سلام.من مهدی فردوسی هستم.عاشق رنگ آبی و تیم محبوبم استقلاله
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.من مهدی فردوسی هستم.عاشق رنگ آبی و تیم محبوبم استقلاله
سلام دوستان عزیزم.مهدی فردوسی هستم.امیدوارم حال همتون خوب و خوش باشه.عاشق استقلال و رنگ آبی هستم.خواهان بهترینها از خداوند برای شما هستم
سلام چه خبر
om:::eee:
از تهران هستم
:nishkhand:om::
سلام من تازه واردم ..........
مجتبی
47
16 ساله
47
از گلستان ....
47
خیلی خوشحالم که اینجا اومدم و کاملا هم خوش اومدم :nishkhand:
47
سلام بنده حامد هستم
24 ساله از تهران از دیدن همه شماها خوشبختم
من باید چجووری تیم انتخاب کنم با تشکر:whistle3::chi migi:
با سلام خدمت همگی دوستان
من علی هستم 17 ساله
عاشق چلسی :chelsia:
امیدواریم روزای خوبی رو در انجمن با هم سپری کنیم
خیلی چاکریم :evaa:
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ezraeil [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی
امیدوارم فعال باشی و بتونی تو بخش چلسی هم کمک کنی :evaa:
سلام به همه دوستان
من یه وبلاگ دارم که تعداد زیادی کلیپ های ورزشی توش فرستادم ولی زیاد دانلود نداشتم حالا اومدم اینجا تا کلیپ ها رو اینجا بفرستم امیدوارم که از کلیپ ها خوشتون بیاد
slm hamegii man arash 21 tehran :) roz::
سلام آرش عزیز خوش اومدی .... :de:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arashHT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من امیرمحمد هستم.
من دانشجوی رشته ی پزشکی هستم.
24ساله.
بارسایی
سلام من محمد میلاد سورگی هستم.13 سالمه.از بیرجند.کاپیتان تیم خراسان جنوبی هستم.میتونید توی گوگل هم اسمم رو سرچ کنید.
عاشق فوتبال هستم پستم هم در تیم خراسان جنوبی هافبک راست است . من خیلی سانتر کردن روی دروازه رو دوست دارم .:toop:
طرفدار تیم استقلال هم هستم .:esteghlal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a m i r m o h a m a [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به همه دوستان جدید خوشامد میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ANDRANIK.T [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا اینجا اطلاعات فوتبالی شما بیش از پیش میشه و روی بازیتون حتی تاثیر مثبت بزاره:flowerysmile:
سلام من علی هستم و عضو تازه و طرفدار چلسی امیدوارم لحظات خوبی رو کنار هم بگذرونیمlol:-
سلام برشما دوستان عزیز.من مهدی احمدی هستم هفده ساله ودر تیم استیلا کویر یزد مشغول به بازی هستم .از همه ی شما دوستان می خواهم که برایم دعا کنید .موفق باشید:hooora2:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا عشقی دوست دارم غیرت تو رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiiii [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدید به انجمن دربی ! امیدوارم تو زندگی فوتبالی تون هم موفق باشید
و شاهد فعالیت شما تو این انجمن باشیم :flowerysmile:
سلام.امیر هستم کوچیک شما
عاشق اینتر و ایتالیا و متنفر از یوونتوس!
