از شانس بده پرسپولیس هر دروازبانی که می یاد پرسپولیس یهو ضعیف میشه وقتی از تیم میره بهترین دروازبان ایران میشه
اگه کاسیاس هم بیاد پرسپولیس ضعیف می شه
نمایش نسخه قابل چاپ
از شانس بده پرسپولیس هر دروازبانی که می یاد پرسپولیس یهو ضعیف میشه وقتی از تیم میره بهترین دروازبان ایران میشه
اگه کاسیاس هم بیاد پرسپولیس ضعیف می شه
مطمئن باشید امسال هم تو دروازه مشکل داریم و شاید بعد چند بازی برن یه دروازه بان خارجی بیارن (که در حد اودوکیچ مسلما نیست) و.....
25 امتیاز فصل گذشته بعه خاطر اشتباهات میثاق +هوشیار + حقیقی از دست رفت
حساب کنید اگه پرسپولیس این 25 امتیاز رو از دست نمیداد الان کجای جدول بود؟!!
خوب پرسپولیس هم حسینی و بنگر و ماهینی هم اومدن که فکر میکنم دفاع بهتر از قبل کار کنه.
به نظرم این خرید هایی که دنیزلی انجام داد امیدوارم به نفع تیم باشه.......
پرسپولیس باید در کنار زاید یه بازیکن خوب بخره که دیگه عالی میشه.....
درسته که پرسپولیس همیشه دروازه بانهای ضعیفی داشته
ولی امسال فرق میکنه کل دفاع تغییر کرده هر چند که دنیزلی تفکر دفاعی در مخیلش نمیگنجد
من که خیلی امیدوارم که امسال عملکرد خط دفاعی خوب باشه
زمانی عملکرد دفاع خوب هست که هافبک دفاعی تو زمین باشه
که متاسفانه پرسپولیس تا به حال در این مورد هیچ کاری نکرده و با آمدن بنگرو سید جلال و ماهینی
باعث میشه که ما فقط یه سهمیه ی لیگ برتری داشته باشیم
از اون طرف هم مهاجمین نیاز دارن که یه بازیساز خوب پشت سرشون باشه
که پرسپولیس در حال حاضر محمد نوری هست که قرار دادش هنوز تمدید نشده بازم در این زمینه پرسپولیس ضعیف عمل کرده
نمیدونم من که خیلی استرس گرفتم آخه از هفت سهمیه ی لیگ برتری
فقط قاضی هست که مهاجم هست بقیه دفاع و دروازه بان خدا کنه که در طول فصل ضربه نبینیم
حداقل یکی از سهمیه ها رو هافبک دفاعی یه سهمیه هم بازیساز
الان شایعه ی پیوستن زنید پور و مبعلی هست که به نظرم زنید پور خوبه ولی مبعلی که به نظرم بهتره
ولی فکر نکنم اگه پیشنهادی از استقلال داشته باشه به پرسپولیس بیاد
در ضمن هیچکدوم هافبک دفاعی یا بازیساز انچنان خوبی نیستند
آقا من رفتم تو پروفايل افشين ديدم يكي اينو نوشته!
مام كنجكاو(فضول نه ها) رفتم ببينم امضاش چيه!نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] salam ... ki ka mo????:d sare chi migi ba mazast?
كه با اين صحنه خنده دار از پس افتادم!shikam::-
(لطفا جنبه شوخي داشته باشيد!ki::)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شلیک فونیکه 30 به اتوبان شهید میثاق معمار زاده
مشکل تیم تو خط دفاع به طور کامل رفع شد
ولی من نمیدونم چرا یکم نسبت به گردان بدبین هستم... اودوکیچ خیلی سر تر بود
تو حمله قاضی رو داریم اینم تا حدود زیادی مشکلات رو حل میکنه و وسط زمین هم که دربس در اختیار جادوگر هست و هیچ مدافعی جلو دارش نیست ، یه هافبک مدافع تخریبی که به فکر لوس بازی نباشه ، یه کسی تو مایه های تیموریان اگه پیدا بشه (تو کل بازیکنای ایرانی بهترین هافبک مدافع حال حاضر تیموریان هست) البته خارجی به نظرم تیم چیزی برای قهرمانی تو لیگ و اسیاو حذفی کم نداره
و از مهمتر مدیریت این بازیکن هست ، چیزی که هدایتی بلد نبود و باید ببنیم رویانیان در این زمینه کارشو بلده یانه؟!
