لطفا بگو چطور اینکارو کردی چون شدید به توکن احتیاج دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdidf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا بگو چطور اینکارو کردی چون شدید به توکن احتیاج دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdidf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تورو خدا کمک کنین بچه ها من نمیتونم ویدو ببینم و توکن بگیرم یه پیغام ارور میده لطفا راهنمای کنید . بار چندم هست که این سوال رو میپرسم ولی هیچکسی جواب نمیده
خوب تا ارور رو نگی چیه کسی نمیتونه کمکت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم تنها باید از خود بازی بری افرها رو پر کنی و یا نرم افزار دانلود کنی و ویدتو ببینی من که ندیدم تو خود بازی هم ویدئویی باشه برای دیدن تو این یک هفته که نبودی میزد ویدئویی نیست
شما دقیقا چیکار کردی و افر هارو پر کردی ؟؟؟؟ لطفا بگو منم همون کارو بکنمنقل قول:
وقتی بخوام ویدو ببینم همچین اروری میده
sorry.but we have no available offers for you at the moment please try again later
افرها چند دسته هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. دانلود و اجرا کردن نرم افزار ک گاهی باید توی نرم افزار با ایمیل یا شماره تلفن ثبت نام کنی یا اگر بازی باشه برخیشون باید تا مرحله یکش بازی کنی که تو خود افر نوشته ک بعد دانلود و اجرا توکن میده یا بعد اجرا باید حرکتی بزنی تا توکن بده
2. فرمی هست ک باید پر کنید تموم که شد توکن میده برخی فرمها پولیه ک بدرد ما نمیخوره.
3. دیدن تبلیع و ویدئو که معموات خیلی کمه و تقریبا من یبار برام پیش اومد ببینم و توکن بگیرم
==================================================
وقتتون رو برای گرفتن یه توکن و دو توکن برای یک افر نگذارید و برید سراغ افرهایی که 3 - 4 به بالا توکن میده و نرم افزار هایی که کم حجمه دانلود و اجرا کنید مثلا زیر 20 مگ
چیزی ک مهمه با چیز شکن عمومی سعی کنید نرید و سعی کنید چیز شکن خصوصی بخرید یا با ای پی کشورای مختلف سر بزنید چون برای هر کشور افرهای جدا گذاشته با هات اسپات و این عمومی ها تقریبا هیچی نگذاشته
برای اینکه بدونی توکن گرفتی یا نه بعد هر تکمیل افر رو بازی بزنید تا اجرا بشه
سوالی بود در خدمتم
من تو یه افر 23 تا 17 تا هم گرفتم یه افر تو یه دقیقه پر میکنی توکن میگیری
نقل قول:
دمت گرم از راهنمایت داش
حالا امتحان میکنم ببینم چی گیرم میاد
نوشته متاسفانه هیچ ویدئو اماده ای در این لحظه برای شما نداریم . لطفا بعدا مراجعه کنید .نقل قول:
بهنرین افرها رو میتونی توی sponsor Pay , supersonic ADS , trialpay ببینی
فعلا که ما راهی پیدا نکردیم! تا ببینیم در ادامه چی پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. خوش اومدی عزیزنقل قول:
یه تشکر بابت راهنمایی هایی که به بچه ها دادی
ولی انصافا 4 روز 170 توکن خیلی زیاده :دی
شانس نداریم که سه چهارتا برنامه دانلود کردم ولی توکنی بهم نداد om::
داداش شما یه برنامه از tapjay دان کن (فک نکنم فرق داشته باشه از چه مارکتی دان کنی من خودم از بازار گرفتم) بعد نصب کن و حدود یک دقیقه باهاش کار کن.بعد از اون برنامه یا بازی خارج شو بعدش از خود top eleven هم خارج شو و برنامه های باز و ببند (من این کارو کردم ولی فک نکنم ناثیر داشته باشه بستن برنامه های باز و میگم)) و دوباره وارد بازی شو و میبینی که بهت توکن اضافه شده
سلام دوست خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر زیاد نیست اگر از چیز شکن خصوصی بری افرهای بیشتر و تپل تری تو پستتون میخوره قبلا هم گفتم من از یه افر 23 تا و از یکی 17 تام گرفتم تو یه دقیقه بقیشم 5 و 7 تا شبی میانگین 40 تا 45 تا میگرفتم چون هنوز همون افرها هست و من توکنشون رو گرفتم دیگه سر اونا به من نمیده و باید صبر کنم افرها عوض بشه البته افرهای 2 و 3 توکنی هم هست ولی من حوصله ندارم وقت بذارم برای اونا
با چیز شکن عمومی فایده نداره زیاد نهایتش 10 بیست تا توکن بگیرید اونم با مکافات چون همه از اون ای پی استفاده کردن و احتمالا برای افرها چیزی بهتون نده.
