-
طيبي: اول فولاد ماهان، بعد دينامو مسکو
مليپوش فوتسال ايران گفت: دوست دارم در ايران و در فولادماهان بازي کنم، اما اگر اين باشگاه، تيمداري نکند به پيشنهاد دينامو فکر ميکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مصطفي طيبي در خصوص پيشنهاد دينامو مسکو روسيه اظهار داشت: روسيه از ليگهاي معتبر دنيا است و دينامو مسکو نيز از قويترين تيمهاي اين کشور به حساب ميآيد. مسئولان اين باشگاه از زمان مسابقات گرند پريکس و بازي با روسيه مرا زير نظر داشتند.
وي افزود: يک سال ديگر با فيروزصفه قرارداد دارم و به هيمن دليل به مسئولان دينامو گفتم با باشگاه فيروزصفه وارد مذاکره شوند. خودم دوست دارم در ايران و فولادماهان بازي کنم، اما اگر حضور ماهان قطعي نشود صد در صد به اين پيشنهاد فکر ميکنم و براي پيشرفتم به اين تيم خواهم رفت.
طيبي افزود: از جام جهاني 2008 به بعد هم پيشنهاد داشتم، اما در آن زمان مشکل سربازي داشتم و نميتوانستم بروم. هماکنون يک سال است که مشکل خدمتم برطرف شده و دوست دارم در ليگهاي اروپايي بازي کنم.
مليپوش فوتسال ايران درباره کنارهگيري فيروزصفه و فولادماهان يادآور شد: اصفهان تنها شهري است که تا دقيقه 90 هيچ چيزش مشخص نيست. اين موضوع بين فوتساليستها وجود دارد. هماکنون فولادماهان و فيروزصفه انصراف دادهاند، اما شايد يکي دو هفته قبل از بازيها به جاي 3 تيم 5 تيم در ليگ حاضر ميشوند.
وي افزود: فوتسال طرفداران زيادي دارد و اگر چنين باشگاههايي از ليگ ايران بروند براي فوتساليستها بد خواهد شد و دودش بيشتر به چشم بازيکنان ميرود و مجبور ميشوند به پيشنهادهاي خارجي فکر کنند و اين موضوع به فوتسال ملي ضربه خواهد زد.
-
منصوري: به AFC شکايت ميکنيم
مديرعامل باشگاه شهيد منصوري قرچک گفت: اجازه نميدهيم گيتيپسند در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا شرکت کند مگر اينکه رضايت ما را جلب کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کريم منصوري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص بيانيه فدراسيون فوتبال مبني بر اعزام تيم فوتسال گيتيپسند به رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا عنوان کرد: اجازه نميدهيم نماينده اصفهان در جام باشگاههاي آسيا شرکت کند. قرار بود آنها با ما مذاکره و رضايت ما را جلب کنند اما چنين اتفاقي رخ نداد و آقايان صحبتهايي را نيز مطرح کردند.
وي ادامه داد: اگر چنين موضوعي صورت گيرد به AFC شکايت ميکنيم. آنها رأي کميته استيناف را قبول ندارند و خود را هنوز قهرمان ميدانند. من به کفاشيان قول داده بودم شکايت نکنم اما نميتوانيم از حقمان بگذريم.
مديرعامل باشگاه منصوري خاطرنشان کرد: اگر نمايندهاي در آسيا نداشته باشيم بهتر از اين است که افرادي با حقهبازي به اين مسابقات بروند.
منصوري درباره اينکه اگر نمايندهاي در آسيا نداشته باشيم مسئولان AFC ايران را جريمه خواهند کرد: گفت: گيتيپسنديهاي بايد رضايت ما را جلب کنند. ما بيخيال اين موضوع نميشويم. چه فرقي ميکرد زماني که گيتيپسند قهرمان شده بود و حال که قهرمان نشده است؟ ما به دنبال حقوق خود هستيم.
