نه این خبر رو توی اخبار ورزشی هم تایید کرد این خبر خدارو شکر راسته
در ضمن امروز قرار بود اولین تمرین پرسپولیس باشه اما لغو شد فردا قراره اولین تمرین باشه
علی کریمی هم که این همه بد بیرا الکی به رویانیان دادیم به خاطرش موندنی شد خدارو شکر
نمایش نسخه قابل چاپ
نه این خبر رو توی اخبار ورزشی هم تایید کرد این خبر خدارو شکر راسته
در ضمن امروز قرار بود اولین تمرین پرسپولیس باشه اما لغو شد فردا قراره اولین تمرین باشه
علی کریمی هم که این همه بد بیرا الکی به رویانیان دادیم به خاطرش موندنی شد خدارو شکر
سال دیگه با حمایت تماشاگران می تونیم قهرمان بشیم
موندن کریمی خیلی خوشاینده اما کاش این اتفاقات حاشیه ای هم نمیفتاد
حالا ماجرا دنیزلی باید حل بشه و بعد ماجرای اخرین بازیکنای که باید به تیم اضافه بشن
اما همه اینا یه رف و ایجاد هماهنگی و همدلی و تعصب به پیراهن یه طرف چون بدون اینا هر بازیکنی تو پرسپولیس بیاد بازم اتنفاقی نمیفته
شایعه رفتن دنیزلی روز به روز داره قوی تر میشه !
حالم از ورزش ایران به هم میخوره ...
ا ی استقلالی شنیدم که میثاق رفته اس اس:ahaaaaaa:lay_;;mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Beckham 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی استقلالیا همه بازیکنای گند پرسپولیسو گرفتن.نمیدونم برنامشون چیه:hehee:
میثاق.فشنگچی:hehee:
امسال سردار چی بسر استقلالیها اورده که دارن فحش سردار میدن :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
امسال از ترکوندن بمبهای فتل خبری نیست :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
وقتی حاج فتل در برنامه از نگاه دو از رویانیان حرف میزد گریش در میومد :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
امسال حاج فتل با بائو. میثاق. صادقی.برهانی و ...............چه تیم کهکشانی بسازه :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
ولی فشنگچی رو باید حفظش کنن فشنگچی یکی از بهترین چپ پاهای ایران هست
من مات و مبهوت موندم رو چه منطقي با اين آقازماني قرارداد بسته شده ؟! :mage mishe:
ميگم شايد دنبال نيروي خدماتي بودند و ارزونتر از اين يارو گيرشون نيومده ! :yes:
بنظر من اقا زمانی برای نیمکت نشینی خوبه ، خیلی حاشیه نداره هم یه کم تجربه پیدا کرده و تو اسیا بازی کرده میتونه ذخیره خوبی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:/danc:/danc:/danc
- هر چند از شنیدن اخبار پیرامون دنیزلی نارحتم و اعصابم خرده ولی به اینکه دنیزلی برمیگرده و کارشو با پرسپولیس ادامه میده امیدوارم ! حتی اگر دنیزلی بر نگشت مطمئنا حضور مربی داخلی تو این وضعیت کاملا منتفیه ! یه مربی آمریکای جنوبی و یا مربی اروپایی سرشناس میتونه راحت با این تیم نتیجه بگیره !
- یه شایعاتی سر برگشتن نیکبخت و معدنچی به پرسپولیس هست ! از برگشتن نیکبخت به پرسپولیس به شدت استقبال می کنم ! نیکی هنوز از امثال نوروزی و کاظمیان سرتره ! اصلا یادم میفته استپایی می کرد که سالیان سال مثل اون تو ایران نخواهد اومد ! شماره 10 هم براش برازنده تر از غلومرضاس !
- فتل رو داشته باشید ! یه مدت با پخمه ای مثل کاشانی ور افتاده بود باد کرده و فک می کنه واس خودش کسیه !
- یه هافبک دفاعی تر و تمیز نیاز داریم ! مثل اینکه با پله به یه توافقاتی رسیدن ولی این برزیلیه هم بیاد نیمکت نشینیش کیه ؟!!! سامان آقازمانی ... تو روح تون کسی که اینو آورد پرسپولیس !
این هم تقدیم به همه اونایی که مثل خودم عاشق مهدی هستند :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش :
نقل قول:
مذاکرات نهايي پرسپوليس با پله
اين بازيکن 24 ساله در شهر پورتوي پرتغال متولد شده است و نام کامل او «ويتور هوگو گومس پاسوس» ملقب به «پله» است .
يکي از پستهايي که پرسپوليسيها هنوز فکري براي آن نکردهاند پست هافبک دفاعي است. بعد از جستوجوهايي که براي جذب بازيکن در اين پست انجام شد سرانجام يک هافبک دفاعي پرتغاليتبار که سابقه حضور در اينترميلان را در کارنامه خود دارد براي مذاکرات نهايي وارد تهران شد.