به نظر من چیز شکن با سرور امریکا بگیرید اگر نیاز شدید به توکن دارید حدود 3 تا 5 هزار میدی هم چیز شکن خصوصی با سرعت بالا داری و افرهای خیلی خیلی بیشتری داری و کلی توکن در صورتی که اگر بخوای ویزا و یا مسترکارت تهیه کنی از ایران که توکن بخری کلی هزینت میشه یه کارت 10 دلاری حدود 50 هزار تومن برات اب میخوره که نهایتش سی چهل تا توکن بهت میده اونم یه شبه تو رقابت با خارجی ها برای خرید بازیکن از دستش میدی.
توی نت هم اصلا دنبال توکن مجانی نگردید این سایتهای هک توکن و نرم افزاراشون همش دروغه و شما رو گول میزنن ک افر پر کنید و برای اونا کار کنید و در واقع کارگر بی مزد و مواجب باشید.
با تشکر
با سلام
منم لول 3 هستم تو دوتادور قبل 2تا لیگ و یک چمپیونز گرفتم این لیگ هم دوم هستم مشکل اصلی بازی توکن هست . احتمالا تو ورژنهای بعدی این نقص اضافه کردن و سرچ فرندها رو درس میکنن
داداش شما هم به جمع ما خوش اومدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sambik [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای رفع مشکل توکن این صفحه و دو سه صفحه قبلو بخون انشاا... کمکت میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sambik [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
منم به رسم ادب خوش آمد میگم بهتون
در مورد سرچ دوستان فکر نمیکنم مسئولان بازی چنین برنامه ای داشته باشن که سرچ رو بخوان اضافه کنن. سرچش فقط در صورتی کار میکنه که به اکانت فیسبوک وصل باشین
موفق باشی
من یکی دوتا افر رو انجام دادم ولی چیزی به توکنهام اضافه نشد . من با اکانت فیسبوک بازی می کنم
دلیلشو کسی میدونه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افر پولی که اصلا بدرد ما نمیخوره مگر اینکه شما ویزا کارت یا مستر کارت و از این قبیل داشته باشی که گاهی برای یه افر دو سه دلار میدی و عوضش 100 تا 400 توکن گیرت میاد که چون ما کارت اعتباری نداریم فقط بنفع خارجی هاست . البته تو ایرانم میشه تهیه کرد اما مبلغش خیلی بالا میفته اگر مایه داری و برات خرج کردن مهم نیست کلی شرکت معتبر تو اینترنت هست فقط کافیه تو گوگل بزنی تهیه و صدور ویزا یا مستر کارت در ایران قیمتاشونم زده . پس از افر پولی چیزی گیرت نمیاد اگر کارت اعتباری ندارینقل قول:
اگر افر پولی نبوده باید ببینی افر چی ازت خواسته درست تکمیل کردی یا نه
اگر دانلود کردی بازم باید ببینی بعد نصب نرم افزار چیزی ازت خواسته یا نه گاهی میگه یه مرحله بازی کن یا همه دوستات رو دعوت کن یا یذار نرم افزار یک روز نصب باشه.