-
تيم فوتسال گيتيپسند فردا عازم کويت ميشود
تيم فوتسال گيتيپسند به عنوان نماينده ايران در جام باشگاههاي آسيا فردا عازم کويت ميشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم فوتسال گيتيپسند در دوره گذشته ليگ برتر به مقام قهرماني دست يافت، البته اين قهرماني پس از 3 ماه و به علت تباني در ديدار پاياني برابر پرسپوليس و با راي کميته استيناف از آنها گرفته شد، اما به علت معرفي آنها به عنوان نماينده ايران در جام باشگاههاي آسيا، گيتيپسند عازم کويت خواهد شد.
کادر فني و بازيکنان گيتيپسند فردا اصفهان را به مقصد کويت ترک خواهند کرد تا از 11 تيرماه رقابت خود را در سومين دوره مسابقات جام باشگاههاي آسيا آغاز کنند. نماينده ايران در گروه اول با تيمهاي تاسيون نام ويتنام، الريان قطر و يرموک کويت همگروه است.
در دوره اول اين مسابقات فولادماهان به مقام قهرماني دست يافته بود و در دومين دوره ناگويا اوشنز مقام قهرماني را از آن خود کرد.
-
بايد از اعتبار فوتسال ايران دفاع کنيم
بازيکن تيم فوتسال گيتيپسند ايران ميگويد حضور گيتيپسند در جام باشگاههاي آسيا جنبه ملي دارد و نبايد با مطرح کردن تباني، تمرکز تيم را بر هم زد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد کشاورز درباره وضعيت تيم فوتسال گيتيپسند در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا عنوان کرد: سه بازي در مرحله گروهي انجام دادهايم و تيم در شرايط بسيار خوبي قرار دارد. ما بازيها را خوب شروع کرديم و 20 گل زده و تفاضل گل 19 حاصل کار بازيکنان تا اينجا بوده است.
کاپيتان تيم فوتسال گيتيپسند ايران درباره بازي فردا برابر ناگوياي ژاپن نيز گفت: ناگويا بر خلاف انتظارات در گروهش دوم شد و ما بايد در مرحله نيمه نهايي با آن بازي کنيم. به هر حال گيتيپسند براي قهرماني به کويت آمده و همه چيز مهيا است تا قهرمان شويم و مشکلاتي که فوتسال با آن دست به گريبان است را فراموش کنيم. اميدوارم قهرماني گيتيپسند استارت فوتسال ملي در آستانه جام جهاني باشد.
بهترين بازيکن فوتسال آسيا در سال 2011 درباره کاپيتانياش در اين بازيها خاطرنشان کرد: کادر فني تصميم گرفت که من کاپيتان گيتيپسند باشم. اما در اين تيم همه بزرگند و کاپيتان خودشان هستند. اين وظيفه در اين شرايط به من محول شده و من بايد به خوبي از پس آن برآيم.
کشاورز همچنين با اشاره به اعتراض برخي به حضور گيتيپسند در آسيا با توجه به تباني در ليگ ايران تاکيد کرد: ما اينجا نماينده ايران هستيم و به مسائل داخلي توجه نداريم چون حضور گيتي در آسيا بحث ملي است. گيتيپسند تنها نماينده اصفهان نيست و نماينده کل ايران است. ما بايد از اعتبار فوتسال ايران دفاع کنيم و بحثهاي مربوط به تباني را در ايران انجام خواهيم داد. در کويت بايد ديدگاه ملي داشته باشيم و حس کنيم که گيتيپسند تيم ملي است. بنابراين نه من و نه هيچ يک از بازيکنان به اين مسائل توجهي نداريم.
وي ادامه داد:تمام صحبتهايي که توسط تيمها در کويت مطرح ميشود نشان ميدهد که آنها گيتيپسند را مدعي قهرماني ميدانند و ما نيز تمام تلاشمان را ميکنيم تا قهرمان شويم.
کشاور در پايان نيز گفت: روز گذشته نيز روز تولدم بود و همه در کنار هم جشن کوچکي را برگزار کرديم و از همه آنهايي که به من لطف داشتند تشکر ميکنم.
