یاران زاید در تیم ملی لیبی برابر توگو به میدان می روند.
تیم ملی فوتبال لیبی که ایمون زاید مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس را در اختیار دارد برابر توگو به میدان خواهد رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرحله انتخابی رقابت های جام جهانی 2014 برزیل امشب در قاره آفریقا پیگیری خواهد شد.
در یکی از این رقابت ها از گروه 9 تیم ملی توگو میزبان لیبی است که ایمون زاید آقای گل آسیایی پرسپولیس را در تیار دارد. زاید با شماره 17 برای لیبی بازی می کند.
از همین سری مسابقات و در مرحله دوم رقابتهاي فوتبال انتخابي جام جهاني 2014 در قاره آفريقا ديروز بازی ها با پيروزي تيمهاي تونس، ساحل عاج، سنگال و الجزاير، توقف مغرب و شکست تيم زامبيا قهرمان جام ملتهاي آفريقا 2012 پيگيري شد.
نتايج اين رقابتها به شرح زير است :
- گروه 1 :
آفريقاي مرکزي 2 - 0 بوتسوآنا
- گروه 2 :
تونس 3 - 1 گينه استوايي
سيرالئون 2 - 1 کيپ ورد
- گروه 3 :
ساحل عاج 2 - 0 تانزانيا ( گلها : سليمان کالو در دقيقه 18 و ديديه دروگبا 80)
گامبيا 1 - 1 مغرب
- گروه 4:
سودان 2 - 0 زامبيا
- گروه 5:
بورکينافاسو 0 - 0 کنگو
- گروه 6 :
کنيا 0 - 0 مالاوي
- گروه 8 :
الجزاير 4 - 0 روآندا
- گروه 9 :
کامرون 1 - 0 دموکراتيک کنگو
- گروه 10 :
سنگال 3 - 1 ليبريا
- برنامه ساير ديدارها به شرح زير است :
** يکشنبه 14 خرداد :
- گروه يک :
آفريقاي جنوبي - اتيوپي
- گروه 5 :
نيجر - گابون
- گروه 6:
نيجريه - ناميبيا
* گروه 7:
زيمبابوه - گينه
- گروه 8 :
بنين - مالي
- گروه 9 :
توگو - ليبي
- گروه 10 :
آنگولا - اوگاندا
پولادی : وضعیتم با پرسپولیس مشخص نیست/ با سپاهان مذاکره کرده ام.
بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به آخرین وضعیت همکاری اش با پرسپولیس گفت: هنوز هیچ مذاکره ای با پرسپولیسی ها نکرده ام و وضعیتم مشخص نیست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد پولادی پس از آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان در ورزشگاه جار تاشکند در مورد آخرین وضعیت همکاری اش با پرسپولیس برای فصل آینده گفت: هنوز هیچ مذاکره ای با مسئولان این باشگاه انجام نداده ام ومشخص نیست که در این تیم می مانم یا نه. وی در پاسخ به این سوال که این روزها خبری درباره حضورتان در سپاهان مطرح شده گفت: مذاکراتی با این تیم انجام دادهام اما هنوز چیزی معلوم نیست و بعد از بازی تیم ملی برابر قطر درباره آیندهام تصمیم میگیرم.
وی افزود: من هیچ مذاکرهای با مسوولان باشگاه پرسپولیس انجام ندادهام و خبر قطعی شدن ماندنم در پرسپولیس صحیح نیست.
بازیکن چپ پای تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد دیدار روز یکشنبه تیم ملی ایران برابر ازبکستان گفت: شرایط خوبی داریم. در ترکیه تمرینات مناسبی پشت سرگذاشتهایم و اکنون آماده حضور پرقدرت در رقابتها انتخابی جام جهانی هستیم. امیدوارم که بتوانیم با موفقیت برابر ازبکستان شروع خوبی داشته باشیم. ان شالله با همت بازیکنان این دیدار را با پیروزی به پایان خواهیم برد.
خانزاده مدافع راهآهن با قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.
مدافع جوان باشگاه راهآهن عصر امروز با عقد قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.
محمد رضا خانزاده مدافع راست فصل گذشته تیم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز با عقد قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.
این مدافع که هماکنون در جمع ملیپوشان زیر 22 سال تحت نظر علیرضا منصوریان قرار دارد در روزهای پایانی اردوی تیم ملی فوتبال ایران قبل از اعزام به ترکیه توسط کارلوس کیروش به تیم ملی دعوت شده بود.
خانزاده علاوه بر پست دفاع راست، توانایی بازی در پستهای دفاع وسط و هافبک دفاعی را هم دارد.
قرارداد 2 سال اول این بازیکن قطعی و قرارداد سال سوم نیز به صورت توافقی امضا شده است.
وی در فاصله هفته های سی و دوم تا سی و چهارم 170 دقیقه برای راه آهن به میدان رفته که یکی از آنها تعویض دقیقه 90 و ورود به میدان برابر پرسپولیس بوده است. دو کارت زرد دریافت کرده و یک پاس گل هم در هفته پایانی برابر شاهین داده است.
خانزاده : نوید روزهای خوبی را به هواداران میدهم/ از رقابت هراسی ندارم.
مدافع جدید پرسپولیس گفت: مطمئم امسال رویانیان تیم خوبی را خواهد بست و به همین دلیل نوید روزهای بسیار خوب در فصل آینده را به هواداران میدهم.
محمدرضا خانزاده پس از عقد قرارداد با پرسپولیس گفت: همیشه یک پرسپولیسی بودم و همین موضوع باعث شد پس از پیشنهاد این تیم برای امضای قرارداد با سرخپوشان درنگ نکنم. وی ادامه داد: رویانیان همه جوره به من لطف داشت. در واقع احساس کردم سردار آدم بسیار خوبی است و به همین دلیل پس از پیشنهادی که برای پیوستن به پرسپولیس به من دادند، به وی اطمینان کردم.
مدافع جدید پرسپولیس که در تیم ملی زیر 22 سالهها حضور دارد، تأکید کرد: مطمئنم امسال رویانیان تیم خوبی را خواهد بست و به همین دلیل نوید روزهای بسیار خوب در فصل آینده را به هواداران پرسپولیس میدهم.
مدافع جدید پرسپولیس و فصل گذشته راهآهن گفت: از اینکه به تیم محبوبم پیوستم خوشحالم و به عنوان یک پرسپولیسی امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد هواداران را بدهم.
خانزاده با بیان اینکه از رقابت هراسی ندارم، تأکید کرد: هدفم رسیدن به ترکیب اصلی پرسپولیس و سپس پوشیدن پیراهن تیم ملی است و برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را خواهم کرد. توکلم به خداست و امیدوارم در این راه موفق باشم.
گزارش تصویری : پرسپولیسی ها در تیم ملی.
تیم ملی فوتبال کشورمان آخرین تمرینات خود را برای رویارویی با ازبکستان در مرحله انتخابی جام جهانی جمعه و شنبه در تاشکند برگزار کرد ، گزارش این تمرینات به روایت عکس :
پولادي : امیدوارم پاسخ اعتماد پرسپولیسیها را بدهم/سه امتیاز شیرین گرفتیم.
مدافع پرسپولیس پس از ماندن در این تیم گفت: امیدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
مهرداد پولادی در مورد ماندنش در پرسپولیس گفت: پس از اینکه همراه تیم ملی از ازبکستان برگشتیم توسط رویانیان به دفتر ایشان دعوت شدم. روزهای خوبی با پرسپولیس پشت سر گذاشتهام اما متأسفانه به نتایج دلخواه در فصل گذشته نرسیدیم.
وی گفت: دنبال بازار گرمی نیستم اما پیشنهادهای خوبی داشتم. پس از جلسه یک ساعته با نگاه خوب مدیرعامل باشگاه، پرسپولیسی ماندم. امیدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
پولادی درباره پیروزی تیم ملی برابر ازبکستان عنوان کرد: بازی بسیار سختی داشتیم و طبیعی بود ازبکستان در خانه خود دست به هر کاری بزند تا به امتیاز برسد اما بازیکنان ما از کمترین فرصتها بهترین استفاده را کردند و 3 امتیاز شیرین را کسب کردیم.
جلال حسینی: هنوز براي فصل بعد تصميمي نگرفته ام.
سيد جلال حسيني مدافع تيم ملي ايران گفت : هنوز براي حضور در تيم فصل بعدم تصميمي نگرفته ام.
تيم ملي فوتبال ايران در شرايطي مقابل ازبكستان به پيروزي رسيد كه شاگردان كارلوس كروش بازي خوبي را به نمايش نگذاشتند و خيليها معتقدند كه حتي مساوي هم در اين بازي عادلانه نبود و تيم ملي بايد در اولين بازي شكست ميخورد.