شایدم مشکل از خود بازی و تاپ الون باشه
نکته خیلی مهم:
ظاهرا همه با توکن مشکل دارن پس چند نکته رو باید رعایت کنید همیشه
1- توی زمانی خرید کنید ک کمترین ترافیک خریدار برای هر بازیکن وجود داره تا مجبور نشید برای خرید یک بازیکن 5 و گاهی مثل دوست من 20 توکن خرج کنید و به عبارتی ارزون توکن از دست بدید. بهترین زمان 7 صبح هست و شروع تایم و زمان خرید من خودم با سه توکن سه بازیکن خریدم نهایتش این خریدارای شرق اسیا بیدارن که اونها هم زیاد اهل رقابت نیستند فوقش دو توکن برای یه بازیکن از دست بدی
2- هرگز توکن برای تغییر ساعت و تغییر اسم بازیکن و این جور چیزا از دست ندید
3- اگر دوستی دارید ک میخواد بازی رو براش نصب کنید حتما از طریق فیس بوکتون دعوتش کنید بعد نرم افزار رو براش نصب کنید تا معرفش شما بحساب بیایید تا با هر خرید و فعالیت اون سیستم یه توکن به شما بده. اگر روی شکل جام که قبل تنظیمات هست و نوشته رفرال Referrals بزنید دوستانی رو که توسط شما دعوت شدن و میزان توکنی که به شما تعلق گرفته رو میتونید ببینید
4- بازیکنایی بخرید که در چند پست بازی میکنن تا مجبور نشید برای هر پست یه بازیکن بخرید و چندین توکن حروم کنید.
با توجه به اینکه با فیسبوک وارد میشم
با گوشی آفرها رو طی کنم یا با سیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم راحت تره ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشید
منم دو ماهی هست که دارم این بازی رو انجام میدم البته با فیسبوک
تیم اصلیم لول 3 هست 4 تا تیم دیگه هم دارم که لول 2 هستن:nishkhand:
هر 5 تا تیمم فعلا صدرنشین لیگاشون هستن همشون رو قوی بستم
الته اون تیما رو اول فقط بخاطر توکن ساختم با اکانت اصلیم اینوایت میزدم بعد با اونا وارد مشدم که بهم توکن بده بعدش دیدم حیفه اونا رو هم ادامه دادم:nishkhand:
آفرها هم روزای اول که انجام میدادم بهم توکن میداد ولی یه مدتی شده که انجام میدم ولی توکن نمیده
سلام ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط srmsrm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدین
حالا چه خبره 5 تا اکانت :دی
یکیش بسه ! به نظر من روی یه تیم تمرکز داشته باشی خیلی بهتره.اینجوری هم وقتتون هدر نمیره هم روی یه اکانت تمرکز بیشتری دارین
البته بازم نظر خودتونه. در مورد آفر ها قبلا هم گفتم... بعضی وقتا توکن میده بعضی وقتا نمیده. کلا بگیر نگیر زیاد داره!
