به نطر من هم این دو تیم قدرتمند ترین تیم های حال حاضر فوتبال دنیا هستند .البته منچستر هم عضوشون
نمایش نسخه قابل چاپ
به نطر من هم این دو تیم قدرتمند ترین تیم های حال حاضر فوتبال دنیا هستند .البته منچستر هم عضوشون
سلام به همگی.خداییش اگه الان بخوایم تیمای بزرگ دنیارو با هم مقایسه کنیم مدتیه که رقابت فقط بین رئال و بارسا و منچستره.گاهی وقتا هم بایرن یه جرقه ای میزنه.
مورينيو: فقط 5 امتياز خارج از خانه از دست داديم:به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: متاسفانه مصدومیتهای اخیر بر کار گروهی ما اثر بسیار مستقیمی داشته و بازیکنان در اجرای دستورات من ناتوان بودند.
وی افزود: در دو بازی خارج از خانه 5 امتیاز از دست دادیم و این پایان دنیا نیست، البته نگران کننده است و باید فکر جدی برای این وضعیت کرد.
مورینیو ادامه داد: در نیمه اول زیاد خوب بازی نکردیم؛ اما در نیمه دوم اوضاع بهتر شد و میشد به پیروزی برسیم، مسئله اصلی این بود که در خلق موقعیتهای مناسب مشکل داشتیم.
داداش اين كه خبره چرا اينجا گزاشتي؟؟!!!!:soal:
داداش وقتی تایپیک میخوایی بزنی یعنی حریم خصوصی نداری.اگه حریم خصوصی میخوایی با رئالی ها باید پیغام بدی.تایپیک رو هرکسی میتونه شرکت کنه.همونطور که ایرادی نداره شما بیایید توی تایپیک ما نظر بدید
کاکا: دوست دارم در کنار نیمار بازی کنم:
کاکا، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد از پیوستن نیمار به سانتوس خوشحال خواهد شد.
شایعات زیادی در مورد انتقال این بازیکن 19 ساله به رئال مادرید و بارسلونا منتشر شده و واگنر ریبریو، مدیر برنامه های این بازیکن اعلام کرده ترجیح می دهد موکلش راهی پایتخت اسپانیا شود.
چند روز قبل، موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس، نیز اعلام کرد نمی تواند مانع از جدایی نیمار از سانتوس در آینده ای نزدیک شود و اکنون کاکا از هیجانش برای بازی در کنار این هموطن جوانش گفت.
او در گفتگو با اسپورت تی وی گفت:" در تابستان، نام نیمار بارها در اسپانیا شنیده شد. البته ما چیزی در مورد جزئیات مذاکرات نمی دانیم اما دوست دارم نیمار را در تیم رئال ببینم."
<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=881719?area=2l&po s=2&ord=881719"></script> کاکا که در سال 2009 از میلان به رئال پیوست، در این مدت به دلیل مصدومیت های پیاپی درخشش قبل را نداشته اما اکنون امیدوار است این شرایط دشوار را پشت سر گذاشته باشد.
" از زمانی که من به رئال آمدم، شرایط به طور طبیعی پیش نرفت. آن طور که در سائوپائو و میلان بود. این بار من تمرینات پیش فصل را 15 روز زودتر آغاز کردم بنابراین با بازگشت به مادرید چندان سورپررایز نشدم.
این برای من یک پیروزی است. سال گذشته پیش فصل با انجام جراحی من همزمان شد. بدترین اتفاقی که برای یک بازیکن می تواند رخ دهد، مصدومیت است. ما دوست داریم فوتبال بازی کنیم و در زمین باشیم. من ایمان دارم و امیدوارم که این فصل می تواند برای من و رئال مادرید بسیار خوب باشد."
واسه چی اخبارو این جا میزاری??!! :soal::soal:
با سلام به رئالي هاي اين سايت.منم اومدم تا بگم طرفدار رئال و رونالدو هستمbaghal:-
سلام.كم كم داره تعداد رئالي ها سر به فلك ميكشه:he:خوش اومدي الناز خانومbaghal:-
خوش امدی رئالیه عزیز. سعی کن تو بخش رئال فعال باشی.امیدوارم روزهای خوبی داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق باشی