-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشنهاد تیم ترکیه ای برای مائورو
28 مرداد 1389
تنها تا پایان ماه جاری میلادی زمان باقی ست تا بازیکنان و باشگاه ها نقل و انتقالات مورد نظر خود را انجام دهند. در حالی که به نظر می رسید مائورو با پیشنهاد دیگری روبرو نخواهد شد و تا پایان اعتبار قراردادش در یووه خواهد ماند، خبر می رسد از ترکیه و تیم گالاتاسرای پیشنهاد مناسبی تقدیم سران یووه برای خرید کامورانزی شده تا مذاکرات در روزهای اتی انجام گیرد.
سرجیو فورتوناتو مدیر برنامه های کامورانزی در واکنش به این خبر گفت : من این مسئله را در روزنامه ها مطالعه کردم اما خود با سران این باشگاه ترکیه ای صحبتی نداشتم اما خوشحال می شویم که باشگاه یووه در صورت در دست داشتن این پیشنهاد با من در میان بگذارد.
به انتهای مهلت نقل و انتقالات نزدیک می شویم و در حال حاضر خبر رسمی از رفتن کامو منتشر نمیشود زیرا من به عنوان مدیر برنامه های کامورانزی از این انتقال اطلاعی ندارم. اگر چنین پیشنهادی حقیقت دارد ما استقبال می کنیم اما مائورو افتخار می کند که تا پایان قراردادش در کنار بانوی پیر باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
کراسیچ به ارزویش رسید !
28 مرداد 1389
همه چیز تمام شد و یک انتظار طولانی به پایان رسید تا مهره ای که بی صبرانه ارزوی پوشیدن پیراهن سیاه و سفید یوونتوس را داشت به خواسته خود نزدیک و نزدیک تر شود. امروز در حالی که دوست داران یووه منتظر نمایش مهره های مورد علاقه خود در ترکیب تیم محبوب شان در مسابقات لیگ اروپا هستند، مدیران در پی نهایی کردند مذاکرات شان برای جذب یکی از دو بازیکنی بودند که مدت های زیادی ست نام شان در لیست خرید بانوی پیر دیده می شود.
میلوس کراسیچ بازیکن صربستانی زسکا که از پیش از اغاز جام جهانی بارها تاکید کرده بود ارزو دارد به یووه بپیوندد با توافق سران دو باشگاه یووه و زسکا به زودی یوونتوسی می شود.
منابع خبری از توافق نهایی این دو باشگاه ایتالیایی و روسی خبر دادند و نوشتند کراسیچ با قرارادادی به ارزش 15 میلیون یورو راهی یوونتوس ایتالیا شد و تنها به دلیل برگزاری دیدار تیم زسکا اعلام رسمی این خبر به تعویق افتاد.
-
پیشنهاد اینتر به مارکیزیو
29 مرداد 1389
چند روز پیش رسانه های کشور ایتالیا از ابراز علاقه ی باشگاه اینتر به کلودیو مارکیزیو ستاره ی جوان باشگاه یوونتوس خبر دادند و این در حالی است که روند مذاکرات یووه با مارکیزیو برای تمدید قرارداد وی پیشرفتی نداشته است.
مدیر برنامه های مارکیزیو با مصاحبه در شبکه ی اسکای گفت به تشریح اخرین وضعیت مارکیزیو پرداخت و گفت:
"مطمئن باشید حتی اگر چنین پیشنهادی برای مارکیزیو رسیده باشد وی ان را رد خواهد کرد. من یک مسیر مستقیم و رو به جلو را برای او می بینم. او 15 سال است که پیراهن یووه را بر تن کرده است و همیشه دوست داشته است روزی اسطوره ی یووه لقب بگیرد."
"در حال حاضر ما پیگیر مذاکرات برای تمدید قرارداد هستیم و طولانی شدن مذاکرات نیز طبیعی به نظر می رسد و ما می خواهیم که کلودیو مدت طولانی در یووه بماند و باشگاه باید یک قرارداد بلند مدت با وی ثبت کند."
"مدیران قبلی قول این کار را به ما داده بودند و با عوض شدن مدیران باشگاه هم فکر نمی کنم اتفاق خاصی رخ دهد ولی به هر حال در روند تمدید قرارداد وقفه افتاده است."
"امیدوار هستم این قرارداد به بهترین شکل ممکن بسته شود و خود مارکیزیو نیز دوست دارد همچنان به یوونتوس متعهد باقی بماند."
-
آکوئیلانی - لدسما ؟ کدام یوونتوسی خواهند شد
29 مرداد 1389
پس از ابراز علاقه ی سران باشگاه لیورپول و سرمربی انها به واگذاری قرضی البرتو آکوئیلانی به یکی از باشگاه های ایتالیایی سران یووه در نظر دارند وی را به خدمت بگیرند و این در حالی است که ماروتا در روزهای گذشته تلاش خود را برای به خدمت گیری لدسما اغاز کرده است.
