ويلانووا: مسي هميشه خوب بازي مي کند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيتو ويلانووا، سرمربي بارسا، پس از پيروزي 2-1 تيمش مقابل اوساسونا، ليونل مسي، ستاره تيمش را مورد ستايش قرار داد.
شاگردان ويلانووا در بيشتر دقايق اين ديدار با يک گل از ميزبان عقب بودند اما اين ستاره آرژانتيني بود که با به ثمر رساندن دو گل در فاصله 5 دقيقه، پيروزي تيمش را رقم زد.
سرمربي آبي و اناري ها در پايان ديدار به خبرنگاران گفت:" مسي هميشه براي ما با 100 درصد توان بازي مي کند اما حتي وقتي که 90 درصد بازي اش را به نمايش مي گذارد، گلزني مي کند. فکر مي کنم او بازي خوبي به نمايش گذاشت.
تيتو همچنين نمايش تيم ميزبان را مورد ستايش قرار داد و گفت:" اوساسونا حريف سرسختي است. هواداران همان طور بودند که ما انتظار داشتيم. آنها در نيمه دوم بازي خوبي به نمايش گذاشتند و شرايط را پيچيده کردند اما ما به اندازه کافي شانس داشتيم که بتوانيم در اين ديدار به پيروزي برسيم."
ويلانووا در اين ديدار به خاطر صحبت هايي که در زمين کرد، از کنار زمين اخراج شد. اودر اين مورد گفت:" من به کمک داور گفتمکه آن صحنه يک خطاب واضح بود؛ همين باعث اخراج من شد. در حالي که در اين مواقع به بقيه مربيان تنها يک تذکر داده مي شود."
بازي بعدي بارسا، ديدار برگشت سوپرکاپ اسپانيا مقابل رئال در سانتياگو برنابئو است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيتو ويلانووا، سرمربي بارسا، پس از پيروزي 2-1 تيمش مقابل اوساسونا، ليونل مسي، ستاره تيمش را مورد ستايش قرار داد.
شاگردان ويلانووا در بيشتر دقايق اين ديدار با يک گل از ميزبان عقب بودند اما اين ستاره آرژانتيني بود که با به ثمر رساندن دو گل در فاصله 5 دقيقه، پيروزي تيمش را رقم زد.
سرمربي آبي و اناري ها در پايان ديدار به خبرنگاران گفت:" مسي هميشه براي ما با 100 درصد توان بازي مي کند اما حتي وقتي که 90 درصد بازي اش را به نمايش مي گذارد، گلزني مي کند. فکر مي کنم او بازي خوبي به نمايش گذاشت.
تيتو همچنين نمايش تيم ميزبان را مورد ستايش قرار داد و گفت:" اوساسونا حريف سرسختي است. هواداران همان طور بودند که ما انتظار داشتيم. آنها در نيمه دوم بازي خوبي به نمايش گذاشتند و شرايط را پيچيده کردند اما ما به اندازه کافي شانس داشتيم که بتوانيم در اين ديدار به پيروزي برسيم."
ويلانووا در اين ديدار به خاطر صحبت هايي که در زمين کرد، از کنار زمين اخراج شد. اودر اين مورد گفت:" من به کمک داور گفتمکه آن صحنه يک خطاب واضح بود؛ همين باعث اخراج من شد. در حالي که در اين مواقع به بقيه مربيان تنها يک تذکر داده مي شود."
بازي بعدي بارسا، ديدار برگشت سوپرکاپ اسپانيا مقابل رئال در سانتياگو برنابئو است.
مسي درزمين اوساسوناهميشه دشوار است
ليونل مسي، ستاره بارسا، تاکيد کرد که تيمش کاملا اطمينان داشت که مي تواننددر ديدار شب گذشته مقابل اوساسونا نتيجه خوبي کسب کنند.
در اين ديدار، بارسا در بيشتر دقايق بازي 1-0 از حريف عقب بود اما دو گل از ستاره آرژانتيني در نيمه دوم،پيروزي تيم ويلانووا را رقم زد.
مسي در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه بارسا گفت:" ما نترسيديم و هميشه سعي مي کنيم آرامش مان را حفظ کنيم. ما به دنبال پيدا کردن راهي براي رسيدن به گل بوديم. ما توانستيم از عقب زمين بازي سازي کنيم و نااميد نشديم. خوشبختانه، در نهايت به گل رسيديم.
براي ما پيروزي در خانه اوساسونا هميشه آسان است. تيتو در اين مورد پيش از ديداربه ما اخطار داده بود. مسئله مهم اين است که بتوانيم روي همين روند بمانيم. ما بايد همچنان به پيروزي ادامه بدهيم.مي دانستيم که بازي کردن در اين ورزشگاه دشوار است اما خوشبختانه بار ديگر گلزني کردم."
بازي بعدي بارسا، چهارشنبه شب در ديدار برگشت سوپرکاپ اسپانيا مقابل رئال خواهد بود.
