-
پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
باز هم اتلتیکو نتونست طلسمشو مقابل رئال بشکنه و باز هم شکست مقابل تیم دوم رئال .په په تونست اون کم کاریشو مقابل دورتموند جبران کنه . حالا فقط مونده تو برنابئو قدرت رئالو به دورتموند نشون بدیم خیلی خوب میشه اگه ایکر تو دروازه باشه الان واسه برگشتن به جایگاهش خیلی انگیزه داره و اگه باز کاپیتان بشه می تونه این وضع آشفته خط دفاعو سروسامون بده
-
دیشب بازی بدی نبود با وجود اینکه اکثر نفرات رو استراحت داده بود . . . . ایشالله دورتموند رو لوله میکنیم تا قهرمانی بیشتذ مزه بده و هی بازی منچستر رو تو سرمون نزنن....
-
خوبه این بازی رو بردیم تا حداقل یه امیدی بشه برامون واسه بازی با دورتموند با این که اکثرا ذخیره بودن ولی خوب بازی کردیم امید وارم بتونیم دورتموند هم ببریم:ohum:
-
بچه ها دیدین روزنامه انگلیسی سان چه شایعه مسخره و چرتی راجه به کریس ساخته؟می خوان روحیه شو خراب کنن که مقابل دورتموند نتونه کاری کنه کارشون واقعا زشت بوده با این کار زندگیشو خراب می کنن
-
خوب دربی رو هم با ذخیره ها بردیم هرچند بازی می تونست 3-1 بشه اگر اون موقیعت رو کریم گل کرده بود.
الان بهتره بپردازیم به این که با چه سیستمی ، بازیکنایی و تاکتیکی مقابل دورتمند قرار بگیریم.من شخصا معتقدم میشه نتیجه رو برگردوند و صعود کرد.
بازیکن ها در ترکیب من: کاسیاس ، کوئنترائو ، واران ، راموس ، آربلوا ، ژابی ، مودریچ ، اوزیل ، دیماریا ، رونالدو ، هیگواین.
ذخیره ها هم : لوپز ، مارسلو ، په په ، بنزما ، کاکا ، موراتا ، خدیرا کارواریو ، آلبیول
خیلی سخت بود که چه بازیکنایی رو انتخاب کنم. چند سیستم رو معرفی می کنم با بازیکنای مختلف که به نظرم همگی جواب میده.
سیستم اول: کاسیاس
کوئنترائو.......راموس.......وارا ن.....آربلوا
ژابی.....مودریچ
رونالدو.............اوزیل..........د ماریا
هیگواین
سیستم دوم:
لوپز (کاسیاس)
مارسلو.......راموس......په په.......آربلوا (واران)
ژابی.....خدیرا (مودریچ)
رونالدو......اوزیل......دیماریا
بنزما
سیستم سوم:
کاسیاس
مارسلو(کوئنترائو)......په په......واران......راموس
ژابی
رونالدو.......مودریچ......دیمار ا(اوزیل)
بنزما....هیگواین
هر 3 سیستم خوبن و خوبیت و بدی های خودشونو دارن و راجب هر 3 صحبت خواهم کرد.
سیستم اول: 1.در سیستم اول کاسیاس درون دروازست و بدنش در گل و بازگشتش می تونه به تیم روحیه بده که عالیه2. همونطور که می دونید فابیو دفاعی تر از مارسلوست و درون زمین گذاشتمش برای اینکه اون قسمتو پوشش بده و کم ترین حملات از اون سمت روی دروازمون ایجاد بشه و اون سمت هم آربلوا به جای کوئنتراو بیشتر نفوذ کنه. 3- چهار بازیساز عالیمونو قرار دادم اگه رونالدو رو هم حساب کنیم 5 تا ، به نظرم بازیساز ها با چرخاندن توپ در میدان می تونن موقیعت های زیادی رو برای تیم ایجاد کنن و در ضد حملات رئالی سرعتی باشیم.4- هیگی هم اگر آماده باشه گذاشتمش تموم کننده باشه.
