نوری: بازی برابر با الاتحاد فینال زودرس است/ نمیخواهیم از آسیا خداحافظی کنیم.
هافبک پرسپولیس گفت: همه بازیکنان به این نتیجه رسیدند که بازی مقابل الاتحاد یک فینال زودرس است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد نوری درباره دیدار روز چهارشنبه با الاتحاد عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: در عربستان همانند امارات مشکل آب و هوا را خواهیم داشت. با این حال همه به این نتیجه رسیدهایم که بازی با الاتحاد یک فینال زودرس است.
وی ادامه داد: الاتحاد هافبکهای بسیار خلاق و بازیسازی دارد و جنگ هافبکها در این بازی میتواند دیدنی باشد. باید هرچه در توان داریم نشان دهیم و با یک بازی خوب و منطقی به فکر پیروزی باشیم چرا که دوست نداریم با آسیا خداحافظی کنیم.
نوری درباره عدم دعوتش به تیم ملی خاطرنشان کرد: دوست دارم مسافر جام جهانی باشم اما نمیدانم چرا در لیست تیم ملی نیستم. هنوز فرصت دارم که خودم را به کیروش نشان دهم و در لیست و بازیهای بعدی تیم ملی باشم. خوشبختانه دنیزلی از من رضایت کامل دارد.
مدیرعامل نفت آبادان: رضایتنامه فونیکه سی را برای عجمان صادر می کنیم.
در شرایطی که مهاجم فصل گذشته نفت آبادان از مذاکره با سرخپوشان پایتخت در روز پنجشنبه خبر داده بود، مدیرعامل باشگاه آبادانی می گوید انتقال این بازیکن به عجمان امارات قطعی شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی حکمت مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان با تایید جدایی فونیکه سی از این باشگاه، گفت:
فونیکه سی به تیم عجمان امارات رفته است. ما مبلغی را از این بازیکن دریافت می کنیم و رضایتنامه فونیکه سی را برای باشگاه عجمان صادر می کنیم.
گفتنی است فونیکه سی امروز با بیان اینکه قرار است روز پنجشنبه با باشگاه پرسپولیس مذاکره کند، گفت: فصل آینده به تیمی خواهم پیوست که پول بیشتری به من بدهد.
ماهینی: با پرسپولیس مذاکره کردم / حضورم در این تیم قطعی نیست.
مدافع تیم ملی فوتبال كشورمان، گفت: صحبت های خوبی با مسوولان باشگاه پرسپولیس داشته، اما هنوز حضورش در این تیم قطعی نشده است.
حسین ماهینی در آئین بدرقه ملی پوشان فوتبال کشورمان در جمع خبرنگاران خاطر نشان كرد: هنوز شرایطم برای فصل آینده مشخص نیست.
در حال حاضر تمام تمركز خود را به روی دیدارهای تیم ملی متمركز كرده ام و پس از بازی های نخست تیم ملی در مقدماتی جام جهانی در خصوص تیم باشگاهی خود تصمیم نهایی را اتخاذ می كنم.
وی در خصوص حضورش در تیم ذوب آهن اصفهان گفت: قراردادم با این باشگاه به پایان رسیده و هنوز 60 در صد از مبلغ قرارداد را دریافت نكرده ام كه پس از بازی های تیم ملی به طور یقین این مساله را پیگیری خواهم كرد.
ماهینی با مطلوب ارزیابی كردن شرایط تیم ملی ایران اظهار داشت: تیم ملی ایران در بهترین شرایط قرار دارد و حضور در اردوی تركیه می تواند ما را به اوج آمادگی برساند.
وی خاطرنشان كرد: تیم ملی فوتبال ایران توانایی صعود به جام جهانی را دارد، چرا كه از كادر فنی و بازیكنان مجربی سود می برد.
مدافع تیم ملی در پایان ابراز امیدواری كرد كه این تیم با صعود به جام جهانی 2014 برزیل موجب شادی مردم را فراهم كند.
پولادی و کریمی تمرین نکردند/ عکس یادگاری رویانیان با هواداران.
تمرین تیم پرسپولیس شب گذشته در زمین شماره یک الشباب امارات انجام شد.
