سيدجلال حسيني: بارسا در4روز دو جام از دست داد سيدجلال حسيني: بارسا در4روز دو جام از دست داد
تراكتور و استقلال منتظر كوچكترين لغزش سپاهان هستند
سيدجلال حسيني: بارسا در4روز دو جام از دست داد
تيم فوتبال سپاهان در بازي مقابل شاهينبوشهر به سه امتياز ارزشمند دست يافت. پس از اين ديدار برخي از بازيكنان تيم اصفهاني از قطعي شدن قهرماني سپاهان صحبت كردند، اما سيدجلال حسيني چنين اعتقادي ندارد.
مدافع مليپوش سپاهان در مورد شانس قهرماني اين تيم صحبت كرده است: «من با نظر ديگران كاري ندارم، ولي خودم معتقدم كه قهرماني سپاهان هنوز قطعي نيست. اين درست كه سرنوشت دست خودمان است، ولي به هيچ عنوان نميتوانيم با اطمينان حرف بزنيم. بازي بعدي ما مقابل ذوبآهن است و بايد بعد از بازي با النصر امارات با خستگي زياد داربي اصفهان را برگزار كنيم. اگر در اين بازي سه امتياز را نگيريم، مطمئنا كار سپاهان سخت خواهد شد.»
سيدجلال حسيني صحبتهايش را اينگونه ادامه ميدهد: «به هيچ عنوان نبايد مغرور باشيم و كار را تمام شده بدانيم. شما ديديد كه بارسلونا در چهار روز دو جام را از دست داد و رئالمادريد هم فكر ميكرد خيلي راحت بايرنمونيخ را شكست ميدهد، ولي از ليگ قهرمانان حذف شد. تراكتور و استقلال منتظر كوچكترين لغزش سپاهان هستند، در ضمن تفاضل تراكتور خيلي بهتر شده و آنها خودشان را مدعي جدي قهرماني ميدانند. ما از اين دو بازي چهار امتياز ميخواهيم تا قهرمانيمان قطعي شود.»
سپاهان امروز راهى امارات مى شود
براى ديدار با النصر؛
سپاهان امروز راهى امارات مى شود
تيم فوتبال سپاهان اصفهان براى ديدار با حريف اماراتى در هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا امروز يكشنبه راهى امارات مى شود. كاروان ۳۸ نفره تيم سپاهان اصفهان ساعت ۹ صبح امروز يكشنبه تهران را به مقصد امارات ترك كرده و پس از ورود به شهر دبى در هتل«موسامبيك» اقامت خواهد كرد.طبق برنامه كادرفنى تيم سپاهان، بازيكنان اين تيم روز جمعه را به استراحت پرداخته و ساعت ۱۷ امروز شنبه يك جلسه تمرين مى كنند. اين تيم ۲ جلسه تمرين را هم در شهر دبى برگزار خواهند كرد.طبق اعلام عليرضا مرزبان، برنامه اصلى اين تمرينات روى ضربات ايستگاهى و بستن فضاهاى لازم براى استفاده از ضربات سر مهاجم ايتاليايى حريف به نام «لوكا تونى» است تا با مهار اين بازيكن به موفقيت در اين بازى دست يابند.ديدار تيم هاى فوتبال النصر امارات و سپاهان ايران از هفته پنجم رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا ساعت ۱۹و۳۰دقيقه روز سه شنبه هفته جارى در ورزشگاه آل مكتوم شهر دبى امارات برگزار مى شود.
رحيمى: با حكم فيفا، قانون بايد اجرا شود
رحيمى: با حكم فيفا، قانون بايد اجرا شود
عليرضا رحيمى مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: انتقادى كه به شرايط باشگاه ها دارم مربوط به فدراسيون و اتحاديه باشگاه ها نيست، بلكه از ۳۰ سال قبل وجود داشته و مسئولان كلان كشور در دولت و مجلس بايد آن را حل كنند. وى به جلسه اتحاديه مديران ليگ برتر فوتبال اشاره كرد و گفت: من بحثى را در اين جلسه مطرح كردم كه از قديم وجود داشته و هيچ وقت حل نشده است. بنده گفتم بايد تعريف قانونى از جايگاه باشگاه در ايران صورت گيرد. اين مشكل از ۳۰ سال قبل تاكنون وجود داشته و ارتباطى به اين فدراسيون و اين اتحاديه ندارد. او گفت: مساله بايد در دولت و مجلس حل شود و مسئولان كلان مملكتى برايش تعيين تكليف كنند. اگر قرار است باشگاه ها دولتى باشند تعريف قانونى از آن وجود داشته باشد و اگر هم خصوصى كه باز الزامات و تعريف هاى قانونى خود را دارد. فدراسيون مسئوليت مشخص خودش را دارد و وظيفه اش تيم دارى است و اين مساله را وزارت ورزش و جوانان بايد پيگيرى كند. رحيمى در واكنش به اينكه امير عابدينى مديرعامل باشگاه داماش دقايقى پس از صحبت هاى شما جلسه را ترك كرد و به خبرنگاران گفت حل كردن مشكلات بيان شده دست اين اعضا