پولادي: 3 امتياز شيرين را کسب کرديم.
مدافع پرسپوليس پس از ماندن در اين تيم گفت: اميدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد پولادي در مورد ماندنش در پرسپوليس گفت: پس از اينکه همراه تيم ملي از ازبکستان برگشتيم توسط رويانيان به دفتر ايشان دعوت شدم. روزهاي خوبي با پرسپوليس پشت سر گذاشتهام اما متأسفانه به نتايج دلخواه در فصل گذشته نرسيديم.
پولادي درباره پيروزي تيم ملي برابر ازبکستان عنوان کرد: بازي بسيار سختي داشتيم و طبيعي بود ازبکستان در خانه خود دست به هر کاري بزند تا به امتياز برسد اما بازيکنان ما از کمترين فرصتها بهترين استفاده را کردند و 3 امتياز شيرين را کسب کرديد.
وي گفت: دنبال بازار گرمي نيستم اما پيشنهادهاي خوبي داشتم. پس از جلسه يک ساعته با نگاه خوب مديرعامل باشگاه، پرسپوليسي ماندم. اميدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
پولادی: رویانیان مشکلاتم را حل کرد/ برای جبران ناکامیها در پرسپولیس ماندم.
بازیکن ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس از حل مشکلاتش توسط رویانیان و امضای قرارداد دوساله با این باشگاه خبر داد و گفت: هدف اصلی من برای حضور در تیم پرسپولیس جبران ناکامیهای فصل گذشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد پولادی در خصوص ماندنش در تیم فوتبال پرسپولیس و امضای قرارداد با این باشگاه اظهار داشت: روز دوشنبه هنگامی که از ازبکستان بازگشتم جلسهای با آقای رویانیان داشتم و یکسری از مشکلاتم را با او مطرح کردم که مدیرعامل باشگاه ضمن پذیرفتن آنها این مشکلات را حل کرد.
وی در همین خصوص افزود: یکسری مشکلات داشتم که مربوط به زمان حضورم در تیم پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا بود که مدیرعامل باشگاه در جریان آن قرار نداشت اما وقتی که در جلسه با ایشان این مشکلات را بیان کردم و او در جریان آنها قرار گرفت بلافاصله مشکلاتم را حل کرد.
مدافع - هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: قراردادی دو ساله با باشگاه پرسپولیس امضا کردهام که سال دوم آن مشروط است.
وی در خصوص مذاکرهاش با باشگاه سپاهان و صحبتهایی که در خصوص پیوستن او به این تیم مطرح شده بود، گفت: من از آقای رحیمی، مدیرعامل باشگاه سپاهان که شرایط حضورم را در این تیم فراهم کرده بود تشکر میکنم. مسئولان باشگاه سپاهان حتی با مدیر برنامههای من نیز مذاکره داشتند اما تمام هدف من این است که به عنوان یکی از بازیکنان پرسپولیس سعی کنم که در فصل آینده ناکامیهای فصل قبل را جبران کنیم.
پولادی در همین خصوص تاکید کرد: مطمئن باشید با توجه به ناکامیهای فصل قبل انتظارات هواداران پرسپولیس از تیم ما بالا رفته بنابراین یکی از فصلهای دشوار تیم پرسپولیس را چه برای مدیریت باشگاه و چه برای بازیکنان تیم پیش بینی میکنم.
وی تاکید کرد: خوشبختانه امسال پرسپولیس برای حضور مقتدرانه در رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی بازیکنان بزرگی را جذب کرده و نفراتی قرار است در پرسپولیس حضور پیدا کنند که از بهترینهای فوتبال ایران هستند.
مدافع - هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و ازبکستان تصریح کرد: ما با شکست ازبکستان در زمین خودش نتیجه بسیار خوبی را گرفتیم و گام اول را برای حضور در رقابتهای جام جهانی برزیل محکم برداشتیم، چون همه دیدند که ازبکستان تیم قدرتمندی بوده و از تیمهای مدعی صعود به مرحله نهایی جام جهانی به شمار میآید.
پولادی خاطر نشان کرد: امیدوارم با شکست تیم ملی فوتبال قطر در ورزشگاه آزادی 6 امتیاز کامل این دو بازی را به دست آوریم تا با خیالی راحتتر به هدف نهایی خود که حضور در رقابتهای جام جهانی است نزدیک شویم.