تيم هاي گيتي پسند ايران و ناگوياي ژاپن از ساعت 17:30 فردا (پنج شنبه) در سالن يرموک کويت يکي از ديدار نيمه نهايي را برگزار مي کنند. در ديگر بازي اين مرحله نيز اردوس ازبکستان و الريان قطراز ساعت 21 به مصاف هم مي روند.
-
قرعهکشي جديد ليگ فوتسال برگزار ميشود
عباس ترابيان رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال پس از مذاکره با مربي اسپانيايي مورد نظر اين کميته صبح امروز به تهران بازگشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عباس ترابيان که براي مذاکره با مربي اسپانيايي مورد نظر کميته فوتسال فدراسيون فوتبال به مادريد اسپانيا سفر کرده بود، در خصوص روند مذاکراتش با اين مربي گفت: با اين مربي در دو مرحله مذاکراتي داشتم و صحبتهاي لازم را انجام دادم. در اين دو جلسه ريز قرارداد را مطرح و انتظارات کميته فوتسال را از اين مربي بيان کردم.
وي با بيان اينکه تمامي خواستههاي کميته فوتسال و شرح وظايف اين مربي جهت همراهي تيم ملي فوتسال ايران با اين مربي درميان گذاشته شده است، گفت: من به اين مربي اعلام کردم که علاقمنديم از نقطه نظرات فني او نه تنها در تيم ملي بزرگسالان بلکه در کل فوتسال کشور، حتي فوتسال بانوان نيز بهرهمند شويم، چرا که در سال 2013 علاوه بر تيم اميد فوتسال ايران تيم بانوان ايران نيز بايد در بازيهاي داخل سالن آسيا به ميدان برود.
رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال از اعلام نام مربي مدنظر اين کميته خودداري کرد و گفت: قرارداد اين مربي يکساله خواهد بود و تنها به مسابقات جام جهاني فوتسال خلاصه نميشود. قطعا پس از سفر اين مربي به ايران و مذاکرات نهايي با او قراردادش را امضا خواهيم کرد.
وي در پاسخ به اين پرسش که "آيا در زمينه مذاکره با اين مربي نقطه نظرات "خاوير لوزانو" را نيز جويا شديد؟" گفت: بله. در اين خصوص با لوزانو نيز گفتگو کردم و نظرات مهم ايشان را جويا شدم. لوزانو ضمن تاييد کار اين مربي و اينکه ميتواند به فوتسال ايران کمک کند، گفت اگر همه چيز به خوبي پيش برود، ايران ميتواند جزو چهار تيم برتر جام جهاني باشد.
ترابيان به نشست سه جانبه خود با اين مربي اسپانيايي و سعيد توفيقي مسئول ورزشي سفارت ايران در اسپانيا اشاره کرد و گفت: به احتمال فراوان اين مربي در هفته جاري به تهران آمده و مذاکرات نهايي را با حضور مربيان تيم ملي با او خواهيم داشت. ما به دنبال اين هستيم که اين مربي هرچه زودتر کار خود را آغاز کند و بازيهاي ليگ را زير نظر بگيرد.
وي همچنين در خصوص اقدامات کميته فوتسال فدراسيون فوتبال براي پخش مستقيم مسابقات ليگ برتر اين رشته ورزشي از سيما گفت: ما در آخرين تصميمات خود و اينکه نميدانيم وضعيت پخش مسابقات فوتسال در شبکه سوم سيما چگونه است، با شبکه ورزش مذاکره کرديم. قرار است روز يکشنبه مذاکرات نهايي را با مسئولان اين شبکه داشته باشيم و برنامههاي پخش مستقيم رقابتها را ارائه کنيم تا مسابقات پخش شود.
رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال در خاتمه تصريح کرد: با توجه به اينکه نامه انصراف دو تيم فولاد ماهان و فيروزصفه اصفهان مبني بر عدم حضور در ليگ برتر فوتسال به تاريخ 27 تيرماه به فدراسيون فوتبال ارسال شده است، عصرشنبه و در آخرين مهلت تحويل مدارک تيمها، قرعه کشي جديد مسابقات انجام خواهد شد.
-
برنامه سه هفته نخست ليگ برتر فوتسال
کميته فوتسال فدراسيون فوتبال برنامه سه هفته نخست رقابتهاي ليگ برتر فوتسال را اعلام کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اين رقابتها با حضور 13 تيم برگزار ميشود.
رقابتهاي ليگ برتر فوتسال با حضور تيم هاي شهيد منصوري قرچک، فرش آرا مشهد، صباي قم، راه ساري، شهرداري تبريز، جمعيت هلال احمر آذربايجان شرقي، لبنيات ارژن شيراز، گاز خوزستان، گيتي پسند اصفهان، شهرداري ساوه، ميثاق تهران، دبيري تبريز و شرکت ملي حفاري ايران برگزار ميشود.
هفته اول، پنجشنبه 12 مرداد 91
گاز خوزستان- شرکت ملي حفاري ايران، ساعت 22:30، سالن شهداي گاز اهواز
فرش آرامشهد-شهرداري ساوه، ساعت 22:30،سالن شهيد بهشتي مشهد
جمعيت هلال احمر آذربايجان شرقي-دبيري تبريز، ساعت 22:30، سالن هلال احمر تبريز
جمعه 13 مرداد 91
راه ساري- گيتي پسند اصفهان، ساعت 22:30، سالن سيد رسول حسيني ساري
شهيد منصوري قرچک-ميثاق تهران، ساعت 22:30، سالن هفتم تيرقرچک تهران
شهرداري تبريز-صباي قم، ساعت 22:30، سالن شهيد پورشريفي تبريز
هفته دوم يکشنبه 22 مرداد 91
شهرداري ساوه-لبنيات ارژن شيراز، ساعت 22:30، سالن فجر ساوه
شرکت ملي حفاري ايران-جمعيت هلال احمر آذربايجان شرقي، ساعت 22:30، ورزشگاه نفت اهواز
گيتي پسند اصفهان-فرش آرا مشهد، ساعت 22:30 ، سالن پيروزي اصفهان
دبيري تبريز-شهيد منصوري قرچک، ساعت 22:30، سالن علوم پزشکي تبريز
صباي قم- راه ساري، ساعت 22:30، سالن شهيد حيدريان قم
ميثاق تهران- شهرداري تبريز، ساعت 22:30، سالن شهرداري منطقه 11 تهران
هفته سوم، جمعه 27مرداد91
جمعيت هلال احمر آذربايجان شرقي-گاز خوزستان، ساعت 22:30،سالن هلال احمر تبريز
لبنيات ارژن شيراز-گيتي پسند اصفهان، ساعت 22:30، سالن شهيد ابوالفتحي شيراز
شنبه 28 مرداد 91
شهيد منصوري قرچک- شرکت ملي حفاري ايران، ساعت 22:30، سالن هفت تير قرچک تهران
فرش آرا مشهد-صباي قم، ساعت 22:30، سالن شهيد بهشتي مشهد
شهرداري تبريز- دبيري تبريز، ساعت 22:30، سالن شهيد پورشريفي تبريز
راه ساري-ميثاق تهران، ساعت 22:30، سالن سيد رسول حسيني ساري
-
چهار ديدار دوستانه بينالمللي فوتسال
تيمهاي ملي فوتسال اميد و بزرگسال ايران و روسيه در يزد به مصاف هم ميروند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، يزد ميزبان چهار ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و اميد ايران و روسيه و اميد روسيه شد.
اين چهار ديدار از 25 تا 29 شهريور در يزد برگزار ميشود و اين شهر ميزبان چهار تيم ملي اميد و برزگسال فوتسال ايران و روسيه شده است. با موافقت هيئت فوتبال اين استان طي چهار روز چهار ديدار دوستانه طبق برنامه اي که متعاقبا اعلام خواهد شد، برگزار مي شود.
-
بازيکنان تيم فوتسال شهرداري تبريز مشخص شدند
بازيکنان و کادر فني تيم فوتسال شهرداري تبريز براي حضور در مسابقات ليگ برتر فوتسال کشور اعلام شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ترکيب جديد بازيکنان و کادر فني تيم فوتسال شهرداري تبريز براي حضور در رقابتهاي ليگ برتر فصل جاري اعلام شد.