امروز که شنیدم رویانیان با بنگر و سید جلال حسینی و یه مدافع ذوب اهن قرار داد بسته با گردان و اون همه ستاره ی خودش الان واقعا انتظاز دارم که قهرمان فصل بعد بشه اما اگه واقعا با این بازیکنا به جایی نرسه دیگه خدا میدونه چه خبره تو پرسپولیس ...
خلعتبری هم بگیرن ارتش سرخ آسیا کامل میشه :ohum:
به امید خدا اون هم میاد و این فصل میبینیم که دنیزلی چه طور حال قلعه نوعی رو میگیره!!!:hehehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arma23gheddon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس پرسپولیس 14 سال پیش که امروز مهدویکیا بهش اشاره کرده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازيكنان ايستاده از راست :
بهروز رهبري فرد.بهنام سراج.ادموند بزيك.مهدي هاشمي نسب.احمدرضاعابدزاده.افشين پيرواني.
نشسته از راست:
نادرمحمدخاني.مهدي مهدوي كيا.علي كريمي.حامدكاويانپور.رضا شاهرودي.
* زيباترين صحنه ي اين ديدار به گل منجر نشد
علي كريمي در اوايل نيمه ي دوم توپ رو از وسط زمين گرفت و بعد از دريبل ۵ بازيكن پاس توپ رو به سمت دروازه ي حريف شليك كرد كه از بخت بد توپ به تيرك افقي دروازه ي پاس اصابت كرد.
(( اين آخرين بازي مهدي مهدوي كيا براي پرسپوليس بود و بعداز اين ديدار مهدي به بوخوم آلمان پيوست.))
اگه خلعتبری بیاد پرسپولیس تکمیل هست.........
تیم پرسپولیس خوب خرید کرده ولی بنظر من در خط هافبک با کمبود مهره مواجه هست و در خط فروارد و دفاع باید با تزریق جوانان از تیم های پایه باشگاه آنها را از بودن در کنار ستاره های تازه خریداری شده تیم بی بهره نگذارند و برای آینده برنامه ریزی کنند.
اگه خدا بخواد انگار پرسپولیس میخواد بشه تیمی:hooora:
خب این فصل بسیار خوب داره شروع میشه و نقل و انتقالات هم که تا اینجا عالی بوده و میتونیم برای قهرمانی بجنگیم
تا اینجا تیم هنوز کامل نشده و در بعضی پست ها نقطه ضعف داریم که باید برطرف بشه و بعضی جا ها هم که رویایی شدیم
از خط دفاع و دروازبان شروع میکنیم
شهاب گردان
پولادی.............سید جلال.................بنگر................. .......ماهینی
ترکیبی رویایی که آرزوی هرتیمی در ایران محسوب میشه تیم سپاهان با همین ترکیب تقریبا بارها قهرمان ایران شده و تو آسیا هم که یکی از مدعی ها بوده با این تفاوت که اونا حاج صفی رو چپ داشتن و ما پولادی که فرقی نمیکنن زیاد با هم وشاید یکم حاج صفی بهتر باشه و در سمت راست بیگ زاده یا جعفری حضور داشتن که به مراتب ماهینی بهتر از این دو تا هست و دروازبان هم که رحمان احمدی بود و ما گردان رو داریم که بازم گردان یه سر و گردن بهتره و انتظار میره که بهترین خط دفاعی لیگ رو داشته باشیم و دیگه شاهد گل های عجیب غریب نباشیم
