کاپیتان سابق پرسپولیس در یک فیلم سه بعدی ایفای نقش می کند.
علی عطشانی کارگردان "آقای الف" عنوان کرد، کریم باقری در این فیلم سه بعدی در نقش خود بازی می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی عطشانی در این ارتباط گفت: من خودم پرسپولیسی هستم و علاقمند بودم از حضور وی در یکی از آثارم استفاده کنم. کریم باقری در نقش خودش به عنوان یک فوتبالیست در دو جلسه کاری بین چهار تا شش سکانس به ایفای نقش می پردازد.
وی افزود: وی وقتی فیلمنامه "آقای الف" را خواند از متن استقبال کرد. خوشبختانه تا حدودی با کارهای قبلی من هم آشنایی داشت و این موضوع به ما کمک کرد.
عطشانی درباره ساخت یک فیلم دیگر سه بعدی توسط بهروز افخمی گفت: این یک فیلم 15 دقیقه ایست است که جز آثار کوتاه به حساب می آید و ارتباطی با یک فیلم بلند ندارد. همچنین مهران رجبی نیز به ترکیب بازیگران این فیلم اضافه شده است.
وی همچنین درباره نقل قولی از وی در سایت های خبری مبنی بر اینکه "سجادپور با پنبه سر می برد" گفت: من در طول عمر کاری ام با معاونت سینمایی و اداره نظارت و ارزشیابی تعاملی درست و همراهی خوبی داشته ام این همکاری و همفکری در طول مدیریت سجادپور در اداره مذکور به نقطه ای در خور احترام رسیده است .
عطشانی افزود: چند روز پیش به بهانه اکران و استقبال از فیلم "دموکراسی تو روز روشن" در شهر همدان در جمع علمی و پرشور دانشجویان به گفتکو و نقادی فیلم نشستیم . جلسه با خوبی همراه با تیزبینی بی نظیر دانشجویان همدانی به پایان رسید. فردا صبح در اینترنت جملاتی به نقل از خودم در برخی از سایت ها و نشریات دیدم که برای خودم و مطمئناً حاضران در آن جلسه تازگی داشت. این جملاتِ تیترساز هیچکدام قرین با حقیقت نیست.
مهدوی کیا: به خاطر مصدومیت نیمکت نشین شدم/ نسبت به فصل آینده خوشبین هستم.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از توافق با اين باشگاه براي تمديد قرارداد گفت كه به فصل آينده بسيار اميدوار است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدي مهدوي كيا درباره توافقش با باشگاه پرسپوليس گفت: قبل از اين كه به دوحه برويم با رويانيان جلسه داشتم. او به من گفت كه چه تصميمي براي آينده داري كه من در پاسخ گفتم بايد با دنيزلي صحبت كنم و نظرش را جويا شوم.
در دوبي با دنيزلي نشست بسيار خوبي داشتيم. نظر او اين بود كه فصل بعد هم در كنار پرسپوليس باشم. پس از آن و وقتي رويانيان به دوبي آمد با او هم صحبتي را انجام دادم و توافقات لازم انجام شد و ظرف روزهاي آينده قراردادم را با پرسپوليس تمديد خواهم كرد و بعد براي استراحت به مسافرت خواهم رفت.
وي در پاسخ به اين سوال كه اما روز گذشته نقل قولي از شما منتشر شده بود كه گفته بوديد نمي دانيد دنيزلي
چه تصميمي درباره شما خواهد گرفت؟ گفت: من واقعا از اين صحبتي كه به نقل از من منتشر شد، تعجب كردم. من براي رسانهها احترام زيادي قائلم، اما بعضي وقتها صحبتهايي از من منتشر ميشود كه روحم از آنها خبر ندارد. من هميشه با رسانهها ارتباط داشتم، اما به دلايل متعدد در اين چند وقت مصاحبهاي انجام ندادم و همين كه من اكنون اعلام كردم با پرسپوليس به توافق رسيدهام و دنيزلي هم نظرش بر روي من مثبت است نشان ميدهد كه نقل قولي كه از من منتشر شده صحت ندارد.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چرا در بازيهاي آخر اين فصل به ندرت بازي كرديد؟ گفت: من هميشه تابع نظر مربيان بودهام، اما در صحبتي كه با دنيزلي داشتم گفت چون دو بار مصدوم شدي و از شرايط آرماني كمي فاصله داشتي كمتر به تو بازي دادم. او راست ميگويد من دو بار مصدوم شدم كه در كار من اين مساله كمي تاثيرگذار بود.
مهدوي كيا درباره انگيزهاش پس از تمديد قرارداد گفت: اين فصل از ابتدا و با شروع تمرينات بدنسازي در كنار تيم خواهم بود و تمام تلاشم را ميكنم كه عملكرد خوبي داشته باشم و انتظارات را برآورده كنم. خوشحالم كه يك فصل ديگر در تيم محبوبم پرسپوليس بازي خواهم كرد.