روی هاجسون سرمربی لیورپول شب گذشته پس از دیدار این تیم در لیگ اروپا در مورد البرتو گفت: "مذاکراتی در حال انجام است و اگه به سرانجام برسد همه راضی خواهند بود. او در شرایط حساسی از فوتبال خود به سر می برد و نیاز به این دارد که هر هفته بازی کند و من نمی توانم به وی چنین قولی بدهم برای همین باید فصل اینده به صورت قرضی در یک باشگاه ایتالیایی توپ بزند."
"من به وی در لیگ اروپا بازی ندادم تا اگر قضیه ی انتقال وی فراهم شد برای وی مشکلی پیش نیاید و او بتواند در تیم اینده خود بازی کند."
در طرف مقابل کریستین لدسما هافبک باشگاه لاتزیو قرارداد که دل نری سرمربی یووه علاقه ی خاصی به وی دارد و با توجه به جدایی پولسن - تیاگو و اکدال از یووه سران یووه از میان لدسما و آکوئیلانی یکی از برای فصل اینده انتخاب خواهند کرد و ماروتا مدیر نقل و انتقالات یووه نیز این موضوع را تایید کرده است.
-
سخت پیروز شدیم اما برتری مهمی بود
29 مرداد 1389
روز گذشته همراه یووه توانست در یک دیدار اروپایی برابر اشتورم گراتس اتریش به برتری برسد و راه صعود به مرحله بعد را هموار نمایند. با این حال جورجو کیه لینی معتقد است به سختی پیروز شدند.
پیروزی سخت و مشکلی بود اما اهمیت زیادی داشت. باید بهتر و بهتر شویم، راه زیادی داریم و همچنان زمان برای بهتر و موفق تر شدن. اما تاکید می کنم که روحیه و انگیزه حاضر در تیم بسیار مطلوب و عالی ست.
-
جاناتان زبینا به تیم ارلس پیوست
30 مرداد 1389
جاناتان زبینا مدافع فرانسوی بانوی پیر با 32 سال سن در حالی که تا پایان ژوئن 2011 با یوونتوس قرارداد داشت از این تیم جدا و به تیم آرلس فرانسه پیوست. در پایان فصل گذشته این مدافع در لیست خروج یووه قرار گرفت و سرانجام امروز مشخص شد وی به این تیم خواهد پیوست تا از این پس در کنار تیم تازه صعود کرده به لیگ فرانسه باشد.
گفتنی خبر رسمی این انتقال به زودی منتشر می شود.
-
میلوس کراسیچ برای امضای قرارداد وارد تورین شد
30 مرداد 1389
رسیدن به شهر شمال غربی ایتالیا و نزدیک شدن به اروزیی که مدت هاست در انتظار محقق شدنش است هیجان خاصی دارد. صبح امروز زمانی که وارد فرودگاه شهر تورینو شد تا از انجا به همراه جوزپه ماروتا راهی هتل محل اقامتش شود هیجان ویژه ای را تجربه می کرد.
میلوس که سرانجام با توافق سران دو باشگاه زسکا و یووه راهی این تیم ایتالیایی میشود پس از استراحت همراه مسولین به کلینیک فورناکای شهر تورینو رفت تا در تست پزشکان حاضر شود.
فردا نیز با حضور در باشگاه در تست پزشکی باشگاه و سپس در خیابان فراریس حضور خواهد یافت تا با امضای قرارداد رسما یوونتوسی شود.
کراسیچ در جمله ای کوتاه گفت " ممنونم از مسولین و بی صبرانه منتظر قرارادادم با این تیم بزرگ هستم. "
-
تنها امضای رسمی قرارداد باقی مانده است
30 مرداد 1389
بر اساس توافق سران دو باشگاه یوونتوس ایتالیا و لیورپول انگلیس البرتو اکوئیلانی ستاره ی جوان و ایتالیایی اسبق رم راهی یووه خواهد شد و فصل آینده به صورت قرضی برای باشگاه تورینی بازی خواهد کرد.
بعد از مصاحبه ی هاجسون سرمربی لیورپول مبنی بر اعلام واگذاری قرضی اکوئیلانی به یکی از باشگاه های ایتالیایی سران یووه دست به کار شدند و در کوتاه ترین زمان ممکن موفق به جذب وی شدند.
مدیر برنامه های اکوئیلانی در این باره گفت: "پنج شنبه و جمعه مذاکراتی میان ما انجام شد و همه چیز حل شد و تنها موارد جرئی و پس از ان امضای نهایی قرارداد موکل من با تیم یوونتوس باقی مانده است. من فردا راهی ایتالیا خواهم شد و پس از ان خبر به صورت رسمی اعلام خواهد شد."
گفتنی است یووه برای سال اول وی را به صورت قرضی به خدمت گرفته است اما در سال دوم بانوی پیر می تواند وی را با مبلغ 17 میلیون یورو به صورت کامل به خدمت بگیرد و در واقع با زرنگی ماروتا حق خرید اکوئیلانی در اختیار یووه قرار گرفته است.
