پایان تمام شایعات / خروج نام دنیزلی از فهرست باشگاه بشیکتاش.
در حالی که طی 48 ساعت اخیر رسانه های کشور ترکیه اخبار متعددی در خصوص مذاکره تیم فوتبال بشیکتاش این کشور با سرمربی ترکیه ای تیم فوتبال پرسپولیس مطرح کرده بودند این باشگاه برای پست سرمربی گری خود ژان تیگانای فرانسوی را انتخاب کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وزنامه پرتیراژ ملیت چاپ ترکیه خبر داد نام مصطفی دنیزلی از فهرست کمیته فنی باشگاه بشیکتاش خارج و این باشگاه ژان تیگانا را به عنوان اصلی ترین گزینه هدایت این تیم انتخاب کرد.
این باشگاه که پس از رسوایی فساد در فوتبال ترکیه شرایط نامناسبی را سپری می کند به دلیل کسب نتایج ضعیف تلاش بسیار زیادی را برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال خود انجام داد و در همین راستا پیشنهاد جدی خود را جهت قبول سرمربی گری این تیم به مصطفی دنیزلی ارائه کرد.
گفتنی است علت عدم توافق با دنیزلی مخالفت این مربی با پیشنهاد مسئولان بشیکتاش بوده است.
باشگاه بشیکتاش در حالی نام سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را در میان گزینه های مورد نظر خود برای هدایت این تیم قرار داده بود که این مربی ترکیه ای یک فصل با پرسپولیس قرارداد دارد و مدیرعامل و سرمربی این باشگاه بر پیگیری برنامه های خود در فصل آینده تاکید کرده بودند.
زايد در گفتگو با نشريه ايرلندي: در پرسپوليسي می مانم چون 30 ميليون هوادار دارد.
ايمون زايد در گفتگو با يك روزنامه ايرلندي اعلام كرد كه قصد دارد قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس يك سال ديگر تمديد كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايمون زايد مهاجم ايرلندي - ليبايي باشگاه پرسپوليس كه در حال حاضر در ايرلند به سر ميبرد در مصاحبهاي با روزنامه "دري ژورنال" گفت: در ايران شرايط خوبي دارم. وقتي در ماه ژانويه به پرسپوليس پيوستم، قرار بود كه فقط پنج ماه در اين تيم باشم. پيشنهادي كه اين باشگاه به من ارائه كرده بود، پيشنهاد خوبي بود و بنابراين در نظر داشتم كه از اين فرصت براي پول درآوردن استفاده كنم و پس از آن براي بازي به ايرلند بازگردم.
وي ادامه داد: اما در ماه فوريه اين فرصت را پيدا كردم كه براي پرسپوليس بازي كنم و همه چيز از آنجا شروع شد. در دومين بازي خود براي پرسپوليس موفق شدم سه گل به ثمر برسانم و از آن پس، شرايط خوبي دارم و به من پيشنهاد دادند كه قراردادم را يك سال ديگر تمديد كنم و به نظر ميرسد كه سال آينده هم در ايران خواهم بود.
زايد گفت: ايرانيها عاشق فوتبال هستند. تيمي كه من برايش بازي ميكنم يكي از بزرگترين تيمهاي آسيا است. فكر ميكنم كه فقط در ايران حدود 30 ميليون هوادار داشته باشد. ما در ورزشگاه ملي ايران كه گنجايش 100 هزار نفر را دارد بازي ميكنيم كه در بازيهاي حساس به راحتي پر ميشود.
مهاجم پرسپوليس گفت: در نخستين بازي من در ليگ قهرمانان آسيا كه مقابل يك تيم قطري برگزار شد حدود 96 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند. باور كردني نيست. اين موضوع شبيه قصه پريها است چون وقتي گل ميزنيد، تماشاگران سر از پا نميشناسند. وقتي نخستين گلم را در ليگ قهرمانان آسيا به ثمر رساندم، حدود 86 هزار تماشاگر نامم را فرياد ميزدند كه اين موضوع فوقالعاده لذتبخش بود. نميدانم چطور بايد اين احساس را توصيف كنم.