گئورگی پوپسکیو: فقط هواداران رئال فکر می کنند رونالدو بهتر از مسی است
پوپسکیو که بین سال های 1996 تا 1997 در بارسا بازی کرد، تردیدی ندارد که ستاره آرژانتینی به مراتب بازیکن بهترین نسبت به رقیب پرتغالی است.
سایت گل- گئورگی پوپسکیو، کاپیتان سابق بارسا، معتقد است تنها هواداران رئال هستند که فکر می کنند کریس رونالدو بهتر از مسی است.
در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا که پنج شنبه شب گذشته در نوکمپ برگزار شد، هر دو این ستاره ها گلزنی کردند و دیدار برگشت چهارشنبه این هفته در برنابئو برگزار خواهد شد.
پوپسکیو که بین سال های 1996 تا 1997 در بارسا بازی کرد، تردیدی ندارد که ستاره آرژانتینی به مراتب بازیکن بهترین نسبت به رقیب پرتغالی است.
این ملی پوش سابق رومانیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باید یک هوادار دوآتشه رئال باشید تا فکر کنید رونالدو بهتر از مسی است. از وفاداری را کنار بگذارید، هیچ دلیلی برای مقایسه آنها وجود ندارد.
مسی کاملا با بقیه فوتبالیست ها متفاوت است. کریس رونالدو بازیکن فوق العاده ای است اما کیفیت مسی و توانایی او از به پیروزی رساندن تیمش در یک دیدار را ندارد."
پوپسکیو بعد از اینکه از تاتنهام به بارسا پیوست، توسط کرویف به عنوان کاپیتان آبی و اناری ها انتخاب شد؛ اتفاقی که خودش هم آن را باور نداشت.
" بله، من این را باور نداشتم. کرویف بازوبند را از گیرمو آمور که یکی از اسطوره های بارسا بود گرفت وبه من داد که تازه به این تیم ملحق شده بودم.
کسی دلیل این اتفاق را نفهمید، حتی خودم .من هرگز وقتی کاپیتان یک باشگاه بودم، مغرور نشدم اما اعتماد به نفسی که کرویف به من داد را هیچ کس نداد. اگر کرایوف زن بود، هر روز از او خواستگاری می کردم."
او همچنین در مورد گواردیولا گفت:" هرگز فکر نمی کردم که او تا این اندازه در مربیگری موفق شود. اما او یک رهبر و فردی با شخصیت بود که در باشگاه بارسلونا رشد کرده بود."
ازگشت تياگو آلکانتارا به تمرينات بارسا
ستاره جوان بارسلونا به تمرينات گروهيتيمش بازگشته است.
تياگو آلکانتارا، بازيکن جوان باشگاه بارسلونا در آستانه بازگشت به شرايط آرماني است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
او بعد از سپري کردن مصدوميتي طولاني که مانع از حضور او در ترکيب تيم ملي اسپانيا در رقابتهاي المپيک نيز شد، حالا در آستانه بازگشت به ميادين ورزشي است.
تياگو روز دوشنبه براي اولين بار با ساير هم تيمي هايش به تمرين پرداخت و تمريناتش را زير نظر تيتو ويلانووا، مربي جديد بارسلونا آغاز کرد.
اين درحالي است که آبي اناري ها اين روزها خود را براي ديدار برگشت سوپرکاپ اسپانيا که 4شنبه شب در سانتياگو برنابئو برگزار مي شود، آماده مي کنند. آخرين باري که تياگو براي بارسا به ميدان رفته بود فينال کوپا دل ري فصلگذشته بود.
تياگو تا به حال در 41 بازي براي تيم اصلي بارسلونا به ميدان رفته و توانسته 5گل براي اين تيم به ثمر برساند. اين بازيکن 21 ساله تابه حال 3 بازي ملي هم براي تيم ملي بزرگسالان اسپانياانجام دادهاست.
دعوت يوفا از گوارديولا و تيتو
پپ يکي از مهمترين حاضران در جلسه سال گذشته يوفا بود که سردم دار درخواست از سران فيفا براي اعمال قوانيني براي زمين چمن ورزشگاه ها در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بود.
سران يوفا از پپ گوارديولا و تيتو ويلانووا در جلسه سالانه مربيان که هر ساله در اوايل ماه سپتامبر و در شهر نيون سوئيس برگزار مي شود، دعوت کرده است. اين اجلاس هر ساله در وقفه اي که براي برگزاري بازي هاي ملي ايجاد مي شود، دنبال مي گردد.
اين درحالي است که پپ گوارديولا اين روزها براي سپري کردن يک سال تعطيلي اش در نيويورک است و همراه با همسر و فرزندانش زندگي آرام و به دور از دغدغه هاي فوتبالي را سپري مي کند . پپ يکي از مهمترين حاضران در جلسه سال گذشته يوفا بود که سردم دار درخواست از سران فيفا براي اعمال قوانيني براي زمين چمن ورزشگاه ها در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بود.
در دوره گذشته اين جلسه، جنجالهايي درمورد حضور يا عدم حضور ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مطرح شد و البته او درنهايت دراين جلسه شرکت کرد.
