-
کيروش: اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم
سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ به اين سوال که گفته شده سرمربي چلسي از او براي شکست دادن بارسا کمک خواسته، گفت: به جاي اين حرفها اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کیروش پیش از آغاز تمرین عصر تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شایعات زیادی مطرح میشود، اما به آنها توجه نکنید. شما میتوانید با من حرف بزنید و تمام مسایل را از من بپرسید. مهمترین مسئله این است که جام جهانی 30 روز دیگر برای ایران شروع میشود و همه باید بیدار و هوشیار باشیم و سعی و تلاش کنیم تا به مشکلی نخوریم.
کیروش در مورد اینکه او ترجیح میداده مارکار آقاجانیان سرمربی تیم زیر 22 سال باشد یا علیرضا منصوریان اظهار داشت: این سوال اشتباهی است، دلیلش را هم میگویم. سوال درست و اصلی فوتبال ایران است اینکه چرا ما 6 ماه زمان را در آن از دست دادیم؛ این باید سوال اصلی باشد نه اینکه منصوریان سرمربی باشد یا مارکار! مهم این نیست، مهم این است که یک سال پیش که ما کار را تعیین و کار را آغاز کردیم آن کار باید ادامه پیدا میکرد ولی اتفاقی که رخ داد این بود که 6 ماه را از دست دادیم و باید کار را جلو ببریم.
اکنون هم باید همین کار را کنیم، مهم این نیست که ماکار آقاجانیان یا منصوریان سرمربی باشند. ماکار آقاجانیان اکنون در تیم بزرگسالان است و علیرضا منصوریان در تیم زیر 22 سال و برنامهها در حال اجرا است. باید کاری را که شروع کردهایم با قدرت ادامه دهیم.
وی در مورد اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال هم مثل او دغدغه صعود به جام جهانی را دارند یا نه گفت: بله آنها هم دغدغه دارند و کار در مسیر درست در حال پیشرفت است.
کیروش در مورد اینکه به غیر از دژاگه افراد بازیکنان دیگری هم در خارج از ایران برای دعوت به تیم ملی زیرنظر دارد یا نه گفت: من ترجیح میدهم در این مورد کمتر صحبت و بیشتر عمل کنم. بازیکنانی موردنظر من هستند اما تا زمانی که کار را با آنها تمام نکنیم مسائل را بیان نمیکنم. البته چیزی برای پنهان کردن نداریم اما باید مسائل را در زمان مناسبی مطرح کرد. ما پس از آنکه کارمان با آن بازیکنان قطعی شد آنها را میگوییم.
کیروش در مورد لغو بازی با امارات اظهار داشت: من در این مورد نظری ندارم. تمام مسئولان فدراسیون تلاش خود را انجام میدهند و گاهی اوقات مسائل غیرقابل پیشبینی به وجود میآید. بهتر است ساده فکر کنیم و مسائل را پیچیده نگاه نکنیم. ما یک ماه دیگر باید برای جام جهانی تلاشمان را آغاز کنیم و جام جهانی 2014 برای ایران 28 روز دیگر و قبل از 2 بازی در خرداد ماه آغاز میشود.
وی ادامه داد: 15 می 2012 آغاز جام جهانی برای ایران است اما متاسفانه کسانی که در کار هستند متوجه این مسئله نیستند. 2 بازی اول ما خیلی مهم است و کادر فنی و بازیکنان قبل از این مسابقات میخواهیم به یک اردو برویم اردویی که احتمالا در ترکیه برگزار خواهد شد تا خود را برای مسابقات جام جهانی آماده کنیم تا آن زمان فقط 3 هفته دیگر وقت است و باید بازیکنان را آماده کنیم و زمانی را از دست ندهیم.
وی با اشاره به اردوی برگزار شده تیم ملی عنوان کرد: اردویی هم که اکنون برگزار شده با همین هدف است اینکه بازیکنانی که میتوانند به تیم ملی کمک کنند را زیرنظر بگیریم و برای فهرست نهایی آنها را انتخاب کنیم. بازیکنانی که امروز در اردو هستند میتوانند خودشان را نشان دهند تا حرفی برای لیست نهایی داشته باشند.
کیروش تصریح کرد: البته به غیر از انتخاب لیست نهایی تیم ملی مسایل مهم دیگری هم هست. مسایلی مانند برنامهریزیهای مختلف، انتخاب هتل، محل برگزاری اردو، زمان پروازها و ...
با توافقی که با فدراسیون داشتهایم 15 میماه با تمام بازیکنان تیم ملی در ترکیه اردو خواهیم زد. همچنین هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال موافقت کرده که ملیپوشان از نظر برنامه پزشکی و درمانی زیرنظر کادر پزشکی تیم ملی باشند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه او در جلسهای به کفاشیان به خاطر لغو بازی با امارات اعتراض کرده گفت: باید بابت پرسیدن این سوال تشکر کنم و خیلی خوشحال هستم که این سوال را میپرسید چون فرصتی برای خندیدن با هم پیدا میکنیم. این حرفها و این داستان بیشتر برای یک شوی کمدی است و من با وجود آنکه سایت فدراسیون هم به آن جواب داده به این سوال جواب دادم تا با هم بخندیم.
