-
در کنفرانس مطیوعاتی پیش از دیدار مطرح شد / دو شرط قلعه نوعی برای ماندن در تراکتورسازی
سرمربی تیم تراکتورسازی در کنفرانس مطبوعاتی گفت: من برای انتخاب تیم بعدی ام در تعطیلات فکر خواهم کرد و برای ماندن در تراکتور دو شرط دارم که بازیکنان فعلی را حفظ کنند و یارهای جدیدی را به تیم اضافه کنند.
تیم بزرگ آدم بزرگ هم می خواهد و من می دانم که هیچ جایی بزرگتر از تبریز نیست.به گزارش نصر نیوز، میر قلعه نوعی سرمربی تیم تراکتورسازی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با فجرسپاسی شیراز درجمع خبرنگاران اظهار داشت: من خوشحالم که سال گذشته را با پیروزی به پایان رساندیم و خدا را شاکریم که توانستیم سه امتیاز بازی قبلی را بگیریم و با روحیه کافی به تعطیلات برویم.
سرمربی تراکتورسازان تصریح کرد: فجر دو شاخصه مهم دارد که یکی از آنها بازیکنان جوان و دیگری مربی کار بلد این تیم است. فجر در مقابل ما بازی بسته ای انجام خواهد داد و ما باید روی کارهای سرعتی کار کنیم تا در دفاع آنها نفوذ کنیم. پس از مدتها هواداران به استادیوم می آیند و امیدوارم با تمام قوا بازی کنیم و در این بازی به خواسته هایمان برسیم.
امیر قلعه نوعی در خصوص دست های پشت پرده گفت: ما 6 بازی پیش رو داریم و تمام فکر و ذکرمان روی این بازیها است. 4 نفر هستند که فقط هدفشان امیر قلعه نوعی است و در داخل زمین حریف ما نشده اند و می خواهند خارج از زمین با ما جدال کنند و جلوی این حواشی را باید رسانه ها بگیرند
سرمربی تراکتورسازی در ادامه عنوان داشت: من برای انتخاب تیم بعدی ام در تعطیلات فکر خواهم کرد و برای ماندن در تراکتور دو شرط دارم که بازیکنان فعلی را حفظ کنند و یارهای جدیدی را به تیم اضافه کنند. تیم بزرگ آدم بزرگ هم می خواهد و من می دانم که هیچ جایی بزرگتر از تبریز نیست. من در گذشته چنین مسائلی دیده ام و من نگران تیم تراکتور هستم و تمام فکر و ذکرم بازی به بازی است و الان تمام تمرکزم را روی بازی با فجر گذاشته ام.
وی در خصوص مشکلات مالی اظهار داشت:باشگاه های ما باید قانونمند باشند و در حال حاضر ما بلاتکلیف هستیم و خیلی جاها می بینیم که دولت کمک می کند و اگر می بینیم سپاهان پیشرفت کرده به خاطر حمایت فولاد مبارکه است و به همین دلیل باید تراکتور هم حامی مالی داشته باشد و شرکت هایی نظیر مس سونگون حمایت کنند.
قلعه نوعی همچنین تصریح کرد: من تازه متوجه شدم که تراکتور با بازیکنانش یک ساله قرارداد بسته است. تیمهای من اکثرا 4 یا 5 ساله قرارداد می بندند. همچنین من قول قهرمانی نمی دهم تا فشاری روی تیم وارد نشود و مسئولین نیز باید همچون گذشته از تراکتور حمایت کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
آخرین اخبار از استادیوم یادگار امام (ساعت 16:45)
آخرین اخبار از استادیوم یادگار امام، پیش از بازی تراکتورسازی و فجرسپاسی شیراز.
* ساعت 15:30:
بیش از 50 هزار نفر از هواداران تراکتورسازی در استادیوم یادگار امام حضور دارند و تعداد بیشتری، در جاده های منتهی به ورزشگاه، در حال رساندن خود به استادیوم میباشند.
طبقه اول ورزشگاه به صورت کامل پر شده است و هواداران به طبقه بالا راهنمایی میشوند.
* ساعت 16:30:
ترکیب تیم تراکتورسازی برای بازی امروز به شرح زیر میباشد.