در جلسه امسال، علاوه بر پپ گوارديولا و تيتو ويلا نووا، نماينده هاي ديگري نيز از فوتبال اسپانيا دعوت شدند که عبارتند از: سيمئونه (مربي اتلتيکومادريد) و اوناي امري( مربي فصل قبل والنسيا که حالا هدايت اسپارتاک مسکو را در دست دارد.)
آرسن ونگر (مربي ارسنال)، رونالد کومن (مربي فاينورد)، فرانک دي بوئر (مربي آژاکس) ، ايوان يوانوويچ (مربي آپوئل) ، فاتح تريم (مربي گالاتاسراي)،سرالکس فرگوسن (منچستريونايتد)، ميرسئا لوچسکيو (شاختار دونستک)، رنه ژيراد( مون پوليه)، ژرارد اووليه (يکي ازاعضاي يوفا)، يوپ هاينکس (مربي بايرن)، يورگن کلوپ (مربي بوروسيا دورتموند)، هوب استيونس (مربي شالکه)، توماس شاف (مربي وردربرمن)، ژرژ ژسوس (مربي بنفيکا)، لئونارد يارديم(مربي المپياکوس) ، ويتور پريه را (مربي پورتو)، ماسيميليانو الگري(مربي ميلان )، روبرتو دي متئو (مربي چلسي)، کارلو آنچلوتي (مربي پاري سن ژرمن) و لوچانو اسپالتي (مربي زنيت سنت پترزبورگ). در اين ميان، و درميان کساني که نامشان جزو ميهمانان يوفا ديده مي شود، نام آنتونيو کنته مربي يووه به چشم مي خورد که اخيرا به خاطر دست داشتن در تباني با محروميت مواجه شده واحتمالا حالا نامش از ليست ميهمانان نيز خط خواهد خورد.
پيکه: تعجب آور است که رئال الان فقط 1 امتياز دارد
مدافع اسپانيايي از اينکه قهرمان فصل گذشته لاليگا در پايان هفته دوم فصل جديد تنها يک امتياز کسب کرده به شدت تعجب کرده است .
جرارد پيکه، مدافع اسپانيايي باشگاه بارسلونا در صحبتهايي راجع به شروع عجيب رئال مادريد در رقابتهاي اين فصل لاليگا صحبت کرده و در عين حال به اين نکته اشاره کرده که رقابتهاي يک فصل، شامل 38 بازي است.
رئال مادريد در اولين بازي اش در فصل جديد رقابتهاي لاليگا مقابل والنسيا به تساوي رسيد و در هفته دوم با نتيجه 1-2 مغلوب ختافه شد و بارسلونا با کسب برد1-2 مقابل اوساسونا فاصله اش در صدر جدول با رئال را به 5 امتياز افزايش داد.
پيکه در صحبتهايي با اشاره به شروع ضعيف رئال در رقابتهاي اين فصل لاليگا به اين نکته اشاره کرد که با اين وجود، نبردي طولاني براي کسب جام اين فصل لاليگا در راه است.
پيکه در کنفرانسي خبري در بارسلونا گفت:«اين تعجب آور است که رئال در حالحاضر تنها يک امتياز دارد. البته آنها به راحتي مي توانند 30 بازي بعدي شان را بدون شکست پشت سربگذارند.»
پيکه درمورد شرايط فردي اش گفت:« منبراي اين فصل انگيزه هاي زيادي داشتم. نمي شد شروعي بهتر از اين داشت ولي لاليگا رقابتي است که شامل 38 بازي است و نه فقط 2 بازي.»
درحالي که هنوز مشخص نيست که ايا کارلس پويول به بازي دور برگشت سوپرکاپ اسپانيا خواهد رسيد يا خير، پيکه اعلام کرد که با شناختي که از پويول دارد، اين اتفاق خواهد افتاد.
کارلس پويول در جريان ديدار تيمش مقابلاوساسونا و در پي برخورد با رولاند لاما، دچار شکستگي استخوان گونه شد و پيکه درمورد احتمال حضور او در بازي برگشت سوپرکاپ گفت:« با شناختي که من از او دارم، نمي توانم بگويم که او به طور قطع در بازي 4شنبه حضور نخواهد داشت.»
پيکه درمورد بازي پيش روي تيمش مقابل رئال ادامه داد:« ما مي خواهيم قهرمان سوپرکاپ شويم. اگر اين اتفاق بيفتد، اين چهارمين قهرماني متوالي ما در سوپرکاپ خواهد بود. ما براي برد در اين بازي روانه مادريد خواهيم شد.»
رئال مادريد امروز لوکا مودريچ را به صورت رسمي به خدمت گرفت و پيکه درتمجيد از خريد جديد تيم مادريدي گفت:« مودريچ بازيکن خيلي خوبي است که مي تواند به خوبي خط مياني تيمش را تحت کنترل بگيرد. حالا بايد ببينيم که او چطوردر رئال و در رقابتهاي لاليگا جا مي افتد.»