یعنی همه چی یه طرف . . گل کریس با شادیش یه طرف دیگه . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی همه چی یه طرف . . گل کریس با شادیش یه طرف دیگه . . .
یه برد شیرین مقابل مالاگا همه ی بچه ها عالی بودن کریس با اینکه پنالتی رو خراب کرد ولی 200 مین گلشو زد مودریچ هم خیلی خوب بود. با این حساب رئال ، اولین تیم تاریخ لالیگا با هزار برد خانگی میشه که تو دوران خوزه 48از 56 بازی خانگی تو لالیگا رو بردیم یعنی 85.7 درصد .بارسا هم تا حالا 984 تا برد
یه برد خوب بدست آوردیم و همین میتونه روحیه تیم رو واسه بازی فینال کوپا مقابل اتلتیکو چند برابر کنه.
درسته تو این تاپیک نباید این موضوع رو بگم با اینکه طرفدار منچستر هم نیستم ولی حیف که یکی از بهترین مربیان جهان رو دیگه تو هیچ باشگاهی به عنوان سرمربی نمیبینیم به شخصه خیلی از فرگوسن خوشم میاد:babaa:love::
اگه از پایه تو رئال بود مث کاسیاس الان بهترین گل زن تاریخ رئال بود و همه رکورد هارو شکونده بود
سلام من رئالی هستم الان این یک گروه دسته جمعیه ؟
بله گلم اينج جاي هواداراي سالار مادريد خوش اومدي اين برد شيرين رو تبريك ميگم به تمامه مادريديها
زنده باد مادريد زنده باد ايكر زنده باد كريس
سلام به همه هم وطنان عزیز ریال مادریدی دوستون دارم
باشگاه یوونتوس با ایگواین برای انتقال به این باشگاه با دستمزد سالیانه 4.5 میلیون یورو به توافق رسید و اکنون از بیشترین شانس برای به خدمت گرفتن این ملی پوش آرژانتینی برخوردار است. - تورینی سخت به دنبال به خرید یک مهاجم بزرگ برای فصل بعد هستند و پیش از این از زلاتان ابراهیموویچ،
سرمربی رئال مادرید اعتراف کرد که خداحافظی سر آلکس فرگوسن او را غافلگیر کرده است. او دیدن اولدترافورد بدون فرگوسن را سخت می داند. چهارشنبه هفته گذشته سرآلکس فرگوسن، به ماراتن 26 ساله خود با شیاطین سرخ پایان داد و برای همیشه با این تیم خداحافظی کرد. تصمیم فرگوسن برای جدایی ...
دیشب رئال اصلا خوب نبود و مساوی کرد البته نباید غافل بود که اکثر بازیکنان اصلی در ترکیب نبودن اما اتفاق بد مصدومیت واران بود که امیدوارم چیز خاصی نباشه.خب دوستان الان وقتشه که خودمونو برا فینال کوپا آماده کنیم امیدوارم تنها جام که برامون باقی مونده رو بتونیم به دست بیاریم به امید موفقیت رئال مادرید
مارسلو 25 ساله شد...love::
مارسلو ، کاپیتان سوم رئال مادرید امروز 25 ساله شد . بازیکنی که از فصل 07-2006 به رئال ملحق شده بود ، حالا و در یکی از بدترین فصل های دوران فوتبالش به علت مصدومیت های متمادی ، 25 سالگی خود را جشن گرفت .
این بازیکن که اولین بازیش برای رئال را در روز 7 ژانویه 2007 مقابل دپورتیوو داشت ، امیدوار است که بتواند فصل بعد با رهایی از کمند مصدومیت ها دوباره به خودش بیاید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تولدت مبارك:gol:
میثاقیان و حضور روی نیمکت رئال:chakoshi:
یک خبر جالب لطفا تا اخر بخوانید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اکبر میثاقیان در مورد مربیگریاش در فصل آینده عنوان کرد: فعلا با جایی صحبت نکرده ام، تاکنون استراحت میکردم و بعد باید درباره مربیگری ام تصمیم بگیرم.وی درباره اینکه آیا در لیگ برتر و یا لیگ دسته یک مربیگری خواهد کرد، خاطرنشان کرد: فرقی نمیکند، من میخواهم مربیگری کنم، در حال حاضر منتظرم که مورینیو از رئال مادرید برود و من به آنجا بروم!
