نقل قول:
نوشته اصلی توسط arasaras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام نتن با فیس بوک میام اگه میخوای من بهت فیلتتتتتتتتتتتتتتتتتتر شکن بدم تست کن اگر درست بد باهات حساب می کنم :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arasaras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام نتن با فیس بوک میام اگه میخوای من بهت فیلتتتتتتتتتتتتتتتتتتر شکن بدم تست کن اگر درست بد باهات حساب می کنم :دی
سلام دوستان
دیروز یه اتفاق جالب افتاد برام!
اولین بازی لیگ قهرمانان رو برگزار میکردم با یه تیم خیلی قوی با قدرت حدودای 73 منم که 64
اول یه لینک بهتون میدم از همین تاپیک نگاهش کنین. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پست رو دیدین؟
همون تیم سومیه که فکر کنم رفت و برگشت خوردم ازش! ولی اون سری بالا اومدم تو این گروه فکر کنم
حالا گذشت و من دیروز بازی داشتم. به اسم تیمش نگاه کردم خیلی به نظرم آشنا بود.اومدم تو این تاپیک گشتم تا این عکس رو پیدا کردم و متوچه شدم که بله خودشه!
و من انتقام اون فصل رو از همین تیم گرفتم و 3-0 شکستش دادم.خیلی برد خوبی بود!
و یه نکته جالب دیگه
درامد حاصل از این بازیم حدود 6 و نیم میلیون دلار بود!
توچه داشته باشین به خصوص دوستایی که تو لیگ های پایین هستن و بودجه زیادی ندارن.صعود به لیگ قهرمانان خیلی خوبه.درامدی که کسب میکنین ازش خیلی میتونه به شما کمک کنه!
فقط یه تیم ازم قوی تره اما نمی دونم چرا شدم 4روم جدول الان یه بازی دارم که همین الان یه بازیکن حمله قوی گرفتم ترکبم رو از4-4-2 به 4-3-3 تغییر دادم می خوام بزنم طرفمو اگه خدا بخواد پر گل ببرم که برگردم سر جام
نهههههههههههههههههههههههه هههههههه راضی نیستمممممممممممممممم
3-0 زدمش اما بازیکنام چون سن بالان زود خسته شدن و زرد شدن یعنی اگه 2 تا کاپ با هم داشته باشم سرویسم حالا چه کنم :دی
الان بازم اول جدولم
دوستان هر کی وی پی ان برای گوشی و کامپیوتر خواست بگه ارزون به بچه های داخل انجمن میدم هرکی خواست بگه اکانت تست بدم
دوستان یه سوال تا ورزشگتم ساخته نشه نمی تونم پول در بیارم چون قیمت واسه بلیط هام میزنم از بازی دوستانه هیچی نمی گیرم کسی هست جواب بده
خب باید ورزشگاه داشته باشید دیگه! قیمتشم که تعیین میکنی واسه بازی دوستانه که ارزش کمی داره سعی کن قیمت پایینی انتخاب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا مثلا چقد قیمت رو تعیین کنم!؟ 5 تا بالاست؟!
باید بر اساس میزان قیمت بلیت که برای سایر جام هایی که توش هستی انتخاب کردی اینم انتخاب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا من الان قیمت بلیت بازی های لیگ قهرمانان 57 ، بازی لیگ 53 بازی جام حذفی 45 و بازی دوستانه 20 گذاشتم.
کلا باید کمتر از بقیه باشه
سلام دوستان
من تازه وارد شدم
لول 2 هستم
تو لول 1 هم کاپ رو بردم و هم جام رو
ولی تو لول 2 مشکل توکن دارم . اصلا این بازی کن های ترک نمی گذارن بازی کن بخرم
سر هر بازی کن 20 تا توکن می سوزونن
من با 15 تا توکن اومدم لول 2 ولی نتونستم حتی یک بازی کن بخرم
همه توکن هام تموم شده ولی 4m پول دارم
چجوری میتونم توکن بدست بیارم