سرمربی تیم ملی ایران درباره حضور عبدالله ویسی در تمرین امروز تیم ملی گفت: نه تنها از ویسی که از همه مربیان دیگر تشکر میکنم. تمام مربیان تیمهای باشگاهی با ما همکاری خوبی داشتهاند و قدم همه آنها بر روی چشم ما هم مربیان لیگ برتری و هم مربیان سایر باشگاهها حمایت خوبی از تیم ملی داشتند و آنها باید خودشان را در موفقیت تیم ملی شریک بدانند.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگاری که پرسید به سرمربی چلسی توصیه شده برای شکست بارسا از شما مشورت بگیرد گفت: اجازه بدهید تمرکز من بر روی ازبکستان و قطر باشد و مشکلات خودم را حل کنم و به مشکلات دیگران کاری نداشته باشم.
کارلوس کیروش در پاسخ به این سوال خبرنگار فارس که پرسید شما به آندرانیک تیموریان برنامه تمرینی دادید و این مسئله باعث دلخوری باشگاه استقلال از شما شد گفت: این سوال خیلی مهم است اما اجازه دهید آن را به طور کلی پاسخ دهم. ما با هیچ باشگاه یا تیمی مشکل نداریم، نمیخواهیم مشکل هم داشته باشیم. یک چیز را روشن و شفاف بگویم اینکه من هیچ تصمیمی را بدون موافقت فدراسیون دبیرکل، هیئت رئیسه فدراسیون و مسئولان لیگ تصمیمی را نهایی نمیکنم و طبق تائید هیئت رئیسه فدراسیون اولویت و ارجحیت با تیم ملی است. این مسئله از روز اولی که من آمدم مطرح شد که اولویت تیم ملی است.
وی ادامه داد: وقتی 3 دکتر و جراح در ایران نظر میدهند که یک بازیکن نباید بازی کند بعد میبینم آن بازیکن یک هفته بعد 90 دقیقه بازی تیم باشگاهیاش بازی کرده در حالی که من به خاطر نظر پزشکان او را به تیم ملی دعوت نکردهایم این مسئله را به رئیس فدراسیون میگویم تا عملی انجام دهم.
سرمربی تیم ملی تصریح کرد: به خاطر همین مسئله توافق کردیم که کادر پزشکی باشگاهها با کادر پزشکی تیم ملی تعامل داشته باشد و ملی پوشان اصلی زیرنظر کادر پزشکی تیم ملی باشند. این همکاری و تعامل معنایش آن نیست که ما زور بگوییم یا بخواهیم نظر خود را تحمیل کنیم بلکه ما باید به دنبال راهحل باشیم تا مشکلات را برطرف کنیم.
سرمربی تیم ملی ایران تاکید کرد: وقتی من تجربه 32 ساله خود را از فوتبال بینالمللی به یک بازیکن میگویم و نظر شخصیام را به او میگویم این بازیکن است که برنامه من را اجرا میکند و دیگر تقصیر من نیست.
وی افزود: باید به فکر سلامتی بازیکنان باشیم، در این زمینه مسئلهای مطرح شده اینکه بهتر است من بینالمللیتر رفتار کنم باید بگویم از دنیایی که من از آن میآیم که یک دنیای بینالمللی است وقتی 3 پزشک به یک بازیکن میگویند بازی نکند در عرصه بینالمللی آن بازیکن را بازی نمیدهند و من به این مسئله افتخار میکنم که نظر 3 دکتر را در مورد بازیکن مصدوم اجرا کنم و به این نظر پزشکان احترام میگذارم.