فروزان، حاج صفی، صادقی، اسدی، کیانی، حدادی فر، اکپرپور، توزی، فخرالدینی، ابراهیمی، حاتمی.
* ساعت 16:45:
ظرفیت ورزشگاه به طور کامل پر شده است و تعداد زیادی از هواداران، در ورودی های ورزشگاه حضور دارند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تساوی در حضور 70 هزار نفر
تیم تراکتورسازی، از هفته بیست و نهم، مسابقات لیگ برتر، مقابل تیم فجر سپاسی شیراز، متوقف شد.
به گزارش تراکتور اف سی، در این دیدار که در حضور بیش از هفتاد هزار هوادار مشتاق تیم تراکتورسازی و در ورزشگاه یادگار امام شهر تبریز برگزار شد، دو تیم در پایان به نتیجه مساوی بدون گل رضایت دادند.
قضاوت این دیدار بر عهده علیرضا فغانی بود و به احسان حاج صفی و فرزاد حاتمی از تراکتورسازی، کارت زرد نشان داد.
با این نتیجه تراکتور 53 امتیاز، همچنان در رده دوم جدول باقی ماند.
-
مرتضی اسدی : تنها می توانم بگویم روز بد تراکتور سازی بود
ما با توجه به نتیجه گیری هفته های گذشته به نظرم باید وشاید با آن جنگنده گی لازم وارد میدان نشدیم ودر مقابل انگیزه فجری ها کم آوردیم .
تراکتور سازی در روزی که نزدیک به 80 هزار هوادار خود را در ورزشگاه می دید با ارائه یک بازی سردرگم وبی انگیزه دو امتیاز طلایی را از دست داد ، مساوی با فجر که تیمی دونده وبا انگیزه می نمود کار این تیم را برای هفته های پایانی در رقابت با دو تیم دیگر مدعی قهرمانی سخت کرد ، مرتضی اسدی کاپیتان تراکتور سازان از این بازی می گوید .ارزیابیتان از بازی چیست ؟قبل از اینکه از نظر فنی حرفی بزنم در وهله اول از حضور بیاد ماندنی و حماسی هوادارا ن تراکتورسازی تشکر می کنم و تنها یک کلمه می گویم که دیروز روز بد تراکتور سازی بود و ما شرمنده مردم شدیم ، ما با توجه به نتیجه گیری هفته های گذشته به نظرم باید وشاید با آن جنگنده گی لازم وارد میدان نشدیم ودر مقابل انگیزه فجری ها کم آوردیم .<
قبول دارید فجر در نیمه اول بازی بسته ای انجام نداد ؟بله این واقعیت بود ولی آنها با دوندگی بی امان هر گونه بازی سازی را از ما گرفتند ونیمه دوم هم که تیم ما با تغییراتی در سیستم بازی ونفرات بازی را آغاز کرد با ترفند دفاعی حریف روبرو شد که بدون توجیه وبهانه تراشی بگویم بازی بد ما هم مزید بر علت شد تا نتوانیم به 3 امتیاز مهم این بازی دست پیدا کنیم هر چند در رختکن تذکرات وهشدار های لازم را کادر فنی به بازیکنان گوش زد کرده بودند .همه انتظار یک فوتبال هجومی را داشتندو به همین دلیل عده ای فکر می کنند که شاید تمرینات خوبی نداشتید یا بعضی از بازیکنان مواظب ساق های خود بودند !؟نه اصلا این طوری نبوده اتفاقا از روز 5 فروردین ما از جمله تیم های بودیم که تمرینات را زود شروع کردیم و صبح وبعد از ظهر هر روز دو جلسه تمرین برگزار کردیم وحتی دو سه روز قبل بازی که هوا هم خوب شد تمرینات با جدیت تمام دنبال شدو اینکه به نظر بعضی ها دنبال مواظبت از ساق های خود بودند این را من بگویم که بازیکن موظف است تا آخرین روزو آخرین لحظه تلاش خود را در مقابل پولی که گرفته و ارزش .پیراهنی که به تن کرده انجام دهد و اگر غیر این باشد آن پولی که می گیرد حرام است ونانی که می خورد حلال نمی توناند باشد چرا که در مقابل این مردمی که در سرما وگرما ما را تنها نگذاشتند مسئولیت داریم و دیروز هم شرمنده آنها شدیم وتنها می توانم بگویم ما را ببخشید
.با این مساوی ادامه کار را چگونه پیش بینی می کنید ؟ما باید دست به دعا باشیم که رقیبانمان در بازی های آینده امتیاز از دست دهند تا ما بتوانیم جبران مافات کنیم ، بالاخره فوتبال است وشاید اتفاق دیروز برای رقبا هم پیش بیاید امیدوارم بتوانیم این مردم را به آرزوی قلبی خود که همانا کسب قهرمانی ویا حداقل سهمیه آسیای است برسانیم . بازی با فولاد ؟تنها راهی که مانده کسب پیروزی دراین بازیست تا هم خود را در جایگاه فعلی مان حفظ کنیم وهم از فشاری که کادر فنی وبازیکنان با نتیجه دیروز روی خود احساس می کنند کمی خارج شویم ،از طرفی با پیروزی بدست آمده بازی ضعیف وپر انتقاد با فجر را از ذهن مردم خوب فهیم پاک کنیم .