پرسپوليس که فصل نقل و انتقالات را با وجود انتقادات بيامان رقيبان، پرقدرت طي ميکند، پس از جذب بازيکنان مورد نظر داخلي در نظر دارد از چند بازيکن خارجي خوب در ترکيب فصل پيش روي خود استفاده کند. به همين دليل پس از سفرهاي مديرعامل تيم سرخپوش پايتخت به خارج از کشور و مذاکره با چند بازيکن خوب خارجي، اين هافبک دفاعي متولد پرتغال که فصل گذشته در يک تيم ترکيهاي حضور داشته براي مذاکرات نهايي وارد تهران شده است و امروز در صورت توافق نهايي با پرسپوليس کار خود را آغاز خواهد کرد.
اين بازيکن 24 ساله در شهر پورتوي پرتغال متولد شده است و نام کامل او «ويتور هوگو گومس پاسوس» ملقب به «پله» است. او که فوتبال حرفهاي خود را از «بوآويستا» آغاز کرد و با ورود به تيم «ويتوريا گيمارش»، «اينترميلان»، «پورتو»، «پورتسموث»، «وايادوليد» و «اسکي شهيراسپور» راه خود را تا امروز در فوتبال حرفهاي اروپا طي کرده است. اين هافبک سيهچرده سابقه حضور در تيمهاي زير 20 و زير 21 سال پرتغال را نيز در رزومه خود دارد.
البته پله در تيم انگليسي پورتسموث و تيم اسپانيايي وايادوليد به صورت قرضي و به مدت يک نيمفصل بازي کرده اما دو فصل اخير را در تيم ناشناس اسکي شهير اسپور سپري کرده است. پله کلا 42 بازي براي اين تيم انجام داده اما گفته ميشود در فصل گذشته سوپر ليگ ترکيه فقط 6 بار در ترکيب اصلي تيمش به ميدان رفته است. پله دو روز است که در تهران به سر ميبرد و امروز مذاکرات جدي خود را با مسوولان پرسپوليس از سر ميگيرد.
مرسي عكس
بزرگترين اشتباه دنيزلي استفاده نكردن از مهدوي كيا تو پست دفاع راست و بازي دادن به اين علي عسگره بود. شايد مهدي نتونه تو همه بازيها فيكس بازي كنه و هميشه موثر باشه ولي تو خيلي از بازيها ميشد از ابتدا تو زمين باشه تا اگه خسته شد تعويض بشه . امسال كه ماهيني رو داريم ولي باز نبايد دنيزلي يادش بره مهدوي كيا يه اسطورست كه هر موقع تو زمين اومده تاثير مستقيمي تو نتيجه گيري داشته كه يكيش هم دربي آخر بود و ماهيني هم تا بخواد جا بيوفته وقت مي بره
آخ گفتي در مورد آقازماني......بگو آخه كي اين يارو رو باز نگهش داشت ؟!!! بخددا دلم لك زده واس يه پرسپوليس يه دست كه اين عقب مونده ها توئش نباشن
خوشم مياد يكي جواب اين فتل ترقه رو بده انقدر كم اورده ديگه مستقيم مي خواد تو كار پرسپوليس مشكل ايجاد كنه ولي عمري ديگه حناش رنگي نداره . يادش رفته سال پيش چطوري اونهمه بازيكن گرفت و آخرش با چه فضاحتي فصل رو تموم كرد . يا هي بيرونش كردن و آويزون اين و اون شد كه برگرده . هي از در ميندازنش بيرون از پنجره مياد تو
راستي بشيكتاش هم بالاخره سرمربي فصل بعد خودش رو انتخاب كرد : "صمد آي بابا " - تا تيتر بزرگ صفحه اول خبر ورزشي امروز كه بزرگترين فونت ممكن بود كاملا دروغ و مسخره در بياد . حالا اگه كسي هم شك داشت خوب مي فهمه پشت پرده فوتبال ايران و اين جرايد درپيت چه خبره
ببینید دهنوی چی گفتهmas:-mas:-استقلالیا ا پرس حتی با ژنرالشونم خیلی میترسنtars::lay_;;
دیروز تو یکی از انجمناشون تو چت باکسش ا ترقه های فتح الله زاده و بمبای سردار میگفتن :eyvalla:
خیلی میترسن خدایی از ما
اینم مصاحبه ی دهنوی که گفته قهرمانی پرسو تبریک میگمmas:-
چه زماني قرارداد را با استقلال ثبت ميكني؟
من براي استراحتي چند روز به مشهد ميروم و بعد به تهران ميآيم تا قراردادم را با استقلال امضا كنم.
فكر ميكني استقلال تيم خوبي بسته؟
استقلال تغيير زيادي نكرده و اكثر بازيكنان اين تيم ماندهاند. فكر ميكنم آقاي قلعهنويي براي تقويت تيم چند بازيكن را در فهرست خود قرار داد ولي اسكلت اصلي استقلال حفظ شده است.
