پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به گزارش Four Four Two داوید آلابا ستاره اتریشی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی پیرامون پیروزی 2-1 هفته اول باوارایی ها برابر ولفسبورگ و دیدار هفته آینده این تیم برابر شالکه، اذعان کرد که یارانش هنوز به اوج دوران آمادگی خود نرسیده اند.
"ما کمی با دوران اوج خود فاصله داریم و نمی توانم بگویم که دقیقا در چه زمانی به آن خواهیم رسید، در برابر وولفسبورگ همگان دیدند که در دقایقی دچار مشکل شدیم اما مهم این بود که به هدف مان که کسب سه امتیاز از بازی اول بود، دست یافتیم."بازی در زمین شالکه هیچگاه آسان نبوده است، اما می خواهیم که در آن جا نیز پیروز میدان شویم،. هر چند که آن ها علی الخصوص از نظر کیفیت انفرادی بازیکنان تیم فوق العاده ای هستند."
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بالاخره پس از تلاش های بی وقفه بایرنی ها، مدیران رم با انتقال مهدی بن عطیه به بایرن مونیخ به توافق رسیدند.
پس از کش و قوس فراوان بر سر انتقال این بازیکن، مهدی بن عطیه مدافع مراکشی و 27 ساله تیم آ اس رم با اخذ قراردادی به مدت 5 سال با بایرن مونیخ به توافق رسید.لازم به ذکر است که مبلغ این قرارداد 26 میلیون یورو بعلاوه 4 میلیون یورو به صورت مشروط می باشد.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گروهبندی لیگ قهرمانان اروپا عصر پنجشنبه در شهر موناکوی فرانسه برگزار میشود.
قرعهکشی تیمهای 8 گروه 4تیمی فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا از ساعت 20 و 15 دقیقه (به وقت تهران) پنجشنبه هفته جاری در شهر موناکو انجام خواهد شد.براساس اعلام اتحادیه فوتبال اروپا «یوفا»، نمایندگان 32 تیم حاضر در این مرحله در موناکو به همین منظور حضور خواهند یافت تا از وضعیت گروه و رقبای خویش مطلع شوند.تا قبل از انجام قرعهکشی امشب و فرداشب 10 مسابقه پلیاف انجام خواهد شد تا چهره تمام تیمهای حاضر این مرحله مشخص شود.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیکن توانای تیم ملی آلمان قصد ندارد جانشین فیلیپ لام در تیم ملی این کشور شود اما باور دارد که می تواند بدون به بازو بستن بازوبند تیم را رهبری کند.
به گزارش بخش بین المللی گل، مهاجم بایرن مونیخ توماس مولر تاکید دارد که علاقه ای به بازو بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان ندارد و احساس می کند که سایر بازیکنان می توانند به عنوان کاپیتان مانشافت ها انتخاب شوند. این ادعاها درحالی مطرح شد که یوآخیم لوو پس خداحافظی فیلیپ لام از تیم ملی نام مولر را به عنوان کاپیتان آینده این تیم به زبان آورد. اما مولر در واکنش به این ادعا در گفت و گویی با بیلد گفت:"من فکر می کنم که تعداد نامزدهای کسب این عنوان بیشتر هستند و آن ها می توانند انتخاب شوند. باستین شواین اشتایگر کاپیتان دوم تیم است، این درحالی است که ما بازیکن با تجربه دیگری مانند مانوئل نویر را داریم، کسی که هم اکنون بهترین دروازه بان جهان است."در حال حاضر واقعاً چیزی برای ترسیدن وجود ندارد، من فکر می کنم من می توانم یک رهبر باشم، اما نیازی نمی بینم که بازو بند را به بازو ببندم. من برای تزریق روحیه مثبت به تیم نیازی به بازوبند ندارم." این ملی پوش 24 ساله در 56 بازی خود برای تیم ملی آلمان 22 گل را به ثمر رسانده است.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدافع مراکشی جدید بایرن در مدت ۵ سال همکاریاش در آلمان ۱۱۰ میلیارد تومان حقوق میگیرد.
