لطفا راجع به دایی اینطور حرف نزنید
فوتبال ایران رو تو دنیا با دایی میشناسن
هر وقت تو فیفا میخوان بشینن دور هم یه گپی بزنن دایی رو هم دعوت میکنن
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
یاشاسین علی دایی
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا راجع به دایی اینطور حرف نزنید
فوتبال ایران رو تو دنیا با دایی میشناسن
هر وقت تو فیفا میخوان بشینن دور هم یه گپی بزنن دایی رو هم دعوت میکنن
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
یاشاسین علی دایی
گل زدن غلومرضايي رو بايد به فال نيك گرفت ولي از اون مهمتر گل زدنهاي اولاديه . امسال هم علي كريمي رو داريم كه خوراكش سوراخ كردن استقلاله و هم مهرداد اولادي رو كه تو هر دربي بازي كرده به استقلال گل زده . همه اينا نويد از يه انتقام درست حسابي ميده از تيمي كه ديگه خط دفاعش مشخصه سوراخ سوراخه
گرچه بازيهاي دوستانه مهم نيستند ولي براي باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس افت داشت تو هر تورنمنتي سال پيش شركت كرد آخر شد !! بايد تو بازيهاي دوستانه هم بفكر شان و منزلت باشگاه و ارزش پيرهن سرخمون باشن
سمت چپ خط دفاعمون اگر درست بشه با حضور شيث و نصرتي تو قلب خط دفاعي و مازيار جلوشون مشكلي نداريم . تو خط حمله هم كه نوري و علي كريمي پشت اولادي و غلومرضا كولاك مي كنن . فشنگچي و نوروزي هم بكار ميان
اگه بازيكن خارجي مي خوان بگيرن بنظرم تو پست هافبك دفاعي بايد يه بازيكن جنگنده رو بگيرن با خصوصياتي شبيه پژمان نوري . انقدر دست دست كردن كه هم اشجاري پريد هم زندي
هخمون بهتر که رفت ! موندنش کاملا تیم رو به حاشیه می برد ... الان تیم یه نفس راحت می کشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست میشه داداش ! من خودم به شخصه دایی رو دوست دارم ولی نه در هیبت مربیگری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سامبو جوچی دیگه هم در راهه !:shogh:نقل قول:
مامادو تال با پرسپوليس قرارداد بست
مدافع بورکينافاسويي عصر امروز قرارداد خود را با پرسپوليس به امضا رساند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مامادو تال بازيکن فصل پيش تيم يو دي ليريا از ليگ برتر پرتغال به پرسپوليس ملحق شد.
نماينده اين بازيکن در غياب او که به همراه سرخ پوشان در اردوي ترکيه به سر ميبرد، قراردادش را به امضا رساند و براي ثبت آن به هيئت فوتبال استان تهران رفت.
اين بازيکن 29 ساله سابقه بازي در ليگهاي پرتغال، مراکش، لوگزامبورگ، تونس و ترکيه را دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم از رفتن مايلي كهن خوشحالم چون اين بشر هر جا باشه اونجا مشكل بوجود مياره. عقايد و نظرات عجيب و غريب مايلي كهن كه لحظه اي هم رنگ عوض مي كنن بزرگترين آفت براي حاشيه هاي پرسپوليسه . اصلا معلوم نيست رو چه حسابي رفتن سراغش . اوردن مايلي كهن هم از اون كاراي غير ورزشي بي فايده و پر ضرر بود كه بقول دوستمون همون بهتر شد خودش رفت
دوستمون تو اخبار زده جواد كاظميان رو هم گرفتن. كاظميان بازيكن باهوش و سرعتيه و مي تونه موثر باشه به شرطيكه تو پست مناسبي ازش بازي گرفته بشه. مثلا كاظميان به هيچ وجه فوروارد نوك نيست و هر مربي ازش تو اين پست استفاده كنه و توقع گلزني ازش داشته باشه سخت در اشتباهه . يادم نمي ره تو دربي چقدر موقعيت تك به تك از دست داد.
جواد مي تونه يه گوش سرعتي باشه كه دفاع حريف رو دور بزنه و روي دروازه واس استفاده اولادي از ضربات اول و نوري و كريمي واس ضربات دوم فقط توپ بريزه . سبك بازيش جوريه كه بايد ازش بازي سازي و پاس گل خواست نه گل.