وي درباره پيشبينياش از عملكرد پرسپوليس در فصل آتي، گفت: مطمئن هستم كه رويانيان تمام تلاشش را خواهد كرد تا تيم مقتدر و قدرتمندي ببندد. به هر حال پرسپوليس در فصل گذشته به دلايل متعدد فصل خوبي نداشت و هواداران هم روزهاي تلخي را پشت سر گذاشتند اما اميدوارم در فصل جديد هيچ عاملي وجود نداشته باشد كه پرسپوليس به مشكل بربخورد. من به فصل آتي و نتايج پرسپوليس خوش بينم.
کریمی: شرایطم برای فصل آینده مشخص نیست/ همیشه پرسپولیسی هستم.
کاپیتان ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وضعیتم با پرسپولیس برای فصل آینده مشخص نشده و باید ببینیم در آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد.
علی كریمی گفت: شرایط اردو تیم ملی كاملا مناسب است و تمام امكانات برای برگزاری تمرینات مهیا شده است. تیم ما در مرحله ای از مسابقات انتخابی جام جهانی قرار دارد كه باید تلاش بیشتری نسبت به گذشته انجام دهد.
بازیكن تیم ملی فوتبال كشورمان گفت: باید با پیروزی مقابل ازبكستان گام نخست خود را محكم برداریم زیرا این پیروزی می تواند در دیدار های آینده ما نیز موثر باشد.
وی در خصوص عملكرد امید نظری، تصریح كرد: بازیكن بسیار خوب و توانمندی است كه به طور حتم می تواند با كمی هماهنگ تر شدن به تیم ملی كمك كند.
وی اظهار داشت: تمام اعضای تیم ملی دست به دست هم داده اند تا به جام جهانی صعود كنیم و دل مردم كشورمان شاد شود.
كریمی در خصوص وضعیت خود در تیم پرسپولیس گفت: فعلا كه پرسپولیسی هستم و برای فصل آینده نیز باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد اما باید بگویم همیشه یك پرسپولیسی بوده ام.
رویانیان: جلال حسینی و خلیل آزاد هم فصل آینده پرسپولیسی هستند / علی کریمی می ماند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینكه علی كریمی هافبك تیم فوتبال پرسپولیس فصل آینده نیز در این تیم خواهد بود، افزود: محسن بنگر، محمد قاضی، سیدجلال حسینی و شجاع خلیل آزاد از دیگر بازیكنانی هستند كه به جمع پرسپولیسی ها اضافه می شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]. محمد رویانیان در حاشیه بازدید وزیر ورزش و جوانان و هیات همراه از اردوی تیم ملی در كمپ بشیكتاش تركیه افزود: برهمین اساس وضعیت علی كریمی پس از برگزاری اردوی تداركاتی در تركیه و بازی با تیم ملی ازبكستان به طور قطع مشخص خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال كه در فصل جدید چند بازیكن به تیم پرسپولیس اضافه خواهند شد، گفت: 10 بازیكن به تیم اضافه خواهند شد كه 6 نفر از لیگ برتر و 4 بازیكن نیز خارجی هستند. یكی از آنان دروازه بان خواهد بود.
وی در مورد بازیكنان داخلی كه در این فصل به پرسپولیس ملحق خواهند شد، نیز گفت: محسن بنگر، محمد قاضی، سیدجلال حسینی وشجاع خلیل آزاد در این فهرست جای دارند و فصل بعد در تیم پرسپولیس خواهند بود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص بازیكنان خارجی نیز اظهار داشت: دنیزلی عملكرد4 بازیكن خارجی را مدت هاست زیر نظر دارد و قرار است با آنان قرارداد امضا كنیم. اما در حال حاضر نمی توانم بیش ازاین در این باره صحبت كنم.
رویانیان در باره شایعات جدایی دنیزلی نیز تصریح كرد: دنیزلی یك مربی حرفه ای است كه با ما قرارداد دارد از این رو مساله جدایی وی از تیم پرسپولیس به هیچ وجه صحت نداشته و شایعه ای بیش نیست.
وی با بیان اینكه درسال دوم كار سختی پیش رو دارد، اضافه كرد : انتظارات هواداران از تیم بسیار زیاد است و این موضوع كار مرا در سال آینده خیلی سخت تر می كند. در نظر داریم تیم قدرتمندی را برای این فصل ببندیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره اتفاقات سال گذشته این تیم نیز گفت: فصل پیش به پایان رسیده و دیگر به آن فكر نمی كنیم. در حال حاضر تنها به فصل آینده و برنامه هایمان در این فصل متمركز هستیم.
دروگبا به الوصل می رود تا خلعتبری پرسپولیسی شود؟
باشگاه الوصل امارات براي جذب دروگبا با مهاجم آفريقايي چلسي وارد مذاكره شده و به توافق اوليه نيز دست يافته است.
