-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
دفاع : Hummels و Varane --- هافبک دفاعی : Gundogan --- هافبک تهاجمی : De Bruyne و Kroos و draxler
اینا پیشنهادای من بودن.
سلام مرسی از پیشنهادات
ولی واران رو نمیشه از رئال مادرید تکون داد. میمونه همونجا... کس دیگه ای در نظر نداری؟؟ بعدشم قیمتش خیلی زیاده... حدود 40 تایی هست
داوید لوئیز چطوره؟ بگیرمش؟
-
نقل قول:
سلام مرسی از پیشنهادات
ولی واران رو نمیشه از رئال مادرید تکون داد. میمونه همونجا... کس دیگه ای در نظر نداری؟؟ بعدشم قیمتش خیلی زیاده... حدود 40 تایی هست
داوید لوئیز چطوره؟ بگیرمش؟
آره داوید لوئیز ، تیاگو سیلوا هم خوبن... الان دفاع زیاد یادم نمیاد متاسفانه
-
با سلامی دوباره
منچستر رو انتخاب کردم... الان نیم فصل شده رتبه دو جدولم... لیورپول رو ترکوندم... چلسی رو زدم... با من سیتی مساوی کردم... کلا خوب تیم رو درست کردم.
ولی یه چیزی!!! چـــرا اینقدر بودجه من یونایتد پایینه؟؟ 30 تا فقط؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی کمه که
من با این مبلغ و فروش چند بازیکن فقط تونستم داوید لوییز، مارکس روخو، هررا، لوک شاو رو جذب کنم///
خیلی بودجش کمه
فصل بعد به نظرتون بودجه میره بالا اگه قهرمان بشم؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
با سلامی دوباره
منچستر رو انتخاب کردم... الان نیم فصل شده رتبه دو جدولم... لیورپول رو ترکوندم... چلسی رو زدم... با من سیتی مساوی کردم... کلا خوب تیم رو درست کردم.
ولی یه چیزی!!! چـــرا اینقدر بودجه من یونایتد پایینه؟؟ 30 تا فقط؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی کمه که
من با این مبلغ و فروش چند بازیکن فقط تونستم داوید لوییز، مارکس روخو، هررا، لوک شاو رو جذب کنم///
خیلی بودجش کمه
فصل بعد به نظرتون بودجه میره بالا اگه قهرمان بشم؟؟؟؟؟
آره اگه جام هایی رو که ازتون میخوان بگیرین بودجه بیشتری در اختیارتون میزارن.البته خیلی زیاد نمیشه
-
دیدم همه دوستان دنبال بازیکن جوون هستن.من یه لیستی دارم که حاصل تجربه بیش از 120 فصله:babaa:
دروازه بان:
کریستین بونیلا:این بازیکن پیشرفتش خوبه ولی برای کسایی که خودشون بازی میکنن حتی تو اورال 87 هم دردسر سازه و زیاد خوب بازی نمیکنه ولی اگه سیم مچ بزنید خیلی خوبه.Cristian Bonilla
نیکلا لیالی:بازیکن خوبیه و عکس العملاش سریعه.Nicola Leali
نیک لیورسج:از هر نظر عالیه ولی بهتره وایسین خودش قوی بشه چون اورال اولیش خوب نیست.Nick Liversedge
جک باتلند:دروازه بانی هست که همیشه پیشرفت میکنه.Jack Butland
مدافع:
کورت زوما:بازیکن خیلی جوونیه و پیشرفتش زیاده.پیشنهاد به کسایی که خودشون بازی میکنن.Kurt Zouma
رافائل واران:خوب پیشرفت میکنه ولی قیمتش زیاد جالب نیست.Raphael Varane
مارکینیوس:باید تو نیم فصل بخرینش.بهتره هر چه زودتر بخریدش که اورالش تا 90 میره.Marquinhos
میدفیلد:
پوگبا:تو میدفیلد دفاعی خیلی خوب کار میکنه.سبکش شبیه پیرلو و جرارده.Paul Pogba
ام ویلا:سبکش شبیه پوگبایه و قیتش خوبه.Yann M'Vila
ایارامندی:اگه یکم بازیش بدین خیلی پیشرفت میکنه.Asier Illaramendi
مهاجم:
جرارد دلوفئو:بازیکن سرعتی و با تکنیکیه که پتانسیل 90 شدن رو هم داره.Gerard Deulofeu
موراتا:اورالش تا 87 میره ولی ارزشش خیلی از اورالش بشتره.Morata
سامد یشیل:بازیکن خوبیه و یوجورایی مثل سوارزه.Samed Yesil
ایموه ازکیل:اگه میخواید مسی رو داشته باشید بخریدش.:D
Imoh Ezekiel
اگه یادم اومد دوباره مینویسم.
-
نقل قول:
دیدم همه دوستان دنبال بازیکن جوون هستن.من یه لیستی دارم که حاصل تجربه بیش از 120 فصله:babaa:
دروازه بان:
کریستین بونیلا:این بازیکن پیشرفتش خوبه ولی برای کسایی که خودشون بازی میکنن حتی تو اورال 87 هم دردسر سازه و زیاد خوب بازی نمیکنه ولی اگه سیم مچ بزنید خیلی خوبه.
نیکلا لیالی:بازیکن خوبیه و عکس العملاش سریعه.
نیک لیورسج:از هر نظر عالیه ولی بهتره وایسین خودش قوی بشه چون اورال اولیش خوب نیست.
جک باتلند:دروازه بانی هست که همیشه پیشرفت میکنه.
مدافع:
کورت زوما:بازیکن خیلی جوونیه و پیشرفتش زیاده.پیشنهاد به کسایی که خودشون بازی میکنن.
رافائل واران:خوب پیشرفت میکنه ولی قیمتش زیاد جالب نیست.
مارکینیوس:باید تو نیم فصل بخرینش.بهتره هر چه زودتر بخریدش که اورالش تا 90 میره.
میدفیلد:
پوگبا:تو میدفیلد دفاعی خیلی خوب کار میکنه.سبکش شبیه پیرلو و جرارده.
ام ویلا:سبکش شبیه پوگبایه و قیتش خوبه.
ایارامندی:اگه یکم بازیش بدین خیلی پیشرفت میکنه.
مهاجم:
جرارد دلوفئو:بازیکن سرعتی و با تکنیکیه که پتانسیل 90 شدن رو هم داره.
موراتا:اورالش تا 87 میره ولی ارزشش خیلی از اورالش بشتره.
سامد یشیل:بازیکن خوبیه و یوجورایی مثل سوارزه.
ایموه ازکیل:اگه میخواید مسی رو داشته باشید بخریدش.:D
اگه یادم اومد دوباره مینویسم.
میشه اسم همشون رو به خارجی بنویسید؟؟
-
سلام
من فصل قبل تو تیم آژاکس بودم.حدودا آخرای فصل چندتا اخطار داد آژاکس بخواطر چندتا باخت ولی بعد از اون چندتا برد گرفتم ولی آژاکس دوباره اخراج کرد.از تیمایی که میتونستم انتخاب کنم فقط ناینمخن تو لیگ هلند بود منم چون بازی قبل باهاش مساوی کرده بودم و چون تو لیگ آژاکس بودم رفتم.امیدوار بودم که پول خوبی بگیرم که بتونم چند تا بازیکن جوون بخرم که دیدم اومد 83 میلیون داد و یادم افتاد که نایمخن رو خریده بودن.کلا حال کردم میخوام برم دهن آژاکس رو آسفالت کنم.
-
نقل قول:
سلام
من فصل قبل تو تیم آژاکس بودم.حدودا آخرای فصل چندتا اخطار داد آژاکس بخواطر چندتا باخت ولی بعد از اون چندتا برد گرفتم ولی آژاکس دوباره اخراج کرد.از تیمایی که میتونستم انتخاب کنم فقط ناینمخن تو لیگ هلند بود منم چون بازی قبل باهاش مساوی کرده بودم و چون تو لیگ آژاکس بودم رفتم.امیدوار بودم که پول خوبی بگیرم که بتونم چند تا بازیکن جوون بخرم که دیدم اومد 83 میلیون داد و یادم افتاد که نایمخن رو خریده بودن.کلا حال کردم میخوام برم دهن آژاکس رو آسفالت کنم.