وی در پاسخ به این پرسش که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند تیم ملی ایران مقابل ازبکستان شانس زیادی آورد که نتیجه را واگذار نکرد و اشتباهات داوری نیز به نفع تیم ایران بود، گفت: امیدوارم در بازیهای آینده نیز همه چیز به نفع تیم ایران باشد. اشتباهات داوری نیز جزئی از فوتبال است که ممکن است در یک بازی نیز به ضرر تیم ما باشد اما مطمئن باشید که ما در مقابل ازبکستان براساس دستورات تاکتیکی کیروش بازی کردیم و برنامه داشتیم که در پایان بازی نتیجه آن را همه دیدند.
تحلیل وحید هاشمیان از پیروزی ایران مقابل ازبکستان.
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران ضمن ارزیابی فنی بازی تیمهای ایران و ازبکستان، گفت: باید این پیروزی را فراموش کرده و از الان به بازی با قطر فکر کنیم.
وحید هاشمیان مهاجم پیشین تیم ملی پس از پیروزی تیم ایران برابر ازبکستان به تحلیل این مسابقه پرداخت. او در سایت شخصیاش درباره اولین مسابقه تیم ملی در دور نهایی انتخابی جام جهانی نوشت:
شروع یک تورنمنت یا مسابقاتی مانند مرحله گروهی انتخابی جام جهانی باعث میشود که همیشه آن بازی مدنظر و مطلوب شکل نگیرد. ایران هم در نخستین بازی خود در مرحله نهایی رقابتهای انتخابی جام جهانی 2014 برزیل باید در خارج از خانه و در شرایطی که تازه فصل رقابتهای باشگاهی به پایان رسیده و بازیکنان مجبور بودند پس از این مسابقات به اردوی تیم ملی بروند به میدان رفت. من چنین شرایطی را در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2006 آلمان تجربه کرده بودم. اولین بازی مرحله نهایی در زمین بحرین برگزار شد. باید گفت که در چنین مسابقاتی یک تیم به مرور زمان ارنج خود را پیدا میکند.
در بازی ایران مقابل ازبکستان کارلوس کیروش سرمربی ایران تفکرات خود را به خوبی در زمین پیاده کرد. ابتدا حریف را محک زد و نیمه نخست را مساوی از زمین خارج شد. این درحالی بود که در خط حمله از ابراهیمی، حاجصفی و کریمی که هافبکهای هجومی هستند استفاده کرده بود. حفظ توپ و جنگندگی این سه بازیکن دلیل استفاده از آنان در این قسمت از زمین میتواند باشد.
در مقابل، ازبکستان چند بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشت. 10 دقیقه اول آنها با ترس بازی میکردند و حفظ توپ در دستور کارشان بود اما رفتهرفته حمله کردند و در حوالی دقیقه 20 نخستین خطر جدی را روی دروازه ایران ایجاد کردند. بازی ازبکها باعث شد که کیروش در سبک بازی تیم ملی تغییراتی به وجود بیاورد. آمدن خسرو حیدری در اواخر نیمه اول به همین دلیل بود. خسرو مدافعی با قابلیت نفوذ بیشتر است. همین موضوع باعث شد که ما نیمه دوم را کمی هجومیتر آغاز کنیم.
در ادامه تعویضهای بعدی کیروش در نیمه دوم نشان میداد که او دریافته نمیتواند با دفاع مطلق جلوی حملات ازبکستان را سد کند. ازبکها بازیکنانی قلدر و دوندهای بودند که فیزیک بدنی عالی داشتند. آنها هر زمان که توپ را از دست میدادند، با پرسینگ و دوندگی به دنبال پس گرفتن آن بودند و به محض تصاحب توپ، حملات خود را پایهریزی میکردند. با این حال آخر بازی مرتکب یک اشتباه شدند.
هاشمیان در ادامه به فشار تیم ازبکستان اشاره کرده و خاطر نشان کرده است: به اعتقاد من یک امتیاز نیز در زمین ازبکستان خوب بود، آنها خیلی خوب بازی کردند. تعداد کرنرهای ازبکستان در مقابل ما بسیار بالا بود و آمار نشان میدهد که این تیم بیشتر صاحب توپ و میدان بوده و موقعیتهای بیشتری خلق کرده است. با این حال این برد زیر چنین فشاری نتیجه بسیار خوبی محسوب میشود.
