براي ميلان كه باخت ناراحتم :-ang:ey babaaa: الان ديگه بايد به فكر رئال باشيم كه پرچم بالا بمونه:eyvalla:
نمایش نسخه قابل چاپ
براي ميلان كه باخت ناراحتم :-ang:ey babaaa: الان ديگه بايد به فكر رئال باشيم كه پرچم بالا بمونه:eyvalla:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا چرا اینقد پلاتینی خوشحالهlagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب باید قاطعانه ترین برد مرحله یک چهارم رو به اسم خودمون ثبت کنیم
به امید یه برد شیرین و نتیجه عالی
پیش بسوی مونیخ
چون کاره خودشو کرده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجوری که خودشو لو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بش بگن از حالا یکم منطقی تر کار کنه تابلو نشهki::
ستارگان بازی دیشب در برد 3 - 1 را حدس بزنید! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:ما فوتبال کثیف نمیخوایم . نمیخوایم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای این یوفا دیگه داره کفر من رو بالا میاره با این پارتی بازی های زایه اش واقعا مردم رو خر حساب کرده نمی دونم آخه چی بگم آخه چرا هرچی اشتباه داوری هست فقط تو بازی های بارسا اتفاق می افته تازه اونم بنفع بارسا نه به ضررش!!!!!!:-ang:ey babaaa:eterza::-
خوب بچه میلان هم ناعادلانه حذف شد
دیگه در این مورد بحثی نکنید که اسپم به حساب میاد
ما هنوز راه زیادی داریم و بازی های سختی در راه داریم بهتره در مورده تیم خودمون بحث کنیم
امشب چند چند میبریم؟
البته این بحث فنی نیست خواستم جو عوض شه
خودم می گم 5-1 یا 5-0 همرا با گل که رونالدو میزنه شادم هتریک
احساس میکنم رونالدو یه نیمه بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم بازیو 3 به 0 میبریم
مهم صعودمونه و امادگی برای رویارویی با مونیخی هاست
راستی باید حسابی جو مونیخم عادت کنیم چون فینالم اونجا تشریف داریم