جمعه در فینال جام حذفی بازی داریم، امیدوارم این جامو بدست بیاریم اما این جام برای ماها خوش نیست! همه ی ما به این جام راضی نیستیم.....
امیدوارم سال بعد جبران کنیم
امیدوارم جام دوباره زیر ماشین نره :d
اميدوارم اين يه جام رو بگيريم
سلام
بعد بازی بدی که مقابل اسپانیول داشتیم حالا باید به فکر تنها امید یعنی کوپا باشیم که حداقل این فصل رو بدون جام تموم نکنیم امیدوارم با برنامه بازی کنیم چون هر مسابقه ای شرایط خودش رو داره و اتلتیک هم تیمم ضعیفی نیست فقط دوس دارم امشب اونا رو لوله کنیم بایه برد پر گل قهرمانی رو جشن بگیریم البته با هتریک کریس
ما رئالیم و حالا حالاها قهرمان-به امید اینکه امشب با یه بازی زیبا وپر گل البته از جانب رئالی ها قهرمانی رو جشن بگیریم هر چند میتونستیم امسال خیلی بهتر ازاین هم باشیم ولی حیف نشد.:real:
خب بالاخره روز موعد رسید و امشب فینال کوپا دل ری هست تنها جام دردسترس رئال ...
خب تو چند تا بازی های اخیری که با اتلتیک مادرید داشتیم اون ها هنوز نتونستند ما ما رو ببرن
امشب رئال با ترکیب همیشگی وارد بازی میشه امیدوارم رئال با یه روحیه مظاعف وارد زمین بازی بشه و همون تو نیمه اول کار اتلتیک رو تموم کنیم هر چند سخته اما امکانش هست ...
ولی خب ما رئال هستیم و روحیه شکست ناپذیری داریم ...
امیدوارم امشب با یه بازی خب و رو به جلو این جام رو بگیریم و نا کامی این فصل رو جبران کنیم انشالله و حداقل مورینیو و رئال این فصل رو بدون جام به پایان نرسونن !!!
به امید پیروزی در بازی امشب ...
زنده باد رئال
من هنوز تو حسرت بازی تو ومبلی در برابر بایرن موندم 4 خرداد.به بازی با اتلتیکو رسیدیم که البته نظر خواستی ندارم هیچ فرقی نداره که این جام رو بگیریم یا نگیریم چون به نظر من آنچنان مهم نیست ولی برای رسیدن به فینال ما تیم قدرتمند بارسا رو شکست دادیم اتلتیکو که چیزی نیست به امید برد پر گل
بالاخره ببینیم این جام رو میشه تو خونه حفظ کرد یا نه به نظر من مورینیو تو رئال به بن بست خورده نمیدونم دلیلش چی هست اما با بیشتر بازیکنان به مشکل خورده از جمله ایکر مقدس که اگه از بین مورینیو و ایکر بخوان یکی رو انتخاب کنم جوابم 100 در صد ایکر هست چون از شروع کار ورزشیش تو رئال بوده و...
من که دیگه دوست ندارم کاری که مورینیو سر رائول و گوتی و.... اورد سر ایکر و بقیه بازیکنان از جمله آلونسو و کاکا و راموس هم بیاره
منم موافقم با صحبت پوریا اگه قرار به رفتن باشه همون بهتر که مورینیو بره تا بازیکنان تعصبی تیم البته موفقیت تیم تو مرحله اول شرطه بعد بازیکنان و کادر فنی .