تو خط هافبک هنوز گزینه ها مشخص نیست ولی اونایی که مشخصه
؟
علی کریمی ..............نوری...................رضای �(خلعتبری)
خب هافبک دفاعیمون معلوم نیست کیه ولی بقیه مشخصه علی کریمی که گفته فصل آینده شاهد کریمی جدیدی باشین که این حرفش بسیار امیدوار کننده هست چون همه میدونن کریمی اراده خیلی قوی داره و رو حرفش میمونه نفر بعدی نوری هست که انتظارات رو از وقتی به پرسپولیس اومده بر طرف نکرده و همیشه یه فرم معمولی داشته ولی این فصل با توجه به خرید ها باید شاهد پیشرفت محسوسی از نوری باشیم و نفر بعدی که امیدوارم خلعتبری باشه و بتونیم جذبش کنیم و دیگه بازیش نیاز به تعریف نداره و همه سبک بازیشو میدونن و همیشه در بدترین حالت ها هم خطرناک نشون میده
در خط حمله زائد و قاضی رو داریم و اینطور که معلومه انصاری فر هم ممکنه بیاد که بنظرم بعیده و میتونیم امسال شاهد گلزنی های مکرر زائد باشیم که بسیار فرصت طلبه و میتونه از موقعیت هاش به خوبی استفاده کنه و اما قاضی که میتونه به عنوان یه مهاجم دوم به زائد اضافه بشه و با توجه به خصوصیت جنگندگیش و شوت های سنگین از راه دورش خیلی میتونه بهمون کمک کنه
تنها نگرانی من اینکه بازم نتونیم یه هافبک دفاعی خوب بگیریم و مجبور بشیم از آقا زمانی استفاده کنیم که اصلا جوابگو نیست و نگرانی بعدی اینکه دنیزلی مگه قصد برگشت نداره
به نظرم در دفاع باید جای پولادی و ماهینی عوض کنی../راستی داداش خلعتبری هنوز نیومده پرسپولیس..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل و انتقال خوبی انجام دادایم امیدوارم امسال دیگه قهرمان لیگ بشیم...
اره داداش قاضی یه مهاجم و میتونه به زائد کمک کنه..
نوری هم که قراردادش رو امروز ثبت کرد و میتونه هافبک وسط باشه که بتونه به قاضی و زائد کمک کنه...
شاید اگر بخواهیم شکل نقل انتقالات تیم رو ترسیم کنیم شکل ساعت شنی مجسم بشه و من میخوام این سوال رو بپرسم که بهترین مهاجم دنیا بدون داشتن موقعیت چگونه میخواد گل زنی کنه!!!
مگر چند موقعیت بر اساس خلاقیت فردی بدست می آید.
حال چرا استوره فوتبال ایران علی کریمی که تمام تیم ها آرزوی داشتنش را دارند باید اینگونه بازیچه قرار گیرد.
با توجه به این که هافبک دفاعی جذب نشده و یک سهمیه لیگ برتری و دو سهمیه خارجی مانده چرا خود پستی کیلیدی(طراح) را خالی از بازیکن میکنیم.
پرسپولیس اگر خیلی زرنگ باشد از سهمیه های باقی مانده جهت هافبک دفاعی وچپ استفاده می کند ولی آخه جایگزین چنین طراح بزرگی مثل کریمی تو این زمان کم از کجا؟؟؟
مگه میشه تمام فصل روی نوری تمرکز کرد ؟؟؟
آقای مدیر حواست کجاست مگه نمیبینی استقلال جباری ، مبعلی و سپاهان نویدکیا رو داره!!!