فكر ميكني در استقلال تبديل به بازيكن ثابت شوي؟
من تلاش ميكنم و بايد ديد خدا چه ميخواهد.
فكر اين را كردهاي كه شايد نيمكتنشيني شوي؟
اين موضوع به نظر سرمربي مربوط است. همانطور كه در تيم ملي نهايت تلاشم را انجام ميدهم، در استقلال هم با تمام وجود تمرين خواهم كرد تا فيكس بازي كنم.
راستي نظرت در مورد خريدهاي پرسپوليس چيست؟
پرسپوليس 6 بازيكن گرفته كه اكثر آنها در تيم ملي هستند و از حالا بايد قهرماني آنها را تبريك بگويم!
واقعا؟
آنها اينطوري بازيكن گرفتهاند كه قهرمان شوند. پرسپوليس ميخواست تغيير و تحولات زيادي ايجاد كند به همين دليل خانه تكاني كرد و مثل اينكه بدجور دنبال قهرماني هستند و ايرادي ندارد كه به آنها بابت قهرماني تبريك بگويم. البته هيچ چيز مشخص نيست و تا وقتي بازيها شروع ميشود بايد منتظر بمانيم.
راستي ميداني كه آندو تيموريان شايد از استقلال برود؟
آندو يك فوتباليست بزرگ و تعيين كننده است كه بودنش براي هر تيمي نعمت است. اميدوارم او در استقلال بماند.
راستي در استقلال شماره چند را ميپوشي؟
نميدانم و دوست ندارم در اين مورد حرفي بزنم. استقلال آنقدر بزرگ است كه در اين خصوص صحبتي ندارم. من مشكلي بابت شماره پيراهن ندارم و در مس كرمان هم شماره 5 ميپوشيدم.
راستي از بچگي استقلالي بودي؟
من نه استقلالي بودم نه پرسپوليسي و از فوتبال خوشم نميآمد. اصلا برنامهام اين نبود كه فوتباليست شوم و اين ورزش را در سطح حرفهاي دنبال كنم.
راستي در مورد جدايي از مس كرمان چه صحبتي داري؟
من سه، چهار سال در اين تيم زحمت كشيدم ولي باشگاه مس ارزشي براي بازيكن قائل نميشود. آنها حتي زورشان آمد كه براي تمديد قرارداد با من تماس بگيرند. باشگاه مس خيلي راحت ميتوانست بين اختلاف من و قاسمپور ورود كند و همه چيز حل شود. من دوست داشتم در مس بمانم ولي حالا شرايط طوري شد كه به استقلال آمدم و از اين اتفاق خوشحال هستم.
- امسال بازيكناي زيادي گرفتيم كه 3-4 سال قبل بايد اتفاق ميفتاد ولي حضور علي دايي در پرسپوليس سد بزرگي بود كه وضعيت رو وخيم تر كرد و نه تنها در دوره حضورش بلكه آثار كارهاش تا فصل بعدش هم ولمون نكرد . بها دادن علكي به بازيكناي بي تجربه و درجه 2 - همون سياست دايي تو تيم ملي - كه در حقيقت دشمني علي دايي با بازيكناي بزرگ بود باعث شد چند سال بازيكن بزرگ به پرسپوليس نياد و دايي بخاطر خودش پرسپوليس رو قربوني كرد
- ولي مديريت باشگاه بايد حواسش باشه كه بازيكن پولكي به درد پرسپوليس نمي خوره . مثلا انصاري فرد بازيكن پولكيه و هر سال تو انتخاب تيم فقط دنبال رقم قراردادشه و همين سال قبل هم "كوشا" از خجالتش درومد وگرنه ميرفت به همون تيمي كه زيرميزي مي داد . واس همين بنظر من انصاري فرد بدرد پرسپوليس نمي خوره
- از طرفي اين خيلي ارزشمنده كه يكي مثل " بنگر" مياد و ميگه به عشق پرسپوليس اومدم نه پول . يا "نورمحمدي" كه امسال پيشنهاد وسوسه انگيز سپاهان رو رد كرد و با وجود اضافه شده بنگر و جلال حسيني در پرسپوليس موند .
- برعكسش پژمان نوري كه با اون خوشحالياي بعد گل و حرفهاش دوست ندارم هيچ وقت بياد سمت پرسپوليس يا خيليهاي ديگه - يا خوشحاليهاي بعد گل علي دايي تو بازي پرسپوليس راه آهن .تو باشگاهي مثل پرسپوليس به اين جور مسائل خيلي بايد توجه كرد
- از طرفي حفظ بازيكناي امتحان پس داده اي مثل آقازماني كه فقط فكر زيرابروهاشه و يا اون علي عسگر كه هزار سالم بازي كنه از يه حدي فراتر نمي ره تو پرسپوليس اشتباه بزرگيه
- از طرف ديگه جذب چند بازيكن پرسپوليسي از تيم ملي جوانان هم فكر جالبي بود كه حالا مي تونن بغل ستاره هاي پا به سن گذاشته پرسپوليس رشد بكنن و بعدها افتخار آفريني كنند
_ در مورد بازيكن پرتغالي براي هافبك دفاعي هم اين انتخاب كاملا به جاييه مخصوصا اينكه تو اين پست خيلي وقته مشكل داريم و اكثر گلهايي كه اين 2-3 سال خورديم بخاطر ضعف همين قسمت بود .