سیستم دوم: سیستم دوم سیستمی هست که پارسال مقابل بایرن در برنابئو قرار گرفتیم. به نظرم اگه مثل پارسال همین ترکیب بتونه در دقایق اولی 2-3 گل بزنه عالیه ( فقط برای اوایل بازی به نظرم این سیستم خوب باشه). در این سیستم مارسلو رو گذاشتم تا از اون سمت بازی هجومی خودشو با رونالدو کنه. خدیرا هم می تونه رو نیمکت باشه و برای دقایق اولی مودریچ باشه یا بر عکس فرقی نمی کنه. و کریمو گذاشتم تا در همکاری تیمی شرکت کنه و موقیعت سازی کنن.
سیستم سوم: مشخصه تیمی هجومی با دو مهاجم که مطمئنا خوزه استفاده نمی کنه شاید اواخر بازی اگر لازم بود.
نتیجه خودم: من شخصا ترکیب یک رو بیشتر میپسندم.
تکاکتیک ها: از نظر من باید همون سیستمی که مقابل بارسا استفاده می کنیمو مقابل دورتمند استفاده کنیم البته با کمی تاخیر ، مثلا در موقع حمله دورتمند با هم دفاع کنیم و موقع حمله خودمون با هم حمله کنیم (ضدحمله) . دوندگی و پرس هافبک ها از جلو و از پشت خیلی مهمه:evaa: و در دفاع یه جور لایه آهنی تشکیل بدیم و کاری کنیم که توپ زیاد زیر پای دورتمندی ها نچرخه در واقع با دوندگیمون قفلشون کنیم.
و در حملات سرعتی اما با دقت باشیم مخصوصا در تموم کردن کار. بازیکنان جا عوض کنن تا دورتمندی ها در یارگیری دچار مشکل شن و موقیعت فرار فراهم شه. و بازیکنان از تکنیک خودشون به موقع استفاده کنن.
تذکر ها: 1. لواندووسکی رو مهار کنیم 2. سرعتی کار کنیم اما نه با عجله 3. بازی رو به خشونت نکشیم چون استرس رو زیاد می کنیم 4. اگر گل خوردیم و یا زدیم خودمون باشیم و در واقع انگار هنوز اتفاقی نیوفتاده و بازی خودمونو کنیم. 5. اعتیاد 6. ریسک به اندازه نه زیاد البته در کل در صورت لزوم 7. خودمون باشیم.
به نظرم اگر نکات رو رعایت کنیم و این تاکتیکو استفاده کنیم میشه صعود کرد. خواستن توانستن هست. امیدوارم بازی جذابی از سوی رئال بشه و خوش شانس هم باشیم.
HaLa MadrId
-
مگه آربلواا برگشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه صدوم بود
واقعا راموس نمیتونه راست دیگه بازی کنه بازی قبلیم یک سره دور میخورد نمیتونست آربلوا ضعیف هست اما تنها کسیه که اونور تخصصیه پس از همه بهتره چپم کورنتراو بهترینه تو دفاع حتی مقابل دورتموندم واران با کورنتراو خوب بودن په په با راموس صوتیاشون بیشتر بود
-
بچه ها به نظر مورینیو باید بازی رفت واران و راموس رو دفاع وسط قرار میداد و اسین رو دفاع راست قرار میداد.
-
بچه ها امشب دعا کنیدیه گل زود هنگام بزنیم چواین گل خیلی کارمون آسون میکنه اگه خدایی نکرده تو نیمه ی اول گل نزنیم کارمون تمومه هر چند من هیچ وقت بازی لیورپول و میلانو فینال جام باشگاه ها اروپا فراموش نمیکنم لیورپول در 10 دقیقه سه گل زد پس ما هم رئالیم ومیتوانیم به امید خدا
-
خب امشب باید تیم ثابت کنه که رئال بی خود بهترین تیم قرن نشده و 9 تا جام رو اسون بدست نیاورده امشب مسئله مرگ و زندگیه و همونطور که راموس گفت باید از جون مایه بزارن .
من خیلی دوست داشتم که دهمین جام رو با خوزه بگیریم اگه امشب بتونیم بریم فینال دهمین جام رو هم میبریم فقط خدا کنه نیمه اول یکی دو گل بزنیم .
-
2 ساعت دیگه تا بازی مونده تمید وارم دورتمند رو بتونبم امشب حذف کنیم :ohum::ohum:
-
همه ی نظراتو علی رضا گفت ...
من نظر خاصی ندارم فقط امیدوارم امشب رئال بازی کنه . ( دقت کن فقط بازی کنه ) نه مثه بازی رفت سر در گم باشه . حسم داره بیشتر میشه که امشب رئال توی سانتیاگو غوغایی به پا میکنه
امیدوارم که همینطور بشه ... و حدس من درست از اب دربیاد . فقط رئال مثه همیشه باشه مطمئنم دورتموند صد سال سیاه حریف نمیشه فقط یخورده باید هوادار ها صبر داشته باشن و واقعا از تیمشون تا دقیقه اخر حمایت کنن
علی رضا جان فکر اینکه امشب کاسیاس بازی کنه رو از سرت بیرون کنه چون مورینیو به کاسیاس بازی نمیده و خودم هم فک کنم برای این بازی دیگو لوپز بهتر باشه
به نظر من کونترائو دفاعی بازی میکنه اما مارسلو بیشتر حجومی بازی میکنه و به خط حمله کمک میکنه ...
اگه امشب همه ی بازیکنانمون به گفته ی خودشون از جون مایه بذارن و تا دقیقه اخر بجنگن شک ندارم که پیروز از میدان میایم بیرون
زنده باد رئال
زنده باد مورینیو
-
بچه ها لازمه چند نکته را یاد آوری کنم. ما دوره رفت چهارتا خوردیم و احتمال صعودمون خیلی کمه پس ما باید برای هر اتفاقی خودمونو آماده کنیم ممکنه باز هم شکست بخوریم یا صعود کنیم.ما باید برای هر دو حالت آماده و فقط برای صعود تیممون دعا کنیم. هیچ چیز غیر ممکن نیست. ایشالا می توانیم نتیجه رو برگردانیم و صعود کنیمom::
-
اخخخخخخ خدا چرا نمیتونم توپ هامون رو گل کنیم اوزیل هیگی چرا تا حالا باید بازی حداقل 2-0 میشد نمیدونم چرا امیدوارم که گل بزنیم
-
هیچی دیگه تمومه با این گل نزنی اینا
نیمه دوم دیگه مربیشون ترکیبو درست میکنه نیمه اول اصل غافلگیریو از این کوفته ها بود دیگه نیمه دوم نمیشه
احتمالا سال دیگه !!!!!!!!!!
-
واااااااااااااااااااااااا اااااااای.من چه حسرتی خوردم
-
خدای من آخه چرا باز هم حذف از نیمه نهایی حیف شد اگه اوزیل اون توپو گل میکرد...
-
تا ابد دوستت دارم
با غیرت و سربلند(ایستاده)حذف شدیم
دیر بیدار شدیم. . .
خیلی موقعیت خراب کردیم
میتونستیم نیمه اول کار رو یکسره کنیم . . .
"از شایستگی لوپز هم نمیشه گذشت . . . .عالی بود"
-
خب بالاخره این بازی ها رو هم با همه ی هیجانات و تلخ شیرینیش به پایان رسوندیم ... توی مرحله گروهی با سخت ترین تیم ها رو به رو شدیم . با کلی ذوق و شوق منچستر رو از بازی ها حذف کردیم و بعدش گالا رو ...
