داداش سانتر های هوایی رئال هنوز روی پاس های هوایی مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش سانتر های هوایی رئال هنوز روی پاس های هوایی مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب کوتوله با پنالتی یه گل زد البته به نظر من اون صحنه پنالتی نبود.
بعد بیان بگن رئال با داوری میبره واسه ما پنالتی نمیگیره اینجا یارو تمارض میکنه به جای اینکه بهش کارت بده دو دستی پنالتی رو تقدیمش میکنه.
خوب دیگه باید این برد رو مثل بردهای قبلی فراموش کنیم ... بازیهای خیلی سختی رو پیشرو داریم .. والنسیا . آتلتيكو مادريد . بارسلونا .. مطمئنا تو این 3 بازی قهرمان لیگا مشخص میشه مخصوصا تو بازی با بارسلون ... ایشالا که تو همه بازیها پیروز میشم
گلی که خوردیم مقصر اصلی آربیلوا بود من موندم چرا راموس رو نزاریم راست واران و آلبیول یا پپه رو وسط خیلی بهتره
اگه این سه تیم رو ببریم قهرمان میشیم که ایشالا همین طور هم بشه........:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک ویژه واسه نمکایش قدرت نمایمون
خدایش اینقد احساس غرور کردم که نگو
بازی رو زنده ندیدم تو راه بودم اما ضبط شدشو دیدم خدایی جیگرم حال اومد
دمه داش خوزه و رونالدو گرم با این هدیه نوروزی ویژشون
راستی 100 گل شیرین گونزالو هم تبریک میگم
واقعا که این پسر یه دونس
سلام برد پر گل رئال و به هواداران كهكشاني تبريك ميگم و به نكونام تسليت:/danc
یه خبر جدید شنیدم که میگفت:
منچستر سیتی آماده ی ارائه ی پیشنهادی جنجالی برای به خدمت گرفتن کریس رونالدو.
جالب اینجا بود که در دل خبر نوشته بودن منچستر سیتی میدونه که نمیتونه لیونل مسی رو بخدمت بگیره. بنده خدا سران سیتی میدونن مسی خالی به دردشون نمیخوره و اگه مسی رو بخرن باید ژاوی و اینیستا رو هم پشت سرش بخرن تا پولشون هدر نره.:khandeeeee bahal:
به خاطر همکاری با اماراتی ها؛ تغییر در لوگوی باشگاه رئال
این اولین بار نیست که آرم باشگاه تغییر می کند.
باشگاه رئال مادرید اخیرا تصمیم به مشارکت با امیرنشین راس الخیمه برای تاسیس مجتمع تفریحی –توریستی گرفت . به گزارش خبر آنلاین، این مجتمع در سال 2015 افتتاح خواهد شد و شامل یک ورزشگاه ده هزار نفری و دو هتل خواهد بود.
اما نکته مهم در طراحی این مجتمع تغییر آرم باشگاه رئال مادرید است و دیگر صلیب کوچکی که در بالای تاج باشگاه دیده می شد ، به چشم نمی خورد. البته این اولین بار نیست که آرم باشگاه تغییر می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیش از این بخاطر سقوط خاندان سلطنتی درسال 1931 ، تاج و صلیب از آرم این باشگاه برداشته شدولی در سال 1941 و در پایان جنگ داخلی به آن اضافه شد.
مسئولان مادرید هنوز توضیح رسمی در این زمینه نداشته اند اما گمان می رود با توجه به احداث مجتمع مذکور در یک کشور اسلامی ،این تغییر اعمال شده است .
این برای ما مسلمون ها خوبه دیگه از شر اون صلیب راحت میشیم. لامصب شبیه شاخه.آخه حضرت عیسی پیامبر بزرگوار مسیحی ها اصلا کشته نشد.تو قرآن اومده که او عمری جاودانه دریافت کرده.