ولی من با نظر دوستان مخالفم...
من با بودن مایلی کهن موافقم...
به نظرمن میتونه حاشیه ها رو جمع کنه...
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من با نظر دوستان مخالفم...
من با بودن مایلی کهن موافقم...
به نظرمن میتونه حاشیه ها رو جمع کنه...
تو اخبار اومده بود كه رو پرسپوليس و استقلال واس خصوصي سازي قيمت گذاشتند .فكر كنم 45 ميليارد واس پرسپوليس و 42 ميليارد هم استقلال . ديگه علنا ثابت شد كي سروره .
به هيچ وجه نمي شه به اين راحتي رو پرطرفدارتين تيم آسيا و پرافتخار ترين تيم ايران با 26 كاپ قهرماني قيمت گذاشت ضمن اينكه نبايد فقط به كسي كه پول داشت انتقال داده بشه و حتما بايد به كسي بفروشن كه حق آب و گل داشته باشه. اگه پيشكسوتهاي پرسپوليس يه همچين پولي رو داشتند خيلي عالي ميشد ولي بعيد مي دونم .
بدنش دست پیشکسوتا که خوبه اما فکر نکنم جز یکی مثل هدایتی کسی بتونه همچین پولی رو تو فوتبال سرمایه گذاری کنه.آخه یه ریسکه وحشتناکه با این وضع فوتبال حال حاضر.اما اگه یه چندتایی مثل پروین و دایی (چون وضعشون خوبه میگم) جمع میشدن و تیمو میخریدن به نظرم عالی میشد.
mas:-mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه این از اون حرف ها بوودااااااا.........خود مایلی کهن خدای حاشیه هست..............همه هم میدون که توی حاشیه مایلی کهن اوله
[QUOTE=kick up;45599]تو اخبار اومده بود كه رو پرسپوليس و استقلال واس خصوصي سازي قيمت گذاشتند .فكر كنم 45 ميليارد واس پرسپوليس و 42 ميليارد هم استقلال . ديگه علنا ثابت شد كي سروره .
به هيچ وجه نمي شه به اين راحتي رو پرطرفدارتين تيم آسيا و پرافتخار ترين تيم ايران با 26 كاپ قهرماني قيمت گذاشت ضمن اينكه نبايد فقط به كسي كه پول داشت انتقال داده بشه و حتما بايد به كسي بفروشن كه حق آب و گل داشته باشه. اگه پيشكسوتهاي پرسپوليس يه همچين پولي رو داشتند خيلي عالي ميشد ولي بعيد مي دونم .[/QUO
به خدا دمت گرم.:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا محمد رضا حاج حبیب کاشانی کاره خوبی کرد...
چون رفت مایلی کهن رو آورد...
مایلی کهن میتونه پوزه پروین و دایی و بقیه پیشکسوت ها رو به خاک بزنه...
بچه ها یه سوال داشتم:
امسال تو لیگ چندم میشیم؟؟؟
:chakerim:
اولا اصلا موافق نیستم بات :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دومافوتبال واسه پوز زدن و کلاس گذاشتن نیست:love:
به هر حال آوردن مایلی کهن حتما یک دلیلی داشته که ما در اون حد نیستیم که بفهمیم چی به چیه
اما نظرشخصی من به عنوان یک هوادار اینه که وروود مایل به پرسپولیس تصمیم فنی نبود:gahhr:
و اما ................
پرسپولیس در دومین گام از پس گووزتپه با اختلاف یک گل براومد به همه ی دوستای گلم این پیروزی و تبریک میگم حالا داره باورم میشه استیلی یک مربی مقتدر انشالا که امسال قهرمان لیگ شیم :love::love:
بچه ها لطفا از بحث زدن پوز پيشكسوتا توسط مايلي كهن بيايد بيرون چون به پيشكسوتايي مثل علي پروين كه بيشترين افتخارات باشگاه رو باعث شدند بايد ارزش و احترام گذاش ت و هيچ وقت نبايد بهشون توهين كرد. مايلي كهن هم از خانواده پرسپوليس بود ولي هيچ مديرعاملي بهش اجازه حضور نداد چون از نتيجه كار خبر داشت ولي كاشاني در اين مورد بنظر من اشتباه كرد چون مايلي كهن نه تنها محبوب نيست بلكه يجورايي منفور يه ملته و اوردنش به پرسپوليس هيچ سودي نداره . اگه شرري نداشته باشه
من كه يك موي گنديده علي پروين رو به صدتا مثل مايلي كهن و دايي نمي دم .قبول هم دارم كه كانون پيشكسوتاني كه مسببش علي پروين بوده كمي باعث نگراني از بروز حاشيه شده ولي مطمئن هستم هرگز كاري به ضرر پرسپوليس نخواهند كرد.
من امسال خيلي خوشبين هستم و مطمئن هستم هرگز ناراحتيهاي سال قبل رو نخواهيم داشت و از اون بيشتر هم مطمئن هستم كه حتما نتايج و جايگاهي در خور شان پرسپوليس خواهيم داشت چون بقول معروف سالي كه نكوست از بهارش پيداست .
هم بازيكناي كاملا بدردبخوري در تمامي پستها گرفته شده كه كاملا مشخصه اين كار هدفمند و بر اساس نيازهاي تيم بوده و هم نتايج بازيهاي تداركاتي با وجود غيبت و مصدوميت يه سريشون بسيار مثبته . پرسپوليس تيميه كه در بازيهاي دوستانه هم بخاطر حفظ هيبت و اعتبار پرطرفدارتين تيم آسيا و پرافتخارترين تيم ايران بايد بتونه نتيجه بگيره و در خور شان نام بلند آوازه و هم طراز با تاريخ تمدن و فرهنگ مردم اين سرزمين - نامي سرشار از اقتدار و بلند منشي - عمل كنه .
قبول دارم كه تو بعضي از پستها مثل دفاع چپ راضي نيستيم و يا شايد بگيم مهدوي كيا بهتر از كاظميان بود ولي يك چيز رو فراموش نكنيد : اين هنر يه مربيه كه چجوري از بازيكناش بازي بگيره . يكي مثل قطبي و همين استيلي كاري كرده بودند كه تك تك بازيكنا تو همه پستها هميشه بهترين بازيشون رو انجام بدن و تا ثانيه آخر بازي با انگيزه از دل و جون مايه بذارن و.... يكي هم مثل دايي نمي تونست حتي از همه قابليت همين بازيكناش هم استفاده كنه
قبول کنید که هیچ مربی بد تیمش و نمیخواد چون اگه تیمش نتیجه نگیره اول خودش ضرر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
براش ممکنه حاشیه درست بشه ممکنه خشم هوادار chomagh
کار دستش بده مهمتر از اون باعملکرد ضعیف تو بورس قرار نمیگیره دایی تو پرسپولیس اشتباه زیاد داشت اما اشتباه هاتش بیشتر از عملکردای مفیدش نبود
دایی هم مثل همه ی مربی های قبلی بادل و جون برای پرسپولیس کار میکرد منتهی این تیکه یه حرف تو قبول دارم که از تمام قابلیت های بازیکنانش نمیتونست استفاده کنه اینم میزاریم پایه مشغله های زیادش[حاشیه هایی که براش درست شده بود]:chi migi:
به هر حال فعلا دایی در تیم حضور نداره و این استیل هست که امسال باید خودی نشون بده باشگاه هم باید ازش همه جوره حمایت کنه :hooora:
درضمن با اومدن کاظمیان به تیم اصلا موافق نیستم فکر نمیکنم امسال حضور موثر داشته باشه :mage mishe: