داش الکس ما که نمیترسیم چون همه چیز معلومه میبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داش الکس ما که نمیترسیم چون همه چیز معلومه میبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ازتون نظر وراهنمایی میخوام لطفا !
ما یک وام 20 میلیونی برداشتیم با این پول چیکار کنیم که ضرر نکنیم
ايستگاه طنز:ahaaaaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفته می شود اخیرا نامه ای از طرف اوباما خطاب به فدراسیون فوتبال كشف شده است كه پارتی بازی در انتخاب سرمربی جدید تیم ملی را تایید می كند، نامه ی مذكور به شرح زیر است:
Hello MR Kafashian
I am obama, ghotbi is a nice boy because he is pesar khaleye man!, ghotbi sazmandarish good hast and he have dele shir!
He love dare sarmorabi Iran beshe, if ghotbi ro sar morabi kunin, I ejaze midam oraniyom ghani konin!!!
Dar zemn you are very happy, and I love “her her” khandidan e you!
Gole zard and write and arghavani, remember me ta mitavani!
گفتنی است كفاشیان نیز جواب نامه ی مذكور را بدین گونه داده است:
هلو اوباما
هاو آر یو؟ گود هست حالت؟!
آی ام نُ تصمیم گیرنده، آی ام جاست امضا آندر حكم های سرمربی ها!
پلیز سند ایمیل فور منیجر علی آبادی!
تنكیو وری ماچ! آی تالك ماچ! رممبر وی ن ُ عید دیدنی!
قوری ز پنسیل، پنسیل زقوری، آی لاو یو، گوگولی مگولی!
توضیح ضروری: البته هنوز فدراسیون فوتبال در مورد افشای نامه های فوق اظهار نظری نكرده و آنها تایید و یا تكذیب ننموده است!
طبق نظرسنجی در يكي از شهرها
بهترین نماز، نماز میّت است؛ چون:
وضو ندارد
سجده و رکوع ندارد
با کفش هم می توان خواند
امام جماعت همه اش را می خواند
صبح زود هم نمی خواهد بلند شویم
واجب نیست
سالی یکی دو بار بیشتر خوانده نمی شود
بعد از آن هم ناهار میدن !!!
بکن به خو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط zizoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی میگی !
اگه بخوای همه چیزو تجربه کنی که به زندگیت نمیرسی !
من دارم تجربیات گرانبهای خودمو رایگان در اختیار بچه ها میذارم !
تو که موهای سفید منو دیدی !
من این موهارو که تو آسیاب سفید نکردم !
حالا تو سال دوم قبول شدی که شدی خواهیم دید چه گلی به سرت میزنی ؟!binam
تکبیر !:bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بریز به حساب من !نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من الان شماره حسابمو واست پیام خصوصی می کنم !:yes:
امیدوارم بچه های شیراز اینجا نباشن !:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من قبلا تخلفش رو به محمدعلی دادم ! :he:
محمد علی جان لینک شما که ف.ی.ل.ت.ر شده !
توهین خبرنگار رسانه ملی به هموطنان
این هم لینک من :
اگر اسرار خود را به زن لال هم بسپاري، فاش مي شود
تر...ه به نامزدش مي گه 4شنبه به 4شنبه ديره که همديگر رو ببينيم، بيا 2شنبه به 2شنبه همديگر رو ببينيم
حـــالـــگـــیـــری تـــا چـــقـــدر؟!!!!!
دخترجوانی از مکزیک برای یک مأموریت اداری چندماهه به آرژانتین منتقل شد.پس از دوماه، نامه ای از نامزد مکزیکی خود دریافت می کند به این مضمون:
لورای عزیز،متأسفانه دیگر نمی توانم به این رابطه از راه دور ادامه بدهم و باید بگویم که دراین مدت ده بار به توخیانت کردهام !!! ومی دانم که نه تو و نه من شایسته این وضع نیستیم. من را ببخش و عکسی که به تو داده بودم برایم پس بفرست...
باعشق : روبرت
دخترجوان رنجیـده خاطرازرفتارمرد، ازهمه همکاران ودوستانش می خواهدکه عکسی
ازنامزد،برادر، پسرعمو، پسردایی ... خودشان به اوقرض بدهند وهمه آن عکسها راکه کلی
بودندباعکس روبرت، نامزد بی وفایش، دریک پاکت گذاشته وهمراه با یادداشتی برایش پست
میکند، به این مضمون:
روبرت عزیز، مراببخش، اما هر چه فکر کردم قیافه تو را به یاد نیاوردم، لطفاً عکس خودت راازمیان عکسهای توی پاکت جداکن وبقیه رابه من برگردان!
مزایای اینترنت کم سرعت!
دوما؛ عجله کار شیطونه! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]حالا چه کاریه که سه سوته سایتها بیان بالا. چیزی که اینجا زیاده،وقته. سه ساعت تو صف بانک وایمیستین؛ از صبح تا ظهر به
خاطر یه امضا یه اداره رو زیرو رو میکنین؛ چند ساعت هم تو وب معطل
بشین! به جایی که بر نمی خوره؟![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوما؛ اصلا مهم نیست که ما مثل لاک پشت تو وب حرکت میکنیم و به
اطلاعاتی که بقیهء ملل الان بهش رسیدن ما پنج هزار سال دیگه بهش
میرسیم؛ مهم اینه که به این اطلاعات می رسیم![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چهارما؛ هیچ میدونین از کنار این سرعت پایین چندین نفر نون میخورن؟!
_به خاطر هزینهء اتصال به وب؛ کارمندان مخابرات و خانواده شان
_به خاطر برق مصرفی کامپیوتر؛ کارمندان اداره برق و خانواده شان
_به سبب کمر درد ناشی از نشتن زیاد پشت میزpc؛ دکتر های ارتوپد و
خانواده شان
_به خاطر اعصاب خراب؛ دکترهای مغز و اعصاب و خانواده شان
_به سبب هزینهء گچ گرفتنِ اکثر اعضای بدن به خاطر مشت و لگدهای پدر
گرامی بعد از مشاهدهء قبض تلفن؛ کارکنان بیمارستان و دکتران فیزیوتراپ به
همراه خانواده هایشان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پنجما؛ سرعت پایین ابنترنت باعث میشه کاربران ساعتها تو وب سرشون گرم
باشه و به نوعی سر کار هستن(کارآفرینیِ خاموش).[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ششما؛ اصلا کی گفته سرعت اینترنت پایینه؟! خیلی هم خوبه! خیلی از
کشورها هستن که حسرت سرعتِ اینترنت مارو میخورن.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفتما؛ من نمیدونم چرا جوونا اینقدر بی بصیرت شدن؟! آخه وب گردی هم
شد کار؟! آخه اینترنت هم شد وسیلهء اساسی؟! برید دنبال کارهای مهمتر
مثل. مثل.. مثل... نمیدونم مثل چی، ولی برید دنبال کارهای مهمتر.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]