روزنامه البيان امارات نوشت: باشگاه الوصل كه هدايتش را ديگو مارادونا بر عهده دارد، براي خريد ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجي چلسي وارد مذاكره شده است.
به نوشته اين روزنامه، الوصل مدتهاست كه علاقه خود را براي جذب دروگبا اعلام كرده اما اين بار قضيه جدي به نظر ميرسد. مسئولان باشگاه الوصل با دروگبا وارد مذاكره شدهاند. روند اين گفتوگوها مثبت بوده و دو طرف به توافق اوليه نيز رسيدهاند.
الوصل كه محمدرضا خلعتبري را در اختيار دارد، در فصل گذشته ليگ امارات نتايج بسيار بدي گرفت و در رده هشتم جدول ردهبندي قرار گرفت كه يكي از بدترين نتايج اين تيم در اين چند سال اخير شمرده ميشود. مارادونا پيش از اين چند بار اعلام كرد اگر الوصل بازيكنان خوب و برجستهاي را در اختيار نگيرد، اين تيم را ترك خواهد كرد.
آمدن دروگبا به الوصل احتمال ماندن محمدرضا خلعتبري در اين تيم را كمتر خواهد كرد. اين روزها برخي اخبار حكايت از توافق مسوولان باشگاه پرسپوليس با محمدرضا خلعتبري دارد.
خلعتبری: پرسپولیس به من پیشنهاد داده است/ باید حضوری صحبت کنیم تا تصمیم بگیرم.
محمدرضا خلعتبری مهاجم ایرانی الوصل امارات هنوز برای فصل آینده تصمیم قطعی نگرفته است.
اين در حالي است كه او با پيشنهاد چند تيم اماراتي و همچنين پيشنهاد باشگاه پرسپوليس مواجه شده است.خلعتبري حالا در شرايطي با پيشنهاد پرسپوليس روبهرو شده كه مطمئنا دل كندن از فوتبال امارات به دليل مسائل مالي براي او سخت است.
خلعتبري در پاسخ به اين سوال كه آيا مذاكره با پرسپوليس را تاييد ميكني ميگويد: پرسپوليسيها ابتدا با مدير برنامههايم صحبت كردند و سپس به خودم پيشنهاد دادند. من اما تصميمي نگرفتهام چون هنوز با باشگاه الوصل قرارداد دارم و درگير رقابتهاي جام خليج فارس هستيم.
خلعتبري ادامه ميدهد: جدا از پرسپوليس 2 پيشنهاد خوب از امارات دارم. در ضمن ماندن در الوصل هم يكي ديگر از گزينههاي من است. حالا بايد همه گزينهها را بررسي كنم ولي براي تصميمگيري عجله نخواهم كرد. ميخواهم خيلي خوب فكر كنم و تا 20 روز ديگر تصميم نهايي را بگيرم.
از خلعتبري ميپرسيم كه آيا احتمال پرسپوليسي شدنات وجود دارد كه او ميگويد: من بايد به صورت حضوري با پرسپوليس مذاكره كنم تا بتوانم تصميم بگيرم. من نميدانم در مذاكرات رو در رو چه شرايطي به وجود خواهد آمد ولي اگر پيشنهاد پرسپوليس خوب باشد قطعا روي اين گزينه فكر خواهم كرد. به هر حال پرسپوليس يكي از تيمهاي ايران است و نميتوانم از پيشنهاد اين تيم خيلي راحت رد شوم.
خلعتبري يكي از غايبان سرشناس اردوي تيم ملي در كشور تركيه است. او در مورد اضافه شدن به جمع ديگر مليپوشان ميگويد: من روز چهارشنبه و بعد از بازي مقابل تيم الخور قطر به تركيه خواهم رفت. ما براي صعود به فينال جام خليج فارس فقط يك مساوي ميخواهيم و بعد از اين بازي به اردوي تيم ملي ملحق ميشوم. البته فكر ميكنم اگر فيناليست شويم بايد بعد از بازي با ازبكستان به اردوي الوصل برگردم تا در فينال حضور داشته باشم.
رویانیان: علی پروین بزرگ ما در پرسپولیس است/نیازی به بلندگو ندارد.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با بیان اینکه همیشه آمادگی دارم تا حرف ها و نظرات علی پروین را بشنوم، گفت: ایشان بزرگ ما در پرسپولیس است و من برای شنیدن حرف های ایشان نیاز به بلندگو ندارم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: علی پروین بزرگ پرسپولیس است و در بحران ها همیشه از حضور ایشان بهره برده ایم. پروین همیشه کنار پرسپولیس و ما حضور دارد و برای شنیدن حرف های ایشان نیاز به بلندگو نیست.
