داش کریس گل دوم خودش و 4 رم تیم رو زد.
نمایش نسخه قابل چاپ
داش کریس گل دوم خودش و 4 رم تیم رو زد.
این هم گل چهارم و پنجم که رونالدو و هیگی زحمتش رو کشیدند..............ki::
555555555555555555555555555555555555555555555
2گل 2 پاس گل دمت گرم کریس
میگم این همون تیمی بود که میخواست از ما امتیاز بگیرهlagh::lagh:::khandeeeee bahal:
منم بردو تبریک میگم برد شیرینی بود
این همه پست دادم تبریک نگفتم بس که خوشحال بودم یادم رفت ببخشید.:/danc
خب این برد خیلی خوب واین بازی عالی تیم و مخصوصا کریس رو به همه ی رئالی های عزیز تبریک میگم .roz::roz::roz::roz:::/danc
این بازی خیلی به من چسپید یکی اینکه پر گل بردیم دو کریس دبل کرد سوم دیماریا یکم بازی کرد چهارم روحیه ی تیم بالا رفت.
خوب منم این برد رو تبریک میگم.........ki::/خیلی بد شد رونالدو هتریک نکرد ولی به هر حال رئال عالی بازی کرد مخصوصا گل از راه دور رونالدو.............:ahaaaaaa:
اقا این چه گلی بود از وقتی دیدم همینطور سرم گیج میره به قول گزارشگر عربه جدا ماشا الله بابا دمش گرم لامصب ران نبود همش ماهیچه بود:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
این برد پرگل رو به همه ی رئالی های گل تبریک میگم roz::ـــ من بازی رو نتونستم ببینم و همین الان که گلها رو دانلود کردم خداییش گلهای قشنگی زده شد ـ مخصوصا گل رونالدو و هیگواین ــ دستتم درد نکنه علی جون بابت گلها ــ فقط من از یه چیز رئال گله دارم اونم اینه که چرا باید همیشه تو بازیهای که میبریم باید 1 گل رو بخوریم ؟ چرا آخه ؟ اگه دقت کرده باشید اکثر بازیها اینطوری بوده ؟ والله نمیدونم مشکل کار کجاست ؟ اگه این مشکلم حل شه خیلی خوب میشه ...
ایشالا که تا آخر فصل همین روندو ادامه بدیم...roz::
اره داداش منم با این یه گل خیلی مشکل دارم هر بازی که خوب میبریم باید یه گل بخوریم امیدوارم که همین روند بردن پر گل رو ادامه بدیم واین مشکل گل خوردن حل بشه.