- در انتها اينكه امسال يارگيري و تغيير-تحول مناسبي بود كه از عرضه هر كسي - مخصوصا اون كاشاني - بر نميومد ولي با برخي اشكالات كوچيك كه اين جور مسائل هم قابل رفعه و به تجربه مديرتي بيشتري نياز داره ضمن اينكه بها دادن به كمپ و زمين درفشي فر از بهترين اقدامات تاريخ پرسپوليسه كه چند ساله روش كار شده و الان حرفه اي تر سرويس ميده
(* ميگم اين دنيزلي هم انقدر مرخصي ميره كلا ديگه بايد يجورايي مرخصيهاش تموم شده باشه و مرخصي بدون حقوق بره !!)
انصاري فرد به پرسپوليس پيوست!!
دوستان كسي به پست من حمله نكنه من نظر شخصيمو نوشتم و قاعدتا نبايد نظرم با بقيه يكسان باشه چون ادما مث هم فكر نميكنند!!
1- انصاري فرد تو بازي هاي حساس بد بازي ميكنه ، يعني ظرفيت حضور تو يه بازي حساس رو نداره!
2- پارسال تو تيم سايپا موند چون جرات حضور در تيم هاي بزرگ و پر طرفدار رو نداشت، الانم حتما روانشناسش اين يك ساله داشته آمادش ميكرده!
3- همه ميدونند تو سايپا ميلاد غريبي جون ميكند و به انصاري فرد پاس ميداد اينم جلو دروازه نوك ميزد ميرفت تو دروازه!!
پرسپوليس اگه يار گيري بلد بود الان بايد ميلاد غريبي رو ميگرفت.
4- چه گلي به سر تيم ملي زده كه به سر ما بزنه.
5- مگه ايمون زايد مرده كه اين چوب خشك بياد واسه پرسپوليس گل بزنه!
6- پرسپوليس مهاجمي ميخواد كه از تك موقعيت ها استفاده كنه (مث زايد و قاضي) نه مهندس انصاريفرد كه از هر ده تا پاسي يكي رو گل ميكنه!!
7- خودتون در شروع فصل كه نمي دونم ولي تا نيم فصل از اين بشر متنفر ميشيد!
8- اگه خيلي از دست من عصباني شديد برگرديد و خط دومو بخونيد!!
كاش نوروزيو پرت ميكردن بيرون از تيم.
امیدوارم این به اصطلاح ستاره هایی ( کسانی که بین فوتبالیست های کور و کچل ایران سرامد هستن) که به پرسپولیس اومدن به خوبی تیمی که قبلاً توش بودن باشن و این ستاره ها تو پرسپولیس مثل خیلی های دیگه که تو پرسپولیس اومدن و خاموش شدن نباشن
ضمن اینکه من خلعتبری رو به شدت به انصاریفرد ترجیح میدم، اما خلعتبری برد تبلیغایت تو روزنامه ها و... نداشت
یه چیز دیگه تو پست مهاجم الان ترافیک بازیکن هست این درحالی هست که تو پست هافبک مدافع هیچ بازیکنی نداریم .... اگه تو این پست 2 تا بازیکن اماده نگیریم بازم کاری جلو نمیره و همین اشه و همین کاسه، باید هر چه سریعتر 2 تا هافبک دفاعی خوب به تیم بیارن
اینم از انصاری فرد بالاخره پرسپولیسی شد
سال دیگه میتونن با ایمون زاید زوج بسیار بسیار موفقی باشن
جادوگر هم که بهترین تغذیه کننده می تونه براشون باشه
سال دیگه جام حذفی و لیگ مال سرخ پوشان هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزی دل برادر اینطور که تو یه طرفه به قاضی میری معلومه یه پدر کشتگی با این بنده خدا ( انصاری فرد ) داری.......... قاضی زاید کریم نوروزی کاضمیان رضای همشون واسه پرسولیسب ا ارزشن........ فقط دعا کن هر کی میاد واسه تیم مثمر سمر واقع شوددددددددد
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::iran::i ran:roz::roz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از این حرفت خوشم اومد..........