-
صادقی: اگر در مورد استقلال حرف بزنم خیلی ها ناراحت میشوند
صادقی میگوید رحمتی دوست صمیمی اش است و نمی خواسته طوری حرف بزند که مشکلی پیش بیاید.
اميرحسين صادقي مدافع تراكتورسازي كه بازيهاي نسبتا خوبي را در اين فصل به نمايش گذاشته است براي بازي دوستانه تيم ملي مقابل امارات به اردو دعوت شده و اين براي دومين بار است كه دعوت مي شود. صادقي در مورد اين موضوع، تساوي خانگي تراكتور مقابل فجرسپاسي و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرآنلاين پاسخ ميدهد.
از اينكه به تيم ملي دعوت شدي چه حسي داري؟
خوشحالم كه دعوت شدم و اميدوارم كه مزد زحماتم را در تيم ملي بگيرم. من امسال در يك تيم شهرستاني خيلي تلاش كردم و اين براي دومين بار است كه دعوت ميشود و ميخواهم طوري كار كنم كه در اردوهاي بعدي هم حضور داشته باشم.
در مورد بازي تراكتور و فجرسپاسي صحبت كن؟
ما بد بازي كرديم و بازي تراكتور به هيچ عنوان بار فني نداشت. آن همه هوادار به استاديوم آمده بود ولي ما بد بازي كرديم و از طرفي فجرسپاسي خيلي باانگيزه بود. متأسفانه 2 امتياز پريد و حالا شانس ما براي قهرماني كمتر شد.
فكر نميكني تمركز امير قلعه نويي بابت مسائل چند روز اخير به هم ريخته بود؟
شايد اين موضوع هم نقش داشته باشد. متأسفانه يكسري آدم دوست ندارند تراكتور نتيجه بگيرد و ما بايد با زمين و زمان بجنگيم.
آيا به نظر تو قلعه نويي به استقلال برمي گردد؟
اين مسائل فقط در روزنامه ها مطرح شده و قلعه نويي تا به امروز حرفي از جدايي نزده است. من فكر ميكنم بعد از پايان ليگ همه چيز مشخص خواهد شد.
راستي در مورد وضعيت استقلال چه صحبتي داري، خيليها مظلومي را مقصر ميدانند؟
صحبت كردن در مورد استقلال به من ربطي ندارد در ضمن اگر بخواهم حرفي بزنم خيلي ها ناراحت ميشوند.
به نظر تو چرا استقلال به يكباره نتايج خوبي نگرفت؟
به نظر من فشار زيادي روي بازيكنان اين تيم ايجاد شد و از طرفي جدايي فرهاد مجيدي و مصدوميت چند بازيكن استقلال تأثيرگذار بود. همه از استقلال توقع برد دارند و بازيكنان اين تيم بايد چنين موضوعي را درك كنند.
