پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام دوستان
من تازه وارد شدم
لول 2 هستم
تو لول 1 هم کاپ رو بردم و هم جام رو
ولی تو لول 2 مشکل توکن دارم . اصلا این بازی کن های ترک نمی گذارن بازی کن بخرم
سر هر بازی کن 20 تا توکن می سوزونن
من با 15 تا توکن اومدم لول 2 ولی نتونستم حتی یک بازی کن بخرم
همه توکن هام تموم شده ولی 4m پول دارم
چجوری میتونم توکن بدست بیارم
سلام عزیز. خوش اومدی داداش
والا منم تازه رسیدم لیگ 12 هیچ بازیکنی نخریدم. یعنی جزو داغون ترین تیم های لیگم!!!
خیلی از مواقع نمیشه بازیکن خرید.واقعا سخته با اونایی که توکن میخرن رقابت کرد! پیشنهاد میکنم صبر کنین و توکن جمع کنین واسه بازیکن های آکادمی و در هدف های بالاتر واسه بازیکن های scout
در مورد توکن بدست آوردن هم میشه با انجام دادن آفر های بازی و نصب بازیو برنامه ها و .... توکن به دست آورد. تو صفحات قبل در موردشون توضیح دادیم
موفق باشی
طرفای ساعت 5 عصر خیلی راحت میشه بازیکن خرید البته غیر از یکشنبه ها
براي خريد بازيكن پيشنهاد من اينه كه ٣-٤ دقيقه قبل تموم شدن فرصت پيشنهاد آخرين deadline هارو چك كنين.مثلا ميبينين يه نفر چند دقيقه قبل تا knockout 5سر يه بازيكن جنگيده و خب اين يعني به احتمال زياد توكن كمي براي رقابت با شما خواهد داشت.
از طرف ديگه به هيچ وجه موقع پيشنهاد دادن عجله نكنيد و سر هر knockout ٢-٣تا توكن ندين.فقط كافيه تا٢ثانيه آخر صبر كنيد و اگه برنده نبودين يه پيشنهاد ديگه بدي.اينجوري واسه خريد هر بازيكن در بدشانس ترين حالت ممكن بيشتر از ٦تا توكن نميدين اگر چه اگه از شانس متوسطيم برخوردار باشين با ٢-٣ تا توكن راحت يه بازيكن خوب ميخرين. من خودم با اين روش بازيكناي خيلي خوبيه با ٢-٣تا توكن خريدم.
من خودم الانا كه پول ندارم تفريحم اينه ميشينم جنگ بر سر خريدن بازيكناي خوبو نگاه ميكنم.تا حالا نديدم بيشتر از knockout5 بيشتر كشيده بشه و اين يعني حداكثر ٦ توكن
يكي به من ميگه چطور ميتونم پول در بيارم؟ اصن اوضاع مالي خرابه ٤روزه ٣٠٠k بيشتر گيرم نيومده
نقل قول:
براي خريد بازيكن پيشنهاد من اينه كه ٣-٤ دقيقه قبل تموم شدن فرصت پيشنهاد آخرين deadline هارو چك كنين.مثلا ميبينين يه نفر چند دقيقه قبل تا knockout 5سر يه بازيكن جنگيده و خب اين يعني به احتمال زياد توكن كمي براي رقابت با شما خواهد داشت.
از طرف ديگه به هيچ وجه موقع پيشنهاد دادن عجله نكنيد و سر هر knockout ٢-٣تا توكن ندين.فقط كافيه تا٢ثانيه آخر صبر كنيد و اگه برنده نبودين يه پيشنهاد ديگه بدي.اينجوري واسه خريد هر بازيكن در بدشانس ترين حالت ممكن بيشتر از ٦تا توكن نميدين اگر چه اگه از شانس متوسطيم برخوردار باشين با ٢-٣ تا توكن راحت يه بازيكن خوب ميخرين. من خودم با اين روش بازيكناي خيلي خوبيه با ٢-٣تا توكن خريدم.
من خودم الانا كه پول ندارم تفريحم اينه ميشينم جنگ بر سر خريدن بازيكناي خوبو نگاه ميكنم.تا حالا نديدم بيشتر از knockout5 بيشتر كشيده بشه و اين يعني حداكثر ٦ توكن
سلام
راهنمایی خوبی بود
باید بازم توکن جمع کنم
نقل قول:
يكي به من ميگه چطور ميتونم پول در بيارم؟ اصن اوضاع مالي خرابه ٤روزه ٣٠٠k بيشتر گيرم نيومده
داداش میتونی یه ذره قیمت بلیط رو کمتر کنی که افراد بیشتری بیان ورزشگاه و پول بیشتری دریافت کنی.همچنین قبلا گفتم اگه دارین میجنگین واسه رتبه های بالای جدول، حتما تموم تلاشتون رو بکنین که حداقل رتبه 4 رو بگیرین و به چمپیونز لیگ راه پیدا کنین.درآمد فوق العاده ای داره!
سلام آقا یکی کمک کنه بهم من چجوری توکن بدست بیارم تا کی باید صبر کنم بازی بهم توکن بده؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام آقا یکی کمک کنه بهم من چجوری توکن بدست بیارم تا کی باید صبر کنم بازی بهم توکن بده؟؟؟؟؟؟
سلام. هنگام قرارداد بستن با اسپانسر های توکن، دومین اسپانسر رو انتخاب کنید. روزی یه توکن بهتون میده
سلام دوستان. من یکبار اکانتم رو با ف ی ل ت ر شکن لوگین کردم . الان دیگه تا $$$$$ شکنم رو روشن میکنم بازیم باز نمیشه و میگه اشکال در اتصال
میترسم زحماتم خراب بشه. سطح تیمم 3 هست و بازیکنام و ورزشگاهم سطحش بالاست. :khahesh:
چجوری میشه در گوشی های بقیه هم ادامه ی بازی خودمو داشته باشم؟
تیمم: Salar FC
نقل قول:
سلام دوستان. من یکبار اکانتم رو با ف ی ل ت ر شکن لوگین کردم . الان دیگه تا $$$$$ شکنم رو روشن میکنم بازیم باز نمیشه و میگه اشکال در اتصال
میترسم زحماتم خراب بشه. سطح تیمم 3 هست و بازیکنام و ورزشگاهم سطحش بالاست. :khahesh:
چجوری میشه در گوشی های بقیه هم ادامه ی بازی خودمو داشته باشم؟
تیمم: Salar FC
سلام عزیز. ما هزار بار گفتیم کسی هوس نکنه اکانت فیسبوکشو لاگین نکنه! :sad:
مشکلی پیش بیاد دیگه درست بشو نیست! :|
تو بقیه گوشی ها که فکر نکنم بشه فقط از طریق گوشی خودتون میشه وارد تیم خودتون بشین
حالا که اکانتتون رو وصل کردین دیگه چاره ای نیس نمیشه کاریش کرد!
فقط یه راه به ذهنم رسید الان. از طریق کامپیوتر یا لپ تاپ یه وی پی ان تهیه کنید و وارد فیسبوک بشین بعد قسمت بازی های آنلاینش Top Eleven رو پیدا کنید.ببینید تیمتونو باز میکنه یا یه تیم جدید میسازه؟!
امتحان کنین جوابشو همینجا بهم بگین. ولی رو گوشی دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد!