تو بازی با آپویل 2 مهاجم بازی کردیم کریم و هیگی کنار هم تا دقیقه 70 گل نزدیم تا کاکا مارسلو اومدن ترکیب همیشگی شد 3 تا زدیم :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بازی با آپویل 2 مهاجم بازی کردیم کریم و هیگی کنار هم تا دقیقه 70 گل نزدیم تا کاکا مارسلو اومدن ترکیب همیشگی شد 3 تا زدیم :دی
داداش من منظورتو کامل گرفتم و پستتو کامل خوندم ولی شما منظوره منو نگرفتی عزیزمlove::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش رضا درسته وقتی این دوتا فیکس بودن بازی سختی رو نداشتیم ولی ما هنوز امسال جزء بارسا بازی سختی رو نداشتیم
تا اینجاشو قبول دارم
منم می گم بد نیست 1 بار مقابل تیم های بزرگ حتی یه نیمه این ترکیب رو استفاده کرد. ما تا حالا بنزما و هیگی رو در الکلاسیکو فیکس نکردیم کردیم؟نه
من می گم این همه با تک مهاجم بازی کردیم و نتیجه خوبی رو نگرفتیم.گرفتیم انصافا؟ نه
بد نیست 1 نیمه بنزما و هیگی رو فیکس کرد و ببینیم نتیجش چیه
باید همه روش هارو امتحان کرد
یه نکته مهم
رئال مادرید تیم هجومی هست نه دفاعی درسته؟
مقابل همه تیم ها هجومی هست جزء بارسا
چرا دفاعی بازی می کنه وقتی نمی تونه یا دفاع خوبی نداره؟ چرا هجومی بازی نمی کنه؟ وقتی خط حملش در جهان اوله وقتی مثلث گل زنی آتشین داره (هیگی-بنزما و رونالدو) الان تا هفته 31 لالیگا هر 3 روی هم از 100 گل 74 تاشو زدن
چرا وقتی مورینیو بازی رو 2-1 واگذار کرد رونالدو و بنزما اعتراض کردن و گفتن مورینیو به خط حمله آسیب رسوند
باشه بازی الکلاسیکوی 5 تایی رئال هجومی ولی چطور رئال هجومی بود که موقیعت های گلش به 6تا نمیرسه؟من اون الکلاسیکو رو دقیقا 5 بار از اول تا آخر نگاه کردم کاملا آنالیزش کردم رئال 5 پاس صحیح نداد چه برسه بخواد هجومی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو بعد بازی گفت اگه بازیکنان به حرفم گوش کرده بودند چنین اتفاقی نمی افتاد
داداش این حرفات کمی برام عجیبه اگه اخبار رو بعد از همون الکلاسیکو 5-0 دنبال کرده باشی می فهمی که مورینیو گفت من می خوام از همون تاکتیک دفاعی سختی که بااینتر پیاده کردمو پیاده کنم که دقیقا همین طور شد
خوب حرف اینتر شد
داش رضا مدافع های قدرتمند اینترو به رئال مقایسه می کنی؟!
مدافع های اینتر همگی قدرتمندن برعکسه رئال
تازه مدافعان اینتر مثل مدافع های ما نبودن که تا گل خوردن بازیکن حریفو بزنن و لهش کنن و صبرشون تموم بشه
کاری که بارسا همیشه مقابل رئال پیاده می کنه گواردیولا می دونه بازیکنان رئال کم طاقت هستن مقابل بارسا بخاطر همین همیشه سعی داره اعصابه مارو بهم بزنه
تو خودت وقتی تیمت از بارسا گل می خوره چقدر اعصابت خورد میشه؟
می دونی دلیلش چیه؟چون فکر می کنی همه چیز تموم شده و زورت می گیره و کنترل و تمرکزتو از دست میدی همین دلیل میشه عصبی بازی کنی
کلی باید بگم که بازیکنان اینتر اینجوری نبودن.
شما هم درست میگی ما خیلی با بارسا بازی کردیم و همه ترکیب معروف بارسا رو میشناسن 3-3-4 ما هم بیشتر اوقات 1-3-2-4 بازی می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی وقتا هم از ترکیب 2-2-2-4 استفاده می کنیم (همون موقع که هیگی و بنزما فیکسن) من نمیگم باید اونارو نیمکت نشین کرد من می گم با تک مهاجم مثل همیشه هجومی بود ولی اگه اوزیل یا دیماریا بد بازی کردن با هیگی تعویض شن تا اون ترکیبو هم تست کنیم فقط یه نیمه
اون بازی رو ندیدم مسافرت بودم و نمی دونستم کی داره بازی می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که نمی گم همیشه فیکس کردن بنزما و هیگی جواب میده که تازه دلیل های زیادی میتونه داشته باشه 1- خستگی و....