اینهمه مهاجم ....... مطمعنا خود بازیکنا و تیم ضرر میکنن 4.5 تا مهاجم خوب اماده داشته باشیم فرض تو هر بازی 2 تا مهاجم نوک بقیه برن اش بخورن چیکار کنن خببببببب...... هافبک دفلعی که نداریم علی کریمی هم ک داره میره....... خدا عاقبت مارو بخیر کنه
رحمتی به پولادی گفته:5بازیکن هم از تیم ملی آلمان بگیرید
پولادی گفته:سال تولید ملی هست داریم زنبوری رو پرورش میدیم ببینیم تو 10 دقیقه میتونه 3تا گل بخوره
آقا چه خبره ؟!!! يعني چي بحث علي كريمي و پرسپوليس منتفيه ؟!!!!!!!!!
تقصير اين خبرنگاراي بي صفته كه وقتي علي كريمي عصبانيه ميرن ازش مصاحبه مي گيرن . انقدر از اون افتضاح بازي با قطر شاكي بود كه....اينم برمي گرده به غيرت و شرف علي كريمي كه از مساوي با قطر انقدر عصبي بود در حاليكه بهترين بازيكن زمين بود و هزاران بار تشويق شد ولي مثل بقيه بازيكنا فكر خودش نبود و عصبانيت از چهرش مي باريد
اين عين صحبتهاي كريمي بعد بازي با قطر در مورد همكاريش با مديريت پرسپوليسه :
" ... وضعیتم مشخص نشده است. من درخواستهايي داشتم كه پذيرفته نشد و طبعا حضورم در پرسپوليس منتفي است. شرایطم را به رویانیان گفتم اما ادامه حضور من منتفی است و آنها میتوانند هر کسی را که دوست دارند بیاورند. باشگاه این اختیار را دارد که بازیکنان خودش را بگیرد و همانطور که به من جواب رد دادند و ما را نخواستند، این حرف را میپذیریم اما امیدوارم بعدها اگر اتفاقهایی افتاد شجاعت داشته باشند و اشتباهات را به گردن بگیرند.
.... ن صحبتی که کردم شرط نبود و پرسپولیس میتواند در هر پستی بازیکنان خود را بگیرد. همه میدانند در یکسری پستها بازیکن کم داریم اما اصلا اجباری نیست که بازیکنان معرفی شده را بگیرند بلکه میتوانند از اروپا بازیکن بیاورند اما اینکه بگویند من شرط گذاشتهام درست نیست. فکر میکنم سردبیران برخی روزنامهها جوگیر شدهاند و نمیدانند که خبرنگار مطلب را از کجا میآورد. امیدوارم حداقل یک بار مطالب آنها را بخوانند و منتشر کنند. "
اين وسط من همه جوره مديرعامل پرسپوليس رو يانيان رو مقصر مي دونم . يعني كه چي رفته با كلي بازيكن ديگه توافق كرده و قرارداد ثبت كرده اونوقت اسطوره پرسپوليس و ايران و آسيا رو گذاشته آخر ؟!!!!!
يعني كه چي "من براي موندن علي كريمي براي فصل بعد شرط دارم "؟ اصلا رويانيان چه كارست بخواد واس علي كريمي شرط بذاره ؟!!
خداييش اگه علي كريمي نباشه هيچ هواداري به استاديوم نمي ره و پرسپوليس فصل آينده اگه رونالدو و مسي و غيره رو هم بياره نتيجه نمي تونه بگيره
اصلا مگه چند تا مثل علي كريمي تو دنيا هست كه آقايون خودوشن رو گم كردند؟! خود همين زارع - معاون رويانيان - يكي از اون آب زيركاههاي ...ه كه اين مناقشه رو به راه انداخته
همه تيمها دنبال علي كريمي هستند با پيشنهاداي نجومي كه هيچ حاضرند كل باشگاشون رو به اسم علي كريمي كنند كه افتخار بده بره اون طرفا اونوقت اين مديراي غير فوتبالي اومدن مي خوان واس علي كريمي شرط بذارن ؟!!
بعدشم ميان تو ليست تيم فصل بعد رو سايت باشگاه پرسپوليس اسم علي كريمي رو مي ذارند كه يعني مونده !!!!!!!!!!!!! باز سياسي بازي ؟!