به نقل از فارس ،بابک اکبري، رامين رستميان، وحيد شفيعي، حامد حسينزاده، حميد چرخچيان، ايرج جهان بخش، مجيد رضايي، يعقوب فيل گوش، بابک نصيري، احمد پورکريم، سجاد موذن فردوسي، امين مهماندوست، هاتف قنبري، هاشم امنزاده، مرتضي عزتي، داود تاجبخش، مسلم رستميها و سعيد مومني با سر مربيگري اسماعيل تقيپور و مربيگري فرخ شهرآرا و سرپرستي محمدحسين حيدرزاده ترکيب جديد تيم فوتسال شهرداري تبريز در رقابتهاي ليگ برتر فوتسال کشور را تشکيل ميدهند.
پيشبيني ميشد که هدايت تيم فوتسال شهرداري تبريز به ميرمعصوم سهرابي، سرمربي سال گذشته فوتسال گسترش فولاد تبريز واگذار شود، اما اسماعيل تقيپور هدايت تيم شهرداري را بر عهده خواهد داشت.
تيم فوتسال شهرداري تبريز در نخستين ديدار خود از رقابتهاي ليگ برتر فوتسال کشور روز جمعه 13 مرداد راس ساعت 22.30 در سالن شهيد پورشريفي تبريز ميزبان تيم فوتسال صباي قم خواهد بود.
تيم شهرداري تبريز سال گذشته به ليگ برتر فوتسال کشور صعود کرده و نخستين تجربه خود در بالاترين سطح فوتسال کشور را تجربه ميکند.
-
طاهري به تيم فوتسال منصوري قرچک پيوست
بازيکن فصل گذشته فولاد ماهان با قراردادي يک ساله به تيم فوتسال شهيد منصوري قرچک پيوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]محمد طاهري، بازيکن فصل گذشته فولادماهان با قراردادي يک ساله به تيم فوتسال شهيدمنصوري قرچک پيوست.
به نقل از فارس ،طاهري در حالي که انحلال فولادماهان اعلام شده بود تا روز گذشته براي دريافت رضايتنامه خود اقدام نکرده بود و روز گذشته با حضور در اصفهان به باشگاه فولادماهان رفت و تسويه حساب کرد. اين مليپوش امروز قراردادي يک ساله با منصوري بست.
پيش از اين تيم فوتسال شهيدمنصوري مهدي جاويد، حميد احمدي و مصطفي طيبي را نيز در فصل جديد جذب کرده است.
فصل نقل و انتقالات فوتسال امروز به پايان خواهد رسيد. چهاردهمين دوره ليگ برتر فوتسال از 12 مردادماه با حضور 13 تيم آغاز ميشود. تيمهاي فوتسال فولادماهان، فيروزصفه و پرسپوليس در اين دوره با انحلال خود در مسابقات شرکت ندارند.
-
شمسايي: با هيچ تيمي قرارداد نبستهام
کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران گفت: با هيچ تيمي قرارداد نبستهام و حضورم در صباي قم به هيچ عنوان صحيح نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وحيد شمسايي در خصوص شايعه حضورش در تيم فوتسال صباي قم عنوان کرد: چندين پيشنهاد از تيمهاي مختلف ليگ برتري از جمله شهرداري ساوه و فرشآرا داشتهام، اما به علت اينکه سر مسائل مالي به توافق نرسيدم هنوز تيمي را انتخاب نکردهام.
به گزارش فارس ،وي ادامه داد: حضورم در صباي قم به هيچ عنوان صحت ندارد و همچنان بر سر حرف خود مبني بر قراردادم پايبند هستم. حاضر نيستم به هر قيمتي و با هر قراردادي بازي کنم و با اين شرايط بازي نخواهم کرد.
فصل نقل و انتقالات ليگ برتر امروز به پايان خواهد رسيد و چهاردهمين دوره ليگ برتر فوتسال از 12 مردادماه با حضور 13 تيم آغاز ميشود.