نيست، اظهار كرد: من هم همين را گفتم. وقتى صحبت كردم روى سخنم با عزيزمحمدى بود كه به عنوان رييس اتحاديه باشگاه ها كه تمامى اعضايش حاضر بودند، درخواستى از مسئولان كلان مملكتى و وزارت ورزش و جوانان داشته باشند تا تعريف قانونى از جايگاه باشگاه ها ارائه كنند. متاسفانه الان باشگاه ها هر كارى بخواهند مى توانند انجام دهند و چون تعريفى از جايگاه قانونى آنها وجود ندارد، كسى هم نمى تواند نسبت به عملكردشان انتقاد كند. تا وقتى اين مشكل حل نشود اوضاع فوتبال و دغدغه هاى باشگاه ها همينطور باقى مى ماند و چيزى درست نمى شود. عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال در واكنش به انتقادهايى كه اين روزها از برخى جوانب نسبت به فدراسيون مطرح است، گفت: ما جلساتمان را در هيات رييسه طبق روالى كه از قبل برنامه ريزى شده پيش مى بريم. ممكن است در اين جلسات صحبت ها و انتقادهايى مطرح شود و درخواست هايى از رييس فدراسيون داشته باشيم اما سخنگوى هيات رييسه مهدى محمدنبى دبيركل فدراسيون است و قرار شده هر كدام از ما جداگانه نظراتمان را مطرح نكنيم. به طور مثال خود بنده نسبت به عملكرد كميته انضباطى در يكى از موارد انتقاد دارم و با استخدام دو وكيل خبره به فيفا هم شكايت كرديم. وى درباره اينكه آيا پاسخ فيفا به شكايت شما تا پيش از پايان ليگ برتر اعلام مى شود، خاطرنشان كرد: براى ما فرقى نمى كند فيفا چه زمان جواب مى دهد. اصلا سپاهان با اختلاف ۳۰ امتياز قهرمان بشود يا نشود. هر زمان فيفا حكم دهد، قانون بايد اجرا شود. رحيمى در پايان گفت وگو به سوالات مربوط به تيم سپاهان، قهرمان اين فصل و برنامه اش براى فصل آينده پاسخ نداد و صحبت درباره بعضى از اين موارد را به بعد از رقابت هاى ليگ برتر موكول كرد.
سرپرست سپاهان: شكست النصر باعث صعودمان مى شود
سرپرست سپاهان: شكست النصر باعث صعودمان مى شود
رسول خوروش سرپرست مدير تيم فوتبال سپاهان اصفهان با اشاره به ديدار حساس اين تيم در هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا برابر النصر امارات، گفت: در صورت پيروزى در اين بازى، صعودمان به مرحله بعدى را قطعى خواهيم كرد. وى در مورد ديدار اين تيم مقابل النصر امارات ضمن بيان مطلب فوق گفت: اين ديدار براى ما بسيار مهم است زيرا النصر تيم خوبى بوده كه در خانه لخويا را هم شكست داده است. در صورت پيروزى در اين مسابقه صعودمان به مرحله بعدى را قطعى خواهيم كرد.او افزود: همه تيم هاى اين گروه، شانس صعود دارند به همين دليل كسب امتياز در اين مسابقه براى مان سرنوشت ساز بود. ما با ۲ پيروزى و يا يك برد و يك مساوى صعود مى كنيم اما در غير اينصورت كارمان براى صعود با مشكل مواجه مى شود.مدير تيم سپاهان اصفهان با اشاره به اينكه اميدوار است در صورت صعود، در مرحله بعدى با استقلال روبرو نشود تا يك تيم ايرانى حذف شود، اظهار داشت: اميدواريم در اين بازى حساس، ديدارمان از شبكه سوم پخش شود. البته آقاى رحيمى با مديران صداوسيما در اين خصوص صحبت كرده اما هنوز به صورت رسمى خبرپخش مستقيم اين بازى اعلام نشده است.خوروش در مورد آخرين وضعيت راى كميته انضباطى تاكيد كرد: آنها شهامت ندارند بگويند راى اشتباه صادر شده است. فكر مى كنم به خاطر مسائل غير فوتبالى، صدور راى را معطل كردند. من به مسئولان كميته انضباطى مى گويم اگر اعلام كنند اشتباه كردن از حقمان مى گذريم اما فكر مى كنم درون اين قبرى كه گريه مى كنيم، مرده نيست.وى با اشاره به شكايت از كميته انضباطى به فيفا خاطرنشان كرد: براى مشخص شدن نتيجه نهايى اين راى، وكيل باشگاه شكايت نامه ما را به فيفا ارسال كرد و منتظر راى نهايى فيفا هستيم. قعطا هر تصميمى كه فيفا بگيرد، لازم الاجرا خواهد بود.خوروش در پايان در مورد شانس قهرمانى تيم سپاهان گفت: هنوز نمى توانيم خودمان را قهرمان بدانيم زيرا دو بازى ديگر پيش رو داريم و قطعا پس از شنيدن سوت داور بازى سپاهان با مس سرچشمه قهرمان ليگ مشخص خواهد شد.