امشب قراره رئال یه بازی تمرینی انجام بده------ اخه آژاکس هم شد تیم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب قراره رئال یه بازی تمرینی انجام بده------ اخه آژاکس هم شد تیم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
ممنون داداش از استقبال گرمت از خوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر می کردم تو این سایت جزء رئالی ها و اینتری ها همگی از مورینیو بدشون میاد
ولی مثل اینکه اشتباه می کردم.هواداران مورینیو فقط رئالی و اینتری نیست بلکه رمی ها و... هم هستن هر چند زمانی مورینیو رقیبشون بوده.
ممنون مهرداد جان:flowerysmile:
راست میگی داداش ! خدایی خسته شدیم از این همه تمرین ! lagh::lagh::lagh::lagh:: کی این الکلاسیکو میرسه ؟ دل تو دلم نیست love::love::love::love::love::love::love::love::lo ve::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا عجیب بود تصمیمه نبود مورینیو جزئ کاندیدای بهترین مربی ها و این باز خیلی چیزا رو اثبات کرد
واقعا این حرکات مسخرس و بزرگی یه مربی با این چیزا کم نمیشه
اینجور که پیش میره و با این سیاستهای فیفا باید بگم متاسفانه اینجوری شانس کریسم کم خواهد بود
کریس امسال نمیشه این بار باز هم مسی میشه چون بارسا 2تا قهرمانی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی درلالیگا و یکی در چمپیونزلیگ.
واسه همین شانس کریس کمه و احتمالا دوم میشه.
واقعا متاسفم برای فیفا....فوتبالی که توش سیاست باشه به درد نمیخوره ایشالله با برد در الکلاسیکو و قهرمانی جواب این فیفای سیاسی رو میدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها با این حرف ها فیفا درست نمیشه .
اولا برد رئال هر چند بازی راحتی بود رو به همه ی رئالی ها تبریک میگم .
دوما به قول اون دوستمون ایشالا با برد در الکلاسیکو وقهرمانی جوابشون رو میدیم.
به امید بردی زیبا در برنابئو.:yes:
تا دنیا دنیاست رئال سرور بارساست.:ghelyon:
برد رو به همه تبریک می گم واقعا برد خوبی بود بدون بازیکن های اصلی.
کایخون هم واقعا عالیه از همون روز اول که دیدمش می دونستم آینده داره دمش گرم.
پیش به سوی الکلاسیکو
گزارش روز: چاپ کتابی درمورد مورینیو (2)- روزی که دروگبا برای مورینیو گریه کرد
جان تری درمورد مورینیو گفت:« ما با سران باشگاه صحبت کردیم و خیلی روشن و شفاف به آنها گفتیم که نمی خواهیم که مورینیو برود.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Book about mourinho (secrets of his success)
سایت گل- سایت گل-نونو لوز و لوئیس میگل پریه را، دو نویسنده کتاب« مورینیو؛ رازهای موفقیت او» هستند. آنها در کتاب خود از زندگی مورینیو و کلیدهای موفقیت کاری او و به علاوه صحبتهای شاگردان آقای خاص مطالبی را منتشر کرده اند؛ دراینجا می خواهیم در چند قسمت بخش های مختلفی از این کتاب را برای شما نقل کنیم:جان تری نمی توانست آرام باشد. نیمه شب بود ولی این برای او کمترین اهمیتی نداشت. کاپیتان چلسی تلفن را برداشت تا به دو نفر از ستاره های بزرگ چلسی زنگ بزند: دیدیه دروگبا و فرانک لمپارد. موضوع صحبت آنها کاملا روشن و شفاف بود:« نمی توانیم اجازه دهیم که چنین اتفاقی بیفتد!»;ولی خبر منتشره چیز دیگری بود؛ تائید جدایی مورینیو از چلسی. مربی ای که برای همیشه ذهنیت باشگاه لندنی را تغییر داده بود.جان تری در این باره گفت:« ما با سران باشگاه صحبت کردیم و خیلی روشن و شفاف به آنها گفتیم که نمی خواهیم مورینیو برود. ولی ژوزه دیگر برای جدایی اش با سران باشگاه به توافق رسیده بود.»