ایولا روحیه انتقام جویی ات رو حفظ کن
ولی با هوادارای سابقت درگیر نشی ها
حتی واسشون اول بازی گل ببر
گل هم که زدی مثل بعضی مربی های سابق بعضی تیم های خودمون بالا پایین نپر :jeddiiiii:
تو دلت خوشحالی کن
-
من کلی بازی کردم کلی تجربه کسب کردم الان با داداشم که اونم مثل من ولی جدا از من بازی میکرد و تجربه داشت با هم با تیم ناتینگهام فارست زدیم و با هم میخوایم بریم لیگ برتر بترکونیم و بریم اروپا به قهرمانی های اروپای نات ام فارست اضافه کنیم.
چند تا بازیکن خوبی که میشه گرفت (برای تیمایی که مثل نات ام پولشون حدود 4-5 هست) :
جردن ایب (از لیورپول)، نیک پاول (منچستر)، استونز (اورتون)، چمبرز و شاو (ساوتهمپتون)
-
نقل قول:
سلام
ایول رفتی نایمخن
راستی نایمخن علیرضا جهانبخش رو داره ها!! این پسر به نظرم عالیه... میتونه خواسته هات رو برآورد کنه
موفق باشی!
اوورالش الان 59 هست ولی بازیش بدی تا 73 74 میرسه به نظرم خوبه
-
نقل قول:
ایول رفتی نایمخن
راستی نایمخن علیرضا جهانبخش رو داره ها!! این پسر به نظرم عالیه... میتونه خواسته هات رو برآورد کنه
موفق باشی!
اوورالش الان 59 هست ولی بازیش بدی تا 73 74 میرسه به نظرم خوبه
اوایل بازیش میدادم ولی بعدش با تیم سازگار نشد که نشد.حالا نمیدونم چیکارش کنم هر موقع هوس میکنم بازیش بدم خراب میکنه فرمشم رو به پایینه
-
نقل قول:
اوایل بازیش میدادم ولی بعدش با تیم سازگار نشد که نشد.حالا نمیدونم چیکارش کنم هر موقع هوس میکنم بازیش بدم خراب میکنه فرمشم رو به پایینه
ا چه مسائلی!!
با تیم های قعر جدول که بازی داشتی بزارش بازی کنه و اگه تو خونه بازی داشتی سیم مچ بزن یه چند تا بازی سیم مچ بزنی و تو ترکیب باشه کم کم راه میفته... بازیکن خوبیه
الان نیم فصل رد شدی نشدی؟ اول فصل هستی نیستی؟ بالای جدول هستی نیستی؟ کلا اوضات چطوره؟
-
نقل قول:
ا چه مسائلی!!
با تیم های قعر جدول که بازی داشتی بزارش بازی کنه و اگه تو خونه بازی داشتی سیم مچ بزن یه چند تا بازی سیم مچ بزنی و تو ترکیب باشه کم کم راه میفته... بازیکن خوبیه
الان نیم فصل رد شدی نشدی؟ اول فصل هستی نیستی؟ بالای جدول هستی نیستی؟ کلا اوضات چطوره؟
اوایل فصل میخاوم ثرضی بفرستمش.هنوز تیمم زیاد قوی نیست چون بازیکن نتونستم زیاد بگیرم
-
سلام اقا من چار فصله توی ارسنالم دو فصل پشت سر هم چمپیونز لیگ قهرمان شدم.میخواستم ببینم چطوری میشه باشگاهو عوض کنم
-
نقل قول:
سلام اقا من چار فصله توی ارسنالم دو فصل پشت سر هم چمپیونز لیگ قهرمان شدم.میخواستم ببینم چطوری میشه باشگاهو عوض کنم
سلام داداش بیا اینجا:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
چند تاس سوال دیگه هم دارم.
چجوری میشه خودمون ی بازیکن رو قرض بدیم؟؟/
اخرای فصل که قرارداد بعضی بازیکنا تموم میشه چجوری تمدید کنم.پیغامش میاد ولی نمیدونم چجوری تمدید کنم. دمتون گرم
-
اقا ی سوال دیگه از کجا بفهمیم چ بازیکنی قراردادش با تیمش تموم میشه که مفتی بگیریمش؟
-
نقل قول:
چند تاس سوال دیگه هم دارم.
چجوری میشه خودمون ی بازیکن رو قرض بدیم؟؟/
اخرای فصل که قرارداد بعضی بازیکنا تموم میشه چجوری تمدید کنم.پیغامش میاد ولی نمیدونم چجوری تمدید کنم. دمتون گرم
سلام داداش این برای تمدید قرارداد:این برای قرضی دادن بازیکنات:(بعد از انجام مراحل باید وایستی یه تیم خودش بیاد ببره و ممکنه بازیکنات رو اصلا کسی نبره)
-
درود بروبکس
من اومدم
بچه ها ستاره های تیم بیش از حد زیاد شد چیکار کنم دعوا نشه ؟ :d
وسواس روحی پیدا کردم هی بازی هارو تقسیم میکنم بین بازیکنا ( حال نمیده و هیچ بازی کنی به اوج نمیرسه ) :|
importante چند بازی تحمل نیمکت نشینی داره ؟
sguad rotation چقدر ؟
Cruical چقدر ؟
الان موندم بین هازارد88 - اینیستا 89 - ماتا 88 کدوم رو بازی بدم :|
تو حمله هم ال شاراوی ذخیره نیمار و ایکاردی 80 ذخیره سوآرز 90 - و پدرو هم ذهیره شاه مسی ki::
دو فصل فقط پول نگه داشتم و هیچ نقل و انتقالاتی انجام ندادم و کلی بازیکن 16 ساله هم ساختم :yes:
یه فصل کلی ستاره خریدم :| موندم کیو بازی بدم
-
نقل قول:
درود بروبکس
من اومدم
بچه ها ستاره های تیم بیش از حد زیاد شد چیکار کنم دعوا نشه ؟ :d
وسواس روحی پیدا کردم هی بازی هارو تقسیم میکنم بین بازیکنا ( حال نمیده و هیچ بازی کنی به اوج نمیرسه ) :|
importante چند بازی تحمل نیمکت نشینی داره ؟
sguad rotation چقدر ؟
Cruical چقدر ؟
الان موندم بین هازارد88 - اینیستا 89 - ماتا 88 کدوم رو بازی بدم :|
تو حمله هم ال شاراوی ذخیره نیمار و ایکاردی 80 ذخیره سوآرز 90 - و پدرو هم ذهیره شاه مسی ki::
دو فصل فقط پول نگه داشتم و هیچ نقل و انتقالاتی انجام ندادم و کلی بازیکن 16 ساله هم ساختم :yes:
یه فصل کلی ستاره خریدم :| موندم کیو بازی بدم
سپهر ایکاردی رو از من کپی کردی؟ :دی
تو فیفا ورلد خریدمش هی بهت گل میزدم باهاش رفتی خریدیش نه؟ :))
important امتحان نکردم ولی فکر کنم 2 3 بازی کامل رو نیمکت باشه و بازیش ندی صداش در بیاد
squad rotation که کلا بازیکن ذخیرس فکر نکنم صداش در بیاد ولی هراز گاهی بازیش بدی خوبه
crucial که کامل باید تو 11 نفر بازیش بدی.اونم همیشه یکی 2 بازی تو تیم اصلی نباشه ناراحت میشه!
ستاره خوبه ولی دردسر هم داره! ما که بازیکن جوون کشف میکنیم خودمونم پیشرفتش میدیم کلی هم فاز میدهlay_;;
-
salam
dustan baraye tamDde gharardad nemidunam chera nemishe yek Pshnahade jeDd be bazikoni bedam ke 5 6 mah munde ta gharadadesh tamum beshe va hamun gharardaD baste mishe ke jari hastesh va az ghabl bude????
faghat khaheshan zuttar javabe mano beDn azizan?????