وي گفت: اگر در ايران خوب بازي كنيد و گل بزنيد، هواداران واقعا عاشقتان خواهند شد و همچون يك قهرمان با شما رفتار كنند. پيش از اينكه به ايران بروم، چنين تجربهاي نداشتم. اين موضوع خيلي عالي است و من از آن لذت ميبرم.
زايد اعلام كرد با وجود اينكه در ايران بازي ميكند اما هنوز بازيهاي دري سيتي، تيم سابق خود را دنبال ميكند. وي گفت: به دري آمدم تا با چند نفر از دوستان قديمي ملاقات كنم. وقتي به اينجا برسيدم نگاهي به برنامه بازيها داشتم و فكر كردم كه اين يك فرصت عالي براي حضور در ورزشگاه و مشاهده بازي آنها است. از اينكه دوباره اينجا هستم و بچههاي قديمي را ميبينم خوشحالم.
وي گفت: امسال تك تك بازيهاي دري سيتي را دنبال كردم. نميدانم كه هواداران در شروع فصل چه انتظاري داشتند اما فكر ميكنم كه تيم در فصل جاري عملكرد خوبي داشته است. البته من از دري انتظار دارم كه كمي بهتر بازي كند. شايد در طول تعطيلات بتوانند تيم را تقويت كنند. اگر دري بتواند در جايگاه چهارم قرار بگيرد و در جام حذفي هم عملكرد خوبي داشته باشد، فصل خوبي را پشت سر گذاشته است.
گفتنی است ایمون زاید مهاجم پرسپولیس موفق به کسب عنوان آقای گلی و بهترین بازیکن سال لیگ ایرلند با تیم فوتبال دری سیتی شده بود.
کریمی : به کوری چشم بعضیها به جام جهانی میرویم.
هافبک تیم ملی فوتبال ایران گفت: به کوری چشم کسانی که نمیتوانند موفقیتهای تیم ملی را ببینند به جام جهانی صعود میکنیم.
علی کریمی در بازگشت تیم ملی فوتبال کشورمان به تهران ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بازی سختی بود اما مهم سه امتیاز مسابقه بود که خوشبختانه توانستیم آن را کسب کنیم.
هافبک ملی پوش تیم پرسپولیس با ذکر این جمله که "تا کور شود هرآنکه نتواند دید"، اظهار داشت: به هر حال خوش شانس بودیم یا نه توانستیم این بازی را ببریم اما مثل اینکه برد تیم ایران به مذاق بعضیها خوش نیامد.
وی در خصوص اینکه ایران گام اول را در مسابقات انتخابی جام جهانی محکم برداشته است، گفت: بله، همینطور است. ما گام اول را محکم برداشتیم، البته اگر بعضیها ناراحت نشوند و به آنها برنخورد!
کریمی که به نظر میرسید از بعضی صحبتها ناراحت است، یادآور شد: البته منظورم مردم ایران نیستند. خوشحالم که مردم از پیروزی ایران خوشحالند. آنها همیشه به تیم ملی لطف داشتهاند اما به کوری چشم کسانی که نمیتوانند موفقیت تیم ملی را ببینند به جام جهانی میرویم.
دیدار تیمهای ملی فوتبال ازبکستان و ایران در هفته نخست از مرحله چهارم و نهایی مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل یکشنبه شب با پیروزی یک بر صفر تیم ملی کشورمان در ورزشگاه جار ازبکستان به پایان رسید.
سرپرست سپاهان: با پولادی مذاکره کرده ایم / کریمیان از سپاهان جدا شد.
مهدی کریمیان هافبک سپاهان با پایان قراردادش از این تیم جدا شد.
رسول خوروش سرپرست تیم سپاهان به ترکیه سفر کرد تا مقدمات برگزاری اردوی این تیم را فراهم کند. قرار است سپاهان سوم تیر به مدت دو هفته در اطراف آنکارا اردویی برگزار کند.
* مهدی کریمیان با پایان قراردادش از سپاهان جدا شد.
* کرانچار سرمربی سپاهان که برای استراحت به کشورش بازگشته 27 خرداد به ایران باز می گردد.
