طالب لو: موفقيت تيم بيشتراز ركورد زدن براى من مهم است
صبر هواداران كم شده است
طالب لو: موفقيت تيم بيشتراز ركورد زدن براى من مهم است
دروازه بان تيم فوتبال استقلال باز هم گل نخورد تا در دومين ديدار پياپى دروازه تيمش را بسته نگه دارد.وحيد طالب لو در مورد ديدار مقابل سايپا گفت: نيمه اول بازى خوبى انجام ندديم و ۲ تيم فرصت چندانى روى دروازه يكديگر ايجاد نكردند اما در نيمه دوم ما تيم برتر ميدان بوديم و سايپا حتى يك موقعيت گل هم روى دروازه ما ايجاد نكرد.وى افزود: البته ما همه ازموقعيتهايى كه ايجاد كرديم زياد خوب استفاده نكرديم و در صورت تمركز بيشتر مى توانستيم سايپا را با شكست روبه رو كنيم.دروازه بان استقلال در مورد شعارها عليه كادر فنى و بازيكنان اين تيم تصريح كرد: تماشاگران به ورزشگاه مى آيند تا پيروزى هاى ما را شاهد باشند و حق دارند كه وقتى تيم نتيجه نمى گيرد شعار دهند اما به اين موضوع اشاره كنم كه هواداران صبرشان كم شده.طالب لو ادامه داد: در هر صورت بازى با نتيجه تساوى به پايان رسيد و اميدوارم بتوانيم اين نتيجه را در ديدارهاى آسيايى جبران كنيم.وى در مورد بسته نگه داشتن دروازه استقلال در ۲ ديدار گذشته، گفت: وظيفه من حراست از دروازه استقلال است اما باور كنيد موفقيت تيم بيشتر از ركورد زدن براى من مهم است و اصلا به چنين موضوعى فكر نمى كنم.