موفق باشی roz::
دوستان این ویدیو رو حتما اگر به یوتیوب دسترسی دارید ببینید
این ویدیو به شما یک سری از تاکتیکها و ضد تاکتیکها را نمایش میدهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی داش علی این سیستم 4-4-2 لوزی هم سیستم بدی نیست و سیستم خوبیه و قهرمان فصل پیش لیگ ما که این لیگ هم باز باهم تو یک لیگ افتادیم! از همین سیستم استفاده میکنه
البته این سیستمو من خودم هم به مدت میشه گفت یک فصل موقعی که لیگ 2 بودم استفاده کردم و الان هم 4 هستم و این سیستم سیستم بدی نیست فقط میشکل اینه که کمی بعضی وقتا بگیر نگیر داره! یعنی میبینی باهاش از تیم قویتر از خودت بردی و باز به تیم ضعیف تر از خودت باختی! و به همین دلیل این سیستمو من بیخیالش شدم
راستی فصل پیش من کمی تو سیستم تیمم مشکل داشتم و بالاخره متاسفانه 5 شدم و هیچ جامیم به دست نیاوردم! که مهمترین دلیلش گل خوردن زیادم بود! و نتایج عجیب غریب که به تیم ته جدولی 7-2 باختم! اما این فصل با یک سیستم جدید خوب نتیجه گرفتم و از ابتدای لیگ همه بازیهامو بجز 1 که مساوی د بقیه رو بردم
سیستم پیشنهادی من 3-5-2 هست دوستان ولی چند نکته مهم و ریز ترکیب سیستمم:
1- هرگز گوشه های زمین رو خالی نذارید
2- هرگز تکل رو روی هارد نذارید (چون ضربه ایستگاهی به حریف میدید)
3- بازیکنهاتونو خوب بشناسید
تو این زمینه باید بگم که بهتره تا گول قدرتهای خاص بعضی بازیکنان رو نخورید من تو فصل پیش یک بازیکن پنج ستاره با قدرت ضربه ایستگاهی داشتم که هرگز از روی ضربه ایستگاهی برام گل نزد! ولی بازیکن دیگری داشتم که ستاره تیمم بودو بهترین بازیکن فصل شد! با بیشترین گل زده! بیشترین پاس گل و بیشترین امتیاز! که اول لیگ 4 ستاره بودو بعدش 5 ستاره شد! این بازیکنم تو هیچ زمینه ای تخصص براش نگذاشته بودند! ولی تمام ضربه های ایستگاهی و اکثر کرنرهاش گل بود! شناخت از بازیکن یعنی اینکه بفهمی کدوم خوب بازی میکنه و کدوم بد و کی بیشتر خطا میکنه و کی کمتر و هر کدوم چطوری بیشتر گل میزنن که این کار فقط از طریق تماشای بازی بدست میاد و البته بازیهای دوستانه تا بازیکنهاتو تو موقعیت های مختلف امتحان کنی و بفهمی کی بهتر کرنل میکشه کدوم بهتر ضربه ایستگاهی میزنه و کجا هرکدوم بهتر بازی میکنن فصل پیش من بهترین خط حمله رو داشتم با 60 خورده ای گل زده ولی چون دفاعم فاجعه بار بود پنجم شدم!
حالا در مورد سیستم خودم میگم که تا اینجا خوب نتیجه داده:
3-5-2
* حتما دو مدافع کناری بذارید و یک مدافع وسط (هرگز گوشه هارو خالی نکنید)
* من با دو هافبک دفاعی بازی میکنم و یک هافبک وسط که توپ پخش کنمه جلوش (این بازیکن خیلی مهمه و حتما باید خوب روش کار کنیدو بشناسیدش وگرنه سیستمتون به مشکل بر میخوره)
* برای باز پوشش کنارهای زمین دو هافبک تهاجمی در کناره ها یکی سمت چپ و یکی راست
*دو مهاجم
*سیستم رو روی حالت تهاجمی بذارید (هر وقت رو دفاعی گذاشتم گل خوردم! ولی تو حالت تهاجمی نه! و در کل این فصل کم گل خوردم)
### ودر آخر شناخت بازیکن ها از همه چیز مهمتره ###
خیلی وقتا میتونید ببینید که نمره بازیکن کم قدرت تر بیشتر از پر قدرته هست و حتما به آمار بازیکنهاتون نگاه کنید این آمار با آدم حرف میزنند که تو بازی چیکارا کردند و چند گل زدند یا پاس گل دادند
ببخشید طولانی شد
کلیپ بالا رو هم ببینید و اگر این مطالب به دردتون خورد تشکر رو بزنید
به نظر من سیستم 1-5-4 بهترین سیستمه.خودم دو فصل متوالی باهاش قهرمان شدم.چنتای دیگرو هم دیدم که با این سیستم به قهرمانی رسیدن . لیگ قبلو با این سیستم بدون باخت پست سر گذاشتم(همه بازی ها بردم بجز یکیش که مساوی شد)
تو یه این فضلم از حدود 11 بازی که در همه تورنمنت ها انجام شده همشو بردم و به هیچ تیمی زیر 4 گل نزدم.(میانگین گلام در هر بازی حدود شیش هفتاست) یه تیم توی لیگ قهرمانان بود که بالای 3 گل نخورده بود من با این سیستم بهش 11 تا زدم
راستی توی دو فصل قبلی هم بهترین خط حمله رو داتم هم بهترین خط دفاعو.تعداد گلای زدم حدود 45 تا از تیم دوم بیشتر بود و تعداد گلهای خوردمم حدود 30 40 تا کمتر بود...
