آنالیز تصویری شکست پرسپولیس مقابل الاتحاد.
تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته با شکست مقابل الاتحاد وداع تلخی با لیگ قهرمانان آسیا داشت. سرخپوشان در دقایق ابتدایی در حال کنترل بازی بودند و آسمیر آودوکیچ به خوبی در مقابل چندین موقعیت خطرناک الاتحاد ایستادگی کرده بود.
داور اما در اقدامی شگفت انگیز ناگهان نقطه پنالتی را نشان داد تا شیرازه تیم مصطفی دنیزلی به طور کلی از هم بپاشد، صحنه ای که به گواه کلیه کارشناسان داوری به هیچ عنوان نمی توانست پنالتی باشد و از داوری که برای قضاوت در جام جهانی انتخاب شده است، چنین اشتباهی شک برانگیز به نظر می رسد:
تماشای نمای نزدیک تر از صحنه پنالتی تردیدها را در این خصوص بیشتر می کند:
اما حتی قبل از این گل سرخپوشان پایتخت ایران می توانستند روی نبوغ خارق العاده کریمی دروازه حریف را باز کنند اما دیشب، شب ایمون زاید هم نبود!
گل دوم الاتحاد از اشتباهات همیشگی مازیار زارع در میانه میدان کلید خورد و با دفع توپ کودکانه و آماتور شیث رضایی پیش رفت تا با پر شدن عجیب خط آفساید توسط مهرداد پولادی، به راحتی هر چه تمام تر دروازه سرخپوشان برای بار دوم باز شود:
و تصویر بدون شرح از صحنه گل سوم الاتحاد، ایستادن مدافعان پرسپولیس و فاصله چند متری با مهاجم حریف و در نهایت تیر خلاص!
زاید: دوست دارم در پرسپولیس بمانم/ اتفاقات جده بیاحترامی بزرگ بود نه کارشکنی.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه شرایطش در این تیم بسیار خوب بود و دوست دارد بماند، از مشخص شدن وضعیت نهاییاش ظرف روزهای آینده خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایمون زاید با اشاره به اینکه امروز جمعه به ایرلند باز میگردد در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: من در پرسپولیس روزهای خوبی داشتم و خیلی به این تیم علاقه دارم و طی روزهای آینده وضعیتم برای ادامه همکاری با این تیم مشخص خواهد شد.
وی با بیان اینکه چند پیشنهاد از کشورهای عربی دارد، در مورد اینکه آن تیمها هوادارانی مانند پرسپولیس ندارند، اظهار داشت: در این مدت متوجه شدم پرسپولیس چقدر محبوب است و قطعاً بیش از تیمهای عربی برای هوادارانش محبوب است. البته دوست دارم در این تیم بمانم ولی صبر کنید تا شرایط را بررسی کنم.
مهاجم تیم پرسپولیس در مورد شکست این تیم برابر الاتحاد تاکید کرد: ما یک روز بد را سپری کردیم و در شرایطی که میتوانستیم الاتحاد را ببریم قدر موقعیت هایمان را ندانستیم و با اشتباهاتی که داشتیم فرصت پیروزی در اختیار تیم میزبان قرار دادیم. پرسپولیس نشان داده بود در آسیا خصوصاً بازیهای خارجی عملکرد خوبی دارد اما در این بازی ناگهان اتفاقاتی رقم خورد که زمینه شکست تیم به وجود آید.
وی در مورد اتفاقاتی که از زمان ورود تا خروج عربستانیها برای پرسپولیس ایجاد کرده بودند تصریح کرد: نمی توان نام این اتفاقات را کارشکنی بدانم بلکه یک بیاحترامی بزرگ بینالمللی بود من نمیدانم آنها چرا این گونه رفتار کردند. معطلی در زمان ورود به فرودگاه و محل اقامتی که برای ما در نظر گرفته بودند بسیار نامناسب بود و آن را بیاحترامی میدانم.
زاید در پایان گفت: ناهماهنگیهایی که عربستانیها برای ما ایجاد کردند قابل توجیه نیست. ما خیلی معطل شدیم و من از این مسایل بسیار متعجب شدم. ورود بد، محل اسکان نامناسب که میتوانم بگویم شرایط اتاقم بسیار ناراحت کننده بود و مسایلی بود که تاکنون ندیده بودم و برایم بسیار تعجب آور بود. نمیدانم چه بگویم ولی امیدوارم دیگر شاهد بروز چنین اتفاقاتی نباشم.