امشب بازی خیلی سختی به نظر من نباشه و رئال راحت میتونه این بازی رو در بیاره امیدوارم همین جور که میگم باشه
به چند دليل امشب باختيم بزرگترينش اشتباه بچه گانه مورينيو سر ناسزا گفتن به داور بود بعدش هم داور با سوتاش نظم روحي رواني بازيكنا رو به هم ريخت كه از حركات رونالدو ميشد فهميد و فوتبال كثيفي كه اتلتيكو بازي كرد به همين دليله كه اين تيم هيچي هوادار نداره تا حالا نديده بودم يه مربي اينجوري جنگ رواني راه بندازه و آخرين دليل هم گل نشدن توپا بود:-ang.
كلا رئال تاكتيكي مشكل داشت اونا بازي رو بسته بودن از توزمين مادريد اما خوزه نتونست ضد تاكتيك بزنه به نظر منم خوزه بره سنگين تره داره آبروي ما رو خودش رو با هم ميبره تيم متحد نيس به خاطر كاراي خوزه وقتي متحد نباشي همينه ديگه ميبازي:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
مورینیو اومد بعد n سال مارو قهرمان کوپا دل ری کرد. مارو قهرمان لیگ کرد. دو یا سه بار نیمه نهایی رسوند که دو سال رو به خاطر اشتباهات داور حذف شدیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته اینو قبول دارم با نیمکت نشینی کاسیاس بین بازیکنا دو دستگی شد. یه عده طرفدار ایکر و یه عده بی طرف. که باعث شده اتحاد مادریدی از بین بره.
در کل سرمربیه خوبیه جدا از اخلاق و رفتارش. ما باید ازش ممنون باشیم که به پیشرفت رئال کمک کرد.
اه اه اه
ای خدا این چه فصلی بود؟
ینی این فصل افتضاح بودیم و حرفی واسه گفتن نمونده
سر ضربات آخر کلا مشکل داریم
چن تا موقعیت رو باید از دست بدیم آخه
مورینیو این همه سال مربی بوده نمیدونه چه جوری باید با داور رفتار کرد
البته نباید از این بگزریم که داوری افتضاح بود
مورینیو که به احتمال خیلی زیاد فصل بعد میره چلسی
بهترین گزینه به نظر من یوپ هاینکس
قهرمانی رو نگرفتیم سنگین تر هم هستیم.!
فصل به بهترین شکل ممکن تموم شد! این بود بازی های رئال؟ ندیدم امسال یه بازی با برنامه باشیم! برعکس پارسال...
دیشب مورینیو تعویض هاش افتضاح بود! کریم که خیلی خوب بازی می کرد رو تعویض کرد! خوب هیگواین هم اضاف می کردی به مهاجمان!
دیماریا که باید از اول فیکس می بود! په په کلا رو نیمکت بود! آربلوا رو چرا با کوئنترائو عوض کردی آخه پسته آربلوا اون طرفه؟مودریچو چرا بیرون کشیدی؟ خدیرا باید میرفت بیرون...
دیشب غیر از اینکه شانس باما یار نبود مورینیو هم تاثیر زیادی داشت در باخت....
ایشالا تو چلسی میبینیمت
اینو هم بخونید
"خستگي كريستيانو "
كريستيانو با همه وجودش در اين فينال حاضر شد . او بارها در اين فصل تيم را نجات داده بود و اين بار نيز مي خواست كه در خدمت تيم باشد . مورينيو هميشه كار حل مشكلاتش را بدست اين ستاره مي سپرد . اما در نهايت بازيكن پرتغالي آن قدر جنگيد تا ديگر نا نداشت . در مقابل جريان آب جنگيد و گلي را زد تا روياي كوپا زنده شود اما نتيجه نداشت . در نهايت عصبي شد و كارت قرمز گرفت .