آخرین تمرین تیم پرسپولیس در امارات از ساعت 20 شب گذشته در زمین اصلی ورزشگاه الشباب امارات دنبال شد. در این تمرین پرسپولیسیها به مدت 70 دقیقه به تمرین پرداختند.
*مهرداد پولادی، مدافع سرخ پوشان به دلیل دردی که همچنان از ناحیه پا دارد به صورت اختصاصی دور زمین دوید.
وی در گفت و گویی خبر داده که احتمال غیبتش در دیدار برابر الاتحاد وجود دارد.
*علی کریمی نیز که در تمرین شب گذشته اقدام به شوتزنی کرد، کاپیتان پرسپولیس از ناحیه کشاله پا درد دارد.
*حضور برخی ایجنتها و واسطه های داخلی و خارجی در کنار تیم هم در نوع خود جالب است، یکی از این مدیر برنامهها فردی بود که قرار بود بازی ایران و عراق را محیا کند که در جمع مسئولان ایرانی در امارات اعلام کرد که به هیچ عنوان زیکو با این دیدار مخالف نبود، بلکه برخی از عوامل دیگر باعث لغو بازی دوستانه ایران و عراق شد.
* در تمرین شب گذشته تعدادی از مربیان تیمهای پایه الشباب هم در ورزشگاه حضور داشتند.
* 100 هوادار پرسپولیس نیز در ورزشگاه الشباب حضور پیدا کردند و به تشویق پرسپولیس پرداختند.
* گرفتن عکس یادگاری با محمد رویانیان و درخواست از او برای تمدید قرار داد با علی کریمی در نوع خود جالب بود.
* در تمرین شب گذشته رویانیان و مسئولان باشگاه پرسپولیس از نزدیک عملکرد قرمز پوشان را زیر نظر داشتند.
* ناراحتی و گوشهگیری هاشمیان، معمارزاده و مهدوی کیا سوژه اصلی تمرین شب گذشته بود.
* پرسپولیسیها قرار است ظهر امروز برای دیدار با الاتحاد عازم جده عربستان شوند.
* همچنین شب گذشته جلسهای 60 دقیقهای بین رویانیان، بازیکنان و دنیزلی برگزار شد و در خصوص مسائل آینده پرسپولیس و برنامههای فصل جدید بحث و گفت و گو شد.
زارع: کارشکنی عربستانیها را به afc گزارش میکنیم.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: کارشکنی مسئولان عربستانی را به کنفدراسیون فوتبال آسیا گزارش خواهیم کرد.
جمشید زارع در خصوص اقدامات انجام شده برای سفر پرسپولیسی ها به عربستان اظهار داشت: با توجه به اینکه ما میدانستیم امکان دارد برای رفتن به جده عربستان و برای رویارویی با الاتحاد مشکلاتی به وجود بیاید
به همین دلیل نماینده خود را زودتر عازم جده کردیم، اما خیلی زود متوجه شدیم که سعودی ها این بار کارشکنی خود را سریع آغاز کرده اند.
وی افزود: موضوع را از طریق فدراسیون فوتبال در حال پیگیری هستیم و قطعا به AFC کارشکنی عربستانیها را در فاصله چند ساعت مانده به ورودمان به جده اعلام خواهیم کرد.
زارع ادامه داد: البته این موضوع امری طبیعی است که عربها دست به برخی کارهایی بزنند که روحیه تیم ما را خراب کنند اما مطمئن باشید اجازه نمیدهیم به هیچ عنوان بازیکنان ما تمرکز خود را از دست بدهند، به همین دلیل مسئولان باشگاه با نظارت دقیق رویانیان در تلاش هستند تا مشکلات را هرچه سریعتر حل کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما امیدواریم که در فرودگاه جده زیاد وقتمان تلف نشود و با همکاریهایی که با ما انجام میشود سریعتر بازیکنان را به محل اقامتشان برای استراحت برسانیم. با این رفتار سعودی ها بچههای ما بیشتر از گذشته با یکدیگر همقسم شدهاند و مصمم هستند که یک نتیجه خوب مقابل الاتحاد بگیرند.