خداي نكرده خداي نكرده زبونم لال ..................علي كريمي فصل بعد تو پرسپوليس نباشه بايد فاتحه پرسپوليس رو خوند
اين يعني خودكشي
اين آخرين خبر ازعلي كريميه :
بدنبال مصاحبه علي كريمي پس از بازي تيم ملي ايران وقطر عاشقان علي كريمي به محل اسكان بازيكنان تيم ملي رفتند و با اصرار و تمنا موفق به يك مصاحبه كوتاه با علي كريمي شدند :بلافاصله بعد از اینکه خبر جدایی علی کریمی از پرسپولیس مطرح شد، به همراه یکی از دوستان نزدیک جادوگر به هتل تیم ملی مراجعه کرده و خواستار صحبت فوری با وی شدیم.
بعد از بازی تیم ملی و با مصاحبه ی علی کریمی مبنی بر جدایی از پرسپولیس، موجی از نگرانی در میان هواداران پرسپولیس به وجود آمده و همگان با شنیدن این خبر شوکه شدند.به همین دلیل با مراجعه به محل اقامت بازیکنان تیم ملی و با واسطه گری یکی از نزدیکان علی کریمی، پیگیر وضعیت وی شدیم.
علی کریمی به هیچ عنوان دوست نداشت در این مورد صحبت کند، اما اصرار دوست نزدیک وی باعث شد تا جادوگر صحبت های جالبی را به زبان بیاوردکه متاسفانه نمی شود همه ی آن ها را به رشته ی تحریر درآورد، اما گزیده ای از صحبت های وی به صورت زیر است:
*هیچ مشکل مالی بین من و پرسپولیس وجود نداره.
* هنوز هیچ چیزی قطعی نشده، نه رفتنم، نه ماندنم، همه چیز 50-50
*با رویانیان جلسه داشتم، صحبت هایی با هم داشتیم که متاسفانه به نتیجه نرسیدیم و من با توجه به اینکه پرسپولیس من را نمیخواهد، مجبورم جدا شوم.
*صبر می کنم تا طی یک جلسه با رویانیان صحبت های نهایی رو انجام میدم، اما تا آن موقع هیچ چیزی معلوم نیست.
وای چرا اینقدر پرسپولیس بچه بازی در میاره باید هر شرطی علی کریمی داره رو براورد کنند کلا خداییش یه بازیکن خوب داره اون هم داره از دست می ره
اونم تو زمانی از دستش می ده که داره خوب بازی می کنه
امیدوارم علی کریمی این حرف رو از. عصبانیت زده باشه
دوستان عزیز چه عصبانیتی وقتی میگه میرم احتمال 90 درصد رفته:narahat:
نمیدونم علی کریمی چرا بچه بازی در میاره امسال تیم خوبی درست کردیم علی کریمی همه چیزو خراب میکنه .............
تو یه خبرگزاری شرط علی کریمی برای ادامه بازیش تو پرسپولیس خوندم شرطش اینه میگه چرا سید جلال حسینی بنگر اورده پرسپولیس منم میخوام مازیار و پژمان نوری در پرسپولیس باشن..............
جسارتا بچه شمایی که این حرفا رو باور میکنی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتي من و شما كه هوادار پرسپوليسيم اينقدر اين تيمو دوست داريم و به فكر موفقيتش تو فصل آينده هستيم!
اونوقت فك كنيد علي كريمي كه چند سال تو اين تيم زحمت كشيده و واسه اين تيم گل كاشته ، چه قدر پرسپوليسو دوست داره و عاشقشه!
مطمئن باشيد علي كريمي با مشكلات معمولي و فوتبالي كنار مياد چون اين تيمو دوست داره!