* خوروش سرپرست سپاهان درباره مذاکره با مهرداد پولادی گفت: با این بازیکن مذاکرات جدی داشته ایم و به نتایج خوبی هم رسیده ایم اما پولادی از پرسپولیس برای تمدید قرارداد پیشنهاد دارد و به ما اعلام کرده پس از دو بازی تیم ملی با ما وارد مذاکره میشود.
مدیرعامل ذوب آهن : گردان و ماهینی به پرسپولیس می روند.
مدير عامل باشگاه ذوبآهن اصفهان معتقد است كه سقف قراردادهاي بازيكنان بيشتر به سقف كاذبي شبيه است كه تاثير واقعي ندارد.
خسرو ابراهيمي با انتقاد شديد از مديراني كه مبالغ هنگفتي را به بازيكنان پرداخت ميكنند، گفت: سوال من از اين مديران اين است كه چرا با پرداخت مبالغ نرخ ها را زياد ميكنند؟ ورزش ما با اين وضعيت به كجا خواهد رفت؟ زماني كه پول در فوتبال ما نبود جايگاه تيم ملي ما كجا بود و حالا كجاست؟ متاسفانه هر چقدر كه پول بيشتري به فوتبال ما تزريق ميشود كيفيت كار كاهش مييابد. وقتي بازيكنان ما كه از تيم جدا شودند گفتند كه چه پيشنهادهايي داشتهاند تعجب كردم.
وي در ادامه با بيان اينكه بازار نقل و انتقالات بازيكنان افسارگيخته شده است، اظهار كرد: سقف قراردادها بيشتر به سقف كاذبي شبيه است كه در ساختمانها براي پنهان كردن زوايد و خرابيها استفاده ميشود! اين قانون خودش يكي از عوامل بالا رفتن نرخ بازيكنان شده است و هيچ كس به آن توجه نميكند. اكنون پيشنهادهاي سنگين به بازيكنان داده ميشود.
ابراهيمي در ادامه درباره آخرين وضعيت تيم فوتبال باشگاهش گفت:براي فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال، تيم خوبي ميبنديم. البته كمي از هزينههاي سال گذشته خود را كم كردهايم، اما قطعا تيم ملي در فصل بعد خوب و با انگيزه ظاهر مي شود. فعلا مهدي رجبزاده و يك بازيكن از دسته يك به ما ملحق شدهاند و سيدمحمد حسيني هم قراردادش را تمديد كرده است. با ساير بازيكنان تيم صحبتهاي اوليه انجام دادهايم كه قرارداد خود را تمديد كنند و همچنين با چند بازيكن از تيم هاي ديگر هم وارد مذاكره شدهايم. به هر حال بسياري از قراردادها در همين هفته بسته خواهند شد.
وي همچنين درباره بازيكناني كه از ذوب آهن جدا شدهاند و همچنين تركيب كادر فني جديد ذوبآهن خاطرنشان كرد: محمد قاضي كه به پرسپوليس رفته است و شهاب گردان و حسين ماهيني هم اعلام آمادگي كردهاند كه به اين تيم بپيوندند. محمدباقر صادقي به سپاهان رفته و فرشيد طالبي هم گفته كه نميخواهد در ذوبآهن بماند. به هر حال اگر بازيكني نخواهد در تيم ما بماند مجبور مي شويم كه جاي خالي او را با فرد ديگري پر كنيم.همچنين يورگن گده و توميسلاو، مربي و مربي دروازهبانهاي ما از تيم جدا شدهاند ولي با توميسلاو مذاكره داشتهايم اگر با وي به توافق برسيم كه هيچ وگرنه از يك مربي دروازهبانهاي ايراني استفاده ميكنيم.
مدير عامل باشگاه ذوبآهن در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه تكليف تيمهاي ديگر ورزشي باشگاهش چه مي شود؟ تصريح كرد: اگر وضعيت باشگاه به همين منوال ادامه پيدا كند و نتوانيم از جايي كمك بگيريم، با اداره ورزش وجوانان اصفهان تعامل خواهيم كرد و تيمهاي ورزشي مورد نياز استان را به بخش خصوصي يا نهادهاي علاقهمند واگذار ميكنيم. تصميم اين كه چه رشته هايي را واگذار كنيم به جلسه ما با مسوولان ورزش و جوانان استان بستگي دارد.