-
گزارش تمرين تيم ملى
گزارش تمرين تيم ملى
جلسه كفاشيان و آيت اللهى با كوئيروش
تمرين ديروز تيم ملى در ۲ نوبت برگزار شد. تمرين صبح در اين تمرين بازيكنانى با دستور كوئيروش در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك پشت درهاى بسته و بدون حضور خبرنگاران به بدنسازى پرداختند.تمرين عصراين تمرين از ساعت ۱۶ در كمپ تيم هاى ملى آغاز شد و اولين تمرين پس از ۲روز گذشت از اردو بود كه روى چمن برگزار شد.حضور كفاشيان و آيت اللهى على كفاشيان و آيت اللهى بعد از پايان تمرين در زمين حاضر شدند و به صحبت به كوئيروش پرداختند.ويسى، تماشاگر ويژه عبدالله ويسى، سرمربى تيم صباى قم تماشاگر ويژه اين تمرين بود و تماشاگران زيادى در كمپ تيم ملى حضور نداشتند.تمرين همزمان در اواخر تمرين عليرضا منصوريان به همراه اعضاى تيم ملى زير ۲۲سال به زمين آمدند و در يك نيمه از زمين به تمرين پرداختند.خوش و بش ماركار آقاجانيان به همراه احسان حاج صفى، كريم انصاريفرد و محسن فروزان به خوش و بش با مربيان تيم اميد از جمله منصور رشيدى پرداختند.شرح تمرين اين تمرين با حضور ۲۳ بازيكن برگزار شد. در ابتدا بازيكنان زيرنظر مك درموت بدن هاى خود را گرم كردند. بازيكنان در ۲ گروه قرمز و آبى يك بازى در نيمه زمين در ۲ وقت ۲۵ دقيقه اى انجام دادند كه تيم قرمز پيروز شد و كوئيروش نيز تمرين را زير نظر داشت. امروز نيز آخرين تمرين تيم ملى از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه در كمپ تيم ملى برگزار مى شود.
-
پيروزي ايران مقابل تيم دويستودوم فيفا
تيم ايران با دو ترکيب متفاوت توانست موريتاني را شکست دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دیدار تدارکاتی تیمهای ملی ایران و موریتانی از ساعت 15:35 در ورزشگاه آزادی در حضور 200 تماشاگر آغاز شد و با نتیجه 2 بر صفر به سود کشورمان پایان رسید.
در دقیقه 10 بازیکن حریف با فروزان تک به تک شد اما دروازه بان تیم ملی این توپ را مهار کرد. در دقایق 13 و 14 تیم ملی توسط انصاری فرد و غلامی موقعیت های خوبی را از دست داد اما در دقایق 31 و 33 توسط قاسم دهنوی و کریم انصاری فرد به گل رسید.
تیم ملی در نیمه اول با ترکیب زیر به زمین رفت:
محسن فروزان، احسان حاج صفی، امیرحسین صادقی، شجاعخلیلزاده، حسین ماهینی، قاسم حدادیفر، میلاد زنیدپور، قاسم دهنوی، یعقوب کریمی، محمدغلامی و کریم انصاریفرد
در نیمه دوم کارلوس کیروش نفرات زیر را به میدان فرستاد:
شهاب گردان، پیام صادقیان، احمد حسن زاده، اکبر صادقی، سیامک کوروشی، پژمان نوری، ابراهیم کریمی، رضا حقیقی، میلاد فخرالدینی، محمد قاضی، محسن مسلمان،
دقیقه 64 بازی فخرالدینی با خطایی که انجام داد به حریف پنالتی داد اما این ضربه را گردان مهار کرد.
در دقیقه 75 کیروش حسن زاده را از بازی بیرون آورد اما بازیکنی را به جای او به میدان نفرستاد و تیم ملی 10 نفره به کار خود ادامه داد. حسن زاده به دلیل مصدومیت نتوانست به بازی ادامه دهد. همچنین حامد لک در دقیقه 78 به جای گردان به میدان آمد.
در دقیقه 80 ایران صاحب ضربه پنالتی شد که این ضربه را قاضی از دست داد. از دقیقه 80 به بعد باران شدیدی در ورزشگاه آزادی باریدن گرفت.
قضاوت این مسابقه بر عهده محمدرضا اکبریان بود. صادقیان و فخرالدینی از ایران و یوسف محمد و بولانی از موریتانی کارت زرد گرفتند.
موریتانی در رده بندی فیفا در رتبه 202 و ایران در رده 51 قرار دارند.
-
ايران - عراق؛ ششم خرداد در ترکيه
تيم ملي فوتبال ايران روز ششم خرداد در ديداري دوستانه با تيم ملي عراق در ترکيه بازي ميکند.
--------------------------------------------------------------------------------
به نقل از ايسنا، تيم ملي فوتبال ايران که پيش از نخستين مسابقه از مرحله گروهي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل در ترکيه اردو ميزند روز ششم خرداد در با تيم ملي عراق ديداري تدارکاتي در ترکيه برگزار خواهد کرد.
کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي صبح ديروز (پنجشنبه) تهران را به مقصد استانبول ترک کرد تا از امکانات محل اردوي تيم ملي که در کمپي واقع در 15 کيلومتري استانبول خواهد بود، ديدن کند. او فردا به تهران باز ميگردد.
کيروش پيش از اين از برگزاري دو ديدار تدارکاتي تيم ملي در ترکيه خبر داده بود که در حال حاضر بازي با عراق در تاريخ فوق قطعي شده است. تيم ملي فوتبال پس از اين بازي به تاشکند سفر خواهد کرد تا نخستين بازي خود را در مرحله نهايي مقدماتي جام جهاني 2014 مقابل ازبکستان برگزار کند.