مگه اين كه يه كسايي نخوان كريمي تو اين تيم باشه كه .....(بوق )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما احتمالا مطالب قبلي تاپيك رو نخونديد . تو صفحه قبل همين تاپيك مصاحبه علي كريمي عينا اورده شده كه گفته مازيار زارع رو پيشنهاد داده به باشگاه نه اينكه شرطش كرده باشه .بعدم گفته اين حرفها خيال پردازيهاي جرايد ورزشيه . بهتر بود مي گفت دشمني روزنامه هاي درپيت ورزشي مثل خبر ورزشي كه روزنامه دومشونه
با شناختي كه تو اين مدت از رويانيان داريم و اخلاق دنيزلي خيلي بعيده كه خود باشگاه برنامه اي براي حذف علي كريمي داشته باشه. تو همين بازي ديروز تيم ملي هم ثابت شد هنوز علي كريمي بهترين بازيكن ايرانه مگر اينكه دشمناي پرسپوليس موفق بشن اين وسط از كاهي كوه بسازن و يه كدورت و دشمني بوجود بيارن تا پرسپوليس ضعيف بشه كه به اميد خدا پوزشون به خاك ماليده ميشه و علي كريمي مي مونه
سخنان چند ساعت پيش مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس هم كه مطمئنا در هماهنگي با مديرعامل بوده نشون ميده كه هر طور شده مي خوان علي كريمي بمونه
ضمنا يه خبر خوش هم داريم : شكوري امروز قرارداش با پرسپوليس رو فسخ كرد. 1 سال ديگه قرارداد داشت . من نمي دونم كدوم احمقي باهاش 2ساله بسته بوده !! دفاع چپ مورد علاقه علي دايي كه بدرد هر كاري بخوره اون فوتبال نيست
کدوم یکی رو باور کنیم
__________________________________________________ _______________________________________________
رويانيان: دنيزلي به بشيکتاش نميرود
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد که دنيزلي به کارش در اين تيم ادامه خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان در گفتوگو با خبرگزاري فارس، در مورد اينکه رسانههاي ترکيهاي اعلام کردند دنيزلي با بشيکتاش به توافق رسيده، گفت: اين اتفاق نيفتاده و دنيزلي به بشيکتاش نرفته است. اگر هم رسانههاي ترکيهاي اين موضوع را نوشتهاند و اين اتفاق افتاده، مبارک او باشد.
وي ادامه داد: دنيزلي کارش را در پرسپوليس ادامه خواهد داد. پس از انتشار اين خبر موضوع را پيگيري کرديم و متوجه شديم چنين اتفاقي نيفتاده است.
__________________________________________________ ____________________________________________
دنيزلي با مقامات باشگاه بشيکتاش توافق کرد
سايت 'کارتال باکيشي'، سايت 'هواداران تيم فوتبال بشيکتاش ترکيه'، عصر روز چهارشنبه و لحظاتي پيش از توافق 'مصطفي دنيزلي' با مسوولان اين باشگاه خبر داد.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، سايت هواداران تيم فوتبال بشيکتاش ترکيه در مطلبي نوشت: ''مصطفي دنيزلي'' با مسوولان باشگاه بشيکتاش براي هدايت تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آينده مسابقه هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي ترکيه به توافق رسيده است.
رسانه هاي ترکيه نيز از آغاز مذاکرات ''مصطفي دنيزلي'' سرمربي ترکيه اي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با ''فکرت اورمان'' رييس باشگاه بشيکتاش ترکيه خبر دادند.
شبکه تلويزيوني ''ان. تي. وي'' ترکيه دقايقي پيش اعلام کرد که ''مصطفي دنيزلي'' با ''فکرت اورمان'' در استانبول وارد مذاکره شده است و اين ديدار در ساعت مخابره اين خبر ادامه داشت.
بر پايه اين گزارش ؛ ''فکرت اورمان'' که از بکارگيري ديگر سرمربيهاي داخلي و خارجي براي تيم بشيکتاش نا اميد شده است ، در اين ديدار پيشنهاد همکاري به دنيزلي ارائه مي کند.