من همیشه منتظرم حرف های او را بشنوم تا آنها را برای ساختن پرسپولیس بزرگ به کار بگیرم. رویانیان در پایان ادامه داد: مسلما باید هر چه سریعتر کمیته بررسی عملکرد تیم پرسپولیس با حضور علی پروین تشکیل شده و از نظرات ایشان استفاده شود.
دنیزلی: به قراردادم با پرسپولیس پایبندم/ به مصاحبههای حاشیهای از قول من توجه نکنید.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای اینکه در فوتبال ایران به خواستههایم برسم به قراردادم با پرسپولیس پایبندم.
مصطفی دنیزلی که در حال حاضر در ترکیه به سر میبرد درباره خبرهایی مبنی بر اینکه قرار است با باشگاه بشیکتاش ترکیه مذاکره کند، اظهار داشت: مصاحبههای حاشیهای که از قول من در ایران و حتی ترکیه زده میشود، درست نیست و به آنها توجه نکنید. من در چند وقت اخیر یک کلام هم مصاحبه نکردهام. به همین طریق خواستم از طریق شما اعلام کنم که به این صحبتها توجهای نشود.
وی افزود: برای اینکه در فوتبال ایران به خواستههایم برسم پایبند قراردادم هستم تا بتوانم در این تیم به هدفم برسم.
دنیزلی ادامه داد: بقیه حرفهایم را انشاءالله در تهران با هواداران خواهم زد تا از برنامههایم مطلع شوند.
وی در پایان درباره دیدارش با کیروش نیز گفت: با توجه به سفرم به ترکیه سری به اردوی تیم ملی زدم و دیدار بسیار خوبی با کیروش داشتم. من برای او آرزوی موفقیت کردم تا بتواند تیم ملی ایران را که پتانسیل خوب و مربی خوبی دارد، را به جام جهانی ببرد. امیدوار هستم که این اتفاق برای تیم شما بیفتد.
سرمربی پرسپولیس امشب به تهران باز میگردد.
سرمربی ترکیهای تیم فوتبال پرسپولیس که پس از بازی با الاتحاد عربستان به کشورش سفر کرد، امشب به تهران باز میگردد.
مصطفی دنیزلی که پس از مسابقه چهارشنبه تیم فوتبال پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان، از شهر جده راهی ترکیه شد، امشب دوشنبه به تهران باز میگردد.
جمشید زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس این خبر را تائید کرد و گفت: "ایشان پس از بازگشت به تهران و نشست با مدیرعامل باشگاه، برنامههای خود برای آمادهسازی تیم فوتبال پرسپولیس را مطرح خواهد کرد."
طی روزهای گذشته و حضور مصطفی دنیزلی در ترکیه برخی روزنامه های ترکیه ای و ایرانی از مذاکرات باشگاه بشیکتاش ترکیه برای به خدمت گرفتن مربی پرسپولیس خبر داده بودند.
زارع: مدارک پرسپولیس خرداد به afc ارائه میشود/ حل مشکلات مالی با حمایت وزیر.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس از ارسال مدارک و اسناد باشگاه به سازمان لیگ برای ارائه به AFC تا اواخر خردادماه خبر داد.
جمشید زارع ضمن بیان مطلب فوق گفت: نهمین نشست کار گروه حرفهای سازی باشگاه پرسپولیس ظهر امروز با حضور تمامی اعضای در محل باشگاه برگزار شد و در این نشست مسائل مختلفی مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این نشست سازماندهی سازمان ایمنی و امنیت کانون هواداران، تعیین میهمانداران که در زمان بازیهای خانگی میایست به راهنمایی تماشاگران و میهمان بپردازند، آموزش کمکهای اولیه و هماهنگی با مسئولان ورزشگاه آزادی با توجه به استاندارهای AFC و تاکید سازمان لیگ در مورد استانداردسازی باشگاه، مورد بحث، بررسی و تصمیمگیری قرار گرفت.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: برنامههای باشگاه مطابق برنامه پیش رفت و قرار است طبق برنامهریزیهای صورت گرفته تا آخر خردادماه کلیه مدارک و اسناد باشگاه که آماده و ترجمه شده است، به مسئولان سازمان لیگ برای ارسال به AFC ارائه شود که این مدارک 10 روز زودتر از زمان مقرر در اختیار مسئولان فدراسیون فوتبال قرار خواهد گرفت.
وی در مورد بحث بدهایهای باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: برای پرداخت بدهیها، نشستهای بسیار خوبی بین مدیران باشگاه و مسئولان وزارت ورزش و جوانان انجام شده و تصمیمات مناسبی هم اتخاذ شده است. قطعا با حمایت وزیر ورزش و جوانان قرار است به تدریج این بدهیها که از سال 80 تاکنون روی هم انباشته شده، پرداخت شود تا مشکل باشگاه در این بخش نیز برطرف شود.