من میگم هیگی و بنزما در بیشتر مواقع فیکس بودن آمار خوبی و تیم نتیجه خوبی گرفته و تیم ما هم جلو بارسا خوب نبوده من می گم بد نیست یک بار یا یه نیمه این روش رو هم امتحان کرد
آره هر وقت این دوتا توی زمین فیکس بودن رئال خوب نتیجه میگیره اما من می گم توبازی با بارسا از بنزما ودی ماریا استفاده کنه فکر می کنم بهتر باشه
حالا من یه سوال ازت دارم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علت اینکه الگری تونست از گواردیولا مساوی بگیره چیه ؟
به نظرت اگه میلان هجومی بازی میکرد چه بلایی سرش می اومد ؟
میلان الان داره شیوه اینتر 2010 رو اجرا میکنه چون میدونه فقط ترکیب دفاعی جلو بارسلون جواب میده !
پارسال تو مرحله یک چهارم چمپیونز علت شکست مورینیو از گواردیولا این بود که مورینیو بارسلون رو دست کم گرفت و فکر کرد با یه ترکیب هجومی میتونه برنده بشه که متاسفانه اینطور نشد و بارسا به فینال میرفت !
اگه فقط یکم ترکیب رو دفاعی میکرد الان ما قهرمان چمپیونز 2011 میشدیم ........ !
میدونی چرا میگم سیستم دو مهاجمی استفاده نکنیم ؟
چون مدافعین بارسلون خیلی قدرتمند هستن و حتی اگه 3 تا مهاجم هم بذاریم جواب نمیده !
ولی اگه بتونیم غافلگیرشون کنیم و با یک مهاجم قوی ضد حمله بزنیم این شیوه جواب میده !
ضد حمله زدن به بارسلون مثل آب خوردن میمونه چون اکثر دفاع هاش نفوذی هستن و تا بخوان به زمین خودشون برگردن تیم مقابل کاره خودشو کرده !
تادنيا دنياست شانسلونا نوكر رعاليهاست-كريس آقاي گلهاست - درود بر رئال
خیلی تیما هم بودن خیلی دفاعی بودن و نتیجه ای نگرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد سیستم رئال قابل مقایسه با هر تیمی نیس که ما رئالیم ما باید هجومی باشیم و تو زمین خودمون اجازه حرکت به هیچ تیمی ندیم
حالا خارج خانه یکم با احتیاط تر
نقل قول:
من بازی میلانو از دقیقه 40 نگاه کردم دلیل اینکه آلگری توانست مساوی بگیره این بود که خوب پرس می کرد تیمش خیلی دفاعی نبود می توانست راحت ببره که متاسفانه زلاتان رو دور نبود
فکر کنم منظور هجومی که من می گم نفهمیدی داداش
من می گم باید مثل خودشون باشیم یعنی چی؟یعنی اینکه بر بازی سوار شیم و نگذاریم بازی دست بارسا باشه.
من می گم وقتی مهاجمان ضد حمله می زنند هافبک ها از پشت آماده پرس شدید و... باشن. وقتی دفاع حریفو پرس کنی حریف حول میشه و استرس و اشتباهات بالا میره و به ما کمک فوق العاده ای می کنه
به قول معروف باید چپو راستشون کنیم (ببستیمشون به شوت)
پارسال در دور رفت چمپیونزلیگ رئال اینقدر دفاعی بود که رونالدو تو زمین اعصابش خورد شد و بعد از بازی همه انتقاد کردن که چرا این قدر دفاعی بود!
اگه بخوای کلیپ این صحنه رونالدو رو دارم
اتفاقا اصلا مدافعان بارسا قوی نیستن این هافبک هاشون هستند که در پرس کردن عالین. بارسا اصلا دفاع خوبی نداره
من شخصا خودم واسه الکلاسیکو این ترکیبو پیشنهاد می کنم
کاسیاس
کوئنترائو.........کارواریو....... ..په په..........راموس
ژابی......گرانرو
رونالدو........اوزیل.........دیما یا
بنزما
ولی می گم وقتی تیم گره می خوره یا گل می خوره باید هجومی تر بشیم یعنی هیگی رو به بازی بیاریم در کنار بنزما
رونالدو هم باید به شوت ببنده دروازه بارسا رو.
مطمئنم روزی رونالدو یه گلی به بارسا میزنه که دهنتون اینطوری میشه:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
داداش من یک ساعته دارم همینو می گم شما گوش نمی کنید:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من می گم رئال تیم دفاعی نیست دفاع تو خونش نیست دفاع کنه گل می خوره
رئال باید هجومی و مثل همیشه باشه چه مقابل بارسا و چه مقابل تیم افغانستانki::
این همه دفاعی بودیم چیزی جزء باخت نیاوردیم.
باید هجومی باشیم چه هیگی در کنار بنز باشه چه نباشهki::
خو منم همینو میگم دیگه منتها میگم بعضی بازی ها صلاح حضور همزمان هیگی کریمه بعضی بازی ها صلاح حضور یکیشونونقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما وقتیم یکیشون باشه یه هافبک مناسب باید جایگزینش باشه
این اصلا دلیلی بر تاکید به دفاعی بودن نیس و اینجوری هم میشه خیلی هجومی بود