داد ولی از دست دادن فابرگاس و نصری شکست بزرگی برای او بود او نبایست چنین اجازه ای میداد.
ونگر این سال رو خیلی ضعیف شروع کرد و متحمل باخت سنگینی در برابر منچستر شد ............ ولی این آغاز فصل بود و راه طولانی ................ اون تونست با تجربه اصیلی که منحصر به خودشه اغلب تیمها رو شکست بده و آرسنال رو همچنان به عنوان یه مدعی اصلی حفظ کنه ! به نظر من ونگر دیگه برای فوتبال دنیا نمیاد ..............!
اون همیشه تو مواقع بحرانی بهترین تصمیم رو میگیره و تیم رو به سوی امید هدایت میکنه . اون بازیکنای بزرگی رو تعلیم داد و به فوتبال دنیا معرفی کرد از جمله : هانری - فابرگاس - نصری و..............
عملکرد اون نه تنها در سال 2011 بکله در تمام دوران مربیگریش عالی بوده و هست
به نظر من که ونگر بهترین مربی این 2 و3 دهه جهانه
همیشه آرسنالو به عنوان یه مدعی نشون داده
اون از چوب بازیکن میسازه و به دنیا معرفی میکنه و آرسنال رو به عنوان کارخونه بازیکن در جهان تبدیل کرده
امسال هم که آرسنال لیگ رو خیلی خوب شروع نکرد و باخت 8-2 به منچستر خیلی ها رو نامید کرده بود
ولی حالا میبینیم که دوباره آرسنال داره خوب نتیجه میگیره و خودشو جزو مدعی ها نشون داده
امیدوارم آرسنال به همین روند ادامه بده
اصلا ونگر که احتیاج به اثبات نداره وافعا تو بزرگیش و کارش شکی نیست اما متاسفانه ونگر بازیکنان بزرگی میسازه هماهنگشون میکنه اما تیما دیگه حاضر خوری میکنن و این به ارسنال لطمه میزنه تا تیم بیاد دوباره چندتا بزرگ بسازه هوادارا کلی باید منتظره قهرمانی باشن
به نظرم ارسنال هر سال باید بازیکنا نسبتا بزرگی بخره تا بتونه خلا فروش های خیلی بزرگشو برطرف کنه
به به
مسبینم که ارسنالی های سایت هم دارن زیاد میشن
نوکر همه ی ارسنالی های گل
خب حالا نظر من
ونگر بهترین مربی جهانه
چرا؟
چون پارسال بارسلونا رو تو خونه ی خودش ( امارات ) برد . کاری که رئال مادرید با این همه ستاره نمیتونه تو خونش انجام بده.
چون بازیکن میسازه و بقیه از دست رنج ونگر دارن استفاده میکنن.
چون تا حالا یادم نمیاد یک بازیکن بزرگ رو از تیم های حریف گرفته باشه.
چون با جوونا بیشتر کار میکنه.
بازم بگم؟
قانع شدین؟
حالا فک میکنین مربی هست که مثل ونگر این قد خوب باشه؟
اخلاق نداره که داره
.....
همه اینا درست ولی همین که با هیئت مدیره راه میاد منو عذاب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم چرا خواستش رو به اونا تحمیل نمیکنه ؟ این همیشه برام یه سوال بزرگه !