در هفتههای اخیر بدنساز آلمانی استقلال بیش از اینکه با دوستان و همکارانش صحبت کند در افکار خود غرق بود.
تماسهای مکرر وی با خانوادهاش در آلمان هر روز او را نگران تر می کرد، بیماری مادر همسر راینرکرافت هر هفته شدیدتر میشد به طوری که همسر راینر دیگر به تنهایی توان کنترل امور را نداشت.
کرافت به همین دلیل یکبار هم راهی آلمان شد تا به اوضاع سروسامانی بدهد اما بغرنجتر شدن اوضاع همچنان ادامه داشت. «کنترل تلفنی مسائل اینچنینی چندان آسان نیست...»
این عاملی شد تا کرافت درخواست فسخ قرارداد خود را به باشگاه استقلال ارائه دهد. پس از دو یا سه جلسه با مدیرعامل باشگاه و سرمربی تیم استقلال نهایتاً باشگاه استقلال با جدایی این مربی آلمانی موافقت کرد تا حضور در جمع آبی پوشان کمتر از پنج ماه باشد.
کرافت پس از فسخ قراردادش در گفتگویی با پایگاه رسمی باشگاه استقلال در مورد دلایل جداییاش سخن گفت؛
چه شد که تصمیم به این کار گرفتی؟
بعضی مسائل خانوادگی که از چهار ماه پیش شروع شده بود و در هفتههای اخیر حادتر شد مرا مجبور کرد از مدیر باشگاه درخواست کنم قراردادم را لغو کند. و من بسیار از مدیرعامل باشگاه تشکر میکنم که در اقدامی انسانی بدون چشم داشتی قرارداد من را فسخ کردند. با هم توافقنامهای نوشتیم و از باشگاه جدا شدم.
آیا تمایل داری در موردمشکلت بیشتر توضیح بدهی؟
در واقع نه. چون این مسأله کاملاً شخصی است و فقط می توانم بگویم در مورد یک بیماری در خانوادهام است که از چهار ماه پیش آغاز شده خیلی تلاش کردم موضوع را به نحوی حل کنم و به کارم ادامه دهم اما این مشکل الان به حدی جدی شده که دیگر نمیتوانم به کارم ادامه بدهم.
آیا روته مولر از این موضوع آگاه است؟ و آیا با جدایی تو موافقت کرده؟
قطعاً میداند، ما در مورد همه چیز با هم صحبت می کنیم اما اینکه او موافقت کند یا نه تأثیری در تصمیم من ندارد چون موضوع کاملاً شخصی است و من شخصاً تصمیم گرفتم از ادامه همکاری با استقلال عذرخواهی کنم.
اما اریش همواره گفته است کار بدون تو برایش مشکل خواهد بود.
اریش در هفته گذشته مریض بود و هم اکنون پیگیر مسائل پزشکی خود است. گمان می کنم او دوم ژانویه به تهران برگردد و به کارش مشغول شود اما حقیقتاً ادامه همکاری برایم میسر نبود.
در هفتههای اخیر عدهای سعی کردند شایعه کنند تو با مربیان استقلال مشکلی داشتی. صادقانه می خواهم بدانم آیا واقعاً چیزی بین شما بوده چون مسلماً عدهای تلاش خواهند کرد جدایی تو را به این مسأله مرتبط سازند.
نه واقعاً هیچ مشکلی بین ما نبوده و نیست. من ارتباط خیلی خوبی با مرفاوی و همچنین با سیامک و بهزاد داشتم همینطور با بهروز (زند) مترجممان. این ارتباط خیلی مهم بود و ما در تمام مدت همکاری سعی کردیم اینطور باشیم. جدا از این من با بازیکنان هم رابطه صمیمانهای داشتم و برای همه اعضای کادرفنی و بازیکنان استقلال آرزوی بهترینها را دارم.
اگر بخواهی نگاهی به پنج ماه اخیر داشته باشی، برداشتت از این مدت همکاری با استقلال چیست؟
تجربه خیلی خوبی به دست آوردم. این مهمترین دستاورد پنج ماه اخیر بود. از نزدیک دیدم که مربیان در لیگ هاي دیگر چطور کار میکنند، سازماندهیها چگونه است و بسیاری مسائل دیگر که در اینجا تجربه آن را به دست آوردم. جدا از این مسأله دوستان زیاد و خوبی پیدا کردم سعی کردم در کارم موفق باشم و همه اینها در کنار هم خاطرات خوبی برایم رقم زد. امیدوارم همه این تلاشها در آخر با موفقیت استقلال در لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا همراه شود.
و زندگی در ایران؟!
طبیعتاً نحوه زندگی در ایران کاملا با آلمان متفاوت است. اما من هیچ مشکلی نداشتم و با وجود تفاوتهای زیاد در این مدت احساس راحتی میکردم. برخورد مردم همواره دوستانه بود و مهماننوازی ایرانیها را فراموش نمی کنم.
چه پیامی برای هواداران استقلال را داری؟
از آنها میخواهم همواره پشتیبان استقلال باشند. در بازیهاي خانگی باید صدهزار نفر به ورزشگاه بیایند تا استقلال در راه قهرمانی چه در ایران و چه در آسیا حمایت شود.
و حرف ناگفته؟!
خیلی خیلی ممنونم از همه آنهایی که در این مدت با آنها همکار بودم. همه کسانی که در تیم و در مجموعه باشگاه تلاش میکنند به طور ویژه از آقای واعظی آشتیانی ممنونم که از شخصیت بالایی برخوردار هستند و برای همه آرزوی موفقیت میکنم.