از جام جهانی 2002 فوتبال میبینم
سلام من امین هستم کاربر جدیدم .اسم دیگه هم زیاد دارم ولی با امین راحت ترم:nishkhand:اهل قائم شهر استان مازندران هستم و طرفدار شدید رئال هستم سبک بازیم هم بین راموس و بیل هست ترکیب مورد علاقم 4-4-2 هستش و از 2007 طرفدار فوتبال شدم
خوش اومدی عزیز. امیدواریم پاقدمتون خوش یمن باشه :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir-Inter milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امین جان شما بعد 2 ماه تازه یادت افتاده خودتو معرفی کنی ؟! :nishkhand::khandeeeee bahal: شما خودت صاحب خونه ای عزیز :yes:
خب حالا که اینجوری شد بذار ما هم خودمونو معرفی کنیم : من سروش هستم ملقب به سروش مادریدیسمو به علت تعصب زیادی روی رئال و توی سایت های معتبر ورزشی مثل ورزش سه ،طرفداری و .. منو به نام سروش مادریدیسمو میشناسن خودم فکر کنم از 4 یا 5 سالگی فوتبال میدیدم وعاشق زیدان بودم و بعدش با دیدن اسطوره رائول عاشق اون شدم از تیم های ایرانی هیچکدوم خوشم نمیاد تو مدرسه منو سرخیو راموس هم شده صدا بزنن به خاطر تکل های بسیار دقیقی که دارم خودم دفاع چپ و راست بازی میکنم و تکل خیلی زیاد میزنم و خیلی هم دقیق یعنی توپ رو میلی متری میزنم این کار رو ذاتی انجام میدم و اصلا تمایلی به حفظ توپ ندارم و تو زمین چمن که میبرن واسه ورزش بازی میکنیم و اخرین مدافع وایمیستم و توپ که از همه رد شد از من نمیتونه رد بشه و بلافاصله بعد از اینکه توپو گرفتم سریع پاس میدم البته تو لایی زدن هم مهارت دارم ولی خودم عشق دفاع و تکل و منهدم کردن هستم و چون جثه ی خیلی بزرگی هم ندارم خیلی دقیق میتونم با تکل خوابیده برم زیر پای بازیکن و راحت میتونم بین بازیکنا حرکت کنم و البته میتونم پاس های تو عمق و تو عرض بلند و دقیق هم بدم و من تو تیم مدرسمون پایه و اساس تیم هستم یه بازی نباشم نابود میشن. من از سال 2010 وارد اینترنت شدم و از اون موقع مو به مو پیگیری میکنم ولی خودم چون 15 سالمه از سال 2002 فوتبال میدیدم . آنچلوتی رو خیلی دوست دارم و عاشق کاسیاس ، راموس ،رونالدو و تک تک مادریدیستا و مادریدیسمو ها هستم ولی از اولتراسور ها دیگه خیلی خوشم نمیاد. از بارسا متنفرم و بهترین شوی فوتبالی ال کلاسیکو رو خیلی دوست دارم. برای اومدن عید و ال کلاسیکوی بعدی خیلی بی تابم.
مهدی هستم سلام دوست عزیز:whistle3:
متشکرم که پاسخ دادی منم از بارسا خوشم نمیاد فقط بایرن مونیخ و اندکی مادریدی ها بازیکنان محبوب من مانوئل نویر و ارین روبن و توماس مولر ولوان دفسکی هستند ومربی ای که دوست دارم پپ گواردیولا هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی جوادنیا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام مهدی جان به انجمن تخصصی فوتبال دربی خوش اومدید
از ورود یک بایرنی دیگر به این انجمن خوشحالم
موفق باشید
:de:
محمد هستم بچه جنوب شرق!!از دریای همیشه مکران!!!
26 سالمه!! ارشد شیمی هستم!!
خوش اومدی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط makoran sea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم دربی بهت خوش بگذره love::
سلام اسم من عرشیا هستش. من 13 سال بیش تر ندارم.امیدوارم روزهای خوبی رو باهاتون سپری کنم.
به انجمن خودتون خوش اومدین love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط arshia perspolisi.6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من ایوب خالق پناه هستم متولد 77 از دوست عزیزم محسن اقای حبیبی راد تشکر می کنم منو دعوت کردن
خوش اومدین به دربینقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب خالق پناه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منتظر فعالیت های شما هستیم :yes:
سلام مصطفی هستمtazim::
سلام........
سجاد هستم 16 سالمه........
عاشق چلسی و پرسپولیس.....:chelsia::perspolis:
سلام.رضا هستم.عاشق فوتبال و کشتی کجم.به فوتبال مجازی خیلی علاقه دارم و توش ماهرم.مسی و لواندوفسکی و دروگبا بازیکنایی هستن که عاشقشونم.پرسپولیس-بارسا-بایرن هم تیمای محبوبمن.امیدوارم روزای خوبیو داشته باشم تو این انجمن
من عرفان16 ساله هستم عاشق فوتبال و اتلتیکو و بایرنم و امیدوارم ابنجا روزگار شاد و خوبیو باهم داشته باشبم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjadpolis [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezalm10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عشق بایرن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همگیتون خوش اومدین roz::
سلام
من مهدی از بیله سوار
میشه بگید چطور میشه بازی ها روپیش بینی کرد؟
سلام مهدی جان خوش اومدی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط winbil [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خوبید؟ در بخش لیگ مجازینقل قول:
نوشته اصلی توسط winbil [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]