-
khob in karo mikonam ama mablagh va sale gharardad HICH tagheeri nemikone,elatesh ro lotfan ZUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuddddDDDDDDDD behem begin duste aziz???????:khahesh::khahesh::khahesh:
-
نقل قول:
salam
dustan baraye tamDde gharardad nemidunam chera nemishe yek Pshnahade jeDd be bazikoni bedam ke 5 6 mah munde ta gharadadesh tamum beshe va hamun gharardaD baste mishe ke jari hastesh va az ghabl bude????
faghat khaheshan zuttar javabe mano beDn azizan?????
نقل قول:
khob in karo mikonam ama mablagh va sale gharardad HICH tagheeri nemikone,elatesh ro lotfan ZUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuddddDDDDDDDD behem begin duste aziz???????:khahesh::khahesh::khahesh:
عزیز وقتی یه پیشنهاد تمدید قرارداد به بازیکنی میدی باید صبر کنی تا چند روز بگذره و پیامش بیاد که مشخص بشه قبول کرده یا پیشنهادو رد کرده. همون موقع که عوض نمیشه !
-
سلام من از تیمم اخراج شدم رفتم ی تیم دیگه ولی ی دفعه از باری پرید بیرون ی لینک از کرک سالم بهم میدین؟؟؟؟دستتتتتووووون درد نکنه
-
سلام ب همگی
من میخوام ی career جدید ایجاد کنم ولی نمیدونم چ جوری
لطفا راهنماییم کنین
-
ای بابا کسی نیس جواب مارو بده ؟
زودتر جواب بدین لطفااااااااا
-
نقل قول:
سلام من از تیمم اخراج شدم رفتم ی تیم دیگه ولی ی دفعه از باری پرید بیرون ی لینک از کرک سالم بهم میدین؟؟؟؟دستتتتتووووون درد نکنه
تو همین تاپیک قبلا گذاشتیم یه سرچ کنین. اگر پیدا نکردین تو گوگل سرچ کنین دانلود ورژن کرک 3dm
شرمنده لینک دم دست ندارم
نقل قول:
سلام ب همگی
من میخوام ی career جدید ایجاد کنم ولی نمیدونم چ جوری
لطفا راهنماییم کنین
وارد بازی که میشین فکر کنم تب play هست.گزینه دوم ستون سمت چپ، load career نوشته اگه اشتباه نکنم یا شوک یه دونه بدین سمت راست گزینه new career میتونین کریر جدید بسازین
-
مرسی علی جان
ایول ب معرفتتlove::
-
قضیه این اکادمی چیه ؟؟:rooz:
چه جوری باید بازیکن جوون و سن 16 تا 20 پرورش داد؟؟
-
نقل قول:
قضیه این اکادمی چیه ؟؟:rooz:
چه جوری باید بازیکن جوون و سن 16 تا 20 پرورش داد؟؟
خب شما باید استعداد یاب استخدام کنین بفرستین کشور های مختلف
آپشن هایی داره که میتونین واسش تعیین کنین مثل سبک بازی بازیکن ( دفاعی ، تهاجمی ، تکنیکی ، وینگر و ..... )
-
یه اشتباهی کردم بایرن به کورتوا پیشنهاد داد 10 تا کشیدم روش، با توجه به سنش فکر میکردم رد کنه.... نامرد قبول کرد :| هیچی دیگه الان دروازه بان نداریم :|
اونایی که پیدا کردم همشون سنشون بالاست.مثل بلاسویچ یا نیکولا لیالی ولی بالاخره مجبوری به لیالی پیشنهاد دادم. اگه دروازه بان جوون زیر 25 سال تو سال 2021 سراغ دارین بگین
یه دفاع پیدا کردم 22 ساله قدرت 85 !!!!
حالا عکس لیست تیمم و خرید هام میزارم
-
اینم عکس لیست بازیکنام
این همون بازیکنست البته 23 سالشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عملکرد کلی من تو این چند فصل
-
بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا که با برد 6-0 من مقابل یوونتوس به پایان رسید ....