وي در ادامه به وجود آكادمي حرفهاي در باشگاه ذوبآهن اشاره كرد و با بيان اينكه هدف اصلي باشگاهش بازيكنسازي است افزودك مدرسه فوتبال و آكادمي باشگاه ما كاملا حرفهاي و فعال است. همچنين ما در ردههاي نونهالان تا بزرگسالان تيمهاي ورزشي داريم اما نكتهاي كه باعث ميشود انگيزه خود را تا حدودي براي بازيكنسازي از دست بدهيم، اين است كه وقتي ما روي يك بازيكني از سنين پنج يا شش سالگي سرمايه گذاري ميكنيم و با استفاده از امكانات حرفهاي زميني،زمين چمن، مربي خوب، سرويس، البسه و ساير موارد او را پرورش ميدهيم تا 18 ساله شود. تنها ميتوانيم يك قرارداد سه ساله با او منعقد كنيم. در اين سه سال، بازيكن مورد نظر را به ليگ برتر معرفي ميكنيم و وقتي كه اول به يك بازيكن شاخص تبديل شده با قراردادي بهتر راهي تيمهاي ديگر ميشود و چيزي عليه خودمان نميشود!
ابراهيمي با نام بردن از محمدباقر صادقي به عنوان يكي از پرورش يافته هاي آكادمي ذوبآهن كه از اينك تيم را ترك كرده است، ادامه داد: از فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ انتظار داريم كه در اين مورد قواين خاصي را اعمال كنند تا باشگاههاي بازيكن سازي، انگيزه خود را براي اين كار از دست ندهند. پيشنهاد من اين است كه فدراسيون فوتبال با تصويب قانوني بازيكنان پرورش يافته در آكادمي يك باشگاه را ملزم كند در صورت ترك آن باشگاه تا پايان دوران فعاليت خود بخشي از قرارداد خود را به باشگاه مبدا پرداخت كند. اين قانون هم انگيزه باشگاههاي بازيكن ساز را بيشتر ميكند و هم به منبع درآمدي براي اين گونه باشگاهها تبديل مي شود.
وي همچنين گفت: پيشنهاد من از سوي بهروان و ابرقويينژاد در جلسه هيات رييسه فدراسيون فوتبال طرح شده و مورد اتفاق نظر اعضا هم قرار گرفته است اما با اين حال به ثمر رسيدن چنين برنامهاي به حمايت رسانهاي زيادي نياز دارد. كودكان ايراني ظرفيت قهرمان شدن در رشته هاي مختلف را دارند ولي آن چه مهم است آموزش آنها در فضايي مناسب و با استفاده از مربيان خوب است اما اكنون حدود 15 بازيكن شاخص در تيمهاي پايه خود داريم كه قابليت مطرح شدن در فوتبال كشور را دارند، اما با وضعيت فعلي انگيزه لازم را براي پرورش آنها نداريم.
پس از جلسه با رویانیان / سرانجام پولادی در پرسپولیس ماندنی شد.
مهرداد پولادی پس از جلسه با رویانیان به مدت دو سال دیگر در پرسپولیس ماندنی شد.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بدو ورود تیم ملی فوتبال به ایران با بازیکنان ملیپوشی که مد نظر دنیزلی است وارد مذاکره شد.
از همین رو صبح امروز رویانیان در جلسهای با مهرداد پولادی شرکت کرد و در پایان جلسه این بازیکن به مدت دو سال در پرسپولیس ماندنی شد. البته سال دوم قرارداد پولادی توافقی تمدید خواهد شد.
گزارش تصویری : ایران 1-0 ازبکستان.
گزارش مسابقه تیم های ملی فوتبال ایران و ازبکستان با برتری سرخپوشان ایرانی به روایت عکس:
امضای فرارداد با سومین بازیکن جوان / علیرضا جهانبخش پرسپولیسی شد.