در صورت توافق دو طرف ، '' دنيزلي'' هدايت تيم فوتبال بشيکتاش را در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي ترکيه برعهده خواهد داشت و اين در حالي است که اين مربي تا پايان فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران با باشگاه پرسپوليس تهران قرار دارد.
يکي از مسوولان روابط عمومي باشگاه بشيکتاش ترکيه گفت: اين باشگاه براي به خدمت گرفتن دنيزلي را که پيش از اين هدايت تيم فوتبال اين باشگاه را نيز برعهده داشته است ، تکذيب کرده بود.
دنيزلي که حدود سه هفته است به ترکيه سفر کرده است ، قرار است فردا ( پنجشنبه ) به تهران بازگردد.
خیالم راحت شد
بشيکتاش موافقتنهايي با دنيزلي را تکذيب کرد
باشگاه بشيکتاش خبر توافق با مصطفي دنيزلي را جهت همکاري تکذيب کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت روزنامه حريت، تيم ترکي شامگاه چهارشنبه (امروز) خبري که چند ساعت قبل از سوي چند سايت ترکيه انتشار يافت، را رد کرد.
در همين ارتباط حتي شبکه تلويزيوني بي. جي .ک در بخش اخبار کوتاه خود جهت اطلاع بينندگان خويش آن را درج کرد. اما شبکه ان . تي. وي به نقل از مقامات بشيکتاش بحث موافقت نهايي با مربي مجرب پرسپوليس را تکذيب کرد.
وي که درگذشته سابقه همکاري با تيم ترک را داشته، مدت شش ماه است که با تيم پرسپوليس تهران همکاري مي کند.
بشيکتاش که از ماه گذشته تايفور هاوچو را از پست سرمربيگري عزل کرد، بدون مربي است.
تیمی که بخواد وحدت توش نباشه تشکیل نشه خیلی بهتره
کریمی بازیکن با غیرتیه و واقعا دوس داشتنیه اونم خیلی و هر پرسپولیسی اونو نماده تیمش میدونه اما نمیشه منکر این شد که کریمی خودخواه هم هست اصلا منظورم جنبه فنی نیست ها
خیلی حرفا هست و بهتره بدونید توی هر ماجرا هر طرف قضیه طنابو سمت خودش میکشه پس هیچ کدومو کامل باور نکنید
کریمی اینجا باید پرسپولیسی بودنشو نشون بده و همه چیو فدای پرسپولیس کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شما گفتی خودشو فدای پرسپولیس کنه.....خداییش تو فصل گذشته چند بارخودشو دای پرسپولیس کرد.......یه بار بد بازی کرد تو فصل گذشته ننگ بی غیرتی رو بهش زدن ...... حالا هم میگین از خود گذشتگی کنه.......مگه مغز خر خورده.... تیمی ک عاشقشه وقتی مسئولان تیم نمیخوانش بیا واسه کی خودشو ب اب اتیش بزنه هر کی بود همون از اخرین بازی میرفت
با این حرفا باز ممیگم علی کریمی از پرسپولیس نمیره .....مطمعن باشیدlove::love:::balesh::love::hehee::-shad:/danc:/danc:ghelyon::iran:
داداش به خاطر هوادارایی که تو این فصل این همه سنگ تموم گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط amindash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه اونایی که تو بازی های اسیایی 100 هزار نفر اومدن در حالی که پرسپولیس اون موقع تو رده 14 بود
منم معتقدم میمونه اما بازیکن بزرگ باید اینجاها بزرگی و غیرتشو نشون بده
چه کاریه هی بحث کنید ..نمیره چون میدونه بره به حال پرسپولیس باید زاز زار گریه کرد.crying::-
چند تا از نظرات رو خوندم
خیلی کودکانه و کوته بینانه هست که حرف زرد نامه هیا 90 و خبر و رزشی و ... که همگی میخوان دایی رو به پرسپولیس تحمیل کنن در مورد کریمی باور کنیم