نوری: امیدوارم چنین سالی دیگر تکرار نشود/ اگر دنیزلی بماند، اولویت اولم پرسپولیس است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اشتباهات داوری و فردی را از عوامل اصلی شکست این تیم برابر الاتحاد عربستان دانست و گفت: امیدوارم دیگر چنین سال تلخی برای پرسپولیسیها تکرار نشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد نوری در مورد حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا با شکست مقابل الاتحاد عربستان ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما می توانستیم به عنوان تیم اول صعود کنیم ولی با بدشانسی و اشتباهات به عنوان تیم دوم صعود کردیم تا کارمان بسیار سخت شود.
الهلال به راحتی بنی یاس را برد و صعود کرد و ما الان افسوس می خوریم که چرا به عنوان تیم اول صعود نکردیم.
وی با بیان اینکه این تجربه خوبی بود تا در سالهای بعدی مسئولان، مربیان و بازیکنان از آن برای رسیدن به موفقیت بیشتر استفاده کنند، ادامه داد: به عقیده من الهلال بهترین تیم غرب آسیاست و الاتحاد از این تیم ضعیفتر بود. متاسفانه گول این تیم را خوردیم و برابرشان بازی دفاعی انجام دادیم اما داور نقش مستقیمی در این ناکامی داشت.
هافبک تیم پرسپولیس ادامه داد: ما بد بودیم و قصد توجیه نداریم اما داور با گرفتن یک پنالتی اشتباه باعث شد آنها پیش بیافتند. روی گل سوم هم بازیکنان ما خطایی انجام نداده بودند. آنها بهتر بودند ولی این برد را مدیون کمک داور هستند.
وی با اشاره به اینکه ما فصل را بسیار بد شروع کردیم و با این باخت هم بد تمام کردیم، تصریح کرد: امیدوارم چنین سالی دیگر تکرار نشود و مسئولان سال آینده تیمی در حد نام پرسپولیس ببندند تا این تیم بتواند با موفقیت در مسابقات داخلی و خارجی انتظارات هواداران را برآورده کند.
نوری غیبتش در اردوی اخیر تیم ملی را چوب نتایج بد پرسپولیس در هفتههای اخیر دانست و ابراز امیدواری کرد بتواند در اردوهای بعدی به میدان برود.
این بازیکن در پایان گفت: اگر دنیزلی بماند اولویت اولم پرسپولیس خواهد بود. ضمن اینکه منتظر میمانم تا ببینم تیم چگونه بسته میشود. به همین دلیل شرایطم الان مشخص نیست و بعداً معلوم میشود.
کریمی : بازی کردن من مقابل ازبکستان مهم نیست.
علی كریمی ملی پوش فوتبال ایران گفت : قرار گرفتن در تركیب تیم ملی فوتبال ایران در دیدار با تیم ازبكستان مهم نیست.
كریمی ملی پوش پرسپولیس كه از روز گذشته به جمع دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در كمپ بشیكتاش استانبول اضافه شد ، روز جمعه پس از تمرین این تیم افزود: قرار گرفتن در تركیب تیم ملی فوتبال ایران به منظور دیدار با تیم ازبكستان مهم نیست ، بلكه مهم موفقیت تیم كشورمان در این دیدار است.
وی با اشاره به اضافه شدن بازیكنان تیم های پرسپولیس ، استقلال و سپاهان به جمع دیگر ملی پوشان فوتبال كشورمان در كمپ بشیكتاش افزود : بازیكنان سه تیم به دلیل درگیر بودن در رقابت های فوتبال قهرمانی باشگاه های آسیا ، اندكی خسته بودند و امروز پس از یك تمرین سبك ، به استراحت می پردازند و از فردا در تمرینات حضور خواهند داشت.
بازیكن تیم پرسپولیس تهران شرایط مهیا شده برای دعوت شدگان به اردوی تیم ملی فوتبال ایران در كمپ بشیكتاش را مطلوب توصیف كرد و گفت : شرایط از همه لحاظ مناسب است و دعوت شدگان به اردو برای دیدار با تیم ازبكستان آماده می شوند.
كریمی در باره دیدار با تیم ازبكستان نیز گفت : با توجه به اینكه ، این دیدار نخستین بازی تیم كشورمان در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی برزیل بشمار می رود ، به نظر من بازی سختی را در پیش داریم كه امیدوارم موفق به شكست این تیم شویم .