و فقط با حذف دورتموند میتونستیم به فینال راه پیدا کنیم اما واقعا حیف که نشد . میدونی چیه ؟ دارم حسرت میخورم که چرا تو بازی رفت اینجوری سردر گم بازی میکنیم و بازی برگشت طوفان به پا میکنیم
اما هر چی زدیم به در بسته خوردیم . اگه فقط 1 گل فقط یک گل توی 3 تا موقعیت 100 در صدی که اوایل نیمه اول داشتیم میزدیم سرنوشت بازی به کلی عوض میشد ...
و چه حیف که در عین شایستگی در بازی دیشب نتوستیم به بازی فینال راه پیدا کنیم و رویای دهمین قهرمانی رئال به حقیقت نپیوست . پیروزی تلخی بود .
مردونه و با غیرت جنگیدیم .تلاش کردیم . این از اون بازی هایی بود که دلم میخواست بازی 100 دقیقه بود . دلم میسوزه که این همه تلاش کردیم تا پای جون برای هدفمون جنگیدیم اما شانس باهامون یار نبود
واقعا شانس نداشتیم . اوزیل تک به تک 100 در صدی خراب میکنه و همچنین هیگواین ..
خوشا به غیرتت رئال که تا اخر دست از تلاش برنداشتی .
مرسی لوپز که توی بازی فوق العاده ظاهر شدی و امید ها رو برامون زنده نگه داشتی . عالی بودی پسر .
ستاره بازی دیشب لوپز با سوپر واکنش هاش منو به وجد اورده بود . love::
همونطوری که گفتم رئال دیشب بازی کرد . بازی خودشو کرد که بگه ما رئال هستیم . که ما اگه رگمون بگیره هیچ تیمی جلودارمون نیست . همهاهنگی دیشب فوق العاده بود و من واقعا کیف کردم .
شاید دیشب یه 5 کیلو کم کردم از بس حرص جوش خوردم . بد موقعی رو واسه گل زدن انتخاب کردیم . دیر بیدار شدیم .
از تک تک بازیکنانمون نهایت تشکر رو دارم . ایشالله واسه سال بعد با قدرت بیشتری پا به این مسابقات میذاریم ...
با غیرت حذف شدیم . با سر شکستگی حذف نشدیم . ما رئال هستیم و سرمون رو بالا میگیریم بخاطر بازی زیبای دیشب .
و واقعا اخر بازی خوشحال شدم که هوادار های رئال همه بلند شدن و برای تیم خودشون دست زدم اون صحنه فوق العاده بود خودم هم برای تیم خودم دست زدم چون شایسته بودیم اما واقعا شانس یار نبود .
خب دیگه باید به بازی های لیگ و فینال کوپا فکر کنیم تا حداقل این فصل رو بی جام به پایان نرسونیم .
مورینیو هم دیگه تکلیفش مشخصه و فصل بعد رو باید بدون مورینیو باشیم ...
یــــــــــا حــــــق
-
اخه چرا با مورینیو بد بر خورد میشه مربی از این بهتر کجا میخواین گیر بیارین.بابا فرگوسن با این یال کپال تو 4 سال اول که اومده بود منچستر هیچ جامی نبرد من مطمعنم اگه مورینیو بمونه فصل بعد با رئال 3 گانه میگیره ولی حیف........................
-
یکی از بدترین شبایی بود که برام اتفاق افتاده بود
ای کاش زودتر گل میزدیم
نمیدونم چرا بازیه رفت اینجوری بازی نکردیم
تو این بازی هم یکم دیر به خومون اومدیم
اگه اوزیل اون جا فقط یه پاس میداد ما تو فینال بودیم
ولی بازم باید از بچه ها به خاطر غیرتی که به خرج دادن تشکر کرد
دمشون گرم
چیزی از ارزش های تیممون کم نشد
من رئالیم و به رئالی بودنم افتخار میکنم
-
جدا که خیلی حیف شد می تونستیم بریم فینال فقط اگه از اون موقعیتایی که اول بازی داشتیم بهتر استفاده می کردیم و کارو به آخر بازی نمی کشوندیم هر چند که دورتموند شیوه ی عربا رو در پیش گرفته بودن و با وقت کشی الکی یه جورایی حقمونو خوردن.راموس واقعا خوب کار کرد بعد از بازی تو بغل ایکر گریه کرد خیلی خوبه که ایکر حتی وقتی رو نیمکته هوای بازی رو داره . حالا دیگه نوبت اینه که به فکر بازی با اتلتیکو باشیم تا این فصل حداقل بدون جام نمونیم
-
خب درسته ما حذف شدیم اما بچه ها با غیرت بازی کردن درسته موقعیت از دست دادیم ولی فشار و استرس زیادی رو بازیکن ها بود .
