پس از مدت ها توز خیلی خوش درخشیده و هتریک کرده البته اگرو هم دبل کرده و رو هم 5 گل زدن
بعد برد هفته پیش حالا من سیتی داره با روحیه بیشتر بازی میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
پس از مدت ها توز خیلی خوش درخشیده و هتریک کرده البته اگرو هم دبل کرده و رو هم 5 گل زدن
بعد برد هفته پیش حالا من سیتی داره با روحیه بیشتر بازی میکنه
سلام دوستان.من طرفدار من سیتی نیستم ولی تمام بازیکنان ارژانتینی رو دوست دارم (مخصوصا مسی -توز و آگرو). امیدوارم من سیتی قهرمان لیگ جزیره بشه.
اگه این بازی رو با گل های زیاد ببریم قطعا اولیم
دعا کنید من یونایتد نبره مساوی هم کنه خوبه چون بازی بعد هم میبریمشون بعد یا با 1 امتیاز فاصله یا تفاضل بیشتر(بستگی به بازی من یو داره مساوی کنه یا ببازه) میریم سر جای اول که ماله خودمونه
حرف درستی زدی !! میریم جایی که ماله خودمونه ! واقعا این حق ما بود که صدر نشین باشیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هفته بازی آسونی داریم اگه این بازی هم پُر گل ببریم واسه دربی روحیه بالایی پیدا میکنیم ! ما تو هر پست بهتر از مینی یونایتد هستیم !
تبریک به دوستان سیتیki::
میبینم که بوی قهرمانی میاد:ohum:
منم تبریک میگم به برادران سیتی فن
بخدا این حقه سیتیه که صدر باشه ! باید قبول کرد که دوره مینی یونایتد تموم شده !
حالا باید تو اتحاد نشون بدیم که چه پتانسیلی داریم :yes:
اره این بازی خیلی حساسه اگه سیتی بزنه احتمال زیاد دیگه قهرمانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا این بازیکن حقشون قهرمانیه:khelal dandoon:
:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیروز دفاع مینی یونایتد نتونست جلوی دوتا مهاجم درجه 3 اورتون رو بگیره ! چطور میخواد جلوی آگرو و توز رو بگیره !
کیفیت بازیکنای ما با مینی یونایتد زمین تا آسمونه !!!
به دلم خورده 3 تا بیشتر بهشون میزنیم