در حالي كه مربي در حال برنامه ريزي براي رفتنش بود ، كريستيانو صميميت خود را با كاسياس و راموس بيشتر كرد تا بتواند كه با جنگيدن عليه حواشي ، تيم را به موفقيت برساند . او مثل كسي بود كه لياقت تبديل شدن به نماد باشگاه بزرگي همچون رئال را دارد . كريستيانو شجاع مسلما خيلي شجاع تر و جسورتر از مربي ايست كه مي خواهد دمش را روي كولش بگذارد و فرار كند .
من همینجا از طرفدادری رئل استعفا میدم فقط رئال هم چنان طرفتار رونالدو هستم
عزیز شمارو نمی دونم چطور طرفداری هستی اما ما قلبمون کهکشانی هست ، درسته ناراحت هستیم از بازیکنان و مربی و در جام ها ناکام ماندیم! اما هیچ چیز نمی تونه مانع این بشه که بگیم طرفداره رئال ، بازیکنان و مربی نیستیم. قبلا گفتم بازم می گم و خواهم گفت رئال در دنیا بهترین و خطرناک ترینه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو رو با وجود این نتایج دوست دارم اما می گم سبک کاریش به درده رئال نمی خوره چون تفکراته دفاعی داره.از حق هم نگزیم بعضی مواقع تفکرات دفاعیش بدردمون خورده...
این فصل بد شانس بودیم و به قول معروف هر غروبی طلوعی بهتر داره....
ما رئالی هستیم و هیچ وقت تسلیم نمیشیم و همیشه رئالی می مانیم حتی اگر یه برد هم نیاریم...
HaLa MadrId
فقط به خاطر رونالدو فصل بعد هم با رئال هستم اگه تو نقل و انتقالات نره رئالی میمونم فقط به خاطر رونالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه هوادار واقعی باشی حتی اگه تیمت به دسته 2 هم سقوط کنه طرفدار تیمت میمونینقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رئالی هستم و رئالی میمونم حتی در بدترین شرایط ممکن
فقط به خاطر رونالدووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووونقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما طرفدار رئال نیستینقل قول:
بلکه طرفدار رونالدو هستی
چرا همه زوم کردین رو من حالا یه چیزی گفتم من اون شبی که رئال از لیگ قهرمان ها حذف شد فقط نیم ساعت گریه کردم:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::daghon::daghon::d aghon::daghon:
خب من برای بدست نیومدن این جام هم امادگی داشتم چون یه تیم کاملا بی برنامه رو توی این فصل داشتیم ونتیجه ش هم شد پایان فصل بدون جام .
خوزه هر جا میخواد بره بره مشکلی نداریم و به خاطر تمام زحماتی که برای تیم کشیده ازش ممنونیم هم روزهای خوب داشت هم روز های بد -یادمون نره که فشار های زیادی رو تحمل میکرد مخصوصا از رسانه ها البته این برای تیم بزرگی مثل رئال طبیعیه ولی باور کنید هر کسی نمیتونست این فشار ها رو تحمل کنه خلاصه بگم خوزه جاش تو قلب خیلی از طرفدارای واقعیه رئال هست چون همه میدونن که زحمت خودش رو کشید تا جای که توان داشت پس هر جای هم که بره بازم دوسش داریم.
امیدوارم که بتونیم یک تیم یکدست رو برای فصل بعد داشته باشیم با کاپیتان ایکر درون دروازه- با هیولای خط حمله cr7-هافبک خلاق اوزیل- دیماریای اماده -زوج دفاعی په په واران-راموس باتعصب-
خلاصه بگم برای رسیدن به هر هدفی فقط باید متحد بود همین.
پس---------->رئالی هستیم -رئالی میمونیم - رئالی میمریم ------ حتی بدون برد و بدون جام.