سربازان دلیر مادریدی به پا خیزید و قامت راست کنید برای ادامه راه بجنگید ما رئال مادرید هستیم تیم ملقب به کهکشانی هاlove:: یادمون نره که هر شکست زمینه ساز یه پیروزی بزرگه سال های زیادی منتظر دهمین جام بودیم یه سال دیگه هم روش این تیم پتانسیل قهرمانی سه گانه رو داره فقط باید متحد باشیم اگه مشکلی بین مربی و بازیکنی هست باید توسط پرز حل بشه برای رسیدن به هدف بزرگ دهمین قهرمانی باید یه تیم کاملا یک پارچه داشته باشیم .
مورینیو برای رئال زحمت زیادی کشید ولی اگه رفتنش به صلاح رئال باشه بهتر بره مربی بازیکن همه ی این ها میرن و فقط رئال میمونه امیدوارم که پرز بهترین تصمیم ها رو بگیره و تیم رو برای فصل بعد متحد کنه.
-
بچه ها انگار سال بعد مورینیو رو نداریم. آخه چرا بازیکنای اسپانیایی تیم مثل راموس و کاسیاس و حتی شاید الونسو با مورینیو مخالفن. حتی روزنامه هایی نظیر مارکا هم باهاش مخالفن. ازون ور هم داورا بهش ضربه میزنن. واقعا سرمربی گری در چنین شرایطی واسه یه سرمربی سخته. اگه من جای مورینیو بودم زیر این همه فشاری که بهش وارد میشه له میشدم. آخه چرا برخی طرفدارای رئال شرایط مورینیو رو درک نمیکنن و نسبت بهش حس بدی دارن؟ مورینیو تو پورتو آزاد بود و تونست قهرمانی روپا رو بگیره. تو چلسی به خاطر اختلافاش با آبراموویچ و اون بازی معروفش با بارسا که داور 5 تا پنالتی واسه چلسی نگرفت نتونست جامو بگیره. ولی رفت تو اینتر دوباره ازادیشو پس گرفت و جام آورد. انگار کل دنیا علیه مورینیو هستن. حتما میخوان آنجلوتی رو هم بیارن جای مورینیو. فک نکنم آنجلوتی بتونه اون افتخاراتی که مورینیو واسه ما آورد رو تکرار کنه. واقعا واسه رئال مورینیو بهترین سرمربی هست. اما این هوادارای جام طلب رئال قدرشو نمیدونن. خلاصه مورینیو چه تو رئال باشه چه نباشه ما مورینیو رو دوست داریم و میدونم بهترین سرمربیه. بارسا هم 7 تایی شد. بزنین لایکو به افتخار 7 تا گل.
-
ما باختیم ولی مردونه باختیم من که خیلی حال کردم ازون کلیپی که ساختن تا تشویق 95 دقیقه ای هوادارا و گریه ی راموس تو بغل کاسیاس همه ی اینا خیلی صحنه های قشنگ و خاطره انگیزی بود .
-
همه رئالیها باید سرشون رو بالا بگیرن.اما من معتقدم تیم ما چیزی واسه قهرمانی کم نداره به شرطی که بعضی بازیکنها مثل اوزیل خودخواه نباشن
-
افرین بچه ها بازی ها تموم میشه و این دوستی ها می مونه پس سعی کنیم همیشه احترام همدیگه رو نگه داریم.