پیروزی مقابل ازبکستان در شرایطی حاصل شد که فاصله بین هافبکهای دفاعی ما و خط حمله زیاد بود. آندو و جواد نکونام باید در هنگام حمله اضافه میشدند، اما نظر مربی این بود که آنها نفوذ نکنند. به هرحال باید این برد را فراموش کنیم و به فکر بازی بعدیمان مقابل قطر باشیم. کسب سه امتیاز خانگی مقابل این تیم میتواند گام بلندی به سوی جام جهانی 2014 باشد.
پیوس: حضور کریمی در خط حمله خلاقیت را از ایران گرفت/پنجعلی: پیروزی مقابل ازبکستان اتفاق بود.
كاپیتان اسبق تیم ملی ایران در خصوص برتری تیم كشورمان برابر ازبكستان در مرحله مقدماتی جام جهانی، گفت: ایران در حد و اندازه های یك تیم مدعی حاضر نشد و خوش شانسی موجبات رسیدن به این پیروزی را فراهم كرد.
فرشا پیوس ضمن ابراز شادمانی از برتری تیم ایران برابر ازبكستان، اظهار داشت: رسیدن به 3 امتیاز برای تیم ایران بسیار خوب بود اما نباید ضعف های بی شمار خود را در این دیدار فراموش كنیم.
وی افزود: ازبكستان در نیمه نخست عملكرد بسیار خوبی داشت و با تحت فشار قراردادن خط دفاعی ایران به دنبال گلزنی بود.
پیوس با تمجید از سیدمهدی رحمتی اظهار داشت: این دروازه بان برگ برنده تیم ایران در دیدار امروز بود و نشان داد شایستگی دریافت رقم های سنگین در لیگ برتر را دارد.
پیوس ادامه داد: متاسفانه تركیب عجیبی كه كارلوس كی روش در ابتدای بازی در نظر گرفته بود، شادابی را از تیم ایران گرفت و ما به راحتی توپ و میدان را در اختیار حریف قرار دادیم. این امر باعث شد تا دقیقه 94 حتی یك فرصت خوب هم نداشته باشیم.
كاپیتان اسبق تیم ملی ایران خاطرنشان كرد: اما هرچه به دقایق پایانی نزدیك شدیم تعویض های خوبی در تركیب تیم ایران انجام شد و در نهایت در دقیقه 94 كه تمامی بازیكنان ازبكستان برای گلزنی برروی دروازه ایران هجوم آورده بودند به گل دست یافتیم.
وی در مورد ضعف خط دفاعی تیم ایران گفت: نبود هادی عقیلی مشكل زیادی را ایجاد كرد و هرچند منتظری و حسینی نیز عملكرد بدی نداشتند اما غیبت مدافع اصلی تیم ملی باعث شد تا ازبكها فرصت های زیادی به دست آورند.
پیوس در پاسخ به این سوال كه آیا حضور علی كریمی در خط حمله تصمیم درستی از سوی كی روش بود، گفت: این تصمیم باعث شد تا كریمی از بازی خارج شود و ما بازیكن تاثیر گذار خود را در زمین محو ببینیم، ضمن اینكه اعتقاد داریم محمد ابراهیمی نیز نباید از ابتدا به میدان می رفت.
وی با اشاره به اینكه هدف كادر فنی ایران رسیدن به یك امتیاز بود اظهار داشت: رسیدن به این پیروزی باعث شد تا 30 درصد راه صعود را طی كنیم.
پیوس در پایان گفت: امیدوارم كی روش ضعف های تیم ملی را برطرف كرده تا بتوانیم در دیدارهای آینده نیز با كسب نتایج خوب مسافر جام جهانی شویم.
پنجعلی: پیروزی بر ازبكستان اتفاقی بود
محمد پنجعلی اظهار داشت: در این مسابقه ملی پوشان ایران در حمله و دفاع بسیار بد عمل كردند و تیم حریف موقعیت های زیادی برای گلزنی داشت اما محمدرضا خلعتبری از تنها موقعیت تیم ایران استفاده كرد و سه امتیاز ارزشمند بازی را به نام كشورمان ثبت كرد.
وی ادامه داد: درخشش مهدی رحمتی درون دروازه ایران و همین طور اشتباه كمك داور مسابقه باعث شدند تا حملات متعدد ازبك ها برای باز كردن دروازه ایران بی نتیجه بماند و با استفاده از اتفاق به پیروزی برسیم.