دیشب خیلی زورم اومد که اسین /آلونسو با خدیرا با هم تو زمین بودن خدایی باتیمی به قدرت رئال افت داره این همه هافبک دفایی
اوزیل خندش گرفت این همه موقعیت از دست داد خدایی گل نزنی بازی با دورتموند دور رفت درست قبل گل دوم دورتموند اونطرف توپ تک ب تک نتونست استپ کنه اونقد پاس جالب بود من فکر کردم آفساید که سه متر اونور دفاع اما زد رید دیشبم میتونست اولین موقعیتش که از رو خط درآوردن یک خورده بالاتر و محکم تر بزنه
خدیرا آ آلبیول ضعیف بودن آلبیول فقط تو هوا خوب بود
خلاصه این فصل تموم شد
به امید فصل دیگه :)
بعد از مدت ها اومدم یه پست بدم نگن هوادارای رئال بی جام موندن متفرق شدن!!!!!بر عکس نظر اکثر دوستان من این فصلو افتضاح نمیدونم شاید خوب نبود اما خیلی بدم نبود ما تو این فصل رویایی ترین هفته 10 سال اخیرو داشتیم با دو برد بارسا و یه برد منچسترباز تا یه قدمی چمپیونز رفتیم به فینال کوپا رسیدیم و تو لیگم دوم شدیم هر چند جامی نگرفتیم اما روزای خوش زیادی داشتیم و البته روزای بد زیادی هم داشتیمعلی رغم علاقه خاصی که به خوزه دارم فکر میکنم با تفرقه ای که تو تیم پیش اومده بهتره با مربی جدید شروع بکار کنیم و البته کسی که حداقل بخشی از بزرگی خوزه رو داشته باشهامیدوارم بازیکنامونو حفظ کنیم و یکی دوتا بازیکن خلاق اضافه کنیم
با این نظرت مخالفم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با خرجی که رئال میکنه نگرفتن جام ناکامیه بزرگی به حساب میاد . دوم شدنو رسیدن به نیمه نهاییه چمپینز لیگ چیزی نیست که با این هزینه ی سنگینی که هر ساله رئال میکنه ارضا کننده باشه .
رسیدن به مقام دومیه لالیگا که اکثر مواقع تو این چند سال بین رئالو بارسا پاسکاری میشده که چیز بزرگی نیست . وقتی رئال دوم میشه کسی نمیگه رئال دوم شد , همه میگن رئال قهرمان نشد چون تنها انتظاری که از رئال هست قهرمانیه . اگه یه تیمی مثه والنسیا این نتایج امسال رئال رو بدست اورده بود , درسته فصل موفقی رو داشته ولی این نتایج امسال برای رئال ناکامی به حساب میاد .
3 تا نیمه نهاییه رئال تو چمپینز لیگ به اندازه ی یه قهرمانیه چلسی تو این مسابقات ارزش داره ؟ البته نمیگم که 3 بار حضور تو این مرحله تو 3 سال کار کوچیکیه ولی این هدف رئال نیست .
مورینیو تو این چند سال فقط 3 جام بدست اورد , یه لیگ یه حذفی و یه سوپرجام که این برای تیم پرهزینه و پرستاره ای مثه رئال یه شکسته .
تنها مرحم این فصل برای رئال گذشتن از سد بارسلون بوده .
منم با مرتضی موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته رئال خرج زیادی می کنه و حقش نیست که جام نیاره اما وقتی همچی دست به دست هم میده تا رئال قهرمان نشه ( منظورم شانس هستو و....) به نظرت چه کاری از رئال بر میاد؟
نیمه نهایی لیگ قهرمانان بااینکه شما دور رفت ترکوندید اما دور برگشت ما بهتر بودیم و اون همه موقیعت با بد شانسی و بازیکنایی که موقیعت خراب نمی کردند خراب شد!
لیگ که کلا هیچی از همون اول فصل هدف لیگ قهرمان بود ( اینو بازیکنان و مربی هم گفته بودند)
فینال جام حذفی هم که اگر شاهدش بوده باشی درک می کنی ( تیرک ها و موقیعت ها شمارش داره:-ang)
به نظرت میشه اینا رو هم خرید؟ اگه میشه تا بخریم!