از طرف ديگه جذب چند بازيكن پرسپوليسي از تيم ملي جوانان هم فكر جالبي بود كه حالا مي تونن بغل ستاره هاي پا به سن گذاشته پرسپوليس رشد بكنن و بعدها افتخار آفريني كنند
پرسپولیس میتونه مثل تیمهای بزرگ اروپایی بازیکن با استعداد جوون بخره پرورشش بده خوب ازش استفاده کنه
دمت گرم:flowerysmile:
تبریک میگم خریدهای خوب پرسپولیسو تو فصل نقل و انتقالات و تیمی که خوب بسته بشه مسلما هم نتیجشم خوب میگیره برعکس پارسال که اصلا نه از لحاظ کادر فنی و مدیریتی و نه از لحاظ بازیکن تیم خوب بسته نشد امسال خیلی خوب روییانیان تیمو بسته . الان تقریبا تو همه پست ها بازیکنای مطمئن و خوبی داریم البته اومیدوارم از اون بازیکنا نباشن که وقتی به یکی از تهرانی میان نمیتونن بازی همیشگیشونو نمایش بدن . البته ما بیشتر مشکلمون تو خط دفاع و دروازه بود که خدا روشکر با اومدن گردان و حسینی و بنگر تا حد زیادی مشکلاتمون رفع شد ـ این تیمی که من میبینم پتانسل یه تیم مدعی و قهرمان شدنو داره ـ ایشالا که سال دیگه هم قهرمانی لیگو جشن میگیرم هم حذفی رو البته + برد تو دربی ــ به امید موفقیت پرسپولیسroz::
اول از همه خريد انصاريفرد رو تبريك ميگم !
اما اميدوارم پژمان نوري رو نخريم ! خدايي اين بازيكن نميشه واسه ما ! هنوز يادم نرفته اون خوشحالي بعد از گلش به پرسپوليس تو لباس ملوان ! بعد اون گل ميتونست حداقل به احترام هواداراي پرسپوليس كه چند فصل باهاشون بوده يه خرده سنگين تر باشه ولي ... كلا بازيكن خوب و جنگنده اي هست و فقط به همين خاطر كه گفتم دل خوشي ازش نداره !
حالا پرسپوليس 3 مهاجم گلزن داره و يه خطر دفاع و دروازه پولادين چيزي كه خيلي وقته نداشته ! من كه چند فصل هست از از دفاع مريض پرسپوليس شاكي هستم ! همين طور خط حمله هم بازيكنامون تعطيل بودن و فقط همين همين مدت حضور ايمون زايد يه كم بهتر شد ! حالا هم خوب گل ميزنيم و هم كم گل ميخوريم بر عكس قديما كه خودمونو ميكشتيم گل ميزديم مثل آب خردن گل ميخورديم ! مخصوصا وقتي ميثاق تو دروازه بود
بهترين خبر تو فصل نقل و انتقالات واسه من موندن كريمي هست ! اميدوارم حضورش واسه فصل بعد قطعي بشه ! خيلي از هوادارا كلا به عشق علي كريمي ميومدن ورزشگاه فصل قبل ! تيم كه خوب بازي نميكرد ! هواداران يه رابطه احساسي با علي كريمي دارند و نبودش ميتونه خيلي خيلي سخت باشه .
اميدوارم دنيلزلي هم دست از اين كاراي هوار مولامحمد گونش برداره و زود برگرده سرتمرين كه تيم آمده فصل بعد بشه:nishkhand:
باز بحث پژمان نوری و اون خوشحالیش پیش اومد ! :nishkhand: من هیچ خرده ای به اون خوشحالی پژمان نمی گیرم ! اون تو تیم ملوان ، تیم شهرش بوده که از بچگی عاشقش بوده ، از اون تیم داره حقوق میگیره و وظیفشه که گلزنی کنه ! و مشخصا گل زدن تو بازی به این حساسی شور و هیجان خاصی داره که پژمان نشون داد ! یادمون نره همین پژمان وقتی تو پرسپولیس بود زحمتکش ترین و با تعصب ترین بود و از جون مایه میذاشت ؟! تو این زمونه که همه دنبال پول هستند و تعصب به پیراهن دیگه وجود نداره به نظر من پژمان هنوز یکی از بهترین هاست و از اومدنش به پرسپولیس استقبال میشه !
در مورد انصاری فرد هم بگم سهمیه امید هست و راضی کننده ترین قسمتش همینه ئگرنه ما قاضی و زاید رو با همین خصوصیا داشتیم ! و اگر قرار باشه خلعتبری رو هم سردار بگیره و اسه پرسپولیس قضیه مشکل دار میشه ! :nishkhand:
بشمار : زاید ، قاضی ، انصاری فرد ، نوروزی ، رضایی ، کاظمیان ، خلعتبری در حالی که پرسپولیس تو لیگ قهرمانان آسیا هم نیست !