تیم ملی فوتبال ایران كه خود را برای شركت در مرحله دوم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در آسیا آماده می كند ، اردوی خود را از روز دوشنبه گذشته در كمپ بشیكتاش استانبول دایر كرده است. ملی پوشان فوتبال كشورمان ، نخستین دیدار خود را در این مسابقات روز 14 خرداد در تاشكند مقابل تیم ازبكستان برگزار می كنند.
پولادی: نتوانستم به پرسپولیس کمک کنم/ برای فصل بعد تصمیمی نگرفتهام.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شکست این تیم برابر الاتحاد گفت: متاسفانه این فصل نتوانستم به پرسپولیس کمک کنم.
مهرداد پولادی در خصوص شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر الاتحاد عربستان ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم الاتحاد چیزی سرتر از ما نداشت اما ما نتوانستیم به آنها گل بزنیم در حالی که موقعیتهای خوبی داشتیم.
پرسپولیس در مجموع طوری بازی کرد که هیچ شانسی برای صعود در این بازی نداشت.
وی ادامه داد: متاسفانه این فصل بد را به بدترین شکل تمام کردیم و نتوانستیم با کسب یک نتیجه خوب هوادارانمان را شاد کنیم که باید از آنها عذرخواهی کنم.
هافبک تیم پرسپولیس با بیان اینکه این بازی تمام شد اما ما توانایی شکست دادن الاتحاد را داشتیم، ادامه داد: تیمی که با 3 گل ببرد جای هیچ حرفی را باقی نمیگذارد اما من باید بگویم الاتحاد آن تیم قدرتمندی که فکر میکردیم نبود. متاسفانه در این دیدار گلهای بچهگانه خوردیم و نتوانستیم آنها را جبران کنیم.
وی در مورد اینکه قراردادش را با پرسپولیس تمدید خواهد کرد اظهار داشت: نمیدانم من تنها امروز به حضور در اردوی تیم ملی و موفقیت با آن در مسابقات مقدمات جام جهانی فکر میکنم. متاسفانه در این زمان کوتاه نتوانستم به پرسپولیس کمک کنم و معلوم نیست فصل بعد هم این اتفاق بیافتد یا نه.
پولادی در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد صحبتهای شما بوی خداحافظی میدهد، گفت: هنوز هیچ تصمیم نگرفتهام. اما هر چه صلاح باشد انجام خواهم داد. من روزهای بدی را تجربه کردم و امیدوارم پرسپولیس برای فصل بعد بسیار بهتر بسته شود.
رویانیان: خیلی از بازیکنان کم کاری کردند / همه شان را بیرون می کنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از بازیکنان این تیم به خاطر شکست برابر الاتحاد گفت : امکان دارد کسر قرارداد بازیکنان از 20 درصد به 30 درصد افزایش پیدا کند.
محمد رویانیان امروز جمعه در گفتگو با خبرنگار صداوسیما افزود: کم کاری بسیاری از بازیکنان پرسپولیس برابر الانحاد واضح بود.
وی افزود: شاید این بازیکنان مراقب ساق پاهای خود بودند تا مصدوم نشوند و بتوانند با تیم های بعدی خود قرارداد ببندند. خداراشکر که قرارداد همه شان هم تمام شده است و از این تیم می روند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به جریمه 20 درصدی قرارداد بازیکنان این تیم گفت: من قبل از بازی در دبی به آنها گفتم اگر الاتحاد را ببرید 10 هزار دلار پاداش به شما می دهم و گذشته را هم فراموش میکنم، اما اگر ببازید باقی مانده قراردادتان را نمی دهم. جریمه 20 درصدی را هم فعلا برای احتیاط اعلام کردم و ممکن است تا 30 درصد جریمه افزایش پیدا کند ، این حق مردم است.
رویانیان با اشاره به قانون سقف قرارداد گفت: متاسفانه مدیریت های اشتباه در فوتبال ما قیمت بازیکنان را بسیار بالا برده است. قراردادهای بازیکنان را اگر به پول تومان حساب کنید میلیاردی و اگر به ریال حساب کنید تیلیاردی شده است! این 400 میلیون سقفی که گذاشته اند بر چه اساسی است ، این الکی است. مگر می شود فقط گفت 400 میلیون و انتظار اجرایی شدن داشت؟ آیا ساز و کار آن را فراهم کرده اید؟ چه کسی باید بازیکنان را به این سمت هدایت کند؟
وی ادامه داد: بازیکنانی که ما با آنها صحبت کرده ایم درخواست های میلیاردی دارند و من مجبورم با آنها قراردادهای پشت پرده ببندم. منه مدیرعامل قرارداد بالاتر از سقف می بندم و تخلف می کنم ، آن وقت آقای دلالی که تخلف می کند راست راست می گردد و هیچ کس به او کاری ندارد ، چرا من باید سرم پایین باشد؟ این سیستم درست است؟ همه باید قرارداد پشت پرده ببندند و من هم می بندم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بدون اشاره به نام بازیکنان در خصوص کم کاری آنان گفت: شاید خیلی ها مراقب پاهایشان بودند که برای امضای قرارداد با تیم هایشان در فصل جدید مشکلی نداشته باشند. هه شان قراردادشان تمام شده است الحمدالله ، به جای آنها بازیکنانی که برای خرید مد نظرم است آورده ام و کارشان تمام شده، دو سه تا از بهترین بازیکنان خارجی را هم گزینش کرده ام و کار جدیدی هم که امسال کرده ام این است که یک تعداد جوان را هم می خواهم به پرسپولیس اضافه کنم و خودم آنها را تربیت کنم به تیم اضافه کنم.
رحمان احمدي: نگفتم بنگر پرسپوليسي شده است.
دروازهبان تیم فوتبال سپاهان گفت: مشغول استراحتم و به فوتبال فکر نمیکنم.
رحمان احمدی در مورد اینکه قراردادش را با سپاهان تمدید کرد یا خیر گفت: قبل از بازی با استقلال باشگاه با من صحبت کرد اما به آنها گفتم با مدیربرنامه هایم صحبت کنند. اکنون همراه خانواده ام به استراحت آمده ام و به تنها چیزی که فکر نمی کنم فوتبال است.
می خواهم استراحت کنم و به پیشنهادها فکر نمی کنم. هر کسی هم زنگ می زند می گویم با مدیر برنامه هایم صحبت کند.
دروازه بان سپاهان در پاسخ به این سؤال که عنوان کرده بنگر پرسپولیسی شده، گفت: من چنین حرفی نزدم. اصلا رفتن بنگر به پرسپولیس به من مربوط نمی شود که بخواهم این حرف را بزنم. اگر هم پرسپولیسی شده مبارکش باشد. هر بازیکن آزادی می تواند برای خودش تصمیم گیری کند.
رحیمی: از رویانیان عذرخواهی کردم/ جدایی حسینی و بنگر قطعی نیست.
مدیرعامل باشگاه سپاهان با بیان اینکه از محمد رویانیان بابت مصاحبه روزهای اخیرش عذرخواهی کرده، گفت: نمی گذاریم جلال حسینی و محسن بنگر از سپاهان جدا شوند.
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان كه اين روزها تلاش ميكند تيم خوبي را براي فصل آينده ببندد دربارهي جدايي احتمالي سيدجلال حسيني و محسن بنگر گفت:
با بنگر و حسيني جلسه گذاشتم و اعلام كردم اگر بخاطر پيشنهادهاي مالي ميخواهيد از سپاهان جدا شويد، ما مسايل مالي را حل ميكنيم.
عليرضا رحيمي به سوالاتي درباره تركيب بازيكنان فصل آينده سپاهان، درخواستهاي زلاتكو كرانچار، جدايي سيدجلال حسيني و محسن بنگر و برخي بازيكنان ديگر از اين تيم، بودجه فصل آينده سپاهان و... پاسخ داد كه در زير ميآيد:
** با توجه به اينكه سپاهان در حال حاضر تنها نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسياست و عنوان قهرماني ليگ برتر را هم يدك ميكشد، برنامههايتان براي آمادهسازي هرچه بهتر اين تيم در فصل آينده چيست؟
كرانچار هنوز برنامه فصل آيندهاش را به ما نداده است. او به مرخصي رفته و فكر ميكنم يكشنبه (پسفردا) برگردد و جلسهاي با او برگزار كنيم تا در آنجا برنامههايش را به ما بدهد. با توجه به اينكه الان سپاهان تنها نماينده ايران در جمع هشت تيم پاياني ليگ قهرمانان آسياست، تلاش ميكنيم تيم قدرتمندتري را براي فصل آينده داشته باشيم. تصميمگيري درباره تمام برنامههاي فني با كرانچار است و تلاش ميكنيم برنامهها را به خوبي اجرا كنيم.
