فکر کنم بازی امشب از اون بازی های کسل کننده باشه ای کاش رئال به یه تیم بهتر می افتاد تا حداقل یکم جذابیت داشت
البته اینو بگم هیشکی نمی تونه رئال رو شکست بده حرف بالایی هم برای تنوع بازی گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم بازی امشب از اون بازی های کسل کننده باشه ای کاش رئال به یه تیم بهتر می افتاد تا حداقل یکم جذابیت داشت
البته اینو بگم هیشکی نمی تونه رئال رو شکست بده حرف بالایی هم برای تنوع بازی گفتم
داداش من یه حسی دارم حسم میگه رئال قهرمان نمیشه اگه دقت کنی توی اون پیش بینی هم گفتم رئال قهرمان نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی می دونم اگه رئال نشه بارسا هم نمیشه
ولی مطمئنم فصل بعد ما قهرمانیم:ohum:
امیدوارم حست داداش غلط باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما من خیلی امیدوار و خوشبینم
احتمالا بازی یه طرفه و کنترلی از سوی رئال خواهیم داشت تا تیم خسته نشه چون بازی حساسی هم با والنسیا داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد این بازی بازی های حساسمون شروع میشه
خدا کنه نظر تو درست باشه:eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتم سری به صفحات گذشته میزدم ــ هیی روزگار چقدر زود گذشت انگاری دیروز بودا ـ خلاصه چشمم به این پستا افتاد
گفتم که بد نباشه پیشبینیهاتونو درباره تیمهای که با رئال تو لیگ قهرمانان بازی میکنن رو یه بار دیگه نگاه کنید :
البته این مال زمان مرحله گروهیه ولی به هرحال گفتم یه کم باهم بخندیمlol:-
اینا مال صفحه 92 . 93
منم به هر یک از پستا گفتم یه جوابی داده باشمki:: :
دوستان تمامی حرفایی که زدم از روی مضاح بوده و اگه چیزی گفتم به دل نگیرید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه تیم خاصی مد نظرت نبود ـ اخه برادر من تو که انقدر پیشبینیت درسته اسم بایرنو وسط نمیوردی :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اگه قسمت شد فینال شاید شیرهای لندنو رام کنیم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بحران بود ـ ولی حالا باید یکی جلوشو بگیره !!!tars::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بینفیکاتم بالا اومد ولی اگه نمیومد بهتر بود !!!!!نقل قول:
چرا انقدر تو بد پیشبینی میکنی پسر ؟ اخه مگه مجبورت کردن ؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
[QUOTE=Crisronaldo79;71771][CENTER]داداش سیتی شانسش واسه صعود خیلی کمه به احتمال زیاد بالا نمی آد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین داداش . همون گرهیشم از سرش زیاد بود......[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
بایرن اره ولی سیتی نه ...
فقط بایرن بالا اومد .binamنقل قول:
صبر کردیم و دیدیم چی شد ..نقل قول:
بفرما اینم بایرن . حالا دلت خنک شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه قانون جدید برای بارسا:داورها بوجود نمی ایند وازبین نمی روند بلکه ازقیمتی به قیمت دیگر تغییر میکند
امشب رئال 5 تا ميزنه كه رونالدو هتريك ميكنه - به اميد بردهاي پياپي رئال:khahesh:
[QUOTE=NEKO-06;102567]داشتم سری به صفحات گذشته میزدم ــ هیی روزگار چقدر زود گذشت انگاری دیروز بودا ـ خلاصه چشمم به این پستا افتاد
گفتم که بد نباشه پیشبینیهاتونو درباره تیمهای که با رئال تو لیگ قهرمانان بازی میکنن رو یه بار دیگه نگاه کنید :
البته این مال زمان مرحله گروهیه ولی به هرحال گفتم یه کم باهم بخندیمlol:-
اینا مال صفحه 92 . 93
منم به هر یک از پستا گفتم یه جوابی داده باشمki:: :
دوستان تمامی حرفایی که زدم از روی مضاح بوده و اگه چیزی گفتم به دل نگیرید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه تیم خاصی مد نظرت نبود ـ اخه برادر من تو که انقدر پیشبینیت درسته اسم بایرنو وسط نمیوردی :ajibeee:
حالا اگه قسمت شد فینال شاید شیرهای لندنو رام کنیم ki::
ایشالا....
تو بحران بود ـ ولی حالا باید یکی جلوشو بگیره !!!tars::
بینفیکاتم بالا اومد ولی اگه نمیومد بهتر بود !!!!!
چرا انقدر تو بد پیشبینی میکنی پسر ؟ اخه مگه مجبورت کردن ؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیش بینی هارو حال کردیاki::نقل قول:
حالشو ببرki::
ایشالا که با هتریک رونالدو ببریم خیلی وقتی میشه هتریک نکرده
باید تلاش کنه گل هاشو در لیگ قهرمانان زیاد تر کنه
و سعی کنه مقابل تیم هایی قوی همچون بایرن گل زنی کنه و تاثیر زیادی داشته باشه
این به توپ طلا خیلی کمک می کنه
رونالدو امسال باید کفش طلا و توپ طلا رو بگیره
رونالدو منتظرم...
به امید یه پیروزی خوب و پرگل