ولی یه بخش دیگه از این خرید که ما رو خیلی خوشحال می کنه سوختن یه عده هست که صدای جز و ولزشون و بوی سوختیگشون تمام ایرانو ورداشته ! :nishkhand:
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسی.ki::
بالاخره انصاری فرد بعد از این همه حاشیه اومد پرسپولیس که خیال همه رو راحت کرد.lay_;;
این پرسپولیسی که من میبینم میتونه قهرمان باشه../ولی خلعتبری مونده که اونم ایشالا میاد پرسپولیس../دروازبانمون هم که خیلی عالی هست و امیدوارم بهتر از همیشه بازی کنه... و ایشالا در دربی یا تو لیگ موفق بشیم...:yes:
به امید قهرمانیroz::
اول از همه سرخ پوش شدن انصاری فرد رو تبریک می گم.
در مورد پژمان نوری هم بگم که امروز(دوشنبه 91/3/29) او و جواد شرزاد و مازیار زارع به تیم ملوان پیوستند.
با آرزوی جذب محمدرضا خلعتبری و موفقیت پرسپولیس در دربی و تمام بازی ها
بازهم ترافیک خط حمله پرسپولیس شروع شد منتها این باربازیکنانی کارامدتر و با ثبات تر
امیدوارم مثه این فصل انواع مصدومیتا گریبانه پرسپولیسو نگیره
حرکت پژمان با همه تفاسیر به خاطر علاقه ای که پرسپولیسی ها همیشه بهش داشتن کار نه اینکه اشتباهی بود اما محترمانه نبود وادم نباید گذشته خودش و کسایی که دوسش داشتنو فراموش کنه
ما نفهمیدیم بالاخره با معدنچی چیکار کردند ؟!!!
تو پست هافبک دفاعی هم فک کنم امسال کریمی رو باید داشته باشیم با این وضعیت ! تو این خریدهای بزرگ و سر و صداهایی که میشه غفلت از این قضیه ضربه بزرگی در طول فصل به پرسپولیس خواهد زد ! فصل پیش ما تو خط حمله مشکل خاصی نداشتیم ولی با این حال دو تا مهاجم سرشناس مثل قاضی و انصاری فرد اضافه شد و در ادامه هم شاید خلعتبری و لی وضع دفاعی داغون بود ! با خرید بنگر و حسینی و ماهینی و حضور پولادی مشکل تا حدودی حل میشه ! ولی یه هافبک دفاعی خوب که لینک کنه خط دفاعی و به بازیساز تیم در حال حاضر مهمترین قضیس ! گل های راه دور زیادی خوردیم تو این فصل کذایی که نبودن همچین بازیکنی اساسی رین بخشش بود ! این بازیکن برزیلیه رو هم زودتر باهاش ببنده سردار تا خیال ملت 30 میلیونی راحت تر از قبل بشه ! یاد تیاگو فراگا بخیر ...
بحث مربی هم داغه ! شایعاتی هست که دایی میخواد برگرده ! من هنوز به برگشتن دنیزلی امیدوارم ولی اینو مطئمنم اگر دنیزلی برنگرده سردار با شناختی که از رابطه کریمی و مهدوی کیا با دایی داره و اون حاشیه هایی که با اومدن دایی درست میشه تو تیم همچین کاری نمی کنه !
دایی نه از نظر فنی و نه از نظر اخلاقی در حدو اندازه این تیمی که الان بسته شده نیست ! نباید حیف کنیم این تیم رو ! بعد از n سال هوادارای پرسپولیس از نقل و انتقالات راضی بودند یهو با اومدن دایی همه چیز رو سر هوادارا خراب میشه ! در صورتی که دنیزلی نیاد باید روی گزینه های خارجی فقط بحث کنند !
پس اون هافبک پرتغالی چی شد؟ خریدن؟entezar::
اول با احترام به همه كه اومدن كريم روتبريك گفتن:
بابا انصاري فرد چجوري آقاي گل شد؟يكي منو تو جيه كنه.....
حالا ايمون بدبخت رو ميندازن بيرون به خاطر يه بچه كه هميشه يه جور گل ميزنه!
به نظر من قاضي موثر از كريم انصاري فرده كلا قبولش ندارم
با فوروردي مثل اين به جا ميرسيم؟
البته شما ها هم به اين نتيجه خواهيد رسيد كه انصاري فرد به درد نميخوره تو سايپا ميلاد غريبي آقاي گلش كرد!
خلعت هم خداكنه بياد بازيش بد انفجاريه به درد تيم ميخوره كه اكثرا(سامان اينا)تو زمين راه ميرن و فوقش سرجاشون تكل بزنن و بعد بيان بيرون يه كم استراحت كنن و دوباره برن تو زمين بدرخشن!فشنگ هم بخواد مثه پارسال بازي كنه بايد قطع اميد كنيم ازش...