روز بعد، اپیسودی را شاهد بودیم که هیچ کسی نمی خواست شاهد رخ دادن آن باشد. یکی از شاگردان مورد اعتماد مورینیو، پائولو فرریه را که هموطن او نیز هست، این طور می گوید:« مراسم خداحافظی همیشه سخت است ولی این خداحافظی سخت تر از هر خداحافظی دیگری بود. اصلا فکرش را هم نمی کردیم که این قدر سخت باشد. مورینیو به رختکن تیم آمد. همه ما را دور خودش جمع کرد و به ما گفت که می خواهد برود.»فرریه را این صحنه را این طور توصیف می کند:« مورینیو به ما گفت که دلش برای لحظات خوبی که با چلسی و درکنار ما داشت تنگ می شود؛ مایکی یکی، را در آغوش گرفت. یادم می آید که دروگبا یگی از بازیکنانی بود که بیشتر از سایرین تحت تاثیر قرار گرفته بود و مثل یک بچه گریه می کرد.»دروگبا در مورد آن لحظات این طور می گوید:« آن روزی که مورینیو در رختکن با ما خداحافظی کرد، جوی مملو از احساسات در رختکن حاکم بود. به نظر غیرواقعی می آمد؛ انگار آن لحظات حقیقت نداشتند و انگار یک فیلم است. چون ما هر روز مورینیو را می دیدیم و اصلا آمادگی رفتن او را نداشتیم. شوک بزرگی بود.»فرانک لمپارد هم اصلا نمی خواست که مورینیو از تیمش جدا شود. ستاره کاریزماتیک باشگاه چلسی این طور می گوید:« درذهنم تصور می کردم که مورینیو ده سال با ما می ماند. همه چیز به بهترین نحو ممکن پیش می رفت.معمولا من در این جور مواقع احساساتی نمی شوم. می دانم که مربیان می آیند و می روند؛ فوتبال همین است ولی در مورد مورینیو، اوضاع فرق می کرد. او علاوه بر مربی ،دوست ما بود و مارا تنها گذاشت.»طبق صحبتهای بازیکنان چلسی، مورینیو مردی بود که ذهنیت پیروزی طلبانه را به چلسی آورد. از همان اولین روزی که روی نیمکت مربیگری این تیم قرار گرفت، تا روز آخر. بدون شک ردپای «آقای خاص» در تک تک گوشه و کنارهای استمفورد بریج تا ابد باقی خواهد ماند و بازماندگان چلسی مورینیو موظف خواهند بود که این آثار را همواره حفظ کنند.
Goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روز تا El Clásico
خیلی خوب بازی کردیم تبریک میگم رئال تنها تیمه 18 امتیلزه مرحله گروهیه
حالا دیگه پیش به سوی ال کلاسیکو
بازی خیلی خوبی بود . ترکیب 2 رو فرستادیم تو 3 تا زدیم :afarin::afarin::afarin: به همتون تبریک میگم :flowerysmile:
ظاهرا همه دوستان می گن هرتیمی گل اولو بزنه پیروزی من برعکس فکر می کنم هرتیمی گل اولو بزنه بازندستki::
بازی خیلی خوبی بود منم این برد رئال رو بهتون تبریک میگم.اگر ما با این روند بازی کنیم فکر کنم ال کلاسیکو رو ببریم.
داداش منظورت چیه! گل اول میتونه روحیه ی خیلی خوبی رو برای تیمی که گل اول رو میزنه داشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته از 100 دزصد 60 درصد روحیه می گیره تیمی که اول گل بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی اون 40 درصدو نگفت من 40 درصدو می گم.
یعنی پیش بینی می کنم تیمی که اول گلو بزنه بازندست:flowerysmile:
پیش به سوی الکلاسیکوی 163 که رئال پیروز بازیهki::
اره داداش گرفتم .پیش به سوی برد درالکلاسیکو:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
په نه په بارسلون پیروز mas:----------- من موندم تا کی باید بازی تمرینی کنیم:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید - بارسلونا
خوب دوستان رسیدیم به الکلاسیکو الکلاسیکویی که خیلی وقته منتظرش هستیم ایشالا می بریم.
