پاسخ : اخبار و حواشی تیم ملی آلمان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان معتقد است آمریکا چون در شرایط مسابقه بوده، برنده دیدار دوستانه شد. شب گذشته در شهر واشنگتن ژرمنها در دیداری دوستانه 4 بر 3 از آمریکا شکست خوردند. یواخیم لو پس از این نتیجه اظهار داشت: همه دیدیم که تیم آمریکا در شرایط مسابقه بود اما ما اینگونه نبودیم. نیمه اول به بازی برنگشتیم و در 45 دقیقه دوم شرایط بهتری داشتیم.
وی در مورد اشتباهی که «تر اشتگن» دروازهبان شماره 3 و جوان تیم مرتکب شد و به اشتباه توپی را وارد دروازه کرد، نیز اظهار داشت: برای دروازهبان فوقالعاده جوانی که با استعداد است، متاسفم که این تجربه تلخ را داشت. او روی آن گل مرتکب اشتباه شد اما بعد تا پایان خوب عمل کرد.
در این پیکار آلتیدور 13، تر اشتگن (بازیکن حریف) 16، دمپسی 60 و 64 برای میزبان گل زدند. در مقابل گلهای مدعی قهرمانی جام جهانی 2014 توسط وسترمان52، کروزه 79 و دراکسلر 81 به ثمر رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گرد مولر مهاجم سابق ژرمنها که رکورد دار بیشترین گل زده در تیم ملی آلمان است ، میروسلاو کلوزه مهاجم فعلی ژرمنها را لایق شکستن رکورد خود میداند.
کلوزه مهاجم 35 ساله تیم لاتزیو ایتالیا تنها 1 گل دیگر با برابری با رکورد 68 گل زده گرد مولر مهاجم افسانه ای ژرمنها در تیم ملی فاصله دارد. در آستانه بازی دوستانه تیم ملی آلمان با آمریکا که تحت هدایت یورگن کلینزمن دیگر مهاجم سابق ژرمن ها است ،گرد مولر زبان به ستایش از شخصیت میرو کلوزه گشوده و او را لایق این موفقیت میداند. بفب افکن افسانه ای ژرمنها در گفتگویی با SID گفت: "مدت زمان زیادی است که منتظر چنین لحظه ای هستم که رکورد من در تیم ملی شکسته شود . از این بابت برای او خوشحالم . ""میرو یک مهاجم و یک شخصیت بزرگ و دوست داشتنی است و من این را بارها در مدتی که بایرن بازی میکرد مشاهده کردم . به راستی که او لایق چنین عنوانی است. "شاگردان یواخیم لو بعد از پیروزی 4-2 مقابل اکوادور اینبار به مصاف شاگردان تحت امر یورگن کلینزمن میروند. میروسلاو کلوزه که در بازی با اکوادور به دلیل حضور تیمش در فینال جام حذفی ایتالیا که با قهرمانی انها خاتمه یافت غایب بود انتظار میرود که در بازی دوستانه مقابل آمریکا از ابتدا در ترکیب مانشافت قرار بگیرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ در تازه ترین رده بندی تیم های ملی فوتبال جهان در ماه ژوئن 2013 ، آلمان همچنان در رده دوم قرار دارد.
به گزارش فیفا ، رده بندی 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است :
1- اسپانیا 1614 امتیاز رده قبلی : اول
2- آلمان 1416 دوم
3- آرژانتین 1287 سوم
4- کرواسی 1222 چهارم
5- هلند 1158 نهم (4 پله صعود)
6- پرتغال 1137 پنجم (یک رده نزول)
7- کلمبیا 1123 ششم (یک رده نزول)
8- ایتالیا 1097 هشتم
9- انگلیس 1095 هفتم (دو پله نزول)
10- اکوادور1066 دهم
در این رده بندی تیم ملی فوتبال برزیل با 872 امتیاز و سه پله نزول دیگر در رده 22 جهان قرار گرفت!