-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پس از حضور ماتیاس سامر در باشگاه بایرن مونیخ، فدراسیون فوتبال آلمان برای جانشینی وی در کادر مدیریتی فدراسیون بدنبال گزینه های مورد قبول می گردند.
رابین دات سرمربی سابق بایرلورکوزن ظاهرا یکی از اصلی ترین گزینه های جانشینی ماتیاس سامر در پست مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان می باشد.
به نقل از کیکر؛ هانس دیتر دریویتز معاون رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به صورت غیر مستقیم این خبر را تایید کرد البته او افزود: "اشتفان کونتز و نام های دیگر نیز در لیست فدراسیون برای این پست قرار گرفته اند." البته کونتز از هر گونه تماس فدراسیون برای تصدی وی در پست مدیریت اظهار بی اطلاعی کرد.
او هم اکنون با باشگاه کایزرسلاترن تا سال 2015 به توافق رسیده و در این باشگاه مشغول فعالیت است.
دات تا سال 2012 با باشگاه لورکوزن همکاری داشت و پیشتر از آن نیز بین سال های 2007 تا 2011 در باشگاه فرایبورگ به عنوان سرمربی حاضر بود.
bayern.blogsky.com
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فدراسیون فوتبال آلمان اولین دیدار دوستانه پس از یورو 2012 را در 15 آگوست مقابل تیم ملی آرژانتین تدارک دید و هواداران تیم ملی آلمان از این دیدار استقبال خوبی کردند.
بازی دوستانه تیم ملی آلمان و آرژانتین در 15 آگوست اولین دیدار دوستانه ژرمن ها پس از یورو 2012 است که فدراسیون فوتبال آلمان آنرا برای آمادگی بیشتر ملی پوشان در نظر گرفته است.
به نقل از شبکه تلویزیونی اسپورت وان، فدراسیون فوتبال آلمان در نظر دارد 35 هزار بلیط برای این بازی به فروش برساند که نکته جالب در این حین استقبال قابل توجه هواداران تیم ملی بود تا چیزی بیش از 15 هزار بلیط در همان ساعت های اولیه توسط فوتبال دوستان آلمانی رزرو شود این میزان مشارکت پس از شکست در یورو 2012 از سوی فدراسیون قابل پیش بینی نبود.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رابین دات سرمربی 47 ساله و سابق باشگاه بایر لورکوزن از سوی فدراسیون فوتبال آلمان به عنوان مدیر ورزشی جدید فدراسیون انتخاب و جانشین ماتیاس سامر شد.
رابین دات به عنوان مدیر جدید ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب شد و ولفگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان امروز رسما در کنفرانس مطبوعاتی او را رسما به خبرنگاران دعوت کرد.
به نقل از شبکه تلویزیونی اسپورت وان؛ دات سابقه مربیگری در باشگاه فرایبورگ و بایر لورکوزن را در کارنامه دارد و این مربی 47 ساله جانشین ماتیاس سامری شد که چندی پیش مدیریت ورزشی باشگاه بایرن مونیخ را بدست گرفته بود.
دات از اول آگوست تا سال 2016 قراردادی 4 ساله را با فدراسیون فوتبال آلمان به ثبت رساند. او مسئولیت توسعه استعداد و بهینه سازی انجمن مربیان فوتبال آلمان را عهده دار خواهد بود. دات در اظهار نظری پس از معرفی وی به عنوان مدیر ورزشی فوتبال آلمان گفت: "این کار فوق العاده جالبی خواهد بود و برای من یک معنی خاص خواهد داشت و مشتاقانه منتظر همکاری با فدراسیون فوتبال آلمان و یواخیم لو سرمربی تیم ملی هستم."
او ادامه داد: "من احساس می کنم چالش فوق العاده و هیجان انگیزی را در روبرو شدن با استعدادهای جوان کشور خواهم داشت."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماتیاس سامر مدیر ورزشی اسبق فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب رابین دات را به عنوان جانشین وی برای تصدی پست مدیر ورزشی تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.
به نقل از اسکای، مدیر ورزشی باشگاه بایرن در اظهار نظری پس از انتخاب دات گفت: "من فکر می کنم رابین دات انتخاب بسیار خوبی است او واقعا فوتبال حرفه ای را درک می کند."
سامر 44 ساله که پس از اتمام یورو 2012 از سمت خود در فدراسیون فوتبال آلمان کناره گیری کرد و به عنوان مدیر ورزشی به باشگاه بایرن پیوست اینگونه ادامه میدهد: "چیزی که من شخصا می توانم به دات بگویم این است که او همواره خوب بوده و وی را می پسندم. او فردی است که در کار بسیار جدی است و فدراسیون به همچین فردی همواره نیاز دارد. از صمیم قلب برای او بهترین ها را آرزو می کنم و این انتخاب را تبریک می گویم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ چندی پیش رابین دات، سرمربی اسبق باشگاه بایر لورکوزن از جانب فدراسیون فوتبال آلمان به عنوان جانشین ماتیاس سامر انتخاب شد.