این همه چی دست به دست دادن ها توجیح مناسبی نیست . درسته که یه جاهایی حق دارید ( مثه همین فینال جام حذفی که مثه اینکه رئال واقعا بد شانس بود ) ولی اینکه چند ساله وضعیت رئال همینه اینو دیگه نمیشه انداخت گردن شانسو مسائل جانبی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چمپینز لیگ نمیشه بگید رئال بد شانس بود , مثلا گوندوغان 7 متر دروازه خالیو زد تو دست لوپز , راموس هم تو اون شلوغی یه شوت زد که از بین چند نفر رد شد بدون اینکه توپ به کسی بخوره و توپم گل شد . موقعیت خراب کردن تو فوتبال یه امر طبیعیه و تو 90% مواقع نمیشه اسم موقعیت خراب کردنو گذاشت بدشانسی .
اینکه بگید هدف چمپینز لیگ بود دلیلی نمیشه که لیگ رو ول کنید . رئال تیم کم مهره ای نیست که نتونه تو همه جام ها بدرخشه . گرچه رئال اول فصل خیلی تو حاشیه بودو همین باعث شد خیلی زود از کورس قهرمانی عقب بمونه .
اگه رئال فقط همین فصل بود که اینجوری شده بود آره حق با شما بود ولی رئال چند ساله وضعش همینه .
درسته نمیشه بختو اقبالو خرید ولی رئال اینهمه خرج نمیکنه تا آخرش شانسها و اگرو اما ها واسش تصمیم عمده رو بگیرن .
چند ساله دیگه هم نمیگن تو فینال حذفی رئال 4 تا زد تو تیرک , میگن رئال باخت . تو گذر زمان جزئیات از یاد میرنو فقط نتایج میمونه .
من به غیر از فصل گذشته , رئال مورینیو رو تو این چند سال ناکام دیدم .
با سلام به بچه ها خب واقعا خیلی بد شد هیچ جامی نبردیم و معلوم نیست فصل بعد چه بلایی سر تیم و مربی بیات و چه کسی جای مورینیو بیات که فکر کنم اوضاع از این هم بدتر بشهthink::
خب دوستان این فصل روخیلی بد تموم کردیم ونتونستیم جامی بگیریم هر چند روز های خوشی هم داشتیم مثل برد مقابل بارسا در جام حذفی ولیگ وبرد مقابل منچستر یونایتد در جام باشگا ه های اروپا در عرض یک هغته یا اون برد خیلی جذاب در مقابل منچستر سیتی با گل دیر هنگام کریس رونالدو وخوشحالی عجیب مورینیوبعد از گل.اما خب در این فصل اتفاقات بدی هم رخ داد که شاید مهمترینش اختلاف ایکر با مورینیو که به تیم لطمه زد و با عث چند دستگی در تیم شد امیدوارم مسئولان رئال از این فصل درس گرفته و به فکر بستن تیمی قدرتمند در فصل آینده باشن.به نظرم رئال در فصل آینده در پست دفاع راست به یه بازیکن خوب نیاز داره چون واقعا آربلوا در حد رئال نیست علاوه بر اون به یه مهاجم نوک کلاسیک نیاز داره که بتونه از کوچکترین فرصت ها استفاده کنه تا بار گلزنی فقط به دوش کریس نباشه واز همه مهمتر رئال به یه مربی خوب نیاز داره که بتونه علاوه بر ایجاد اتحاد وهمبستگی در تیم نتایج خوبی هم کسب کنه و رئالو به آرزوی خودش که دهمین قهرمانی اروپاست برسونه من که شانس آنجلوتی رو برای مربیگری در رئال زیاد میدونم.به امید رئالی قدرتمند در فصل آینده
این فصل با کش و قوس هایی که داشت هرچی بود تموم شد
به امید قهرمنی با آنجلوتی در فصل بعد