آغا مال منم دقیقا همینطوریه!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آغا مال منم دقیقا همینطوریه!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان شما از کرک دیگه ای هم استفاده کردین؟مثلا اسکیدرو یا ریلودد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه استفاده کردین فایل های مربوط بهشون رو پاک کنید و و فقط کرک 3dm رو دانلود کنید و بریزید تو محل نصب بازی
ورژن 5 3dm یه سرچ بزنین تو نت گیر میاد.قائدتا این کرک باید مشکلتونو رفع کنه
البته اینم بگم که بعضی وقتا قاطی میکنه داور کارت قرمز میده بی جهت.که من سریع میام بیرون و دوباره میرم تو بازی که مشکل حل میشه!!!
اگرم مشکلتون حل نشد پیشنهاد میکنم کلا بازی رو حذف کنید دوباره نصب کنید
چند سوال
من ارسنال رو انتخاب کردم دنبال مهاجم و دفاع عالی و هافبک چپ هستم
گزینه های که روشون فکر میکنم. 1-کاوانی 2-بنزما 3-هیگواین
برای دفاع. 1-هوملس 2-لوییز 3-دمیکلیس
برای هافبک چپ هم خودتون بگید راستی بین اینا کدوم برای مهاجم و دفاع خوبه منتظرم
برای پست مهاجم لواندوسکی خیلی خوبه من برای رئال خریدمش خیلی خوب گل میزنه.برای دفاع هم لوییز بهتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای مهاجم الشعراوی وبالوتلی خیلی عالین من که واسه بارسا خریدمشون عالی گل میزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا دفاع هم پیکه،راموس،لوییز خوبن
مهاجم تیم خودم که نیماره فوق العاده برام گل زده فکر کنم تو 24 بازی 20 گل برام زده بود (سطح بازی هم بالا بود)نقل قول:
هافبک جپ هم هازارد خیلی خوبه اردا توران هم خوبه
دفاع هم لوییز بنظرم بهتره از همه
نقل قول:
من میگم مهاجم نیمار بخر
دفاع پیکه یا لوئیز بخر
هافبک چپ هم اردا توران سالر همشونه
اگه نتونستی نیمار بخری بالوتلی فوق العاد است
سالر دیگه چیه؟!!!!!!!نقل قول:
منظورشون اینه که آردا توران سالار همشونه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط azeraspeed [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
.
.
.
.
اما هافبک چپ من با andre ayew بازی میکنم.ازش راضیم.یکی از پایه های اصلی تیممه
یه ویژگی خوب این بازیکن.خستگی کمترش نسبت به بقیه بازیکنای تهاجمی تیممه.با توجه به اینکه تو سیستم من تا دفاع چپ خودمون عقب میاد و تا دفاع راست حریف پیش میره واقعا انرژی فوق العاده ای داره:haaa:!
دوستان من مهاجم تمام کننده میخوام من ترکیبم
4-2-3-1 هست یک مهاجم خوب میخوام مثلا نیمار که تک مهاجم نی