** ظاهرا جدايي سيدجلال حسيني و محسن بنگر از سپاهان قطعي شده كه در اين صورت براي جايگينهاي اين دو مدافع كليدي چه برنامهاي داريد؟
اولا كه تا اين لحظه جدايي هيچ بازيكني از سپاهان قطعي نشده است. ما در اين يكي دو روز گذشته برنامههايي داشتيم و با اين دو بازيكن ديدار و گفتوگو هم كرديم. ما تقريبا مرتب با هم در تماس هستيم. به حسيني و بنگر گفتم اگر بخاطر مسايل مايلي و پيشنهادهاي چشمگير ميخواهيد از سپاهان جدا شويد، من اين مشكل را حل ميكنم.
** يعني ميخواهيد پيشنهادهاي مالي چشمگيرتري نسبت به پرسپوليس به آنها بدهيد؟
من انتقادي از رويانيان و رويهاي كه در پيش گرفته داشتم كه البته بعدا از او عذرخواهي كردم چون به هر حال طبق اصول حرفهاي و اينكه باشگاههاي ما در ظاهر حرفهاي هستند، هر مديري ميتواند با هر بازيكني مذاكره كرده و هر پيشنهاد مالي كه ميخواهد بدهد و اصلا تعريف حرفهاي بودن همين است؛ بنابراين من نبايد آن انتقاد را انجام ميدادم.
** پيشتر نسبت به حرفهاي بودن باشگاههاي ايراني مردد بوديد كما اينكه الان هم تيمهاي دولتي با قدرت پولهاي هنگفت دولتي اقدام به بستن تيم شان ميكنند!
الان هم معتقدم در ايران تعريف قانونمندي از باشگاه وجود ندارد. من كه در اين سابقه بيش از 30 سالي كه در ورزش دارم هيچ تعريف قانوني از باشگاهها نشنيدم. اينكه دولتي هستند يا خصوصي يا با هر ماهيت ديگري. به هر حال الان در ظاهر اين عنوان حرفهاي روي باشگاهها وجود دارد و ما بايد از ضوابط آن تمكين كنيم.
** سپاهان براي فصل آينده مشكل يا محدوديت مالي ندارد؟
مسايل مالي و بحث بودجه باشگاه ما هم قابل حل است. ما مدير سپاهان نشدم كه از مافوق پول بگيرم و در باشگاه خرج كنم. ما آمديم كاري كنيم تا سپاهان به مشكل برنخورد. تحت هيچ شرايطي اگر نتيجهاي را نگرفتيم آن را گردن هوا، داور، برنامهريزي فدراسيون و...نيانداختيم. اصلا اين توجيهها را بلد نيستيم هرچند در ايران خيليها استاد اين كار هستند.
** الان داريد به برخي مديران باشگاههاي دولتي كنايه ميزنيد؟!
نه من كار خودم را ميكنم و ترجيح ميدهم فقط درباره مسايل باشگاه سپاهان صحبت كنم. من اعلام ميكنم اگر تمام بودجه باشگاه سپاهان از كارخانه فولاد مباركه هم قطع شود باز هم سپاهان را بدون مشكل خاصي نگه ميدارم.
** با همين كيفيت فعلي؟
من در اين 33 سال كه در ورزش اين مملكت سابقه مديريتي دارم، چه زماني كه مديركل تربيت بدني استان اصفهان بودم و چه در سالهايي كه رييس فدراسيون بودم، هيچ وقت درباره بودجه و مشكلات مالي صحبت نكردم و هميشه برنامهها را طوري جلو بردم كه با مشكلات مالي مواجه نشديم.
** برگرديم به موضوع حسيني و بنگر، بالاخره تكليف اين مساله چه شد و آيا قرار است آنها به پيشنهاد شما جواب بدهند؟
همانطور كه گفتم ما طي چند روز آينده جلسهاي را با كرانچار خواهيم داشت. با حسيني و بنگر هم اختصاصا درباره اين موضوع چهارشنبه هفته پيش صحبت كرديم و ضمن تشكر از زحماتي كه در اين سالها براي سپاهان كشيدهاند، گفتيم هرچند قراردادتان تمام شده اما ميخواهيم شما در سپاهان بمانيد؛ ما سعي ميكنيم نگذاريم آنها به دليل پيشنهادهاي مالي از سپاهان جدا شوند. در نهايت براي اقدام به تمديد قراردادشان در روزهاي آينده اقدام ميكنيم و اين دو بازيكن هم تا آن زمان تصميمشان را ميگيرند.