باید منتظر بود ودید .ولی من تصورم اینکه پرسپولیس فصل جدید رو باقدرت شروع کنه
وچیزی که ترسناکه حتی تصور کردنش ولی حقیقت داره اینکه فوتبال ما جزرو مدش زیاده وبه ارامش نمیرسه و حاشیه ها میشه بلای جون تیم ها وبازی کنا
خدا کنه که پرسپولیس دچارش نشه
تبریک میگم جذب کریم انصاری فردو... آقا بی ام و های سردار دارن خوب جواب میدنا.heee::
بی حساب کتاب ولی بازیکن گرفتید.4 تا مهاجم .هر 4 مهاجم هم فقط به درد محوطه جریمه و اطرافش میخورن و بازیکنی نیستن که بیان و از وسط زمین بازی سازی کنن.اما یه هافبک بازیساز ندارید.با حضور علی دایی که کریمی میره.محمد نوری هم بازیکنی نیست که بهش اعتماد بشه و فیزیک بدنی ضعیفی هم داره. با این شرایط یه خلا بزرگ بین خط میانی و خط حمله میبینیم.
دنیزلی هم به آمریکا سفر کرده.فکر نمیکنم به این زودیها برگرده.
به هر حال موفقیت شما آرزوی قلبی ماست heee::
تبریک که انصاری فرد پرسپولیسی شد!!فصل بعد گواردیولام حریفمون نیست چه برسه به قلعه نوییchomagh
تازه تو سایت هوادارا زدن که رویانیان داره با نکونامم مزاکره میکنهheee::
اگه بیاد چی میشه
میشه یکی توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینهمه ستاره پر پر شد؟؟یعنی چی؟؟مگه با لیست دنیزلی تیم نبستیم که الان ول کرد رفت؟؟
چرا اینجوری میکنن؟؟اگه میخوست بره زودتر میگفت که معطل نشیم!!!
پس از اینکه مصطفی دنیزلی روز یکشنبه در تماسی تلفنی با محمد رویانیان اعلام کرد که نیاز به مرخصی بیشتری دارد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای اینکه به قرمزپوشان در فصل بدنسازی ضربهای وارد نشود با سه گزینه خارجی وارد مذاکره شد.
در این بین نام برنو متسو سرمربی سابق تیمهای ملی آفریقای جنوبی، امارات و قطر یک گزینه پرتغالی وجود دارد.
گفتنی است متسو برنامههای خود را به باشگاه پرسپولیس داده و با این تیم به توافقات اولیه نیز رسیده است. با این حساب پرونده دنیزلی در ر در حال بسته شدن است.
قرار است تا 2 روز آینده تکلیف وی با قرمزپوشان نهایی شود.
توضیح:دوستان عزیز پرسپولیسی برای گذاشتن این خبر هیچکس از هیچکس خط نگرفته بود....ما همه پرسپولیسی هستیم....
روز جمعه به ما خبر رسید به اختمال 95%دنیزلی بر نمگیردد اگر هم برگردد برای تسویه حساب می آید برای احترام به شما هواداران سرخ این خبر را نگذاشتیم اما پس از گذشت چند روز شایسته بود اطلاع رسانی را انجام دهیم
ما نیز همانند شما خواهان ماندن دنیزلی محبوب هستیم اما چاره چیست؟می شود واقعیت را کتمان کرد؟بعضی وقت ها واقعیت تلخ است و باید آن را قبول کرد....
موندن یا نموندن دنیزلی از بزرگی پرسپولیس چیزی کم نمیکنه ولی منم با شما موافقم اینکه دنیزلی اگه قصد رفتن داشت باید بعد از پایان فصل میرفت
و شک نکن که اگه تو این شرایط پرسپولیس بزرگ ترین مربی دنیا رو هم بیاره ونتیجه نگیره برا نتیجه نگرفتن توجیح خوبی داره ....من تیم رو نبستم تمام
امیدوارم این معمای دنیزلی زودی حل شه به خاطر میلیون ها عاشق
- در مورد انصاري فرد مثل شما موافق حضورش در پرسپوليس نبودم ولي خب وزنه تبليغاتي-روحي مثبتيه و ديگه پرسپوليسي شده و سرخ مي مونه . ضمن اينكه گويا سهميه اميده . شرط گذاشته اگه پيشنهاد از اروپا داشت بتونه بره . كريم بيشتر رو پاسهاي عمقي تخصص داره و بازي روي زمين و در عمق ....كه از اين نظر حضور علي كريمي مي تونه كمك بزرگي براش باشه
- در مورد دنيزلي خب بهترين گزينه مربي گري فصل بعده چون بازيكنا رو شناخته و به فوتبال ما آشناست و اشتباهات سال پيش رو هم ياد گرفته . ولي اين مرخصياش ديگه داره رو اعصاب ميره .شما ببينيد چقدر مرخصي رفته و ميره آخه ؟! اگه اينهمه مشكل خانوادگي با همسر و پدر همسرو پدر بزرگ و شريك و وكيل و غيره داشت چرا اومد ؟!
