من آرمین هستم و تیم اول و آخرم منچستره و از اینکه طرفدار همچین تیمی هستم به خودم افتخار میکنم.:manchester:
به داش سعید(که مخلصشم) قول دادم که توی بحث ها شرکت کنم الان هم اومدم راجع به بازی با اورتون نظرمو بگم.
از دفاع شروع کنیم. احتمالا توی دفاع تغیرات زیادی داریم چون تو بازی با سیتی:gerye: دفاع های کناری افتضاح بازی کردن و دفاع وسط هم که....
ویدیچ که حتما بازی میکنه و احتمالا کنارش جونز باشه. وضعیت مصدوم ها رو نمیدونم.اگه رافائل آماده باشه میتونیم ازش برا دفاع راست استفاده کنیم اگه آماده نباشه باید از همون اسمالینگ استفاده کنیم.برا دفاع چپ هم اورا خوبه ولی برای دفاع باید خیلی بهتر باشه(مثل حمله). خبر خوب اینه که کلورلی میتونه بازی کنه. کلا خط هافبک منچستر زیادی تدافعی و وجود بازیکن هایی مثل کلورلی میتونه این نقص رو برامون برطرف کنه. کنار کلورلی احتمالا کریک بازی کنه چون خیلی وقته بازی نکرده و توی این بازی بهش نیاز داریم.
رونی هم که از نظر من جایگزینی نداره توی تیم. شاید گیگز بتونه بهترین جایگزین باشه ولی توی این بازی مثل بازی های قیل باید از رونی حتما استفاده بشه چون رونیه که توی اکثر دقایق تیم رو راه میندازه.یانگ و نانی هم که احتمالا کناره ها بازی کنن چون فرگوسن امروز گفت که والنسیا باید بیشتر بازی کنه تا به مرز آمادگی برسه. البته احتمال بازی پارک هم خیلی زیاده.
اما بزرگترین مشکل فرگی توی این فصل انتخاب مهاجم نوک تیمه. همه ی مهاجم ها توی این روزها( به جز هفته قبلcrying::-) عالی کار کردن و گفتن اینکه فرگی کی رو میزاره تو ترکیب خیلی سخته ولی من فکر میکنم توی این بازی به خصوص از برباتوف استفاده کنه. با اون بازی که ولبک هفته پیش کرد و روی یکی از گل ها مقصر بود احتمال بازی کردنش کمه. هرناندز هم میتونه بازی کنه.
خلاصه من که خیلی دوست دارم این بازی رو راحت ببریم تا از این وضعیت فشار رسانه ها ( و البته فشار دوستای خودمون به خاطر باخت قبلی) خارج بشیم.
به امید برو شیاطین سرخ:/danc
عشق است منچستر:love::love::love:
خوبه آقا سعید، راضی شدی؟؟؟؟؟!tazim::tazim::tazim::