-
نقل و انتقالات یووه همچنان ادامه خواهد داشت
30 مرداد 1389
ماروتا و دل نری هیچ شک و تردیدی ندارند، هیچ ابهامی برای عدم توقف بانوی پیر وجود ندارد زیرا تیم با قدرت و هماهنگی فوق العاده در حال امادگی ست. طی یک هفته مانده به اغاز رقابت های سری ا مدیران و مربیان بیانکونری از جذب مهره های مورد نظر نهایت رضایت را دارند اما تاکید می کنند خرید کراسیچ و اکویلانی اتمام خریدهای تابستانی یوونتوس نیست.
سیاه و سفیدها که تابستان موفقی را در بازار نقل و انتقالات سپری می کنند معقدند برای کامل و بهتر شدن همچنان نیاز به خرید یک الی دو بازیکن دیگر دارند، مهره هایی نظیر پاتزینی و یک مدافع مرکزی. به اعتقاد بسیاری روابط نزدیک دو باشگاه یووه و سمپدوریا راه را برای یوونتوسی کردن پاتزینی هموارتر می کند .
در این میان دل نری برای خرید جانشین دچلیه نیز تاکید زیادی دارد و از ماروتا درخواست داشت تا پیش از پایان نقل و انتقالات بازیکن مورد نظر در این پست را خریداری نمایند.
-
از اکوئیلانی و کراسیچ استقبال می کنیم
31 مرداد 1389
همچون سال های گذشته در چند روز مانده به اغاز رقابت های سری ا، ورزشگاه سن سیرو به همراه مدیر ثروتمندش میزبان رقابت سنتی ای به نام جام برلوسکونی است. به این ترتیب در یک هفته مانده به شروع فصلی تازه دو تیم بزرگ سرزمین چکمه ای به میزبان میلانی ها راهی میدان خواهند شد تا اخرین نمایش های پیش فصل را برای علاقه مندان خود ارائه دهند.
جیجی دل نری که با تغییرات اساسی و بنیادی با کمک و تدبیر مدیران در اندیشه تیمی هماهنگ و مقتدر است در کنفرانس خبری پیش از حضور در جام برلوسکونی از دو خرید روز شنبه باشگاه ابراز رضایت کامل می کند.
کراسیچ به یووه پیوست، یک بازیکن با کیفیت و سریع که می تواند تجربه جدیدی را در کنار یووه داشته باشد. نقش او بسیار مهم است البته تصمیم نگرفته ام در سمت راست و یا چپ از او استفاده کنم.
به دنبال یک جانشین برای دچلیه هستیم و تا پایان نقل و انتقالات این مهره نیز به ترکیب ما اضافه خواهد شد.
این جام فرصتی ست برای بازیکنانی که کمتر در ترکیب قرار می گیرند، اما همه می دانیم که کلیه بازیکنان در اختیار یوونتوس هستند و یووه به همه انان نیاز دارد.
اما دل نری یک بار دیگر با پاسخی که در خصوص شرایط کاپیتان داد، نگرانی را برای ابهامات درباره اینده الکس ایجاد کرد. ایا دل پیرو در میدان خواهد بود؟ شاید ترزگه را ببینیم. این پاسخی ناخوشایند برای هواداران یوونتوس و کاپیتان اله محسوب می شود. در صورت ادامه این روند بسیاری معتقدند مشکلاتی در تیم ایجاد خواهد شد.
دیه گو، ممنونیم از نقل و انتقالات، او در کنار ما ماند زیرا باید می ماند، او همیشه بهترین است.
باید سخت تمرین کنیم و به اینده فکر . رقابت های طولانی و دشواری انتظار ما را می کشد بنابر این با تمرین و تلاش سخت و بسیار می توانیم نهایت امادگی را در طول فصل داشته باشیم.
اکوئیلانی، من نمی دانم که او در انگلیس چطور ظاهر شد اما می دانم که بازیکن بسیار بزرگ و مثبتی ست. یک بازیکن فیزیکی با قدرت بالای بدنی. در پست او قدرت بالای بدنی بسیار مهم است.
مشکلات فیزیکی بازیکنان، همه در حال بازگشت به شرایط مسابقه هستند و مهره ای در یووه از نظر فیزیکی مشکلی ندارد.
منتظر اغاز رقابت ها هستیم و با حضوری موفق در جام برلوسکونی به استقبال فصل جدید می رویم.
بازیکنان دعوت شده یووه برای دیدار در جام برلوسکونی
موتا – کیه لینی – ملو – سیسوکو – مارکیزیو – دل پیرو – امائوری – منینگر – ترزگه – بونوچی – لنتزافامه – گریگرا – په په – مارتینز – دیه گو – دچلیه – استوراری – لگروتالیه – فررو و جاندوناتو