ما يه سرمربي مي خوايم كه تمام وقت و زندگيش رو بذاره پاي پرسپوليس . يادمون نرفته هر وقت تو ليگ باختيم دنيزلي به خودش و بازيكنا چند روز مرخصي مي داد تا باخت بعدي! زيادي هجومي چيدن تيم و استفاده از يه هافبك دفاعي غير تخصصي هم ديگر ايرادشه كه باعث دريافت گلهاي زياد ميشه ولي از طرفي هر مربي ديگه اي بياد مخصوصا خارجي باشه تا چند هفته مشكل پيدا مي كنيم
بنظر من بهترين گزينه اينه كه رويانيان با دنيزلي جلسه بذاره (و مكتوبش كنه) كه اصلا حق مرخصي رفتن تا نيم فصل رو نداشته باشه وگرنه بدرد نمي خوره .اينهمه هزينه كرديم اونوقت يه مربي بياد به بازيش بگيره !
- ضمنا مطمئن باشيد اگه قرار بود دايي بياد هيچوقت علي كريمي تمديد نمي كرد .خدا اون روز رو نياره :gerye: وگرنه هر چي ستاره داريم 2سوت از باشگاه فرار مي كنند
- خلعتبري هم احتمال اومدنش كمه چون مارادونا موندني شده
- تو دفاع و دروازه و هافبكاي هجومي و فوروارداي گوش و نوك مشكلي نداريم و فقط هافبك دفاعي مي خوايم .ضمنا پژمان نوري خوشبختانه ميره ملوان چون هدايتي 70% ملوان رو خريده و بوي پول مياد . همينطور مازيار زارع كه پرسپوليس نخوااستش. مازيار بدترين بازيهاي خودش رو براي پرسپوليس انجام داد و تو اين 2سال اخير يه بازيكن معمولي بود ولي من بوده مازيار و نصرتي رو حفظ مي كردم
من نمیدونم این مربی های و بازیکنای خارجی شاغل تو ایران چرا همش میخوان مرخصی برن؟؟؟؟binamولی من خودم به شخصه دوست دارم ابراهیم زاده سرمربی شه:chakerim:البته انقدر از انصاریفرد بد نگید .....من سال گذشته دوست داشتم بیاد نیومد ..خیلی حالم گرفته شد اما الان خوشحالم که اومده ...اوم یه نوک حرفه ای هست.love:: ولی با این ترکیب جای حقیقی خیلی خالیه ...کاش تو پرسپولیس امسال می بود.:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:: gerye:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فاطمه فرشته ي آبي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.لطفا به شخصیت ها توهین نکن.....
2.به غیرت باشه ما که جباری رو دیدیم .با غیرتتون استقلال رو به پول فروخت....Death::
فكر نكنم سواد نداشته باشين يا حداقل اول دبستان كه رفتين؟ اگه توجه كني اسم تايپيك اينهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فاطمه فرشته ي آبي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩
بزرگ نوشتم گفتم شايد متوجه نشده باشين و يه سوال از شما دارم شما كه پرسپوليسي نيستين اينجا چي ميخواين؟
پ.ن: تو اين يك سال فقط يه ارسال تو تايپيك استقالايا داشتم يعني يه بار رفتم تو تايپيك استقلاليها بخاطر همون يه بار بهم اخطار گرفتم نامرديه اگه اين اخطار نگيره
دوستان خودتونو ناراحت نکنید ب این چیزا میگن حسادتheee::خب ما تیم بستیم به چه ماهی اونوقت اینا بازیکنای خودشونم دارن از دست میدن چه برسه به گرفتن بازیکن:ghelyon:فقط افتخارشون به قلعه نوییه که اونم هیچی نی heee::
فاطمه جان غیرت رو اسم پرسپولیس از زمان کورش کبیر تا حالا رو پرسپولیس هک شدهbinamاسم خیلی از بازیکنا و هوادارا رو پرسپولیس داره به یدک میکشه که آخر غیرت و تعصبنbinamعلی کریمی خودش سنبل غیرته تو ایران نه مجیدی که بخاطر پول تیمشو ول کرد رفت پس لطفا درباره تیم خودت تو تاپیک خودش نظر بده.درکت هنوز به هدی نرسیده که غیرتو درک کنی عزیز دلمlove::
قاسم دهنوی بازیکنی که تازگی به تیم استقلال تهران پیوست از همین الان قهرمانی پرسپولیس رو به تمامی بر و بچ ارتش سرخ تبریک گفته.
پرسپولیس فقط یه تیم نیست نمادی از یه تمدن بزرگه به نام ایران ومحبوبیتش برا همینه
خیلی ادما هم که علاقه ای به اون تمدن بزرگ نداشتن سعی کردن اسم تیم پرسپولیسو عوض کنن ولی نتونتستن
پرسپولیس جاودانه شده تو قلب میلیون ها عاشق با غیرت
واین دوستان ابی با این کارشون فقط دارن کمبودهای خودشونو نشون میدن
این صدای اعتراض من بود به فرشته ابی