«مهدی بنعطیه» عاقبت از رم به مونیخ رسید. مدافع 27 ساله مراکشی که از زمان مصدوم شدن «خاوی مارتینز» به عنوان «آلترناتیو» مد نظر سرخپوشان بود، روز گذشته پس از راه افتادن هیاهوی بسیار، عاقبت توانست با موافقت باشگاه آ.اس.رم رهسپار آلمان شود.وی قرار است امروز در تستهای پزشکی باشگاه پرطرفدار مونیخی شرکت کرده و سپس قرارداد 5 سالهاش را امضا کند.براساس گزارشی که روزنامه بیلد منتشر کرده، وی در تیمی که هدایتش برعهده «پپ گواردیولا» است، سالیانه حدود 9 میلیارد تومان بیشتر از زمان همراهی «جالوروسیها» (رم) درآمد کسب خواهد کرد. براین اساس او هر سال در تیم ژرمنی 5 میلیون یورو حقوق خواهد گرفت که 2 میلیون یورو بیشتر از زمان بازی برای تیم حاضر در کالچو است.به این ترتیب باواراییها در مدت 5 سال به وی 25 میلیون یورو (110 میلیاردتومان ) دستمزد خواهند داد. ضمن آنکه برای کسب مجوز انتقالش از تیم ایتالیایی نیز 26 میلیون یورو (حدود 114 میلیارد تومان) هزینه کردند.بنعطیه که یک متر و 88 سانتی متر قد و 88 کیلوگرم وزن دارد، سال گذشته از تیم اودینزه به رم آمد. با حضور وی خط دفاع لرزان جالوروسیها به یکی از خطوط مستحکم لیگ تبدیل شد بطوریکه در 8 بازی اجازه ورود هیچ توپی را به دروازهاش نداد.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،مدافع مراکشی اذعان می کند که خواست سرمربی بایرن در نهایی شدن انتقالش تاثیر گذار بوده است .
مهدی بن عطیه امروز در تست پزشکی بایرن مونیخ شرکت می کند .
این بازیکن ۲۷ ساله به رسانه های آلمان گفت :"خیلی خوشحالم که انتقالم به بایرن سرانجام دارد نهایی می شود . مدت زمان صحبت ها طولانی شد و در یک برهه ای من فکر می کردم که این انتقال انجام نخواهد شد ولی گواردویلا شدیدا منرا می خواست و در نهایت دو باشگاه به توافق رسیدند . گواردویلا مربی فوق العاده ای است و من مشتاق کار کردن با وی هستم .
بایرن بازیکنان شگفت انگیز زیادی دارد و عضوی از این گروه بودن مثل به حقیقت پیوستن رویایم است . "
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رئیس هیئت مدیره ی باشگاه باواریایی به سران گلادباخ توصیه کرده است یا بازیکن جوان خود را با مبلغ پیشنهادی اش به بایرن بفروشند یا آن را در سال بعد رایگان از دست بدهند.
بعد از رسانه ای شدن خبر علاقه ی سنان کورت،هافبک جوان باشگاه گلادباخ برای حضور در بایرن،سران باشگاه مونیخی در حال رایزنی برای خرید این بازیکن جوان و آینده دار هستند اما هنوز نتوانسته اند به توافقی برسند.
با توجه به اینکه تنها یک سال دیگر تا اتمام قرارداد کورت با گلادباخ مانده است،رومینیگه عضو ارشد بایرن معتقد است که اگر پیشنهاد مدنظر وی توسط سران گلادباخ مورد قبول واقع نشود،بایرن می تواند یک سال صبر کند تا این بازیکن را بصورت رایگان در سال 2015 به خدمت بگیرد:"مدیر گلادباخ- مکس ابرل -پول بیشتری از آن چه زامر و رشکه پیشنهاد داده اند می خواهد.خب این وضعیت عادیست.اما فقط ی سال دیگر از قرارداد کورت باقیمانده است و سران گلادباخ این قضیه را نباید فراموش کنند.اگر این معامله اکنون اتفاق نیفتد ما کورت را سال بعد بصورت رایگان به مونیخ خواهیم آورد."سنان کورت 18 ساله به عنوان یکی از استعدادهای بزرگ فوتبال آلمان شناخته می شود اما هنوز موفق نشده است تا در بوندس لیگا به میدان برود.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ستاره و مهاجم سابق مونیخیها خرید جدید باشگاه سابق خود را تحسین نمود واعتقاد دارد بایرن بکی از بهترین مدافعان لیگ ایتالیا را به خدمت گرفته است .