-
خوب دیگه از جو این شکست خارج شیم. ما رئال مادرید هستیم، اگر یادتون باشه ما طی این چند سال مقابل بارسلون زیاد تحقیر شدیم و حالا داریم به راحتی الکلاسیکو هارو میبریم. فراموش نکنید ما هنوز کامل نشدیم و سال به سال داریم بهتر میشیم البته به لطفه خوزه. مثل اینکه خوزه می خواد بره من جای مورینیو بودم در رئال میموندم و هوادارانو خوشحال می کردمو میرفتم.
خوزه بمونه خوشحال میشم و نباشه هم ناراحت نمیشم.چون ما به کسی وابسته نیستیم.
ما این فصلو خوب شروع نکردیم و با بدشانسی صعود نکردیم به فینال ، حالا باید کوپا رو ببریم و فاصله رو با بارسلون کم کنیم.
این فصل بد تموم شد فصله بعدو با جدییت بیشتری شروع خواهیم کرد و از تمام دقایق بازی هامون استفاده می کنیم.
درود بر بازیکنان و خوزه
-
تبریک میگم برد رئالو هر چند بازی زیاد حساسی نبود این میتونستی از صندلی های خالی سانتیاگو حس کرد امروز در خط دفاعی خیلی ضعیف بودیم برا رئال دریافت 3گل اونم توزمینش زیادجالب نیست هر چند خوشحالم که داش کریس 2گل زد هر دوشون هم با ضربه سر بود. به امید قهرمانی در جام حذفی
-
زنده باد مادريد زنده باد ايكر
اميدوارم فصل بعد با تيمي كه خوزه مربيشه رو در رو شيم خيلي حال ميده كارلتو و هاينكس يا يواخيم لو بهترين گزينه هاي نيمكت مادريد هستند
-
خبری بسیار مهم که اگر کسی نخونه ضرر کرده
"مورینیو ، چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
از میان همه حرفهای تاسف بار و ناراحت کننده مورینیو در روز جمعه ، یکی بیشتر از بقیه مرا به هم ریخت و ناراحتم کرد . جمله عجیب " بارسا بهترین تیم بیست ، سی سال اخیر است " خیلی دردناک بود . انگار مشتی توی سینه مادریدیسموها زده باشند . می توانید تصور کنید که پیشکسوتی از رئال این را همان روز می گفت ؟ در آن زمان غوغا و هجمه ای بر علیه این پیشکسوت به راه می افتد که ... بگذریم .
برایم دردناک است که مورینیو با این پایان غیر قابل تصور ، وضعیتش را عوض کرد . مورینیویی که مادریدیسموها را شیفته خودش کرده بود ، سه سال پیش به عنوان ناجی رئال شناخته می شد ، بارسا را از رسیدن به فینال چمپیونزلیگ در برنابئو محروم کرد تا در یک شب فراموش نشدنی آب پاش های نیوکمپ برایش باز شود ، کسی که این شهامت را داشت تا از داوری ها به سود بارسا انتقاد کند حالا چرا این گونه شده است . او همان کسی بود که در شب هنرمندانه اشتارک که ما را از فینال اروپا محروم کرد ، با جرعت علیه ناداواری ها موضع گرفت . این شهامت را داشت تا شب تاسف باری را به یاد بیاورد که اوربو به گواردیولا کمک کرد تا تیمش را شش جامه کند . این شهامت را داشت تا از پشت پرده حضور یونیسف روی پیراهن بارسا بهره بردارد . او پلاتینی را هم به سیخ کشید . او مورینیوی محبوب ما بود که از منافع رئال و هواداران حمایت می کرد .