تيم ملي قبل از بازي با عراق يک ديدار دوستانه هم در کرج با موزامبيک خواهد داشت.
-
برنامه مربيان تيم ملي براي تماشاي هفته31
برنامه حضور کادر فني تيم ملي در ديدارهاي هفته سي و يکم ليگ برتر اعلام شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، با توجه به سفر کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به همراه دو دستیارش به ترکیه به منظور بازدید و انتخاب محل اردوی تیم ملی در اواخر اردیبهشت، سایر اعضای کادر فنی دیدارهای هفته سی و یکم رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران را زیر نظر خواهند گرفت.
بر اساس اعلام مدیر رسانه ای تیم ملی، برنامه حضور کادر فنی در هفته سی و یکم به این شرح است:
شنبه دوم اردیبهشت:
ملوان – مس: دانیل گاسپار و خانبان باحضور در ورزشگاه بندر انزلی
مس سرچشمه – فجر سپاسی: ازطریق دی وی دی آنالیز می شود
صبای قم – نفت تهران: سیمویز و آقاجانیان ازطریق تلویزیون
پرسپولیس – سایپا، سیمویز و آقاجانیان با حضور در ورزشگاه آزادی
یکشنبه سوم اردیبهشت:
راه آهن – تراکتورسازی: گاسپار با حضور در ورزشگاه
ذوب آهن – داماش: آقاجانیان با حضور در ورزشگاه
فولاد اهواز – سپاهان: خانبان از طریق تلویزیون
شاهین بوشهر – استقلال: سیمویز ازطریق تلویزیون
-
گزارش تمرين امروز تيم ملي فوتبال
اولين تمرين تيم ملي فوتبال براي ديدار دوستانه با موزامبيک عصر امروز برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين تيم ملي فوتبال از ساعت 16:30 در کمپ تيمهاي ملي آغاز شد.
18 بازيکن دعوت شده در اين تمرين حضور داشتند و تنها آرش افشين و رضا نوروزي به دليل تاخير پرواز ديرتر از ساير نفرات به اردو ملحق شدند.
* بازيکنان به 2 گروه نارنجي و سفيد تقسيم شدند و ابتدا به بازي سپک تاکرا پرداختند و پس از آن فوتبال در يک سوم زمين را تمرين کردند.
*کيروش در تمرين امروز بيشتر نظاره گر بود. او البته به بازيکنان تذکر داد 3 ضرب بازي کنند.
* تعدادي از هنرجويايان رشته مربيگري دانشگاه تربيت مدرس تمرين امروز را از نزديک تماشا کردند.
* مجيد صالح سرمربي سابق سايپا، رسول خطيبي سرمربي ماشين سازي و ناصر پورمهدي سرمربي سابق پيکان تماشاگر ويژه تمرين بودند.
تيم ملي فردا ساعت 11 تمرينات خود را پيگيري خواهد کرد.
شاگردان کيروش چهارشنبه در ديداري دوستانه به مصاف موزامبيک ميروند.
-
کيروش:بايدتمرکزمان روي موفقيت تيم ملي باشد
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تاکيد کرد که اکنون بايد تمرکز همه روي موفقيت تيم ملي باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کارلوس کيروش در نشست خبري پيش از تمرين تيم ملي که امروز در کمپ تيمهاي ملي برگزار شد در مورد انتخابات موزامبيک به عنوان حريف تدارکاتي ايران و اينکه اين تيم بر چه اساسي انتخاب شده گفت: برنامهاي براي تيم ملي تنظيم کرديم و بر اساس آن رو به جلو حرکت ميکنيم. بخشي از اين برنامه در مورد اين اردو بوده که در آن نميتوانيم بازيکنان ملي پوش برخي از باشگاهها را در اختيار داشته باشيم و از موقعيت پيش آمده استفاده کنيم تا بازيکنان باشگاههايي که در آسيا حضور ندارند را در تيم ملي به کار بگيريم.
وي ادامه داد: انتخاب موزامبيک دو دليل دارد، اول اينکه موزامبيک يکي از حريفاني بود که ميتوانستيم انتخاب کنيم و آمادگي برگزاري مسابقه با ما را داشت و دوم حريفي ميخواستيم که در حد وسط آماده سازي خودمان باشد. ميخواستيم به بازيکناني که درگير مسابقات آسيايي نيستند و بازيکنان جوان فرصت بدهيم.
کيروش در مورد اينکه موزامبيک به خاطر در دسترس بودن انتخاب شده است عنوان کرد: ما به منافعمان خودمان نگاه ميکنيم و بر اساس منافع خود موزامبيک را انتخاب کرديم. موزامبيک يکي از دو سه تيمي بود که ميتوانستيم با آنها بازي کنيم. کادر تيم ملي و فدراسيون تلاش زيادي کرد تا تيمي را انتخاب کنيم که منافع مشترک داشته باشيم و در حد آماده سازي خودمان باشد. دعوتهاي ديگري هم داشتيم که آنها را رد کرديم.
