پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
راهش اینه شما 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه.غیر از این هیچ راهی وجود نداره. ولی واسه اینکه وسط کار قطع نشید با کامپیوتر وارد بازی بشید.گوشی زیاد قطع و وصلی داره ولی با کامپیوتر که بیاید و ف یلتر شکن خوبی داشته باشید دیگه قطع نمیشید و خیلی سریع هم وارد بازی میشید.
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
الان دارم بازيش رو دان مي كنم
توصیه میکنم دوستانی که قصد وصل کردن اکانت شون به فیسبوک دارن فقط در صورتی که میخوان با کامپیوتر بیان تو بازی اینکارو کنن. رو گوشی به نظرم اصلا نمیصرفه به هیچ عنوان. با توجه به اینکه قندشکن های گوشی اکثرا قوی نیستن
مخصوصا الان که ورژن جدید بازی خیلی کامل تر شده به نظرم خیلی نیاز نیست اینکارو کنین
نقل قول:
راهش اینه شما 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه.غیر از این هیچ راهی وجود نداره. ولی واسه اینکه وسط کار قطع نشید با کامپیوتر وارد بازی بشید.گوشی زیاد قطع و وصلی داره ولی با کامپیوتر که بیاید و ف یلتر شکن خوبی داشته باشید دیگه قطع نمیشید و خیلی سریع هم وارد بازی میشید.
داداش دمت گرم. ممنون از کمکت
من هستم یاعلی:iran::iran::iran::iran::iran::iran::ira n::iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran:
سلام
دو تا سوال داشتم
اول اینکه اگه بازیکنم اسکات بشه و بزارم تو لیست فروش و یکی بخره بهم توکن میده و چنتا؟؟
دوم اینکه قبلا چنتا بازیکن رو favorite کردم الان که میخوام بازیکن favorite کنم میگه لیست پره. حالا چطور لیست favorite م رو خالی کنم. اون بازیکنا رو هم نمیدونم کیا بودن
سلام من تازه این بازی رو نصب کردم
و چون در مورد تکن چیزی نمیدونستم واسه لوگوی تیم و لباس و دوتا بازیکن خرجش کردم حالا دوتا تکن مونده برام
تنها راهنمایی که میخوام اینه که بهم بگین چطور میتونم بازی رو از اول شروع کنم
چون داده های بازی رو پاک میکنم بعدش بازی رو حذف نصب میکنم وقتی که دوباره بازی رو نصب میکنم دوباره از همونجایی میاد که قبلا بود
میشه راهنماییم کنید چطور میتونم از اول شروع کنم؟
نقل قول:
سلام
دو تا سوال داشتم
اول اینکه اگه بازیکنم اسکات بشه و بزارم تو لیست فروش و یکی بخره بهم توکن میده و چنتا؟؟
دوم اینکه قبلا چنتا بازیکن رو favorite کردم الان که میخوام بازیکن favorite کنم میگه لیست پره. حالا چطور لیست favorite م رو خالی کنم. اون بازیکنا رو هم نمیدونم کیا بودن
سلام.
- چه بازیکن 1 ستاره چه 10 ستاره که بزارین لیست فروش فقط پول بابتش گیرتون میاد و خبری از توکن نیست.
- اولین باره چنین چیزی میشنوم ! احتمالا اگه اتفاقی اون بازیکنا رو تو لیست خرید و فروش پیدا کنید و از فیوریت خارجشون کنید درست بشه !
نقل قول:
سلام من تازه این بازی رو نصب کردم
و چون در مورد تکن چیزی نمیدونستم واسه لوگوی تیم و لباس و دوتا بازیکن خرجش کردم حالا دوتا تکن مونده برام
تنها راهنمایی که میخوام اینه که بهم بگین چطور میتونم بازی رو از اول شروع کنم
چون داده های بازی رو پاک میکنم بعدش بازی رو حذف نصب میکنم وقتی که دوباره بازی رو نصب میکنم دوباره از همونجایی میاد که قبلا بود
میشه راهنماییم کنید چطور میتونم از اول شروع کنم؟
سلام. بارها به این سوال پاسخ دادیم، برای حذف اکانت نیاز به حدود 70 روز وارد نشدن به بازی هست و با پاک کردن دیتا ، بازی ، کش و .... اطلاعات بازی پاک نمیشه
یه راه دیگه اینه که فیسبوک یه اکانت بسازید و از اول شروع کنید
سلام
چطوریه که با یه ترکیب تو یه بازی هیچ کارتی نگرفتم ولی با همون ترکیب و استراتزی تو بازی امروز لیگم 5 تا کارت زرد گرفتم!!؟؟
تو این بازی بازیکن با دو کارت محروم میشه یا سه کارت؟
سوال آخر اینکه اگه آکادمی جوانان درست کنم تو هر فصل چند تا بازیکن جوون میده و با چه قدرتی؟
سپاس
نقل قول:
سلام
چطوریه که با یه ترکیب تو یه بازی هیچ کارتی نگرفتم ولی با همون ترکیب و استراتزی تو بازی امروز لیگم 5 تا کارت زرد گرفتم!!؟؟
تو این بازی بازیکن با دو کارت محروم میشه یا سه کارت؟
سوال آخر اینکه اگه آکادمی جوانان درست کنم تو هر فصل چند تا بازیکن جوون میده و با چه قدرتی؟
سپاس
در مورد کارت گرفتن به هر حال بازی یه سری اتفاقات random هم داره که نمیشه جلوشو گرفت.هر بازی شرایط خاص خودش رو داره ممکنه توی یه بازی بازیکن خشنتر بازی کنه. در هر تورنومنتی با 2 کارت زرد بازیکن محروم میشه
بستگی داره آکادمی رو تا چه سطحی آپدیت کنید. اگر تا آخرین سطح آپدیت بشه هر 12 روز 2 بازیکن میده. بازیکنایی هم که میده از 1 ستاره تا 4 ستاره هست.بازیکنی که قدرت بیشتری داره رو باید با توکن خرید که اصلا نمیصرفه باید همون لحظه آزادش کرد.بازیکن کم قدرت تر که مجانی هست باید گرفتش و بعد فروخت چون قدرتش بدرد بازی دادن نمیخوره فقط باید از پولش استفاده کرد.