پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
به به احمد رضا یه سال عاقل تر شدی تبریک میگم :nishkhand: 103 :luuugh:
راستی از این قضیه شهاب سنگ ها دیشب کسی خبر داره مثل این که 2 تاش افتاده تو استان های ایران من الان دنبالش بودم ولی مگه سرعت نت میزاره
زمانی بود اگه تلوزیون کسی تلتکست داشت انگار اینترنت 2 مگ نامحدود دستشه! رسما آدم حساب نمیکرد کسی رو
:nishkhand::nishkhand:
نقل قول:
برو بابا تو هم یه تختت کمه ki::امضاتو عشقه love::سگ ها آره ...دیگه خونه روستا باید سگ داشته باشه دیگه ...البته خودمون تو شهریم اما تو رسوتا هم یک کلبه درویشی داریم :yes:تازه از دیروز یک بچه گربه هم بهم پناه آورده دارم بزرگش میکنم ...سگا دنبال گربه میکنن :khandeeeee bahal:خلاصه هر روز چه ماجراهایی با این سگ ها و گربه داریم ki:: موشم هست:khandeeeee bahal: . مرغ هم میخوام بهشون اضافه کنمki:: . کلا همه جوره در خدمتیم ki::
می خوای موشتو بده من بزرگش کنم پیش من جاش امن تره منم یه خرگوش داشتم همه چی می خورد کالباس هم می خورد حیف زود مرد وگرنه الان 3 سالش بود
نقل قول:
می خوای موشتو بده من بزرگش کنم پیش من جاش امن تره منم یه خرگوش داشتم همه چی می خورد کالباس هم می خورد حیف زود مرد وگرنه الان 3 سالش بود
عجب واسش ساندویج هم میگرفتی؟:luuugh:
خب وقتی کالباس میدی به خرگوش زود میمیره دیگه:luuugh:
نقل قول:
برو بابا تو هم یه تختت کمه ki::
امضاتو عشقه love::
سگ ها آره ...
دیگه خونه روستا باید سگ داشته باشه دیگه ...
البته خودمون تو شهریم اما تو رسوتا هم یک کلبه درویشی داریم :yes:
تازه از دیروز یک بچه گربه هم بهم پناه آورده دارم بزرگش میکنم ...
سگا دنبال گربه میکنن :khandeeeee bahal:
خلاصه هر روز چه ماجراهایی با این سگ ها و گربه داریم ki:: موشم هست . مرغ هم میخوام بهشون اضافه کنمki:: . کلا همه جوره در خدمتیم ki::
چی توز حامی حیواناته بی سرپناه:khandeeeee bahal:
باغ وحش راه انداختیا...............یه سنجاب داشتم فروختم الان بلدرچین دارم:eee:......
کلا موجوده احمقیه.........بعد 4ماه نفهمیده در قفس کجاست...بیرون اومدنش 10دیقه طول میکشه.....:khandeeeee bahal:
خوبه بابا شما ها هم حیوون باز هستید هم پرنده باز :nishkhand:
ولی تا حالا یه لاک پشت داشتم ... lol:- خیلی باحال بود ...
ماهی هم دوس دارم یه ماهی گوپی داشتم صدتا بچه میکرد ...
مرغ عشق و قناری هم داشتم صبح که میشد پدر ما در میارد از بس فک میزد :luuugh:
یه خرگوش هم چند سال پیش به خونمون پناه اورد خیلی باحال بود یه گوشش نصفه بود ki:: بعد چون من خیلی به این میرسیدم داداشم توی صحرا ولش کرد رفت lol:-
چند هفته پیش هم با رفیقم رفتیم براش دو تا همستر خریدیم به یه هفته نگشید مردن :luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
در کل اگه بخوای پولاتو برای حیوون و پرنده خرج کنی انگار ریختی دور ولی واسه سرگرمی خوبه ...
الان تو فکر اینم که برم یه کاسکو بگیرم بشه رفیقم :shogh:
یه ماه پیش بود یه کفتر پا پر اومده بود لب پنجرمون بیچاره سردش بود ما هم اوردیش تو بهش برنج دادیم اب دادیم صبح پنجره باز کردیم دیگه رفت خیلی باحال بود
کفتر پا پر کلی قیمتشه :ahaaaaaa:
نقل قول:
عجب واسش ساندویج هم میگرفتی؟:luuugh:خب وقتی کالباس میدی به خرگوش زود میمیره دیگه:luuugh:
من بهش نمیدادم خودش میومد از دستم می گرفت می خورد ربطی به کالباسا نداره خواهرم بغلش می کرد حسابی فشارش میداد فک کنم واسه همین مرد
نقل قول:
من بهش نمیدادم خودش میومد از دستم می گرفت می خورد ربطی به کالباسا نداره خواهرم بغلش می کرد حسابی فشارش میداد فک کنم واسه همین مرد
آها خب پس بگو بیچاره له شدهlol:-
من که زیاد اهل نگه داشتن حیوون نبودم و نیستم
فقط جوجه رنگی داشتم که وقتی بزرگ شدن وحشی شدن و نوک میزدن
که جناب گربه گرفت خوردشون:evaa::evaa::sohappy:
حالم از هر چی حیوونه بهم میخوره :ogh:
همشون مایه ی عذابن . هی باید وخت بزاریو ازشون نگه داری کنیو کثافت کاریاشونو پاک کنی .
حیوون خوب حیوون تو ماهی تابس :sigar:
به به یک سال عاقلتر شدم تبریکlol:-
در ضمن سینا جان 6
پ.ن:اسپرت جان:jeddiiiii:این جک جونورا چین داشتی؟ نکنه ............:nishkhand:
راستی رسول جان تو عشق منی:evaa:shikam::-