سرمربي تيم ملي در مورد اينکه آيا ميخواهد يک تيم جوان آماده کند و به همين خاطر ممکن است به بازيکنان جوان فرصت بيشتري بدهد گفت: وظيفه من اين نيست، وظيفه من ساخت يک تيم ملي و مقتدر است و بايد بهترين بازيکنان ايراني را به تيم ملي بياورند تا موفق تر عمل کنيم. بايد بهترين بازيکنان ايراني چه در داخل و چه خارج از کشور را دعوت کنيم تا تيم ملي مقتدر داشته باشيم.
کيروش اظهار داشت: در حال حاضر تمرکز ما روي بازي روز چهارشنبه با موزامبيک است. اردوي بعدي ما در ترکيه است که اين اردو آخرين اردوي تيم ملي قبل از بازيهاي ژوئن خواهد بود و بازي با موزامبيک هم مهم است. بعد از بازي با موريتاني و موزامبيک شناخت و قدرت تصميم گيري بهتري خواهم داشتم. و چهرههاي جديدي بعد از اين دو اردو مشخص ميشوند به همين خاطر اين اردو مهم است.
وي ادامه داد: اردوي بعدي ما 14 مي شروع ميشود که آخرين اردوي تيم ملي است و ما به دنبال اين هستيم که در 19 و 20 مي يک بازي دوستانه داشته باشيم. اردوي آينده ما 14 مي در تهران شروع ميشود و تا 20 مي ادامه پيدا ميکند و 21 مي به ترکيه ميرويم و بعد از اردوي ترکيه به ازبکستان خواهيم رفت.
سرمربي پرتغالي تيم ملي گفت: برنامه ريزي که انجام دادهايم اين است که تا 27 مي در استانبول باشيم و به طور حتم يک بازي با عراق در استانبول داريم و 2 روز بعد از آن هم از استانبول به تاشکند ميروي. اين برنامه و اردوها از خيلي وقت پيش هماهنگ شده بود و اميدوارم 14 مي بتوانم از تمام بازيکناني که ميخواهم استفاده کنم.
کيروش در پاسخ سوالي مبني بر اينکه در سفرش به ازبکستان شرايط اين کشور را چگونه ديد و شايعه شده بود که او از برخي مسائل رضايت ندارد خاطرنشان کرد: من خوشحالم که اين سؤال را مطرح کرديد. شما حتي ميتوانيد خارج از کنفرانس هم به طور سيستماتيک با والي زاده تماس بگيرد و سؤالات خود را از او بپرسيد زيرا در چند هفته اخير مطالبي که نوشته ميشود درست نبوده و اشتباههاي زيادي در مطالب رسانهها ديده شده است. سفرم به ازبکستان خوب بود و امکانات خوبي در آنجا هست. من حتي از زمين بازي هم بازديد کردم و زمين در حال ترميم و بهتر شدن است.
سرمربي تيم ملي در مورد اينکه نظرش در مورد ليگ برتر ايران چيست گفت: ميتوانم به اين سؤال جواب بدهم ولي در حال حاضر اين کار را نميکنم چون هنوز ليگ برتر تمام نشده است. دو هفته از مهمترين بخش مسابقات باقي مانده است. بعد از ليگ در مورد مسابقات مطالبم را ميگويم و بيشتر صحبت ميکنم. با عرض معذرت اکنون به اين سؤال جواب نميدهم چون نميخواهم کلمهاي بگويم و اشخاصي از آن کلمات استفادهاي که نشود را بکنند.
وي ادامه داد: آنچه ميتوانم بگويم اين است که افراد زيادي براي موفقيت تيم ملي تلاش ميکنند. حس ميکنم و مطمئنم که اکثريت باشگاهها و دست اندرکاران فوتبال تيم ملي را حمايت کردهاند و آن چه از دستشان برآمده انجام دادهاند. بازيکنان هم تلاش زيادي کردهاند و تمام تلاششان را ميکنند تا به جام جهاني برويم.
کيروش يادآور شد: فکر ميکنم بهتر است تمرکزمان روي اين مسائل باشد تا نکاتي که اهميت زيادي ندارد. من خيلي وقت است که اين حرف را ميزنم. از 6 ماه پيش هم گفتهام که جام جهاني براي ايران از 14 مي شروع ميشود و اين را دوباره تکرار ميکنم که از 14 روز ديگر جام جهاني شروع ميشود.
کيروش تصريح کرد: اکنون زماني است که بايد در مورد نکات مثبت صحبت کنيم و با افرادي صحبت کنيم که دوست دارند قلبا به تيم ملي کمک کنند. همانطور که گفتم جام جهاني 14 روز ديگر شروع ميشود و جام جهاني براي ايران در سال 2014 برزيل نيست. 6،5،4 ماه قبل هم آن را گفتهام و باز هم آن را تکرار ميکنم. الان زماني است که بايد دست به دست هم بدهيم و زماني است که منافع تيم ملي بر همه چيز ارجحيت دارد.
کيروش با تاکيد منافع تيم ملي ايران عنوان کرد: الان بايد منافع تيم ملي بالاتر از هر منافع ديگري در فوتبال ايران باشد و من شخصي نيستيم که اين تصميم را بگيرم. وظيفه من اين نيست که اين کار را انجام بدهم. من به شما و همه ميگويم که منافع تيم ملي بايد به همه چيز ارجح باشد. چيزهاي زيادي در زندگيام ياد ميگيرم و چيزهاي زيادي در مورد ايران ياد ميگيرم ولي يک چيز را ياد گرفتهام و آن اين است که مطمئنا هواداران فوتبال ايران ميخواهند دست به دست هم بدهيم تا تيم ملي به جام جهاني برود و آنها اين حق را دارند. جام جهاني 14 روز ديگر براي ايران شروع ميشود و من نميتوانم به تنهايي در اين مورد تصميم بگيرم.
سرمربي تيم ملي در مورد اينکه امکان دارد 3 تيم استقلال، سپاهان و پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا به مرحله بعدي صعود کنند و در آن صورت ممکن است بازيهاي آنها در مرحله حذفي آسيا با بازيهاي تيم ملي در مقدماتي جام جهاني همزمان شود و دراين صورت شما چه تصميمي ميگيرد. گفت: من نميتوانم به اين سؤال جواب بدهم. وظيفه من نيست اين سؤال نبايد از سرمربي تيم ملي پرسيد شود.
وي در مورد اينکه غيبت ملي پوشان اين 3 باشگاه ميتواند به تيم ملي ضربه بزند، گفت: آنچه که ميدانم اين است مشکلي که به وجود آمده هيچ ارتباطي به ليگ باشگاههاي ايران، خود من و يا فدراسيون فوتبال ايران ندارد. اين تصميم اي اف سي است که باعث شده ايران، ازبکستان و قطر همه با هم اين مشکل را داشته باشيم. ما يک صندلي داريم و 2 نفر ميخواهند روي آن بنشيند. اين وظيفه من نيست که تصميم گيري کنم که چه کسي روي صندلي بنشيند. اين مسئله از قدرت من خارج است.
کيروش اظهار داشت: متاسفانه اي اف سي مشکل را درست کرده و اين مشکل هم فقط براي ايران نيست و ساير کشورها هم با آن دست و پنجه نرم ميکنند. آن چيزي که ميتوانم بگويم اين است که يک برنامه داريم و تمام سعي و تلاشمان را ميکنيم که به نتيجه مورد نظرمان برسيم.
سرمربي تيم ملي در مورد اينکه اگر بازيکنان ملي پوش باشگاههاي پرسپوليس و سپاهان را در اختيار نداشته باشد چه ميکند گفت: بهترين پيغامي که من ميتوانم به شما بدهم اين است که ما بايد دنبال راه حل خوبي باشيم. تيم ملي و باشگاهها بايد با يک رابطه خوب و گفت و گوي سازنده بهترين تصميم ممکن را بگيرند. وظيفه من در حال حاضر اين است که با اين مشکل با ذهنيتي راهگشا برخورد کنم تا اين مشکل حل شود نه اينکه ذهنيتي منفي داشته باشم.
وي ادامه داد: تلاش کرديم راند شانزدهم را جا به جا کنيم. بقيه کشورها هم همين کار را کردهاند اما اي اف سي قبول نکرد. بهترين راه حل اين است که با باشگاهها ارتباط خوبي داشته باشيم و در گفت و گوي سازنده به يک راه حل مفيد برسيم.
کيروش در مورد مصدوميت اشکان دژاگه گفت: مصدوميت او با يکي دو هفته استراحت برطرف ميشود.
سرمربي تيم ملي در مورد احتمال دعوت از قوچاننژاد (گوچي) بازيکن ايراني خارج از کشور گفت: من در مورد بازيکن خاصي صحبت نميکنم و در آينده اگر مسئلهاي بود آن را اعلام ميکنيم. در آينده خبرهاي خوبي داريم.
-
گزارشي از تمرين امروز ملي پوشان
در تمرين امروز تيم ملي، سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان حضور يافت و با کيروش به گفتوگو پرداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين تيم ملي از ساعت 11 با گرم کردن و بازي آقا وسط آغاز شد و مليپوشان با لباسهاي سفيد در زمين حضور پيدا کردند.
*16 بازيکن در تمرين حاضر بودند و پيام صادقيان و آرش افشين به دليل مصدوميت غايب بودند. به گفته پزشک تيمملي افشين بايد 2 ماه استراحت کند.