مدافع اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: كار دفاع تیمی ملی پوشان ایران در مسابقه با ازبكستان بسیار ضعیف بود و بازیكنان حریف به راحتی از فضای باز تیم ایران استفاده می كردند و موقعیت های زیادی برای گلزنی خلق كردند.
پنجعلی تاكید كرد: به نظر من این سه امتیاز بادآورده بود و اگر تیم ملی در مسابقات بعدی هم با همین شیوه بازی كند مقابل تیم های كره جنوبی و قطر به مشكل می خورد.
وی افزود: سه امتیاز مسابقه با ازبكستان در روند صعود تیم ملی به جام جهانی بسیار تاثیر گذار است اما تیم ملی برای مسابقات پیش رو نیاز به تغییر دارد تا دیگر شاهد چنین بازی های از بازیكنان نباشیم.
تمرینات تیم ملی فوتبال ایران برای بازی با قطر فردا آغاز می شود.
مراحل آماده سازی تیم ملی فوتبال کشورمان از فردا چهارشنبه برای بازی با قطر از سر گرفته خواهد شد.
"کارلوس کیروش"، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از برتری مقابل ازبکستان تمرینات این تیم را به مدت روز تعطیل کرد تا ملی پوشان فوتبال کشورمان روزهای دوشنبه و سه شنبه را به استراحت بپردازند.
براساس اعلام کادر فنی تیم ملی بازیکنان این تیم میبایست تا پیش از ظهر فردا چهارشنبه در هتل آزادی تهران خود را به مربیان این تیم معرفی کنند.
خسرو والیزاده، مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به آغاز تمرینات این تیم از فردا چهارشنبه گفت: هنوز مشخص نیست تمرین تیم ملی روز چهارشنبه در چه ساعتی برگزار میشود اما فکر میکنم زمان آغاز تمرین از ساعت 17:30 یا 18 باشد.
وی در خصوص زمان بازگشت اشکان دژآگه به اردوی تیم ملی گفت: قرار است دژآگه تا بامداد فردا چهارشنبه وارد تهران شود و در مراحل آماده سازی تیم شرکت کند.
مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین با اشاره به حضور خلعتبری در دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاههای خلیج فارس خاطر نشان کرد: خلعتبری نیز پس از این بازی به تهران خواهد آمد و در تمرینات تیم ملی شرکت میکند.
دیدار رفت فینال مسابقات فوتبال جام باشگاههای خلیج فارس امشب در ورزشگاه المحرق بحرین بین این تیم و الوصل امارات برگزار میشود و ظاهرا خلعتبری پس از این بازی به اردوی تیم ملی ملحق خواهد شد.
تیمهای ملی فوتبال ایران و قطر در چارچوب هفته سوم از مرحله چهارم و نهایی مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا روز سه شنبه 23 خردادماه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم میروند.
فیفا: تصمیم داور در مورد دیدار تیم های ایران و ازبكستان نهایی است.
فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) در مورد گل تیم ملی فوتبال ازبكستان برابر ایران كه از چشم داور دور ماند، تصمیم داور را قطعی و نهایی اعلام كرد.
تیم ملی فوتبال ایران در این دیدار كه روز یكشنبه در چارچوب مسابقات دور چهارم مقدماتی جام جهانی 2104 برزیل در تاشكند برگزار شد، به مصاف ازبكستان رفت و در نهایت با تك گل محمدرضا خلعتبری در دقیقه 94 با نتیجه 1 بر 0 به برتری دست یافت.
اما در دقیقه 74 این مسابقه ازبكستان بهترین فرصت را برای گلزنی به دست آورد كه ضربه مهاجمان ازبكستان را سید جلال حسینی از روی خط دروازه بیرون كشید. در صحنه آهسته مشخص شد كه توپ به طور كامل از خط دروازه گذشته است ولی از چشم داور دور ماند.
با وجود این سخنگوی فیفا در مصاحبه ای با خبرگزاری فرانسه اظهار داشت، بر اساس قوانین، نمی توان تصمیم داور را تغییر داد.
وی افزوده است: تصمیماتی كه داور در مورد بازی می گیرد از جمله درستی گل یا نتیجه مسابقه، نهایی خواهند بود. داور فقط به تشخیص خودش و پس از مشورت با كمك داور یا داور چهارم می تواند تصمیمش را عوض كند آنهم به شرطی كه هنوز سوت آغاز مجدد بازی را نزده باشد یعنی در زمان توقف بازی.