اما دو سال گذشته می بینیم که دستاورد های بزرگ رئال را نادیه می گیرد و بارسا را بهترین تیم بیست ، سی سال اخیر می داند . مطمئنا این یک دروغ بزرگ است . رئال مادریدی که بین سالهای 1998 تا 2002 سه چمپیونزلیگ برد ، بهتر از این بارساست . پرچمداران آن تیم میاتوویچ ، رائول ، زیدان و کاسیاس بودند . پارسال مورینیو به کنایه گفت که سلطه بارسا به حدی نیست که دو چمپیونزلیگ پیاپی ببرد . کاملا با حرفش موافق بودم . حالا چرا پس از دوازده ماه حرف دیگری می زند ؟
ضربات مورینیو کاملا زشت و ناپسند بودند . بارسا دشمن دشمنان است . حالا کاتالان ها می توانند که حرفهای مربی پرتغالی را چماقی کنند و بر سر ما بکوبند . وقتی این حرفها را می زد اصلا به لطمه ای که به رئال می زد ، فکر نمی کرد . البته از کسی که اوت شدن در سه نیمه نهایی چمپیونزلیگ را افتخار می داند ، بیش از این همه انتظار نمی رود . مربی ، چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
شاید بعضی از بچه ها بعد از خواندن این از مورینیو بدشون بیاد:daghon:
-
منم این خبرو خوندم واقعا که نمیشه فهمید چرا سعی داره کاری کنه که همه مادریدیا ازش متنفر بشن بعد از حذف شدنو زدن این حرفا هوادارا هم تا حدودی جوابشو دادن که بعد از تمرینات بهش فحش دادنو نفرتشونو با هو کردنش تو برنابئو نشون دادن تا قبل از این کارش هنوز براش یه ذره ارزش قائل بودم ولی الان دیگه ثابت کرده که ارزش احترام مادریدیا رو نداره
-
عزیز واسه این خبرت منبع موسخی داری ؟
مثلا مجلاتو روزنامه های معروف مخصوصا مال خود اسپانیا و شهر مادرید , یا تصویری چیزی از این حرف ؟
من تو کتم نمیره که یکی حتی مثه مورینیو بیاد همچین حرف مسخره ایو بزنه .
-
اگه خوزه اين حرفا رو زده............................................ .............................................
-
بچه منم این خبر رو از زبون برنامه گزارش ورزشی از زبون مجریش شنیدمه این خبر راسته......و مورینیو هم با این حرف واقعا خودش رو نشون داد....
-
اره بچه ها منم شنیده بودم!
درست میگه
ولی خوزه باید بمونه تورئال.
-
اگه هم گفته که مطمئنم گفته از مشخصات سخنان استاده
فقط بدونین به خاطر باخت ناراحت بوده و از خودشو بازیکنا دلگیر
من سبک کاریشو تا حدودی قبول دارم هر چند بعضی بازیها دچار سکته(توقف) میشد اما بازم دوسش دارم میدونم مربی خوبیه
-
من از اول از این یارو خوشم نمی اومد همون موقع که 5 تا خورد گفتم باید بره خیلی کله خره
-
اول از همه نگه داشتن احترام مربی و بازیکنان خیلی مهمه. مورینیو ممکنه الان رو لج افتاده باشه و همه رو ناراحت کرده باشه اما درحال حاضر هرچی داریم و تیم بدست آورده بخاطر زحمت های خوب خوزست.سبک کاریش خوبه اما بعضی مواقع رو لج می افته....
من شخصا بدم نمیاد بمونه ، اگه موند قدمش روی چشممون و اگه هم رفت 1. تشکر بابت زحمت ها 2.ایشالا موفق باشی..... احتمالا میره از تیم و ما آنجلوتی رو داریم فصل بعد ، احتمالش هم هست دستیارش بشه زیدان.برد مقابل مالاگا رو هم تبریک می گم
-
-
برد مقابل مالاگا رو تبریک میگم .
مورینیو هم که داره میره ولی خیلی دوست داشتم اختلافات رو کنار بذاره و بمونه . امیدوارم اگه رفت حداقل هاینکس یا کلوپ مربی رئال بشن . زیاد از کارلتو خوشم نمیاد مخصوصا با اون لیست خرید مسخره ای که منتشر شده بود .