اين جواد كاظمياني شما ميگيد مال 5 سال پيشه!!!نقل قول:
كاظميان بازيكن باهوش و سرعتيه و مي تونه موثر باشه به شرطيكه تو پست مناسبي ازش بازي گرفته بشه.
براي قرار گرفتن تو تركيب پرسپوليس يا بايد مثل اون وقتاش بازي كنه يا حميد خان بايد براش رفيق بازي كنه!!
در ضمن خدا رو شكر كه علي كريمي هست تا بازوبند به دست شيث نيفته..
يه چيز ميگم همه رو سرم هوار نشن ولي شيث و كاظميان يه جور ،مايلي كهنم يه جور ديگه خداي حاشيه هستند
واسه چي كاشاني و استيلي دوست دارن اينجور آدم دورشون باشند..
حداقل ميتونستند كاظميانو نگيرند ،شكر خدا كمبود مهاجم كه نداريم ..
به اضافه اينكه اومدن ميثاق به پرسپوليس باعث به وجود اومدن سري جديد سريالهاي حقيقي و معمارزاده است در صورتي كه اگر ميثاقو نميگرفت نصف حاشيه هايي كه تو پرسپوليس به وجود خواهد آمد ، منتفي ميشه!!
خب وقتي شنيدم كاظميان رو گرفتند ميشد حدس زد كه فقط مي خواستن تو روز آخر نقل و انتقالات يه كاري كرده باشن چون بازيش شبيه نوروزي و غلومرضاييه بنابراين واس گول زدن خودم گفتم تو يه پست ديگه ازش استفاده بشه چون سال پيش تو سپاهان در حد فاجعه بود ولي در دوران آمادگيش نفوذاي خوبي از جناحين داره
شمابگيد اينهمه مهلت نقل و انتقالات بود چرا يه دفاع چپ نگرفتن ؟! اينهمه همه ميگن دفاع چپ نداريم اونوقت مفت و مجاني از خير اشجاري و زندي گذشتند تا از همين حالا پاشنه آشيل تيم مشخص باشه . قيافه و استيل دفاع چپ آخر فصل قبلمون اصلا به فوتباليستا نمي خوره چه برسه ....
خدا رو شكر تو خط فوروارد و هافبك دفاعي مشكلي نداريم و بازيكناي گلزني مثل علي كريمي و نوري و اولادي هستند وگرنه ميشد مثل سال قبل
راستي كسي مي دونه اين بازيكن بوركينافاسويي كه گرفته شده تو چه پستي بازي مي كنه؟
[FONT="Arial Black"][/
FONT]
سلام من سدانی ها هستم.
من از بچگی طرفدار پرسپولیس هستم و با فوتبال بزرگ شدم.
ایول من میخوام عضو گروه هواداران قرمز ها بشم.
چه طوری؟
به پروفایل کنترل پانل)) ام سر به زن.
دمت گرم.
تبريك و خوش آمد به دوستمون "سداني ها"
تو يكي از جرايد نوشته بود كاظميان رو واس دفاع راست گرفتند تا جايگزين مهدوي كيايي بشه كه قرار بود بياد . حرف درستي بنظر مياد تا بشه ازش به جاي عليرضا محمد استفاده كرد كه فصل پيش واقعا فاجعه بود .
پژمان نوري رو هم گويا به توافق كامل رسيده بودند ولي تا پژمان فهميده قراره بياد و مثل زمان قطبي دفاع چپ بازي كنه گذاشته رفته .حالا آقا اومده ميگه بخاطر هواداراي ملوان نمي تونم برم پرسپوليس!!!!!!!!!!! با توجه به خوشحالي بعد از گلش تو فصل قبل و اين آخرين رفتارش بهتر از خائن نمي شه بهش گفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حریفش زیاد قدر نبود...
ولی ما بازی خوبی انجام دادیم...
lay_;;
نمیدونم آقایی یا خانم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دایی یه زمانی خوب بود ولی خودشو خراب کرد...
اتفاقا وقتی یه جلسه معمولی دارن به دایی میگن بیاد جلسه های مهم اصلا بهش خبر نمیدن...