ابراهيمزاده: پرسپوليس انگيزه بسيار بالايي براي پيروزي داشت
ابراهيمزاده: پرسپوليس انگيزه بسيار بالايي براي پيروزي داشت
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: بازيکنان پرسپوليس پس از چند هفته ناکامي انگيزه بسيار بالايي براي کسب پيروزي مقابل ما داشتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] منصور ابراهيمزاده پس از شکست 2 بر صفر مقابل پرسپوليس قبل از جواب به سوال خبرنگاران گفت: ابتدا بايد پاسخ صحبتهاي خياباني را بدهم که در گزارش يک بازي گفته بود که سابقه فوتبال بازي کردن ندارم.
وي ادامه داد: بهتر است به آقاي خياباني بگويم در سال 1335 فوتبالم را با سپاهان آغاز کردم و در سال 52 با اين تيم همراه با شجاعي، سرپرست ذوب آهن، قهرمان ايران شدم.
ابراهيمزاده درباره اين ديدار اظهار داشت: پس از سفر طولاني و بازگشت از عربستان بازيکنان ما خسته بودند. شنبه صبح وارد ايران شديم و امروز هم بازي کرديم. شرايط مطلوب ما نبود و آن طور که ميخواستيم، نتوانستيم تمرين کنيم، اما بواسطه چند سال در کنار هم بودن و هماهنگي خوب، بازيکنان امروز به ميدان رفتند. از تک تک آنها تشکر ميکنم.
وي ادامه داد: از طرفي از انگيزه حريفمان غافل بوديم که بعد از چند هفته ناکامي انگيزه بالايي براي پيروزي داشتند. در جنگهاي تک به تک در بيشتر مواقع از آنها شکست خورديم. به دايي، شاگردانش و هواداران پرسپوليس تبريک ميگويم. هواداران تهراني امروز فضاي خوبي را براي انجام بازي فراهم کرده بودند.
ابرهيمزاده درباره پنالتي دادن و اخراج احمدي گفت: احمدي تا به حال تنها 2 پنالتي داده است، اما در خط دفاع ما عالي عمل کرده است. احمدي و طالبي بهترين بازيکنان ما هستند و بازيهاي خوب زيادي براي ما انجام دادهاند و طبيعي است که يک روز هم اشتباه کنند.
وي در مورد واکنشش بعد از اعتراض بازيکنان ذوب آهن به آفسايد بادامکي گفت: در آن صحنه گردان اخطار بي موردي دريافت کرد. من هم رفتم تا به داور اعراض کنم، اما اين حرکتم در حد شوخي بود. از داور خواستم که اشتباهات داوري در دربي را در اين ديدار تلافي کند.
ابرهيمزاده درباره داوري اظهار داشت: نظري نميدهم و مردم خودشان همه چيز را ميبينند. تعجب ميکنم که داوران ما چرا در خارج از کشور بهتر قضاوت ميکنند، اما در داخل اينطور نيست. بايد دنبال علت اين موضوع باشيم.
وي در پاسخ به اين سوال که به نظر ميرسد تمرکز بازيکنان شما روي ليگ قهرمانان آسيا است، گفت: اينطور نيست، اما هنگامي که به جدول ليگ عربستان نگاه ميکردم ديدم که نمايندگان آنها در ليگ قهرمانان آسيا تنها 5 بازي انجام دادهاند، اما بقيه تيمها 9 بازي کردهاند، اما ما در داخل ايران مانند تمام تيمها بازيهايمان را انجام دادهايم. سازمان ليگ بهتر است نگاهي هم به ما داشته باشد.