دفاع راست من با یه گل و یه پاس گل بهترین بازیکن زمین شد
تا اینجاش که که چیز خیلی عجیبی وجود نداره!
نکته عجیب غریبش اینه که این بازیکن من نمره کامل 10 رو تو بازی گرفت! تا حالا یک بار هم تو این همه فصل که بازی کردم یه بازیکنم امتیازش 10 نشده بود!!!
شما ها بازیکنتون تا حالا شده 10 بگیره؟!
-
دوستان فیفا 15 اومده... لطفا ادمین انجمن یه صفحه برای کریر فیفا 15 درست کنه... با سپاس
-
نقل قول:
دوستان فیفا 15 اومده... لطفا ادمین انجمن یه صفحه برای کریر فیفا 15 درست کنه... با سپاس
بزودی شاهد تاپیک کریر فیفا 15 خواهید بود....
سپاس بابت یاد آوری تون
-
این عملکرد من در سویا
اینم تیم من در پایان فصل 2015/2016
چند تا بازیکن خوب بگبن
بودجه ی خوبی دارم
فصل 2016/2017
-
نقل قول:
این عملکرد من در سویا
اینم تیم من در پایان فصل 2015/2016
چند تا بازیکن خوب بگبن
بودجه ی خوبی دارم
فصل 2016/2017
واسه پست هافبک تهاجمی پیشنهاد میکنم leandro paredes رو بگیری.قدرت شوتش خیلی عالیه از پشت 18 میتونی گل بزنی باهاش
من خواستم بخرمش بوکاجونیورز میگفت 65 میل میخوام!!! خیلی گرون میشه بعد ها ! به یه زوری باهاشون چونه زدم 47 تا خریدمش! همین اولا بگیریش قدرتش فکر کنم تو فصل شما حول و حوش 80 باشه
واسه دفاع چپم nicola murru رو پیشنهاد میکنم. این بشر فوق العادس! خیلی ازش خوشم میاد! سرعتی هست و سمت چپت رو کامل بیمه میکنه! تو تیمم به جرات میتونم بگم به murru بیشتر از همه علاقه دارم!
-
اینم آخرین بازیکن قدرتمندی که تو فیفا 14 کشف کردم :
Martin Hedstrom - مهاجم 21 ساله قدرت 84 ! فصل 2020-21
شرایطش مهیا نشد که کریستین بنتکه و لورنزو اینسینیه رو تو تیمم داشته باشم. و همچنین علاقه داشتم که سرمربی تیم بلژیک بشم که نشد متاسفانه
امیدوارم تو فیفا 15 بهشون برسم بالاخره!
آخرین روز های بازی فیفا 14 رو داریم سپری میکنیم و به زودی خیلیامون به کریر فیفا 15 کوچ میکنیم
یادش به خیر از صفحه 3 این تاپیک اومدم تا الان که بیش از 100 صفحه گذشته! چقد زود میگذره!
بیخیال
امیدوارم کریر فیفا 15 بیشتر بهمون حال بده. که فکر میکنم همینجور هم باشه:ookk:
-
اینم از بدترین شروع ما در کل کریرمنیجر و منیجر مودهای فیفا(از فیفا06تا14)!!!!!!!!!!!:evaa::ey babaaa:
دوستان تماشاگرا تو فیفا من غیب شدن مشکلشو یادم رفته کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
-
نقل قول:
اینم از بدترین شروع ما در کل کریرمنیجر و منیجر مودهای فیفا(از فیفا06تا14)!!!!!!!!!!!:evaa::ey babaaa:
دوستان تماشاگرا تو فیفا من غیب شدن مشکلشو یادم رفته کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
اشکالی نداره به زودی جبران میکنی :دی
در مورد غیب شدن تماشاگرا احتمال میدم باگ باشه. اونم مشکل از سمت کرک باشه. سرچ کن اگه کرک جدیدی اومده اونو بریز. اگه این مشکل همیشه واست پیش اومده و اگه ورژن جدید کرک نیومده دوباره همون کرک قبلی که داری رو دان کن بریز تو پوشه فیفا شاید درست شد