راستي حرفهاي تو در مورد سيدمهدي رحمتي حرف و حديثهاي زيادي را به وجود آورده. در اين مورد صحبت ميكني؟
رحمتي دوست صميمي من است و من نميخواستم طوري حرف بزنم كه خدايي نكرده مشكلي پيش بيايد. اتفاقا از كار مهدي كه پيراهن مرحوم حجازي را پوشيد تعريف كردم و فقط گفتم كه رحمتي ميتوانست زمان مربيگري حجازي در استقلال از اين تيم نرود.
-
تراکتور حرف هاي زيادي براي گفتن در آسيا دارد
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: باشگاه ها براي رفع ريشه اي مشکلات مالي خود، بايد قانونمند و به صورت حرفه اي اداره شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] '' امیر قلعه نویی '' روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهارداشت: هنوز تکلیف باشگاه ها از نظر دولتی بودن و یا خصوصی اداره شدن مشخص نیست و بیشتر باشگاه های کشور در این موضوع بلاتکلیف هستند.
وی گفت: هم اکنون حدود 98 درصد از بودجه باشگاه های ورزشی از سوی دولت تامین می شود و نمی توان دولت را از دخالت در امور باشگاه ها منع کرد و این کار درستی نیست.
قلعه نویی اظهارداشت: تمام باشگاه ها باید همانند سپاهان که زیرنظر فولاد مبارکه قرار دارد تحت حمایت و نظر یک نهاد، سازمان و شرکت اداره شوند و با تعریف بودجه باشگاه در بودجه کلی، امکان برنامه ریزی بلند مدت برای مدیران باشگاه ها فراهم شود.
وی گفت: با تامین بودجه از جاهای مختلف اداره کردن باشگاه ها کار سختی است و تراکتورسازی نیز برای اینکه بتواند روند رو به رشد خود را تداوم بخشد باید به جایی وابسته شود که بودجه خود را به راحتی تامین نماید.
وی افزود: متاسفانه هیچ راهکاری برای رفع مشکل مالی باشگاه ها در فوتبال کشور وجود ندارد و باید تلاش شود تا مشکلات مالی به صورت ریشه ای حل و برطرف شود.
قلعه نویی اظهارداشت: تراکتورسازی حرف های زیادی برای گفتن در آسیا دارد و باید کاری کرد تا این تیم نه تنها در داخل کشور بلکه در آسیا نیز داشته های خود را به رخ حریفان بکشد.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با سرمربیگری امیر قلعه نویی هم اکنون با 53 امتیاز در رتبه دوم جدول رده بندی قرار دارد و به همراه تیم های سپاهان و استقلال یکی از مدعیان اصلی این فصل به شمار می رود.
-
اكبرپور: نميدانم قلعهنويي چه تصميمي خواهد گرفت
شانس قهرماني ما كم شد
سياوش اكبرپور مهاجم تراكتورسازي مثل اكثر بازيكنان اين تيم معتقد است كه مقابل فجرسپاسي بازي خوبي را به نمايش نگذاشتند و مستحق برد نبودند.
سياوش در گفتوگو با خبرنگار سايت گل حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:«ما خيلي بد بازي كرديم و واقعا نميدانم دليلش چه بود و چرا بازي اينطور شد. اين يكي از ضعيفترين بازيهاي تراكتور در اين فصل بود و متأسفانه 2 امتياز حساس را در حساسترين شرايط ممكن از دست داديم و شرمنده 80هزارنفر تماشاگر شديم كه به ورزشگاه آمده بودند و فقط انتظار پيروزي داشتند.»
او ادامه ميدهد:«قبل از اين بازي در تمرينات خيلي خوب كار كرديم و به خوبي روي نقاط ضعف و قوت فجر كار كرده بوديم ولي آنها ما را غافلگير كردند. به نظر من فجر براي گرفتن يك امتياز به تبريز آمده بود و گاهي اوقات هم انتحاري بازي ميكرد. آنها توانستند در نهايت به هدف خود برسند.»
از اكبرپور ميپرسيم كه آيا شانس قهرماني تراكتور با اين مساوي كم نشد كه او ميگويد:« پيروزي سپاهان خيلي به ضرر ما شد و حالا شانس ما براي قهرماني كمتر شده است. الان شانس ما به اندازه سپاهان نيست و بايد منتظر باشيم تا آنها امتياز از دست بدهند. با اين حال 5 بازي باقي مانده و بايد حداكثر امتياز را بگيريم تا به سهميه آسيا برسيم.»