یواخیم لو، سرمربی ژرمنها نیز ضمن خوشامد گویی به رابین دات اظهار داشت: من بسیار خوشحال هستم که فدراسیون فوتبال آلمان تواست به سرعت برای ماتیاس سامر جانشینی را برگزیند و رابین دات را جایگزین وی کند. من در انتظار روزی هستم که بتوانم به همراه رابین دات کار کنم. من فکر میکنم من و ایشان تعامل خوبی با یکدیگر خواهیم داشت."
همچنین الیور بیرهوف مدیر ورزشی تیم ملی آلمان نیز در اینباره گفت: "رابین دات در کار خود بسیار ماهر است و انتخابی صحیح از جانب فدراسیون آلمان میباشد. وی در آینده تحت حمایت تمامی ما قرار خواهد گرفت."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، سرمربی کره ای باشگاه سئونگنام به تقلید از یوآخیم لو پرداخت و سعی کرد همانند این مربی در کنار زمین ظاهر شود.
چندی پیش باشگاه هامبورگ آلمان در دیداری برابر باشگاه سئونگنام قرار گرفت . در این دیدار شین تائی یونگ ، سرمربی این باشگاه با ظاهری بسیار شبیه به ظاهر یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان ظاهر شد.
این مربی 41 ساله با استایلی کاملا" شبیه یوگی لو یعنی پیراهن سفید ، شلوار تیره رنگ ، کمربند ساده ، ساعت و دستبندی شبیه این مربی در زمین ظاهر شد . وی همچنین در طول این مسابقه از حرکاتی شبیه به حرکات دستان یوآخیم لو استفاده میکرد.
عده ای این مربی جوان را قل یوآخیم لو در آسیا معرفی کرده اند.
البته در ظاهر این مربی تفاوت هایی نیز نسبت به یوآخیم لو به چشم میخورد برای مثال لو همیشه ساعت خود را به دست راست خود و دستبند خود را به دست چپ خود می اندازد در حالی که شین تائی یونگ ساعت را در دست چپ و دستبند را در دست راست می اندازد. همچنین این مربی بر خلاف لو از گردنبند نیز استفاده میکند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، روبین دوت جانشین سامر امیدوار است که یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان بتواند مدتی طولانی در سمت خود باقی بماند.
روبین دوت سرمربی اسبق باشگاه بایرلورکوزن که چندی پیش به عنوان جانشین ماتیاس سامر انتخاب شد اظهار داشت که خود را در حدی نمیداند که بتواند در آینده رهبری تیم ملی آلمان را در اختیار بگیرد بلکه امیدوار است که یوگی لو سرمربی فعلی ژرمن ها برای مدتی طولانی با آنها همکاری کند.
دوت در این باره در مصاحبه ای با روزنامه ی بیلد گفت :
" من در این فکر نیستم که رهبری تیم ملی آلمان را بر عهده بگیرم بلکه میخواهم به عنوان جانشین ماتیاس سامر در پست جدید خود به خوبی فعالیت کنم.من آرزو میکنم که یوآخیم لو برای مدتی طولانی رهبری تیم ملی آلمان را بر عهده داشته باشد.
من در روزهای اخیر گفتگویی تلفنی با یوآخیم لو داشتم در این صحبت ها من یافتم که نقاط اشتراک زیادی با لو در زمینه ی فوتبال دارم."
او همچنین هنگامی که از او سوال شد که آیا میشائیل بالاک میتواند جانشین لو شود یا خیر در پاسخ پفت :
" میشائیل بالاک به جای لو ؟ بالاک حتی مدرک مربیگری ندارد پس چطور میتواند جانشین لو شود؟"
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، متس هوملس مدافع جوان تیم ملی آلمان اظهار داشت که ژرمن ها برای بدست آوردن عنوان قهرمانی در سال 2014 باید بهتر عمل کنند.
تیم ملی آلمان در یورو 2012 در مرحله ی نیمه نهایی با نتیجه ی 2 بر 1 مغلوب تیم ملی ایتالیا شد و از راه یابی به فینال این رقابتها بازماند.
متس هوملس بازیکن ملی پوش باشگاه بوروسیا دورتموند درباره ی شانس قهرمانی ژرمن ها در سال 2014 گفت :
" با توجه به نمایشی که در رقابتهای یورو 2012 داشتیم فکر میکنم باید برای بدست آوردن نتیجه ی مناسب و قاطع برابر تیمهای بزرگ بهتر عمل کنیم.