لوکا تونی در مصاحبه با اشپورت وان درباره خرید مهدی بن عطیه توسط بایرن مونیخ افزود :" من به بایرن بابت این انتقال تبزیک می گویم وآنان را تحسین می کنم .بن عطیه یکی از بهترین مدافع ایتالیا در طی فصول گذشته بود.خرید چنین بازیکنانی همواره سخت است اما من خوشحالم که بایرن توانست سرانجام آن را انجام دهد ."
مهاجم سابق بایرن مونیخ ادامه میدهد :"او بسیار قوی و زیزک است او بازیکنی بسیار بزگ می باشد.بن عطیه همواره دارای سرعت خوبی است که میتواند از دفاع به حمله جابه جا شود این بازیکن بسیار تاکتیکی است و میتواند در موقعیتهای خوبی برای گلزنی قرار بگیرد بن عطیه همچنین تبحر خاصی در زدن ضربات سر و بازی هوایی دارد."
لوکا تونی مهاجم حال حاضر هالاس ورونا در پایان سخنانش درباره علاقه اش به تیم سابقش عنوان نمود :"من هنوز بایرن را دوست دارم وبازیهای آن را دنبال می کنم همگان می دانند بایرن و یووونتوس در کنار فیورنتینا همواره در قلب من جای دارند من امیدوارم بایرن در کنار یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا موفق ظاهر شود."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گلزن کهنه کار تیم ملی فوتبال آلمان علت بازنشستگی از تیم ملی این کشور را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، میروسلاو کلوزه در گفتگو با هفته نامه دای سیت آلمان گفت ترجیح می دهد با کناره گیری از تیم ملی آلمان به بازیکنان جوان فرصت خودنمایی بدهد.
مهاجم 36 ساله و لهستانی الاصل لاتسیو که با تیم آلمان قهرمان جام جهانی 2014 شد ، در این دوره تعداد گل های خود در تاریخ جام جهانی را به 16 گل رساند و بالاتر از رونالدو برزیلی برترین گلزن تاریخ جام جهانی لقب گرفت.
کلوزه که دو هفته قبل رسما از تیم آلمان بازنشسته شد ، گفت :« شخصا دوست داشتم تا زمان مرگ به فوتبال ملی ادامه دهم اما بعد از قهرمانی در جام جهانی حس می کنم دیگر بدنم پاسخ نمی دهم و بهتر است به جوانان فرصت بازی در تیم ملی داده شود. البته این تصمیم آسانی برایم نبود.»
وی افزود :« قهرمانی در جام جهانی آرزویی بود که از کودکی داشتم و افتخار می کنم که با تیم بزرگی چون آلمان به این افتخار نائل آمدم.»
کلوزه اولین گل ملی خود را مارس 2001 برابر تیم آلبانی به ثمر رساند و اکنون با 137 بازی ملی و 71 گل برترین گلزن تاریخ تیم آلمان است. آخرین گل ملی او در پیروزی 7 - 1 در نیمه نهایی جام جهانی 2014 برابر برزیل به ثمر رسید.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،شاید آنخل دی ماریا آخرین بازیکنی نباشد که در این تابستان رئال را ترک می کند.
به نقل از "رادیو مارکا"، باشگاه بایرن به جذب ژابی آلونسو علاقمند شده و خود را برای ارائه پیشنهاد به سران رئال در ساعات آتی آماده می کند.
جدایی کروس و مصدومیت خاوی مارتینس پپ گواردیولا را مجبور کرده است تا به فکر خرید یک هافبک تدافعی به فاصله 4 روز مانده تا پایان نقل و انتقالات تابستانی بیفتد.
آلونسو تابستان 2009 به رئال آمد و تاکنون 220 بازی برای این تیم انجام داده است .اگر این انتقال صورت بگیرد او پنجمین بازیکن اسپانیایی بایرن خواهد شد.
منبع :