جلال حسيني مدافع مياني تيم ملي اما نظر ديگري دارد و معتقد است كه ايران مقابل ازبكستان بازي خوبي را به نمايش گذاشت. او در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاين در مورد بازي حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« بازي خيلي خوبي بود و من معتقدم كه شكست دادن يك تيم پرقدرت مثل ازبكستان ارزش بسيار زيادي داشت. من معتقدم خيلي خوب و هوشمندانه بازي كرديم و گرفتن اين 3 امتياز آن هم در يك بازي بيرون از خانه بسيار مهم بود.»
از حسيني ميپرسيم كه آيا با نظر بسياري از كارشناسان كه معتقدند تيم ملي بازي ضعيفي انجام داد مخالفي؟ او جواب میدهد:« من اطلاعي ندارم كه چه جوي در مورد بازي تيم ملي در ايران وجود دارد ولي معتقدم كه هميشه بازيهاي اول در هر تورنمنتي سخت است. ما در زمين حريف بازي ميكرديم و شرايط زمين چمن مناسب نبود. از طرفي جو استاديوم هم به سود آنها بود و در فوتبال تيمي برنده ميشود كه از كوچكترين فرصتها نهايت استفاده را ببرد و ما اين كار را كرديم.»
حسيني در مورد گل سالم ازبكستان كه با اشتباه داور مردود اعلام شد میگوید:« خدا را شكر ميكنم كه در آن صحنه توپ به من خورد و فكر ميكنم كه گل آنها سالم بود. به هر حال ما اين همه بدشانس بوديم و حالا چه ايرادي دارد كه يك بار هم خوش شانس باشيم؟»
حسيني هنوز براي فصل آينده با تيمي به توافق نرسيده است. از او در مورد وضعيتش براي فصل آينده سوال ميكنيم كه او میگوید:« فعلا تصميمي نگرفتهام ولي در چند روز آينده پيشنهادها را بررسي خواهم كرد و يك تصميم درست خواهم گرفت.»
پس از شکست برابر ایران / سرمربی ازبكستان استعفا كرد.
سرمربي تيم فوتبال ازبكستان از سمت خود كنارهگيري كرد.
روزنامه ازبكستاني "از ديلي" اعلام كرد واديم آبراموف سرمربي تيم ملي فوتبال ازبكستان پس از شكست تيمش مقابل ايران از سمت خود استعفا كرده است.
بنا بر اين گزارش، فدراسيون فوتبال ازبكستان صبح دوشنبه استعفاي آبراموف را پذيرفت و ميرجلال كاسيموف سرمربي تيم فوتبال بنيادكار را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ازبكستان انتخاب كرد.
كاسيموف سابقه هدايت تيم ملي ازبكستان را در كارنامه دارد و در 16 مارچ 2009 جاي خود را به آبراموف داده بود.
ازبكستان در بازي بعدي خود مرحله نهايي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل روز جمعه به مصاف لبنان خواهد رفت.
رضا حقيقي : خيلي دوست دارم در پرسپوليس باشم / مي خواهم از فجر جدا شوم.
هافبك ملي پوش فجرسپاسي گفت: دوست ندارم در تيمي كه براي بقاء مي جنگد بازي كنم و خواستار جدايي از فجر سپاسي هستم.
رضاحقيقي افزود: با شرايطي كه فجر سپاسي دارد امسال هم مانند سال گذشته بايد براي بقاء در ليگ بجنگيم و دوست ندارم در اين تيم بمانم و مي خواهم به تيمي بروم كه براي قهرماني بازي كند.
وي ادامه داد: خيلي دوست داشتم كه به پرسپوليس بروم و با توجه به بازيكناني كه جذب شده به دنبال قهرماني باشم.
حقيقي تصريح كرد: فعلاً كه پرسپوليس پا پس كشيده و به ساير گزينه هايي كه خواهان من هستند فكر کرده و طي جلسه اي كه اين هفته خواهم داشت تكليفم مشخص مي شود.
وي خاطر نشان كرد: تيم هاي خواهان من حاضرند پول رضايتنامه من را بدهند اما نه به اندازه اي كه مسئولان فجرسپاسي براي پرسپوليس تعيين كرده اند و اگر هنوز هم مبلغ 500 ميليون تومان را براي رضايت نامه بخواهند هيچ تيمي آن را پرداخت نمي كند.