حیف که گل درست ژاوی رو قبول نکردند:ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف که گل درست ژاوی رو قبول نکردند:ey babaaa:
برد خوبی بود . واقعا گل اول الکسیس و گل مسی قشنگ بودن به خصوص گل مسی که با پاس زیبای اینیستا زده شد roz::
البته میتونستیم به 5 مقدس هم برسیم با گل چیپ ژاوی که ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز 11 آوریل تولد هافبک جوان و تکنیکی بارسا ، تیاگو آلکانترا است
بازیکنی که تا سال گذشته کمتر کسی او را میشناخت ولی امسال در نیمی از بازیهای بارسا به عنوان یار ثابت بازی کرده است!
تولد 21 سالگیت مبارکت تیاگو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رکورد شکنی های مسی همچنان ادامه دارد....
مسی اولین بازیکن تاریخ لالیگا شد که در یک فصل 28 گل در بازیهای خانگی به ثمر رسانده است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صحبتهای پپ بعد از بازی با ختافه :
- ما این پیروزی را به آبیدال و همسرش تقدیم میکنیم
- تیمهای زیادی در دنیا و در ضربات آزاد بهتر از ما هستند،تنها به دلیل اینکه آنها بازیکنان بلند قد تری دارند
- ما به گلهای پدرو نیاز داریم.مصدومیتها در این فصل به پدرو آسیب رساندند،این خیلی مهم است که او به سطح معمول خود برسد.
- ما خیلی خوشحالیم که بازی را با 10 بازیکن لاماسیایی به پایان رساندیم،اما آلوز ، کیتا ، ویا ، ماسکرانو ، آبیدال و.... جزئی از این تیم هستند.
- پویول برای بازی جان میدهد.او فقط راجع به فوتبال فکر میکند
- با تمام این مصدومیتها،اگر ماسکرانو را نداشتیم نمیدانستم میتوانستیم این راه را ادامه دهیم یا خیر
- الکسیس دو گل فوق العاده به ثمر رساند،بازی کردن در تیم بارسا و وفق پذیری با باشگاه بارسلونا راحت نیست.اگر او مصدوم نمیشد بیشتر گلزنی میکرد
گیج شدن مدافعان زاراگوزا مقابل حرکات مسی :ghelyon:
تیاگو خیلی بازیکن خوبیه.واقا بازیکن رو فرم و به درد بخوری هست.تکنیکش هم حرف نداره.من اصلا دوست ندارم بازیکنا سنشون بره بالا.دوست دارم همه بازیکنا رو 22 باقی بمونن البته بازیکنای خودمون چون هرچی سن بازیکن بره بالا به روز های خداحافظیش نزدیک میشه و من نمیتونم فراموششون کنم.کاش بازیکنامون همیشه تو سن اوج خودشون میموندن.مثلا الان من ژاوی رو میبینم گریه ام میگیره اخه دو سال پیش ژاوی بازیکنی بود که واقعا یک تنه یک حمله رو پایه ریزی میکرد و هر کاری برای مهاجما میکرد ولی الان یک بازی مثل بازی با اسپانیول رو میبینیم و واقعا جای افسوس داره که ژآوی بیشتر توپ اون بازی رو لو داد
تبریک به تیاگو:-shad:gol:
من دلم برای ویا تنگ شده.برای چی خوب نمیشه ؟ :gerye: :gerye:crying::-
امیدوارم زود برگرده... جاش خالیه...
هممون دلمون برای ویا تنگ شده..crying::-.
جاش خیلی خالیه،مخصوصا تو الکلاسیکوها و البته تیم ملی...om::
قبل از مصدومیتش پپ چند باری رو نیمکت نشوندش( بدترینش تو الکلاسیکو بود) که باعث شد یه سری شایعات در مورد رفتنش از بارسا پخش بشه که خیلی ناراحت کننده و اعصاب خوردکن بود...eterza::-
امیدوارم وقتی برای برگشت به تیم اماده شد پپ بهش اعتماد کنه و بازیش بده؛اینجوری دلبوسکه هم به احتمال زیاد به تیم ملی دعوتش میکنه...:yes:lay_;;:yes:
دوستان یک کلیپ قشنگ از مسی گذاشتم برید دانلود کنید حالشو ببرید
اگه آفلای مصدوم نشده بود بدون شک یکی از بازیکنای اصلی تیم بود دلم میخواد زودتر برگرده
هفته ی سختی رو در پیش داریم امیدوارم بچه ها خوب از پس همه چیز بر بیان