توجه:
بچه ها ازتون یه خواهش دارم ممنون می شم اگه همگی عملی کنید:flowerysmile:
می خوام که همگی بعد از برد امضاتون رو تصویری از مورینیو بزارین:flowerysmile:
(برای گرفتن عکس از مورینیو به این 2 تاپیک سر بزنید)
متاسفانه با اینکه اینقد هوادارای رئال به هوادارای بارسا احترام میزارن در حالی که ما الان تیمه برتریم ولی این احترام دو طرفه نیس
میخوان ما رو 6 تایی کننmas:-
در حالی که با ترس میگن ال کلاسیکو
ما اماده ایم که یه تیمه دیگه صرفا یه تیمه دیگه رو ببریم:eyvalla:
داش علی به احترام شما وهمه ی رئالی ها وبه خصوص خود اقای خاص بهت قول میدم که همه امضا هارو اقای خاص میزاریم.:chakerim:نقل قول:
خود من از همین الان امضا رو عوض میکنم:yes:
دوستان خیلی خوشحال شدم که بازیکن مورد علاقه خودم (( زیدان کبیر )) در فهرست بهترین بازیکنان چمپیونز مقام اول رو به خودش اختصاص داد و مسی رو جا گذاشت . ولی تعجب من اینه که چرا کریس مقام 30 رو گرفت . این واقعا بی انصافیه که مسی دوم بشه و کریس سی ام !:ehe::ehe::ehe::ehe::ehe::ehe::ehe:
منم از مقام اول زیدان خوشحالم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو هم از زمانی که اومده تو رئال به اندازه مسی در چمپیونز لیگ بازی نکرده
اولین فصل حضورش همش مصدوم بود تازه با مصدومیتش و اینکه کمتر بازی کرده بود 7گل تو لیگ قهرمانان زده بود صدر جدول هم بود.
که در نهایت رئال حذف شد از لیگ قهرمانان.
فصل قبل هم آمارش بد نبود ولی بیشتر ازش انتظار می رفت.
این فصل هم 2بازی رو بازی نکرده و فک کنم 4گل زده تا به این جا
ایشالا جبران می کنه.
درسته ! ولی کریس قبل از اومدن به رئال با منچستر قهرمان چمپیونز شده بود و آمارش هم خیلی خوب بود ! رده 30 به نظر من خیلی بی انصافیه ! ولی به نقل از شما : ایشالا جبران میکنه ki::نقل قول:
دوستان جدیدا می گن یوفا از مورینیو حمایت می کنه.:khandeeeee bahal:
می گن از زمانی که مورینیو اینترو ترک کرد اینتر نابود شد چون داور پشت مورینیو هست.mas:-
بعضیا نمی تونن موفقیت های آقای خاص رو ببینن.mas:-
اره داداش حتما کسانی گفتن که داور یار دوازدهم شون توی بازیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا کور شود هرانکه نتواند دید.
ال کلاسیکو رو ما می بریم.مطمئن باشید.....
:eyvalla:ضمنا صعود رئال در لیگ قهرمانان به عنوان تیم اول گروه به همه ی رئالی ها تبریک می گویم.:eyvalla:
دلایل برد:
1-روحیه خوب بازیکنان بعد از ذخیره بودن در بازی با آژاکس :baroon:
2-کریس رونالدو :bomb:
3-افت کوتاه مسی :solh:
4-پاس گل دهندگان خوب chomagh
5-ضربات آزاد رونالدو :ahaaaaaa:
6-گلزنان عالی :eyvalla:
:real::real::real:
روز تا El Clásico
دلیل که زیاده ولی از همه مهمتر حضور مغز متفکر روی نیمکت وهمچنین حضور بهترین های دنیا به خصوص کریس رونالدو در مستطیل سبز هست .برد حق قاطعانه ی رئال است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
×کهکشانی ها پیروز هر مسابقه ×
به نام آن خدایی که رئال را آفرید تا بارسا بی سرور نماند...
رئال سرور دنیاست:sigar:
شایعه ها در مورد مورینیو خیلی زیاد شده مخصوصا امسال که رئال داره عالی کار میکنه و کسایی که نمیتونن این رو ببینن حرف های چرت میزنن و شایعه درست میکنن think::
داداش بازی فردا شبه.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره داداش حالا این ها رو ول کن که هیچکس چشم دیدن قدرت رئال وپیشرفت اون رو نداره .در مورد مورینیو که جز نامزدهای بهترین مربی سال نبود باید به کی بگیم .ازدست داور توی الکلاسیکو ها کم بود حالا باید از دست یوفا هم بکشیم.بابا دمتون گرم این دیگه اخرشه.:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها ترکیب بازی مقابل بارسا 433 هست.
نه داداش به اشتبام نندازنقل قول:
من الان 10 روزه دارم روز شماری میکنم
بازی در واقع یک شنبست ساعت 30 دقیقه بامداد
یه موج منفی به بچه ها رئال بدم اینکه دقیقا پارسال در این روزایی رئال اژاکسو برد تو خونش و 2 روز بعد رئال به بارساباخت و در همچین روزی هم پرسپولیس دربی رو واگذار کرد
اما انرژی مثبت بدم که بارسا باید خوابه بردو ببینه و بدونه که تو برنابئو اماده ایم که ازشون پذیرایی کنیم
چون ما مورینیو و بهترین تیمه تاریخه جهانو داریم