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................
از بحث سیستم خارج شیم و بریم سراغ وضغیت تیمم
توی لیگ قهرمانان توی مرحله گروهی از 3 بازی 9 امتیاز دارم و توی این 3 بازی 20 تا گل زدم (هر بازی حدود 7 گل)ki::و هیچ گلی نخوردم .توی گروه حریفمم تیم خاصی وجود ندارم قوی ترین تیمشون ضعیف ترین تیم گروه ما ست
توی جام حذفی هم اوضاع خوبی دارم و فعلا همه بازیامو بردم و الان توی راند playoffs هستم که تیم حریفمم ضعیفه و حتما میام بالا
توی لیگ هم از 4 تا بازی همشو بردم و توی این 4 بازی 19 تا گل زدم و هیچ گلی نخوردم.
آقا اگر لطف کنی و ریز سیستمت رو هم بهمون بگی ممنون میشم تا ما هم ازش استفاده کنیمنقل قول:
توی این سایت هم نحوه ی مقابله با تاکتیک حریف رو نشون دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کد PHP:
http://forum.topeleven.com/formations-tactics/13386-top-eleven-how-win-against-any-formation-guide.html
داداش من فقط تجربیات شخصی خودمو گفتم و ممکنه روش من برای شما جواب نده چون بستگی به بازبکناتونم داره. اون سایتی هم که mehdidf جان معرفی کردن خیلی خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ST
ML..........MC............MC..........MR
DL...........DC............DC...........Dr
ببخشید St میاد سمت راست همش منم نتونستم کاریش بکنم
سیستم من به این صورت هستش
دستوراتمم اینجوریه
Team menrality Attacking
Focus passing Mixed
Pressing Style Whole pitch
Tackling Style Hard
Passing style Mixed
Marking Style Zonal
Force counterattacks و Play offside trap هم فعاله
بازم میگم روش هر کسی ممکنه به درد فرد دیگه ای نخوره( اگه تیمتون با این سیستم نتیجه نگرقت تقصیر من نیست)
بچه ها ورژن جدید بازی اومده برین دانلود کنید
آقا این سیستمی رو که اینجا گذاشتی 4-4-1 هست! و اون یک بازیکن غائبت! که تو وسط زمینه تو چه پستیه؟! هافبک دفاعی، تهاجمی یا وسطه؟نقل قول:
و من با سه هافبک وسط یا یک هافبک دفاعی بازی کردم و تنها این سیستم شما رو با هافبک تهاجمی بازی نکردم و سیستم خوبیه و البته هر سیستمی برای خودش نقاط ضعف و قدرت داره و یکی از نکات مثبت بازی تاپ الون همین مسئله هست که سیستمی نیست که برای همه و همیشه برنده باشه! و میشه گفت سیستمها همه یک ضد سیستم دارند
ولی من فقط این سوال رو ازت دارم که:
شما سطح چندی؟ و بازیکنهات خطا نمیکنند؟ چون تکل رو روی هارد گذاشتی و اینجوری حریفها ضربه ایستگاهی فراوان گیرشون میاد! و من که تکل رو روی ایزی گذاشتم! :nishkhand:
[QUOTE=danielmoodi;180545]آقا این سیستمی رو که اینجا گذاشتی 4-4-1 هست! و اون یک بازیکن غائبت! که تو وسط زمینه تو چه پستیه؟! هافبک دفاعی، تهاجمی یا وسطه؟
و من با سه هافبک وسط یا یک هافبک دفاعی بازی کردم و تنها این سیستم شما رو با هافبک تهاجمی بازی نکردم و سیستم خوبیه و البته هر سیستمی برای خودش نقاط ضعف و قدرت داره و یکی از نکات مثبت بازی تاپ الون همین مسئله هست که سیستمی نیست که برای همه و همیشه برنده باشه! و میشه گفت سیستمها همه یک ضد سیستم دارند
ولی من فقط این سوال رو ازت دارم که:
شما سطح چندی؟ و بازیکنهات خطا نمیکنند؟ چون تکل رو روی هارد گذاشتی و اینجوری حریفها ضربه ایستگاهی فراوان گیرشون میاد! و من که تکل رو روی ایزی گذاشتم! :nishkhand:[/QUOTE
داداش ببخشید من یه بازیکنو فراموش کردم .سه تا MC دارم. ( یه MC کم گذاشتم توی پست قبلیم))
در جواب سوالاتوت: لول 3 هستم
بازیکنامم خیلی کم خطا میکنن یا حتی میشه گقت اصلا.
شاید توی یه لیگ سه چهار تا اخطار بگیرم
بازم میگم حتما معلوم نیست که سیستم من برای شما هم نتیجه بده...
سلام
رفقا شما بعد از دانلود ورژن اخری (همینی ک دیشب تو بازار اومد ) وقتی میرید وارد بازی بشید مشکل دارید؟ من خیلی ارور وصل نبودن نت میده در حالیکه ک نت قوی و پرسرعت وصله شما این مشکلو دارید یا ن؟
توی بازار برا من آبدیتش اومده ولی وقتی میرم توی بازی با اینکه میزنه CHECKING COR UPDATES ولی راحت میرم تو بازی :ookk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین مشکل شما ممکنه از :نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- اینترنتت باشه ک قطع و وصل میشه - ممکنه به اینترنت ظاهرا وصل باشه گاهی اما دیتا قطع و وصل بشه
2- ممکنه چیز شکنت قطع و وصل بشه (احتمال این خیلی بیشتره)
3- ممکنه ارتباط از خود سرور بازی قطع بشه
4- ممکنه بازی ارتباطش با فیس بوک رو از دست بده حالا یا از بازیه یا از فیس بوک
شما از چیز شکن دیگه استفاده کن از موبو مارکت هات اسپات یا سایفون یا ... رو دانلود کن تست کن
اگر از خود بازی باشه کمتر از 24 ساعت فکر کنم حلش میکنند و ورژن دیگه میاد ولی من که مشکلی ندارم تا الان
سلام چنتا سوال داشتم:
شما همیشه با یک سیسم ثابت بازی میکنید؟ یعنی اگه بازیکناتون محروم یا مصدم بشن چیکار میکنید؟ من مرتب باید سیستمم رو عوض کنم چون باید طبق بازیکنایی که دارم بچینمشون چون زیاد مصدم میدم بعضی وقتا هم محروم
شما برای همه بازیکناتون مشخص میکنید که حجومی یا دفاعی باشن؟ برای مدافع ها لازمه که بزنی دفاعی؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط srmsrm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیگه به سلیقه خودتون مربوطه که چجوری سیستم بچینید. یه سریا با هر سیستم حریفشون یه ضد سیستم متفاوت میزارن یه سریا هم با یه سیستم ثابت بازی میکنن تو اکثر بازیا
دیگه به تجربه خودتون و نوع بازی بازیکنان میتونین مشخص کنین که تیمتون با سیستم ثابت نتیجه میگیره یا با سیستم متغیر.