*دستياران کيروش امروز لباس آبي بر تن داشتند و خود کيروش با لباس سبز تمرين را زير نظر داشت.
* گردان و فروزان، دروازهبانان تيم ملي پس از گرم کردن از ساير نفرات جدا شدند و اختصاصي تمرين کردند.
* 10 تماشاگر تمرين را مشاهده کردند.
*بازيکنان بعد از گرم کردن کار با توپ را انجام دادند و پس از آن در 2 زمان 15 دقيقهاي در 2 تيم 8 نفره با لباسهاي نارنجي و فسفري با 6 دروازه کوچک فوتبال بازي کردند. در مرحله بعد فوتبال تحت فشار را تمرين کردند.
* در صحنهاي رضا نوروزي دچار مصدوميت شد و پس از چند دقيقه بازگشت.
*اکبر ميثاقيان، سرمربي آلومينيوم هرمزگان همانند روز گذشته در تمرين حضور يافته بود. مجيد صالح، سرمربي سابق سايپا هم به کمپ تيمهاي ملي آمده بود و از نحوه تمرينات نت برداري ميکرد.
*ماشين چمن زني در کنار زمين روشن بود و کيروش دستور داد به علت صداي زياد آن خاموش يا از کنار زمين دور کنند.
*پژمان نوري در جريان تمرين دچار مصدوميت جزئي شد، اما مشکل خاصي نبود و به تمرين ادامه داد.
* صداي بوق و شيپور تماشاگران پرسپوليس که براي بازي امروز اين تيم با الهلال جلوي ورزشگاه آزادي حضور داشتند به محل تمرين ميرسيد.
* کيروش پس از تمرين در مورد وضعيت فوتبال ايران با ميثاقيان و صالح به گفتوگو پرداخت. ميثاقيان خطاب به کيروش گفت: زمينهاي فوتبال در ايران کيفيت خوبي ندارند و کيروش هم اين مسئله را تاييد کرد و گفت اگر زمينها با کيفيتتر شوند فوتبال ايران پيشرفت خواهد کرد.
سرمربي آلومينيوم عنوان کرد: چمن صاف، زمين گلي و زمين تپهاي 3 موضوعي هستند که مربي بايد براساس آنها تمرينات خود را در نظر بگيرد که همين کار باعث سردرگمي بازيکنان هم ميشود. در شمال که باران ميآيد اگر چمن مصنوعي وجود داشته باشد بهتر ميشود کار کرد، اما برخي بازيکنان فکر ميکنند در چمن مصنوعي رباط پاره ميکنند که کيروش هم در پاسخ به او گفت در برخي مکانها چمن مصنوعي ميتواند بهتر باشد، اما بايد شرايط بازيکنان را هم در نظر گرفت.
تيمملي فردا در ديداري تدارکاتي در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف موزامبيک ميرود.
-
کيروش پاسخ منتقدان را داد
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در واکنش به برخي انتقادها گفت: چرا بايد وقتم را براي کساني که بازي و تجربه بينالمللي ندارند، تلف کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کارلوس کيروش در حاشيه تمرين امروز تيم ملي درباره ديدار دوستانه با موزامبيک گفت: فردا هم يک روز کاري ديگر براي ما است. ميخواستيم امکان بازي بينالمللي بيشتري را به بازيکنان بدهيم و گزينههاي بيشتري را براي خودمان باز نگه داريم. فوتبال غيرقابل پيش بيني است و نميدانيم چه اتفاقي خواهد افتاد. 18 بازيکن دعوت شدند اما متاسفانه دو نفر با مصدوميت روبرو شدند و نتوانستند تمرين کنند.
وي افزود: به عنوان مثال آرش افشين ميتواند بازيکن مهمي براي ما باشد اما با مصدوميتش فعلا قادر به همراهي نيست. در اين اردو براي آماده سازي سعي کرديم بازيکنان بيشتري حضور پيدا کنند.
کيروش در مورد رضايتش از بازيکنان عنوان کرد: از آنها خوشحال و راضي هستم، آنها تمرکز، تعهد و علاقه خوبي در تمرينات نشان دادند. آنها مملو از اشتياق هستند که براي ايران به خوبي بازي کنند. تمام درهاي تيم ملي براي بازيکنان باز است و همه ميتوانند خودشان را نشان دهند. چيزي که ميتوانم بگويم اين است که همه در حال در زدن به درهاي تيم ملي هستند و ما هم آنها را زير نظر داريم.
مربي پيشين منچستريونايتد در مورد شکست اين تيم مقابل منچسترسيتي در حالي که نيزه برداشته بود و به شوخي به خبرنگار گفت که "اگر ادامه دهي تو را با نيزه ميزنم" اظهار داشت: الان وقت اين نيست که در مورد اين بازي صحبت کنيم و بايد به تيم ملي برسيم اما از شکست منچستر ناراحت شدم. واقعيت اين است که آنها بازي خوبي انجام ندادند.
