با ابزارش اصلا باهات موافق نیستم.رئال اندازه لاتزیو هم توان دفاعی نداره.اگه تونست با اینتر جلوی ما به ایسته به خاطر این بود که اینتر عملا مهاجماش هم توان دفاعی داشتن.رئال کسی رو برای دفاع نداره.هافبک دفاعیشون الونسو هست که قابلیت تدافعی بالایی نداره.کنارش معمولا یا خدیرا هست یا دیارا که هردو دفاعی هستن ولی توان جلوی خط میانه بارسا ایستادن رو ندارن.دفاعاهاشون رو هم که باید اسمشون رو گذاشت سوتی.مارسلو که کلا یادش رفته دفاع کنه.په په هم که معنی دفاع رو با خطا اشتباه فهمیده به احتمال زیاد اخراج میشه تو بازی دفاعی.کاروالیو هم که فقط لایی نخوره یک موفقیت به دست اورده.ایستادن جلوی 4 راس قدرت تاریخ فوتبال به این سادگی ها نیست. برای متوقف کردن مسی ژآوی اینیستا بوسکتس نیاز به یک برنامه جامع هست.همه میدونیم اگه این 4 بازیکن از بازی خارج بشن کار بارسا تمومه.ولی خارج کردن اینا به این سادگی ها نیست.نیاز به تاکتیک های پیچیده ای داره.من فکر کنم مورینیو اگه بخواد دفاعی بازی کنه(که مطمئنم نمیکنه) برای مهار اون 4 بازیکن از تاکتیک زیر استفاده میکنه.
مارسلو.......کاروالیو....راموس. ....دیارا
په په......خدیرا
الونسو
رونالدو.......اوزیل
بنزما
شاید اگه این ترکیب رو بفرسته به زمین بتونه یکم جلوی خلاقیت رو بگیره.مجبوره از خلاقیت بازیش کم کنه به دفاع روو بیاره.کلا رئال تو کار دفاعی نمیتونه ما رو متوقف کنه.ترکیب بالا هم تنها نقطه قوتش برای مقابله با بارسا تو دو خط قرار گرفتن 4 مدافع هست که یک سبک قدیمی و مال 50 سال پیشه.بعید میدونم پپ انتظار داشته باشه ولی این نوع دفاع 50 ساله استفاده نشده اما اگه مورینیو بخواد به تاکتیک کثیف رو بیاره حتما از اینطور دفاع ها به همراه بازی فیزیکی زیاد استفاده میکنه.من که خیلی بعید میدونم با سبک دفاعی بتونه جلومون به ایسته.فقط شاید بتونه با سبک تهاجمی جلومون بازی کنه که اونم تو نیوکمپ یک ریسکه.
مادرید رو له میکنیمchomagh