ميگويند امير قلعهنويي قرار است به استقلال برگردد ولي اكبرپور از اين موضوع بياطلاع است و ميگويد:« من نميتوانم در مورد قلعهنويي نظر بدهم و نميدانم چه تصميمي خواهد گرفت.» سياوش در پاسخ به اين سوال كه آيا از تراكتور جدا خواهي شد خاطرنشان ميكند:« فعلا تصميمي نگرفتم و بعد از پايان ليگ همه چيز مشخص خواهد شد.
-
نحوه بلیط فروشی در بازیهای تیم تراکتورسازی
در پاسخ به درخواست قاطبه هواداران در مورد نحوه فروش بلیط های الکترونیکی جدید توسط باشگاه تراکتورسازی روابط عمومی در این مورد اعلام کرد .
fiبه گزارش سایت تراکتور اف سی و به نقل از سایت رسمی باشگاه با عنایت خداوند امیدواریم روز جمعه 25 فروردین در مسابقه تیم های تراکتورسازی و فولاد اهواز برابر نامه شماره 261/164811/9 مورخه 90/11/18 فدراسیون فوتبال و صورتجلسه شماره 200/6/11283 مورخه 91/1/6 مسئولین استانی ذیربط بتوانیم بلیط ها را به نفع باشگاه بفروش برسانیم
این بلیط ها به صورت کارت های الکترونیکی یکبار مصرف بوده و نیازی به شارژ ندارند که برای همان بازی معتبر بوده و مبلغ آن سه هزار تومان می باشد . این کارتها در استادیوم یادگار امام و در کانکس های جدید تعبیه شده و همچنین جایگاه های قبلی فروخته شده و موقع عبور از گیت ورودی بدون هیچ گونه اتلاف وقت بعد از استفاده لاشه آنها به مخازن انداخته خواهد شد .
این طرح جهت راحتی تماشاگران و سهولت در ورود و تماشای مسابقات تا پایان لیگ امسال ادامه خواهد داشت و انتظار میرود هواداران نهایت همکاری را با باشگاه داشته باشند چرا که حمایت از این ظرح در واقع حمایت از باشگاه محبوبمان میباشد . شایسته است هواداران در خلال این مدت نسبت به خرید کارتهای الکترونیکی دائمی ویژه باشگاه که از فصل بعد مورد استفاده خواهد بود اقدام نمایند
این کارتهای دائمی در حقیقت کارتهای هواداری نیز محسوب می شوند که نحوه فروش آنها متعاقبا اعلام خواهد شد .
-
وحدت پناهی، گزارشگری که به تنهایی با اعصاب میلیونها بیننده بازی میکند
گزارشگر بازی تراکتورسازی – فجر از الفاظ جالبی برای بازیکنان و هواداران تیم اول شهر تبریز استفاده کرد. او در طول گزارش بازی سوتی های عجیبی را از خود برون میداد. .
به گزارش سایت تراکتور اف سی و به نقل از سایت تماشا گزارشگر بازی در صحنه ای که وحید شیخ ویسی، دروازه بان فجر اجازه نداد دروازه تیمش باز شود گفت: «آن قدر گل نزدند تا دروازه بان فجر شیر شد». این در حالی بود که تراکتوسازی نتوانست موقعیت زیادی روی دروازه فجر ایجاد کند.
او همچنین برای اینکه نشان دهد چقدر تماشاگر به ورزشگاه آمده است گفت: «اگه جای خالی دیدید به دوربین ما هم نشان دهید». اما جالب ترین نکته این بازی زمانی بود که داور در پایان نیمه دوم سه دقیقه وقت اعلام کرد. گزارشگر تبریز که معلوم بود از این مساله ناراحت است گفت: «داور چهارم همش سه دقیقه وقت اضافه اعلام کرد». جملات عجیب دیگری که این گزاشگر بر زبان آورد را بخوانید.
-این علیرضا فغانی است و با هیچ کس شوخی ندارد.
-احسان حاج صفی که در بین تماشاگران تراکتور به احسان باکلاس معروف است (منظورش حاج صفی فابرگاس هست که ایشون با کلاس تشخیص داده اند(.