فونیکه سی: هنوز با عجمان قرارداد نبسته ام.
مهاجم اهل مالی تیم فوتبال نفت آبادان در خصوص موضوع پیوستنش به تیم عجمان امارات گفت: این تیم اماراتی به من پیشنهاد داده اما هنوز قراردادی با این تیم منعقد نكرده ام.
فونیكه سی افزود: از چهار تا پنج تیم ایرانی و همچنین چند باشگاه اماراتی برای فصل بعد پیشنهاد دارم اما هنوز تصمیم قطعی نگرفتهام. با تیم عجمان امارات قرارداد نبسته ام و تنها با آنها مذاكره كرده ام.
مهاجم نفت آبادان گفت: هر تیمی كه از نظر مالی بهترین پیشنهاد را به من بدهد به آن پیشنهاد جواب مثبت می دهم زیرا هدف بازیكنان خارجی از آمدن به آسیا برخورداری از شرایط مالی بهتر است.
فونیكه سی در خصوص مذاكره اش با تیم پرسپولیس تهران اظهار داشت: مدیران این باشگاه پیشنهاداتی به مدیر برنامه هایم داده اند اما روز پنجشنبه هفته جاری مذاكره نهایی را با آنها خواهم داشت.
فونیكهسی در فصل گذشته لیگ برتر 20 گل برای نفت آبادان به ثمر رساند.
دلجویی رویانیان از مهدوی کیا و هاشمیان/ کریمی در پرسپولیس می ماند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حالی که برای خروجی از محل تمرین سرخپوشان دست علی کریمی را گرفته بود از مهدوی کیا و هاشمیان دلجویی کرد.
محمد رویانیان که دیروز در مصاحبهای گفته بود مهدویکیا و هاشمیان در لیست بازیکنان مازاد پرسپولیس قرار دارند، به امارات رفته و با حضور در تمرین پرسپولیس، با این دو بازیکن صحبت کرده است.
قصد رویانیان از صحبت با هاشمیان و مهدویکیا، دلجویی از این دو نفر بوده. او همچنین موقع خروج از زمین تمرین، دست علی کریمی را گرفته و او را با خودش به بیرون از زمین برده. تماشاگران پرسپولیس هم که آنجا بودند، به رویانیان گفتهاند اجازه ندهد کریمی از پرسپولیس برود که مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ آنها گفته: «شما به او بگویید بماند، حتما در پرسپولیس میماند.»
رویانیان: اعلام خبر هاشمیان و مهدوی کیا ناشی از سوء برداشت خبرنگار بود.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس اعلام خبر رفتن هاشمیان و مهدوی کیا از سوی یک خبرگزاری را ناشی از سوء برداشت خبرنگار دانست و گفت: من هیچ وقت با قاطعیت خبر از جدایی این بازیکنان از پرسپولیس ندادم.
سردار رویانیان در خصوص اعلام خبر جدایی چهار نفر از بازیکنان پرسپولیس که از سوی یکی از خبرگزاری ها مطرح شده بود، گفت: من علاقه زیادی به مهدی مهدوی کیا دارم.
قبل از سفر به دوبی نیز به ایشان گفتم که شما در تیم ما هستید، ایشان نیز گفت با دنیزلی صحبت می کنم و نظر خودم را ارایه می دهم. حال چگونه ممکن است من خبر از جدایی قطعی این بازیکن را اعلام کنم.
وی ادامه داد: هاشمیان نیز یکی از بازیکنان مورد علاقه من است. وی از نظر سطح فوتبال و تجربه از کارآمدترین بازیکنان پرسپولیس است.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: میثاق و هوشیار نیز همواره مورد علاقه من هستند حتی من هوشیار را همراه خودم به دوبی آوردم و هم اینک همراه تیم راهی جده خواهد شد.
رویانیان در پایان خاطر نشان کرد: اعلام خبر قطعیت جدایی بازیکنانی که در خبر فوق به آن اشاره شده بود را به طور جدی تکذیب می کنم و این سرمربی تیم است که در خصوص لیست نهایی نقل و انتقالات تصمیم گیری کرده و نظر نهایی را اعلام خواهد کرد.