باشگاه پرسپولیس پس از خانزاده و اسماعیل زاده سومین بازیکن جوان را هم جذب کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس كه میخواهد علاوه بر جذب ستارهها، چند بازیكن جوان را هم بگیرد، با سومین بازیكن جوان به توافق رسید.
این بازیكن علیرضا جهانبخش هافبك چپ تیم داماش گیلان است كه سابقه كاپیتانی در تیمهای ملی نوجونان و جوانان را هم دارد.
جهانبخش بازیكن زیر 23 سال است و پرسپولیس میتواند نام او را در لیست بازیكنان امید تیم رد كند.
انتقاد شدید سردار رویانیان از آشفته بازار نقل و انتقالات.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با بیان اینکه متاسفانه هیچ گونه نظارتی بر روند جذب بازیکنان صورت نمی گیرد، گفت: باشگاه پرسپولیس به دلیل دولتی بودن باید بیشترین پاسخگویی را داشته باشد ولی باشگاه های دیگر با خیالی آسوده، بدون هیچ گونه نظارتی، نسبت به جذب بازیکن با قراردادهای هنگفت اقدام می کنند.
سردار محمد رویانیان اظهار داشت؛ برخی باشگاه ها که وضع مالی خوبی داشته و به صنایع نفت و دیگر صنایع وابستگی دارند، پیشنهادهای عجیب و غریبی به بازیکنان می دهند که این موضوع باعث شده، شاهد آشفته بازار و روند نامشخص جذب بازیکن باشیم. وی افزود: باشگاه پرسپولیس به دلیل دولتی بودن بیشترین آسیب را دیده و ما باید همیشه پاسخگو باشیم که این موضوع در جاهای دیگر به هیچ عنوان رعایت نشده و می بینیم که با ارائه پیشنهادات عجیب و غریب به بازیکنان، باعث افزایش بی رویه دستمزد آنها می شوند و هیچگونه کنترلی هم روی آن صورت نمی گیرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: این شرایط دو اتفاق مهم را در بر دارد؛ یکی اینکه هر ساله شاهد رشد دلال ها و قوی تر شدن آنها هستیم و دیگری اینکه قیمت بازیکنان به شکل بی رویه ای افزایش پیدا می کند. لذا نهادهای ذیربط باید نظارت جدی در این زمینه انجام دهند.
برای مثال باید بگویم؛ قرارداد داخلی بازیکنی امضا می شود اما از باشگاه های دیگر با این بازیکن تماس می گیرند و حتی دو برابر قیمت قرارداد را به آنها پیشنهاد می دهند که این موضوع باعث می شود روند جذب بازیکن دچار مشکل شود.
وی در پایان گفت: حتی به بازیکنان پیشنهاد می کنند که جریمه قرارداد داخلی آنها را برای فسخ قرارداد، می پردازند که این کار، عملی غیر حرفه ای و خارج از اصول اخلاقی و ورزشی بوده و یک قرارداد سالم را از مسیر خود خارج می کند.
محمد: در ليست دنيزلي هستم.
مدافع هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اشتباهي در ليست مازاد دنيزلي صورت گرفته و من در ليست بازيکنان موردنظر هستم.
عليرضا محمد اظهار داشت: تلفني با رويانيان صبحت کردم و او گفت در ليست بازيکنان موردنظر دنيزلي هستم و اشتباهي به ليست مازاد رفتم.
وي ادامه داد: منتظر تماس پرسپوليس ها هستم تا براي مذاکره به باشگاه بروم اما احتمال جدايي ام از اين تيم هم هست.
محمد تصريح کرد: چند پيشنهاد خوب دارم که از نظر مالي هم بهتر از پرسپوليس است اما الويت اولم پرسپوليس است.
وي خاطر نشان کرد: صحبت کردن با بازيکنان ملاک نيست و بازيکنان تا ثبت نکنند، نمي توان در مورد شرايط سال بعد پرسپوليس اظهارنظر کرد و ما هم فقط شنيديم قرار است چند بازيکن طراز اول به تيم ما بيايد.