ابرومونو بردی که یکم جذبه داشته باشmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورش نوعش بود نه جنسیتش:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
ابرومونو بردی که یکم جذبه داشته باشmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا داش مرتضی من تو دربی برام فرقی نمی کنه که دختر باشه یا پسر با همه یه جورم و با همه شوخی می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما بهتر از خودت بخندیmas:-
این داش علی رضا ما فک نمیکرد یه خانم تو این سایت پیدا شه tars::
خواهش میکنم نه بابا این چه حرفیه ما چاکر برادران رئالی هم هستیم:flowerysmile:نقل قول:
میگم چطوره یه مدت رئالیا بیان اینجا نظر بدن بارساییها برن اونجا مثل الان بعد هر کسی تازه میاد تو سایت قاطی میکنهlol:-
:mage mishe::nishkhand:نقل قول:
ابرومونو بردی که یکم جذبه داشته باشmas:-
چرا اتفاقا خانم های زیادی تو دربی دیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به به .....چشمم روشن...میبینی مهشید خانوم؟؟؟؟
این دست بشکنه که نمک نداره...ای خدااااااااااااااااا
حالا قول و قرار مردونه میزارن با هم ماهارو تحویل نمیگیرن ... خیله خوب باشه... باشه....باشه...
حالا ما خانوما قول زنونه میدیم ...ببینیم حرفیه؟؟؟؟:ehe:
باز این حرف زد من نتونستن نقل قول نزنمki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا همین علی رضا به همه میگه داداش من خودم بشخصه بالای 5 تا خانم دیدم که از این موضوع شاکی شدن
شاهد میخواید نام کاربری بزنم
کار خداپسندانه شما هم میزانه مادی نداره فقط میشه گفت اجرکم عنداللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حالا آبرومو ببرید مایه غلطی کردیماki::
اوووووو دیگه این رئالیا تاپیکمونو ول نمیکنن :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
شوخی کردم هااا جدی نگیرید ! الانم سفارش غذا دادم واسه بروبچ بارسا-رئال دور هم خوش بگذرونیم .lol:-
فردا هم نوبت شماست شام دعوتید دیگه