ما باید بسیار قاطع تر عمل کنیم . با چشم پوشی از نمایشی که برابر تیم ملی یونان داشتیم باید بگویم که ما در دیدارهای خود سرعت لازم و کافی را نداشتیم .
تیم ملی آلمان برای رسیدن به عنوان قهرمانی در رقابتهای جام جهانی 2014 که به میزبانی برزیل برگزار خواهد شد باید عملکرد خود را بهبود بخشد.
در دیدار برابر ایتالیا این تیم از ما برتر ظاهر شد و حتی اگر اشتباهات من نبود هم نتیجه را واگذار می کردیم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، چندی پیش یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان با مارک هوپه رئیس سالن ورزشی فرایبورگ ملاقات کرد.
یوآخیم لو ، سرمربی ژرمن ها اغلب برای ورزش و تمرین به سالن ورزش فرایبورگ می رود. او چندی پیش که به این سالن رفته بود با مارک هوپه رئیس این باشگاه دیدار کرد و به بحث درباره ی رقابتهای یورو 2012 و عملکرد آلمان در این تورنمنت پرداخت.
مارک هوپه روز پس از این دیدار در مصاحبه ای با Bodybuilding Magazin ، گفت :
" یوگی اغلب اوقات به سالن ورزش ما سر میزند . او همیشه با چهره ای شاداب و خوشحال و مانند بقیه ی افراد وارد سالن ما میشود و در کناری به تمرین و ورزش میپردازد.
چند روزپیش من و یوگی درباره ی فوتبال بحث میکردیم . من اغلب فوتبال تماشا نمیکنم اما همیشه رقابتهای یورو و جام جهانی را دنبال میکنم.
در دیداری که با یوگی داشتم به او به خاطر نمایش های فوق العاده ی تیمش در یورو تبریک گفتم و به او گفتم که چقدر شرم آور و تاسف بار است که برخی از افراد تمام زحمات او را به خاطر یک باخت زیر سوال میبرند."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها امروز به همراه فلیک ، بیرهوف و کوپکه برای آنالیز یورو 2012 به فدراسیون آلمان رفت.
امروز یوآخیم لو به همراه کمک خود هانسی فلیک ، مربی دروازه بان ژرمن ها آندریاس کوپکه و الیور بیرهوف مدیر ورزشی تیم ملی فوتبال آلمان برای آنالیز رقابتهای یورو 2012 به فدراسیون فوتبال آلمان رفت.
در این دیدار که ولفگانگ نیرزباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان و روبین دوت جانشین جدید ماتیاس سامر نیز حضور داشتند بحث هایی در رابطه با رقابتهای یورو 2012 مطرح شد که در قسمت زیر به پاره ای از سخنان نیرزباخ ، دوت و لو در این جلسه می پردازیم.
ولفگانگ نیرزباخ : اگر به گذشته برگردیم و نگاهی به رقابتهای یورو 2012 بیندازیم و دیدارهایی را که داشتیم مورد آنالیز قرار دهیم درخواهیم یافت که نمایش بسیار خوب و متقاعد کننده ای از خود بر جای گذاشته ایم . ما تصمیمات بسیار مناسبی در انتخاب بازیکنان ، کادر فنی و کادر مربیگری داشتیم.
رقابتهای جام جهانی 2014 که به میزبانی برزیل برگزار خواهد شد قطعا" آسان نخواهد بود ؛ ولی ما معتقد هستیم که تیم ما پتانسیل و اعتماد به نفس بالایی دارد و می تواند روند موفقیت آمیز خود را ادامه دهد.
یوآخیم لو : آنالیزی که در رابطه با رقابتهای یورو 2012 داشتیم سبب شد که به نتایج بسیار خوبی دست یابیم .دیدار امروز در فدراسیون بسیار مهم بود چرا که سبب خواهد شد بتوانیم خود را تا پیش از برگزاری دیدار دوستانه برابر آرزانتین آماده کنیم.
بی صبرانه چشم انتظار این دیدار که در روز 15 آگوست در شهر فرانکفورت برگزار خواهد شد هستیم.
روبین دوت : در دیداری که امروز داشتیم همگی دریافتیم که برای رسیدن به هدف خود که تبدیل شدن به یک تیم درجه یک و بی نقص است از فلسفه ی مشترکی برخوردار هستیم.
یوآخیم لو سرمربی زرمن ها در روز پنج شنبه 9 آگوست اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی برای برگزاری دیدار آلمان و آرژانتین را اعلام خواهد کرد.
bayern.blogsky.com