کيروش در مورد وضعيت اشکان دژاگه گفت: با او در ارتباط هستيم. اين بازيکن مصدوميت جزئي پيدا کرده که به زودي حل خواهد شد.
وي در مورد شجاعي عنوان کرد: او در يکي از اردوهاي آينده که به زودي برگزار خواهد شد به ما ملحق ميشود.
سرمربي تيم ملي در مورد ادامه دعوت از بازيکنان ايراني شاغل در اروپا گفت: احتمالا بعد از پايان ليگهاي اروپايي چند لژيونر به ما ميپيوندند. چيزي که ميتوانم بگويم اينکه ما آنها را به دقت زير نظر داريم و در اردوهاي آينده اين موقعيت را به آنها ميدهيم تا خودشان را نشان دهند و پس از آن با بررسي شرايط بهترين تيم را ميبنديم.
کيروش در مورد وضعيت چمن کمپ تيمهاي ملي خاطرنشان کرد: روز گذشته به دليل بارش باران مشکلاتي به وجود آمده بود و زمين کيفيت خوبي نداشت. همانطور که ميدانيد اين زمين عمر خود را کرده و بايد بازسازي شود تا شرايط بهتري در اردوهاي آينده وجود داشته باشد.
وي در پاسخ به سؤالي در مورد اينکه برخي معتقدند استعدادهاي خوبي در ايران داريم و چرا کيروش براي يافتن بازيکن به اروپا ميرود، تاکيد کرد: پتانسيلهاي خوبي در ايران داريم اما در بازيها با پتانسيلها بازي نميکنيم و اين عملکردها هستند که نتيجه را رقم ميزنند. نکاتي ميگويم که بايد با دقت به آنها توجه شود. سرعت نور بيش از صداست و همه اين را ميدانند. به خاطر همين است که خيلي از افراد فکر ميکنند از فوتبال چيز زيادي ميدانند اما وقتي دهان خود را براي صحبت کردن باز ميکنند ناگهان متوجه ميشويد که با دانش فوتبال فاصله زيادي دارند.
کيروش افزود: سوال اينجاست که چرا بايد وقتم را براي کساني که بازي و تجربه بينالمللي نداشتند، تلف کنم. دليل صحبتها و انتقادهايي که ميشود به خاطر غرور دروني است. من در حال حاضر منتظر راه حل و راهکارها هستم. الان زماني نيست که انتقادها مطرح شود. بعضيها اگر در کار خود تمرکز کنند شايد موفقتر باشند اما متاسفانه در کار ديگران دخالت ميکنند.
کيروش تاکيد کرد: در حال حاضر مهمترين چيز اين است که ما برنامههاي خود را داريم. شايد چند نفر پيدا شوند که انتقاد کنند و آن هم به اين دليل است که صفحات اول روزنامهها به آنها اختصاص پيدا ميکند.
-
سرمربي موزامبيک:بازيکنان اصلي دردسترس نبودند
سرمربي تيم ملي موزامبيک پس از شکست برابر ايران گفت: بازيکنان اصلي ما در دسترس نبودند زيرا اين بازي در روز فيفا برگزار نشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گرت انگل پس از شکست 3 بر صفر مقابل ايران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بايد از فدراسيون ايران تشکر کنم که ما را براي اين بازي به ايران دعوت کرد. اين يک بازي رسمي نبود و به دليل اينکه در روز فيفا بازي نميکرديم بازيکنان اصليمان در دسترس نبودند ضمن اينکه ميخواستيم بازيکنان جوانتر و جديدتر را در تيم ملي بازي بدهيم.
وي در مورد خشونت بيش از حد بازيکنان موزامبيک گفت: چندان با نظر شما موافق نيستم. فقط در يک صحنه که بازيکنم اخراج شد و کارت قرمز گرفت بازي خشن بود و در ساير دقايق کاملا عادي بود و ما هم ميدانستيم که اين بازي دوستانه است.
انگل عنوان کرد: ايران يک تيم فيزيکي و قدرتمند است و از لحاظ فيزيکي بسيار قدرتمندتر از ما بود و ما مقابل يک تيم خيلي خوب باختيم. اين ديدار تجربه بزرگي براي ما بود و در اين بازي چيزهاي زيادي ياد گرفتيم همانطور که ديديد در نيمه دوم بهتر بازي کرديم.
سرمربي موزامبيک در مورد چانه زني دروازه بان تيم خود پس از اخراج و بيرون نرفتنش از زمين گفت: نميخواهم زياد در اين مورد حرف بزنم. ما سعي کرديم فوتبال را جوانمردانه بازي کنيم و نميدانم بين داور و بازيکن ما چه مباحثي رد و بدل شد. اگر شما متوجه شديد دروازه بان و داور ما چه چيزي گفتهاند که من نفهميدهام، از شما عذر خواهي ميکنم.