نرم افزاری نیومد که بشه به راحتی کفش به بازی اضافه کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نرم افزاری نیومد که بشه به راحتی کفش به بازی اضافه کرد؟
milad_1369@ : نه نیومده !! البته با cm 13 خودم هنز تست نکردم که میشه یا نه....
@hossgol : پچ 9.7 چجوری از کار افتاد !!!! اینجوریکه سوال میکنی و من جواب نمیدم خودت بیشتر روشکار میکنی و مشکلت حل میکنی...من توضیحات کامل در سایت دادم..دیگه راهی نمونده که بگم !!! پس تاپیک رو ببین و سعی کن با قت انجام بدی مراحل رو.....
پچ 9.7 اگر حس میکنی خراب شده ... فایل list txt رو با ModdingWayInstaller.exe کپی کن در این مسیر و ModdingWayInstaller.exe را اجرا کن و install رو بزن.... ( چند بار تکرار کردم)
این اسکوبورد هم هنوز یک پچ درست حسابی نیومده واسش ...دارن روش کار میکنن.....
اره همون ترو خدا دارم دیونه میشم کفش اینیستا عوض نمیشه کمک:ey babaaa:
سلام بچه ها،یه سوال:من دو -سه تا پچ اضافه کردم الان میخوام همه رو حذف کنم چیکار باید بکنم؟
هر کی بلده سریع جواب بده.مرسی
دوست عزیز شما فقط صفحه اول و آخر تاپیک رو میبینی؟؟؟؟!!!! :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط messi2000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوالت تکراریه و توضیح دادم...بگرد تو تاپیک هست...چند صفحه عقب تر...
اقا سعید ممنون که پاسخ دادین.....فقط یک سوالمو جواب ندادین و اونم اینه که صحنه اهسته گل یا صحنه های حساس بازی رو چجوری با کیفیت بالا سیو کنم و از کجا باید ببینم؟....از طریق خود بازی میشه یا نرم افزار خاصی میخواد لطفا دقیق توضیح بدین.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و یه پیشنهاد داشتم...اگه میشه یه تایپیک دیگه درست کنید و در اون فقط مخصوص همه اموزشهای خوتونو و ویرایشها و پچ ها و ...رو با توضیح کامل و عکس در اون بذاریدو طوری باشه که کسی اونجا نتونه سوالشو مطرح کنه..و هر چیز غیر اموزش و ادیت از اون حذف بشه .... و این تایپیک رو اختصاص بدین واسه اینکه بیان سوالات خودشو نو بپرسن و مشکلاتشونو مطرح کنن و هر جا لازم بود شما اونها رو ارجاع بدین به اون تایپیک و پست...(مثلا بگین شما فلان پست رو توی صفحه فلان بخون و مو به مو انجام بده....) چون اینجوری خیلی سخته ادم 28 صفحه رو بخونه تا مشکلش حل شه ...و این 28 صفحه روز به روز داره بیشتر میشه....
سلام
یک مشکل برام پیش اومد
من دیروز کریر رو شروع کردم
تا دیشب درست بود
امروز که رفتم بازی کردم میبینم تو خود بازی ، خیلی آروم حرکت میکنن
یعنی شاید 5 دقیقه فقط طول بکشه که 3 دقیقه بازی پر بشه
اما منو ها درست و روون کار میکنن
بازی های دوستانه بازی هم درست و روون کار میکنن
در ضمن ریست هم کردم ولی بازم درست نشد
نمیدونید چرا اینطوری میشه ؟
اگه میدونید کمکم کنید
برنامه ی نیست برای افزایش اورال در کریرمود
@rezoo :اورال رو متوجه نمیشم....
@Arman.Leo : گیم پدت چیه؟ بدون شوک هست؟ ( دوستانی من چند روز پیش فهمیدم که نرم افزار x360 یا کلا خود بازی گیم پد بدون شوک رو ساپورت نمیکنه و وقتی وارد بازی میری (منو نمیزنه لگ) ، شدید لگ میزنه.... )
شاید پچ ها رو بد ریختی.... چی اضافه کردی به بازی؟؟؟ بجز پچ های مودینگ؟
@hossgol : من جواب شما رو دادم ولی ندیدی !! گفتم که من تست نکردم سیو کردن صحنه های گل رو تو خود بازی ولی اگر بخوام سیو کنم با نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سیو میکنم با کیفیت عالی ( پسوورد : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
در ضمن اگر وقت کردم چشم...ولی این کارو مدیران سایت انجام بدهند بهتر است تا من.....
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال اینکه وقتی چراغ آنالوق روشنه نمی تونم با جهت ها بازی کنم و باید با شوک سمت راست به جای جهت ها استفاده کنم می خواستم ببینم مال شما هم اینجوریاست و این رو هم بگم که من با دسته ps1 و مبدل کار می کنم .