در مورد فلش ها هم بازم به سلیقه و البته هوش بازیخوانی شما مربوطه. من که به شخصه همه مدافعینم حالت تدافعی و رو به عقب دارن. ولی دستور حمله یا دفاع دادن همینجوری نیست و نباید به همه بازیکنان داده بشه. مهم ترین دلیلشم خستگی بازیکن هست که باعث میشه عملکردش پایین بیاد
ولی در کل همه اینا رو خودتون تجربه کنید میدونید که چی بهتره و چی بدتر !
سلام دوست گلمنقل قول:
ببین ادما تو ترکیب چیدن دو نمونه هستند
1- مرتب تغییر سیستم میدن با توجه به ترکیب حریف و گاهی از سایتها و نرم افزار ضد ترکیب و سیستم حریف رو پیدا میکنند و توی زمین میچینند.
2- کسانی که بر اساس تجربه خود و تیم های موفق یه ترکیب ثابت میچینند .
من خودم ترکیب ثابت دارم و نتیجه عالی میگیرم باهاش و گل زیادم میزنم . البته باید بازیکنان نسبتا خوبی داشته باشیمثلا تو زمین 4 تا 5 ستاره 4 تا 4 ستاره حد اقل باید باشه در ضمن دوتا بازیکن یا بیشتر تخصصی داشته باشید مثلا تخصص دریبل - کرنر - ایستگاهی == تو هر بازی ببینید چند کرنر نصیبتون میشه اگر متخصص ضربات کرنر داشته باشید دوتاشم گل کنه کافیه البته باید توی قسمت Orders کرنر زن و ضربه ازاد زن و غیره رو با دقت تنظیم کنید کسی که تخصص ضربه کرنر داره رو بگذارید ک از چپ و راست کرنرها رو بزنه == همیشه با 4 یا 5 دفاع بازی کنید البته 4 دفاع کافیه - من همیشه نرمال بازی میکنم و پرس رو تو زمین خودم میگذارم الا اگر 3 یا بیشتر گل جلو افتادم میرم میذارم رو حمله و پرس هم تو زمین حریف و بیشتر فشار میارم.==
اگر کمتر به بازیها میرسید و نمیتونید انلاین بازیتون رو رصد کنید بهتره و حتما تو قسمت orders سیستم هوشمند تعویض بازیکنان رو فعال کنید که اگر مصدوم دادید سیستم هوشمند برای شما تعویض کنه و نگذاره گل زیاد بخورید .== چند روز یبارم بازیکناتون رو چک کنید ببینید عملکردشون چجوره چند تا بازی کردن چند تا گل زدن و پاس گل دادن و نمره هاشون چجور بوده == لزوما هر بازیکن 5 ستاره از بازیکن4 و 3 ستاره بهتر نیست برای همینه که میگم عملکرد بازیکناتون رو چک کنید با بتونید ترکیب بهتری بچینید.
عکسایی که گذاشتم یکی بازی امروزمه که 12 تا زدم بدون خورده توی لیگ مثبت 31 هستم توی 7 بازی یعنی 4.5 گل تو هر بازی -- یکی هم عکس سیستمم و دیگری چمپیونز لیگه که نه باختم و نه گل خوردم == در کل نظر من اینه خودتون رو توی ترکیب گیج نکنید و ترکیب ثابت انتخاب کنید بازیکنای بخود رو رد کنید و بازیکن خوب بگیرید البته با توجه به نیاز ترکیبتون == من همیشه با نرمال وارد بازی میشم و هرگز دفاعی بازی نکردم تکل رو روی نرمال بگذار همیشه در ضمن بیخودی بازیکنای اصلی توی ترکیب رو با تمرین دادن خسته نکن تا زود به زود مصدوم بشن حتما قبل بازی چک کن بازیکن با مورال کمتر از نصف و خسته نباشه تو زمین چون مصدوم میشه در شمن اگر دوستی داری از قسمت Club shop گزینه گیفت رو بزن گیفتی ک لازم داری رو بفرست براش تا بهت برگشت بده تا اگرم بازیکنی مصدوم شد سریع خوبش کنی هر روز یبار میتونی بفرستی و بگیری .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها من لول 3 هستم . بعضی از قسمت های ورزشگاهم مثل پارکنگ و بیمارستان و رستوران و درمانگاهم رو تا لول 2 ارتقا دادم و الان دیگه قفل هستن و نمیتونم بالاتر ببرمشون
ولی یه تیم دیگه هم لول خودم رو که امروز دیدم خیلی خیلی بیشتر من ارتقا داده بود این ایتیم هاش رو / علت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
باید اونایی که الان باز هستن رو اول ارتقا بدی تا اونایی که قفل هستن باز بشن.مثلا اونی که قفله نوشته همه ی گزینه هارو تا 7 لول باید ارتقا بدی تا باز بشه.وقتی چند تا گزینه رو تا 7 ارتقا نداده باشی اون هم باز نمیشه.ببین کدوما رو کم ارتقا دادی یا اصلا کدوما بازه همونا رو ارتقا بده اون قفل ها هم کم کم باز میشن
سلام.خسته نباشید.یه سوال داشتم در مورد بازی Top eleven
چرا خرید بازیکن تو این بازی اینقدر سخته؟
من وقتی برای یه بازیکن 1توکن میدم تا بخرمش دقیقه آخر یهو یه نفر دیگه میاد میخرتش.من حتی یه بار6تا توکن داشتم.و خواستم یه بازیکن رو هرجور شده بخرم.ولی هر 6تا توکن رو از دست دادم چون دقیقا ثانیه آخر یه نفر دیگه میاد میخرتش
آیا راهی وجود داره که بشه راحت تر بازیکن خرید؟؟
اگه راهی نیست .از اونجایی که برای خرید بازیکن 1توکن لازمه .اگه من مثلا10تا توکن برای خرید یه بازیکن بدم و آخر سر بتونم بخرمش آیا اون 9تا توکن اضافه ای که دادم برمیگرده؟؟
دست شما درد نکنه.
لطفا یه راهی بگید.چون این بازی اعصابمو خراب کرده.در آرزوی خرید یه بازیکن موندم.
عزیز اشتباه میکنی برای خرید بازیکن یک توکن لازم نیست.بلکه بستگی به تعداد مشتری ها داره.اگه مشتری نداشته باشه با یدونه هم میتونی بخری.اگر داشته باشه ممکنه برای خریدش به 20 یا 30 تا توکن هم نیاز داشته باشی(البته اگر بازیکن خیلی خوبی باشه و مشتری ها هم همه با توکن زیاد بیان واسه خرید)
توکن ها هم همگی خرج میشن و هیچکدوم برنمیگردن.
اگر میبینی ثانیه آخر بازیکن رو از دست میدی خوب چرا دست رو دست میزاری؟دست پیش بگیر.تو هم ثانیه آخر بزن که اگر حریفت اینکار رو کرد برید راند بعدی.و اگر اینکار رو نکرد خوب تو میبری.البته اگر توی اون راند حریفت توکن خرج نکرده باشه. یعنی توی هر راند یک توکن اگر خرج کنی محاله که ببازی.حتی اگر حریفت ثانیه آخر بزنه میرید مرحله بعد. اینم دقت کن هر مرحله بیش از یک بار توکن نزن چون هیچ فایده ای نداره.با یک بار توکن زدن در هر مرحله کافیه که برای مرحله بعد مجوز داشته باشی و بعد از تموم شدن ثانیه شمار نبازی.
در ضمن با کمتر از 15 توکن بهتره نری برای خرید بازیکن خوب.ممکنه یه حریف سخت بهت بخوره و توکنات تموم بشه و اون هنوز داشته باشه