جک
یک روز یه بارسلونایی میره کتاب فروشی و میگه : کتاب پیروزی بارسا را دارید
فروشنده در جواب:
ببخشید ما کتاب تخیلی نمی فروشیم
اگه کتاب قهرمانی رئال خواستید دوتای دیگه بیشتر نمونده
mas:-
نمایش نسخه قابل چاپ
جک
یک روز یه بارسلونایی میره کتاب فروشی و میگه : کتاب پیروزی بارسا را دارید
فروشنده در جواب:
ببخشید ما کتاب تخیلی نمی فروشیم
اگه کتاب قهرمانی رئال خواستید دوتای دیگه بیشتر نمونده
mas:-
سلام به دوستان رئالي
من هنوز تو كف گل كريس هستمki:: گل اول كريس كه توپ ديده نميشدki:: نميدونم اين بشر چطوري به توپ ضربه ميزنه كه اينقدر دقيق و قدرتيه !!!!ki::
بعضي ها بايد پيش كريس لنگ بندازن ! ki:: حالا ميبينيم كي آقاي گل ميشهki::
خوشحالم كه رئال دوباره به اوج برگشته و اميدوارم بتونيم با حفظ اين روند حتي فاصله رو بازم افزايش بديم.
به اميد قهرماني :sigar:
بچه ها من به شدت موافقم که مقابل بارسا بایرن و در فینال و دیگر بازی های سختمون بنزما و هیگی فیکس باشن.
به نظرم خیلی جواب میده هر بار که هردو فیکس بودن پرگل بردیم و یه بازی زیبا به نمایش گذاشتیم
نظر شما چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم اگه هردوشون تو زمين باشند مقابل بايرن و ..... موفق خواهيم بود ولي مقابل بارسا به مشكل ميخوريم !
مقابل بارسا بهتره بنزما فيكس باشه و جاي هيگواين يه بازيكن سرعتي مثل دي ماريا يا كايخون يا حتي كاكا بازي كنه . البته هيگي ميتونه به عنوان يار جانشين همين طور كه ميگي در كنار بنزما بياد البته اگه نياز به گل داشته باشيم.
اول یه نکته اینکه تو بازی بارسلونا و بیلبائو بگم
بیلبلئو تو این بازی 48 ساعت قبل بازی سنگین با شالکه تو زمین حریف داشت که 4 به 2 هم برد
خیلی عجیبه با اصرار درخواست تعویق بازی مورد پذیرش قرار نگرفت
درسته چون بارسلون بازی سنگین با میلان سهشنبه داره نمیشه بازیشو دیرتر برگذار کرد اما تکلیف بیلبائو چی بود که باید تو دوروز دو تا بازی سنگین اونم تو خونه حریف بکنه
این بازی باید تعویق هفتگی میفتاد که نشد و چون قانون لالیگا بازی زیر فاصله 48 ساعت برای هر تیم ممکن نیس فقط بازی کمی دیرتر برگذار شد که این یکم شبهه انگیزه هر چند این چیزا برای رئال اهمیت نداره
تو این زمینه هم موافق فیکس بودن دو تاشون هستم اما با بازگشت دیماریا کار یکم سختر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه ترکیب همزمان اوزیل کاکا دیماریا هم خیلی جواب میده
پس انتخاب ترکیب فیکس خیلی سخته
علی جون جلو تیمهای بزرگی مثل بارسلون و بایرن قرار دادن دو مهاجم کنار هم اصلا درست نیست......نقل قول:
ما هر موقع جلو تیمهای بزرگ تهاجمی بازی کردیم نتیجه رو واگذار کردیم نمونش هم رئال 0 بارسلون 5 .....
همیشه گذاشتن بنزما و هیگواین کنار هم جواب نمیده ! مخصوصا تو بازی با بایرن مونیخ که اونا فقط رو ضد حمله گل میزنن ! پس ما اگه بیاییم هجومی بازی کنیم و 3 تا 3 تا مهاجم بذاریم دفامون استحکامش رو از دست میده و رو ضد حمله گل میخوریم ..... ! مخصوصا تو بازی با بایرن که اونا دلشون رو به ضدحمله های ماریو گومز خوش میکنن !
من از سیستم الگری (( سرمربی میلان )) خیلی خوشم اومد.......
به نظر من الگری کلید شکست بارسلون رو پیدا کرد !
چرا بارسلون با توجه به اینکه هجومی بازی کرد نتونست گل بزنه ؟ چون سیستم میلان طوری بود که الگری میخواست فقط سر ضد حمله گل بزنه ! البته اگه بارسلون بخواد دوباره هجومی بازی کنه مطمئنا تو نیوکمپ با وجود بازیکن بزرگی مثل زلاتان نتیجه رو واگذار میکنه ..........
پس به نظر من اگه تیم زیاد هجومی بازی نکنه بهتره..........
داداش باهات موافقم.ولی بعضی وقتا که کار می خواد گره بخوره فیکس شدن کریم و هیگی عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش درسته ولی بد نیست مقابل بارسا یه نیمه امتحان کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا نیمه اول با ترکیب دیماریا اوزیل رونالدو و بنزما وارد زمین بشیم اگه در حمله خیلی موفق نبودیم دیماریا یا اوزیل رو بیرون بکشیم و هیگی رو هم فیکس کنیم
بهترین راه مقابله به بارسا اینه که هجومی باشیم و مثل خودش بازی کنیم
درست داری همون اشتباهی رو میکنی که مورینیو داره تو هر الکلاسیکو میکنه !نقل قول:
خود مورینیو هم به این نتیجه رسیده که جلو بارسلون نمیشه هجومی بازی کرد چون بارسلون خیالش از بابت مدافعینش راحته !
فقط کلید موفقیت و متوقف کردن بارسلون اینه که تدافعی جلوش بازی کنیم (( مثل میلان )) بعد رو ضد حمله بهش گل بزنیم..........
ه اميد خدا آپوئل رو حذف ميكنيم -بعد با كمك كريس به فينال ميرسيم و فرداشب هم كه ميلان بارسا رو حذف كرد با ميلان تو فينال ميخوريم به هم- به اميد پيروزي هاي پر گل رئال