** پيش از اين بارها گفتهايد كه قانون سقف قراردادها را رعايت ميكنيد و در عين حال ميان بازيكنانتان هم به عنوان يك مدير صادق و راستگو شهرت پيدا كرديد، با اين وضع چطور ميخواهيد مساله مالي حسيني و بنگر كه شنيده ميشود هر كدام پيشنهادهاي بيش از يك ميليارد تومان را از پرسپوليس دارند، حل كنيد؟
اولا كه قانون سقف قراردادها امسال براي تمام تيمها 20 درصد اضافه شد. ضمن اينكه ما تيم آسيايي هستيم و قانون اين اجازه را ميدهد تا در چند مورد بتواند قراردادهايي را بالاتر از سقف ببندد.
** يعني اين اجازه به شما امكان عقد قراردادهاي ميلياردي به شما ميدهد؟
هرچه سقف اجازه دهد ما از آن عدول نميكنيم. اصلا سپاهان 100 ميليارد تومان پول هم داشته باشد و اما اجازه قانوني خرج كردن آن را داشته باشيم باز هم بيحساب و كتاب و خارج از قانون كاري نميكنيم. البته تاكيد ميكنم كه درباره رفتن و ماندن اين بازيكن و جذب بازيكنان جديد در جلسات اين هفته تصميمهاي نهايي را خواهيم گرفت اما اصول مشخص ما اين است كه اگر بخواهيم كاري را انجام دهيم، حتما راه قانوني آن را پيدا كرده و طبق آن عمل ميكنيم.
** موضوع جلسه با رحمان احمدي و تمديد احتمالي قرارداد اين دروازهبان به كجا رسيد؟
با رحمان صحبت كردم كه گفت بهتر است مدير برنامههايش با ما مذاكره كند. كه اين ديدار هم در روزهاي آينده انجام ميشود.
** چند بازيكن سپاهان قراردادشان در پايان فصل تمام شد؟
فقط همين سه نفر يعني سيدجلال حسيني، محسن بنگر و رحمان احمدي هستند. البته در قرار داد برونو سزار و فابيو جانواريو هم نكاتي وجود دارد كه براي فصل آينده بايد دربارهاش با اين دو بازيكن توافق كنيم. مابقي نفرات با ما قرارداد دارند و فصل آينده در سپاهان بازي خواهند كرد.
** حضورتان در هيات مديره فدراسيون فوتبال چقدر پررنگ است؟ آيا نسبت به تعيين تكليف عمده كميتههاي فدراسيون به ويژه بلاتكليفي كميته روابط بينالملل دغدغههايي داشتيد؟
بخاطر درگيري سپاهان در دو جام كه ليگ برترو ليگ قهرمانان آسيا بود، نتوانستم حضور پررنگي از آنچه مدنظر دارم در مسايل فدراسيون داشته باشم. از اين پس هر كمكي لازم باشد انجام ميدهم. البته در بحث استفاده باشگاهها از دروازهبان خارجي بنده روي موضوع لغو قانون ممنوعيت پافشاري كردم و برخي دوستان هم از من حمايت كردند و بالاخره مشكل حل شد.
** جدا از بستن سپاهان فصل آينده چه موضوعات ديگري را در برنامهتان داريد؟
من از فردا دو مساله را با جديت بيشتر پيگيري ميكنم كه يكي موضوع تكميل شدن استاديوم نقش جهان اصفهان است و ديگري بحث شكايت از باشگاه تراكتورسازي كه با طرح شكايت در فيفا كار روند خودش را طي ميكند.
** با وجود قهرماني در ليگ برتر همچنان با جديت اين مساله را پيگيري ميكنيد؟
اتفاقا چون قهرمان ليگ برتر شديم و ديگر كسي نميتواند مسايل ديگر را به پگيريهاي ما ربط دهد، ميخواهم به شدت اين شكايت را پيگيري كنم تا به نتيجه نهايي برسد و انگيزهام بيشتر شده است.