با عقل انشان سالم جور در نمیاد که کریمی شرط بزاره باید مازیار تو تیم باشه تا منم باشم!!! ولی اگه یه بچه زیر 7 سال باشه یا رشد عقلانیش با 50 سال سن تو همون 7 سال بمونه این حرفا رو باور میکنه
ضمن اینکه کریمی گفته باشگاه این اکاذیبی که روزنامه ها تو زبون من میزارن رو پیگیری کنن
نکته ای که خیلی مهم هست اینه که روزنامه ها به علت محبوبیت کریمی دوست دارن هر طور شده یه خیبری از اون تو روزنامشون بزنن تا فروضشون بالا بره، اما از اونجلایی که کریمی به این روزنامه ها و هیچ کس دیگه باج نداده این جور میان تخریبش میکنن برا همین کریمی 12 سال پیش علام کرد مصاحبه هایی که فقط تو سایتم هست رو رسمی بدونیذد و توهمات روزنامه ها رو باور نکنید که نمیدونم از کجا میان
بابا اصلا گفته باشه مازيار و نوري بايد باشن مگه بد گفته؟ خب زورش مياد يكي مثل آقازماني و نوروزي بمونن يعني آقازماني از مازيار بهتره؟ كسي كه حتي پاس دادن هم بلد نيست
کریمی منتظر دنیزلیه.که اگه برگرده با تیم قرارداد ببندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amindash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه نه که دیگه الان مربی مطرحی نیست بیاد پرسپولیس.پس احتمالا اگه نیاد دایی رو بیارن
من شنیدم که دنیزلی شاید بر نگرده و اگه برنگرده دایی رو میارن.
ی نگا به تیم بکنید میفهمید.نوری نمیخواست بمونه ولی یهو قراردادشو بست.انصاری فرد که نمیخواست بیاد پرسپولیس یهو از استقلال دست کشید.یجورایی همه چی مشکوکه.
فقط خداکنه که باز دایی برنگرده تا گند زده نشه به تیم
منم باهات موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sogand_b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر من منتظر دنیزلی هست و شایعاتی درباره علی دایی هم هست و علی کریمی با دایی هم میونه خوبی نداره................
علی کریمی پول و................ براش مهم نیست که بخواد بخاطر اونها پرسپولیس نیاد.
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسیki::
من تو یه خبر خوندم بالاخره کریمی برگشته پرسپولیس خیال همه رو راحت کرد....:sooot:
همه چی یه طرف من وقتی شنیدم دیگه میثاق رو نمی خوان انگار یه دنیا رو بهم داده بودن.
به حر حال کلا حرص و بدبختیمون سر پرسپولیسه هر کی میاد هر کی میره پرسپویس فصل بعد قهرمان شه
میثاق هم کم شانس بود هر چی بدبختی و گلهای ناجور بود اون خورد یاد ساشا ایلیچ افتادم تو سال 82 هر چی شو ت بود گل میخورد
خب علي كريمي موندني شد
دنيزلي هم براي چندمين بار به بشيكتاش نه گفت و با پرسپوليس مي مونه
بازم ثابت نشد اين روزنامه هاي ورزشي دنبال چي هستند ؟!
همين امروز خبرورزشي تيتر زده دنيزلي نمياد و پرسپوليس دنبال يه مربي خارجي ديگست !!! ديگه آخرين تيرشون رو هم زدند
همش چرت و پرت و دروغ
همه اينا زير سر اون فتل ترقه بيچارست كه يه عمر بازار نقل وانتقالاتت رو خراب كرد و قيمتها رو علكي بالا برد و شد متخصص پول زير ميزي .....حالا امسال آچمز شده روي اورده به دروغ پردازي از طريق اياديش تو روزنامه ها
روسياهي به زغال موند
دادا این روزنامه های ورزشی رو ول کن
اونا هر چرت و پرتی که دلشون میخواد مینویسن
به قول تو از فتل پول میگیرینه پرسپولیسو خراب کنن اما امسال جوابشونو میدیم