-حتما می دونید که فغانی در لیگ 91-90، 77 کارت زرد داده و دو کارت قرمز.
-مطمئن باشید حلقه محاصره تراکتورسازی تنگ تر می شه و فجر بیشتر به دفاع می ره.
-تماشاگران مهربان و مودب تراکتور.
-از یاوری به عنوان امیرکبیر فوتبال ایران یاد می شه.
-نکته جالب در مورد این دو تا تیم اینه که نام خانوادگی مدیرعاملاشون جعفری است.
-4 مدافع منتظر توپند و مشخص است که هم قسم شده اند که دروازه شیخ ویسی را بسته نگه دارند ولی احساس می کنم با این حملات دروازه اش فرو خواهد ریخت.
مشخص نیست صدا و سیمای مرکز استان آذربایجانشرقی چه اصراری به استفاده از این گزارشگر ناشی دارد که بار ها و بارها ،مردم اعتراض شدید خود را از نحوه گزارش ایشان اعلام کرده اند
امیدواریم از این به بعد مسئولین صدا و سیما در انتخاب گزارشگر بازی های تراکتور وسواس بیشتری به خرج دهد چرا که میلیونها بیننده شاهد بازی های این تیم میباشند و گزارشگری در این سطح، قطعا کیفیت صدا و سیمای استان را زیر سوال میبرد.
-
مدیر عامل تراکتور : اولویت اول و آخر ما قلعه نویی است / با ویسی مذاکره کرده باشم می گویم
باید با تمام قوا در این 5 بازی فقط برای 15 امتیاز ممکن بجنگیم و دیگر جایی برای اشتباه کردن نیست
مدیرعامل ترکتورسازی در مورد شرایط تراکتور بعد از بازی با تیم فجر گفت : نتیجه این بازی ناامید کننده بود و ما شرمنده 80 هزار هواداری شدیم که با متانت خاصی آمدند و بعد بازی هم بدون کوچکترین شعاری استادیوم را ترک کردند، که این موضوع شایسته تقدیر است ولی ما به این سه امتیاز حیاتی نیاز داشتیم اما متاسفانه نمی دانم چه شد که این دو امتیاز را در بدترین شرایط از دست ما پرید.
وی افزود : تراکتور باید در این دیدار در مقابل هواداران خود سربلند بیرون می آمد که متاسفانه اینگونه نشد و من از بازیکنان تراکتور انتظار چنین فوتبالی را نداشتیم و فکر می کنم تعطیلات به آنها بسیار خوش گذشته بود و این در حالی بود که هواداران لیاقتشان بیش از این بازی بود که از آنها دیدیم.
جعفری در مورد شرایط امیر قلعه نویی برای ماندن در تبریز هم گفت : اولویت اول و آخر ما برای فصل بعد آقای قلعه نویی است و ما با کس دیگری مذاکره نکرده ایم و تمامی حرف های که این روزها حول و حوش چند نام برای فصل بعد تراکتور می چرخد همه دروغ رسانه ای است و اگر من با کسی حتی با ویسی هم مذاکره کرده باشم این را می گویم و ترسی از این بابت ندارم در حالی که ما برای فصل بعد هم روی امیر قلعه نویی حساب کرده ایم.
جعفری در مورد 5 بازی آینده هم گفت : سپاهان دیروز با بردی که برابر ملوان بدست آورد شانس ما را برای رسیدن به قهرمانی کم رنگ کرد اما ما 5 بازی پیش رو داریم که باید با تمام قوا در این 5 بازی فقط برای 15 امتیاز ممکن بجنگیم و دیگر جایی برای اشتباه کردن نیست و فکر می کنم اگر بتوانیم این امتیازات را کسب کنیم بتوانیم منتظر لغزش احتمالی سپاهان باشیم گرچه برای صعود مستقیم به آسیا هم باید در این 5 بازی بدنبال حداکثر امتیازات باشیم.
وی افزود : تساوی برابر فجر تلنگر خوبی بود تا بازیکنان این 5 بازی را جدی بگیرند که امیدوارم با حمایت هواداران بتوانیم سهمیه آسیا را کسب کنیم.